- 25 Şubat 2016
- 7.749
- 12.930
- 248
- 31
Bende randevuya canmi sktim ama baska yok malesef acil gtsek muayene ederlermi acabaHic gitmedin dimi sen doktora ilk randevun 24 martta. Keske biraz daha onceden alsaydin eger ilk randevunsa. Benimde arada cok kotu agrilar girio ama 15 saniyeye kadar gecio ama cok saglam agri girio yani. Onlat rahim genislemesinden oluomus
Acilde muyene etmezler sanmiyorum ultrasonlari yoktur ki zaten. Baska yoksa tabi yapcak bisey yok beklemekten baska. Sen dikkat et kendine agir kaldirma uzunmaBende randevuya canmi sktim ama baska yok malesef acil gtsek muayene ederlermi acaba
hadi ya o zaman benim kesecik 1cm geçti desene :) bende biraz araştırayım o zamanKese hergun 1 mm ile 2 mm arasinda buyuyomus internette okudum simdi :)
Rabbim kalbinde istediğini zamanıyla kucağına almayı nasip etsiinnnn bir an evel :)Insallah canim Allah gonlune gore versin saglikli olsun yeterki benimde son 4 gunum kaldi bi haftadir regl agrisi cekiyorum insllh bende sevinirim sizler gibi
hadi ya o zaman benim kesecik 1cm geçti desene :) bende biraz araştırayım o zaman
Canımmm senin adına çok sevindimmmOleyyyy fsh degerim düştüçok şükür klomen verdi kontrole gideceğim sonra çat iğnesi yapılacak inşallah güzel şeyler kapıda diye düşünüyorum
Çok sağol canım inşallah o günleri görelim hep birlikte haber verelim güzel haberlerCanımmm senin adına çok sevindimmmhadi bakalım birde bebe haberi verirsenn süper olucak
hey maşallah senin de benim gibi 1 günde 2 katına çıkıyo :)) hadi bakalım çoğul mu yoksaaaaa :)) sağlıklı olsunlar da inşallah sağlıklı hamileliğimiz olsun..kızlar doktordan geldim dün 55 olan hcg değerim bugün 105. rahim kalınlığım 22. progeston değeri 44 düşük tehlikeside yok şuan sağlıklı bir gebelik dedi doktor. cuma tekrar kan vericem 1 hafta snrada keseyi görmeye gidicem. şuan 4+1 iz.
İnsallahh canım inşallahÇok sağol canım inşallah o günleri görelim hep birlikte haber verelim güzel haberler
Bugün basladim klomene 5 gün boyunca 12.gün gel dedi bakalım yum. Dedi ne zman yapmak bişey demedi haftaya cuma gitmem inşallahİnsallahh canım inşallahsimdi sana ne zaman çatlatma yapcak soyledimi
Eki Görüntüle 1791912
Kızlar sabah ateşim dustu.ovu yaptım silikti.sonra goguslerim sızlamaya basladı,ardından hafif hafif kasıklar agrımaya başladı.tekrar ovu yaptim 1 tık koyulaşma var.sabah iki koyu çizgi olur diye tahmin ediyorum..
Yumurtlama doneminde gogus hassasiyeti ve kasık agrısı yasayan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumyarın kasık agrısı kıvrandirır beni
Boylelikle kasık agrı yasadıgım gunun yumurta olgunlasmismi yoksa catlamis mi sorusuna cevap bulmus olucaminsallah hamile kalırımda birdaha dusunmem
heh şimdi gördüm kız işte bak 0.87 cm yazıyo bakaynen 1cm i geçmiştir şu an seninki benim de pazar günü 6mm di benimki de 1 cm olmuştur bugün tosuncuklar çok büyükler
Aynenen cnm senin yumurta yarin catlamis olur. :)Eki Görüntüle 1791912
Kızlar sabah ateşim dustu.ovu yaptım silikti.sonra goguslerim sızlamaya basladı,ardından hafif hafif kasıklar agrımaya başladı.tekrar ovu yaptim 1 tık koyulaşma var.sabah iki koyu çizgi olur diye tahmin ediyorum..
Yumurtlama doneminde gogus hassasiyeti ve kasık agrısı yasayan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumyarın kasık agrısı kıvrandirır beni
Boylelikle kasık agrı yasadıgım gunun yumurta olgunlasmismi yoksa catlamis mi sorusuna cevap bulmus olucaminsallah hamile kalırımda birdaha dusunmem
Bulmam şart canım insan acabalarla kafayı yiyor yoksaSu yumurtlama konusunda âştin kendini ne ne zaman nasıl oldu hepsine cevap buldun maşallah valla pes
24 -36 saat diyor testin icerigiAynenen cnm senin yumurta yarin catlamis olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?