Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hic gitmedin dimi sen doktora ilk randevun 24 martta. Keske biraz daha onceden alsaydin eger ilk randevunsa. Benimde arada cok kotu agrilar girio ama 15 saniyeye kadar gecio ama cok saglam agri girio yani. Onlat rahim genislemesinden oluomus
Bende randevuya canmi sktim ama baska yok malesef acil gtsek muayene ederlermi acaba

heh şimdi gördüm kız işte bak 0.87 cm yazıyo bak aynen 1cm i geçmiştir şu an seninki benim de pazar günü 6mm di benimki de 1 cm olmuştur bugün tosuncuklar çok büyükler

hey maşallah senin de benim gibi 1 günde 2 katına çıkıyo :)) hadi bakalım çoğul mu yoksaaaaa :)) sağlıklı olsunlar da inşallah sağlıklı hamileliğimiz olsun..

Kızlar sabah ateşim dustu.ovu yaptım silikti.sonra goguslerim sızlamaya basladı,ardından hafif hafif kasıklar agrımaya başladı.tekrar ovu yaptim 1 tık koyulaşma var.sabah iki koyu çizgi olur diye tahmin ediyorum..
Yumurtlama doneminde gogus hassasiyeti ve kasık agrısı yasayan varsa bilgisi olsun diye yazıyorum yarın kasık agrısı kıvrandirır beni
Boylelikle kasık agrı yasadıgım gunun yumurta olgunlasmismi yoksa catlamis mi sorusuna cevap bulmus olucam insallah hamile kalırımda birdaha dusunmem

Su yumurtlama konusunda âştin kendini ne ne zaman nasıl oldu hepsine cevap buldun maşallah valla pes

uykum vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr öğleden sonra bir uyku bastırıyor beni varya kızlar anlaatamam ahh çalıışmıyor olsamda evimde yatsam diyorum :)

Aynenen cnm senin yumurta yarin catlamis olur. :)

Su yumurtlama konusunda âştin kendini ne ne zaman nasıl oldu hepsine cevap buldun maşallah valla pes
Bulmam şart canım insan acabalarla kafayı yiyor yoksa biliyosun basta kazalar su bu derken 4. Ayım bu demekki birseyleri yanlıs yapiyorum dedim sancım basladiktan sonra birliktelik olmuyodu yumurta catliyo diye dusunuyodum.ama degilmis sanırım yarın kesin netlesicek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…