Senin ovulerin resmi var mi canim elindeAynenen cnm senin yumurta yarin catlamis olur. :)
Evet biliyorum sen kız oğlan ayarı yapmaksızın ilişki olsun artk çözdün ama sen bu işiBulmam şart canım insan acabalarla kafayı yiyor yoksabiliyosun basta kazalar su bu derken 4. Ayım bu demekki birseyleri yanlıs yapiyorum dedim sancım basladiktan sonra birliktelik olmuyodu yumurta catliyo diye dusunuyodum.ama degilmis sanırım yarın kesin netlesicek artık
Elimden geldgi kadar dikkat etmeye calisiorum canim bakalim .Acilde muyene etmezler sanmiyorum ultrasonlari yoktur ki zaten. Baska yoksa tabi yapcak bisey yok beklemekten baska. Sen dikkat et kendine agir kaldirma uzunma
Evet evet sen başla sağlama alEvet biliyorum sen kız oğlan ayarı yapmaksızın ilişki olsun artk çözdün ama sen bu işibu arada ben şimdi yine de adet bitince calismalara başlıcam dimi
Ooo tamam tamam sen dedikten sona hersey okey benceEvet evet sen başla sağlama albu ay 12. Gun yumurtluyorum gecen ay 13. Gun du..ondan onceki 18. Gundu
Belli olmaz belki erken yumurtlarsın sende
Canim öncelikle geçmiş olsun tam bişey diyemem ama ben daha önce kullandım ovu testi ama sadece 1 gün koyu oldu oda 12. Gün du bence tekrarlayın testi çünkü koyu baya inşallah hamilesindir sağlıkla...Merhaba arkadaşlar ben 21 Şubatta kimyasal gebelik geçirdim 18.günüm bugün döngüm normalde 28 gündür bu ay geç yumurtluyor olabilir miyim? Yoksa yeniden gebe olabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Doktor yapıcak canım zaten ama ilaki icim rahat etsin dersen bilemem denemesi paraylanAnaPatron ben ovu testi de kullaniim mi yoksa nasıl olsa doktor yumurta takipi yapcakkallanmiim mii
Testi cuma tekrarla canım eger yumurtluyorsan cuma silik çizgi olması gerek.Merhaba arkadaşlar ben 21 Şubatta kimyasal gebelik geçirdim 18.günüm bugün döngüm normalde 28 gündür bu ay geç yumurtluyor olabilir miyim? Yoksa yeniden gebe olabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Testi cuma tekrarla canım eger yumurtluyorsan cuma silik çizgi olması gerek.
Ay valla aynen ya ne paralar harcadkk ben en iyi almiim gerek yok nasıl olsa doktora vermem paraDoktor yapıcak canım zaten ama ilaki icim rahat etsin dersen bilemem denemesi paraylansu testlere doktorlara doktugumuz parayi direk bebeye harcasak arabasini besigini falan alirdik kesin
Canim öncelikle geçmiş olsun tam bişey diyemem ama ben daha önce kullandım ovu testi ama sadece 1 gün koyu oldu oda 12. Gün du bence tekrarlayın testi çünkü koyu baya inşallah hamilesindir sağlıkla...
Nasıl olsa doktora vereceğim para dicektimAy valla aynen ya ne paralar harcadkk ben en iyi almiim gerek yok nasıl olsa doktora vermem para
hayırlı olsun canım:) inşaallah yükselir dr ne dedi?Kizlar bugun adet gunum normalde degerim 673 cikti
Sildim cnm onlari ya ama ikinci cizgide koyulasinca ertesi gun acilmis olarak gordum yani cumartesi gunu yapmistim koyuydu ikinci cizgi. Pazar gunu 11 gibi yapmistim yine koyuydu. Sonra cok fazla agrilarjm oldu dedim catlio herhalde oglenden sonra 3-4 gibi bidaha test yaptim baktim acilmis sabahki yaptigima gore catlamis oldugunu anladim. Seninkide koyu ikinci cizgi. Muhtemelen yarin yaptiginda acilmis oldugunu gorursun ikinci cizgiyiSenin ovulerin resmi var mi canim elindecift cizgiyi gordukten 24 saat sonramı catlicakti
Canim nerelerdesin senMerhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler , belirtiler .. uzun zamandir giremiyordum yaziyim dedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?