Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet biliyorum sen kız oğlan ayarı yapmaksızın ilişki olsun artk çözdün ama sen bu işi bu arada ben şimdi yine de adet bitince calismalara başlıcam dimi

Evet biliyorum sen kız oğlan ayarı yapmaksızın ilişki olsun artk çözdün ama sen bu işi bu arada ben şimdi yine de adet bitince calismalara başlıcam dimi
Evet evet sen başla sağlama al bu ay 12. Gun yumurtluyorum gecen ay 13. Gun du..ondan onceki 18. Gundu
Belli olmaz belki erken yumurtlarsın sende

Merhaba arkadaşlar ben 21 Şubatta kimyasal gebelik geçirdim 18.günüm bugün döngüm normalde 28 gündür bu ay geç yumurtluyor olabilir miyim? Yoksa yeniden gebe olabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 48
Canim öncelikle geçmiş olsun tam bişey diyemem ama ben daha önce kullandım ovu testi ama sadece 1 gün koyu oldu oda 12. Gün du bence tekrarlayın testi çünkü koyu baya inşallah hamilesindir sağlıkla...

Testi cuma tekrarla canım eger yumurtluyorsan cuma silik çizgi olması gerek.

Testi cuma tekrarla canım eger yumurtluyorsan cuma silik çizgi olması gerek.

Tamam canım cevap için çok teşekkürler bat 20 mart yani daha gebelik görünmez diye düşünüyorum...14.15 ve 16. Günde çalışmalar boşa gitti demek ki :)

Ovu testi yaptım kızlar şimdi ne çok koyu nede silik iğnenin etkisi gitmemiş galiba henüz dimi?

Doktor yapıcak canım zaten ama ilaki icim rahat etsin dersen bilemem denemesi paraylan su testlere doktorlara doktugumuz parayi direk bebeye harcasak arabasini besigini falan alirdik kesin
Ay valla aynen ya ne paralar harcadkk ben en iyi almiim gerek yok nasıl olsa doktora vermem para

Cevap için teşekkür ederim aslında 11.günde de bu şekilde koyu çıkmıştı silikleşti 7 gün sonra tekrar koyulaştı anlamıyorum kafam karıştı biraz beklemek en iyisi sanırım..

Senin ovulerin resmi var mi canim elinde cift cizgiyi gordukten 24 saat sonramı catlicakti
Sildim cnm onlari ya ama ikinci cizgide koyulasinca ertesi gun acilmis olarak gordum yani cumartesi gunu yapmistim koyuydu ikinci cizgi. Pazar gunu 11 gibi yapmistim yine koyuydu. Sonra cok fazla agrilarjm oldu dedim catlio herhalde oglenden sonra 3-4 gibi bidaha test yaptim baktim acilmis sabahki yaptigima gore catlamis oldugunu anladim. Seninkide koyu ikinci cizgi. Muhtemelen yarin yaptiginda acilmis oldugunu gorursun ikinci cizgiyi

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler , belirtiler .. uzun zamandir giremiyordum yaziyim dedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…