Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hey maşallah senin de benim gibi 1 günde 2 katına çıkıyo :)) hadi bakalım çoğul mu yoksaaaaa :)) sağlıklı olsunlar da inşallah sağlıklı hamileliğimiz olsun..
senin kesinleştimi canım bana doktor o konuda birşey demedi. hayırlısıııı :)))

Kızlar bata 5 gün kala ovulasyon testim fotoğrafta. Sizce gebelik olabilirmi. İdrarda gebelik testi ne zaman yapmalıyım

Eklentiler

• P_20160309_182558.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
Tamam canım sagol ozaman bugunu degerlendiriyorum.yarin rengi acilmissa degerlendirmiyorum.hala koyuysa aksamda yapip ona gore karar vereyim catlamadan once ki calismayla olsun istiyorum catladiktan sonra erkek olma olasiligi cok yuksek

Kızlar bata 5 gün kala ovulasyon testim fotoğrafta. Sizce gebelik olabilirmi. İdrarda gebelik testi ne zaman yapmalıyım
Beninde bat 5 gün kala yaptım bu şekilde çıktı bende çok heyecanlıyım ve acaip sağ kasığımd ağrı var resmen ayağıma kadar vuruyo ağrı karnım çok sert inşallah vardır

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 40
Gebelik varmı sende canım varsa idrarda ne zaman çıktı canım senin. İnşallah bebişim göbüşümdedir.
Ay canim Allah mi solettiki hcg yapmadim ov. Senden daha acik renk cikti ben umidimi kaybettim ole ciknca ama seninki koyu cikmis die dedim

Verdim canım fsh 5 e düşmüş çok şükür klomene başladım bugün ilk günüm inşallah güzel yum. Olur sen naptinnn
Maşallah canim çok şükür dusmus. Benim ilaç yarın bitiyor sonra adeti beklicem işte. Bana da klomen verir büyük ihtimal. İnşallah klomene çok güzel cevap veririz canim.. Hayirlisiyla.. Lh in kaç senin

Merhaba. Bende 12 şubatta kimyasal geçirdim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kanamam 8 şubatta başladı 19 şubatta bitti. Ovulasyonda çift çizgiyi 28 ve 29 şubatta yakaladım. Kanamanın başladığı günü 1 sayarsak ben 20 gün sonra yumurtlamış oluyorum. Sen yinede kanaman bitince test yap bence kişiden kişiye değişir belki kaçırmış olmazsın böylece

Maşallah canim çok şükür dusmus. Benim ilaç yarın bitiyor sonra adeti beklicem işte. Bana da klomen verir büyük ihtimal. İnşallah klomene çok güzel cevap veririz canim.. Hayirlisiyla.. Lh in kaç senin
Ay canım kağıt doktorda vermedi bu sefer ama öncekilere bakar söylerim LH normaldir de e2 ve fs yüksekti arkamdan geliyorsun bekliyorum seni inşallah güzel haberler verelim birlikte çat, iğnesi dedi mi doktor sana

Yok canim iğne demedi . gittiğimde sorarım ama . sana iğne yapalım dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…