benim 6mm di iste 4hafta 3 gunluk demisti doktor..Kese 6 mm yken bebek ne kadar oluo ki acaba
hayirli olsuuunnn :)) Rabb im saglikli hamilelik saglikli bebek versin :)))Kizlar bugun adet gunum normalde degerim 673 cikti
senin kesinleştimi canım bana doktor o konuda birşey demedi. hayırlısıııı :)))hey maşallah senin de benim gibi 1 günde 2 katına çıkıyo :)) hadi bakalım çoğul mu yoksaaaaa :)) sağlıklı olsunlar da inşallah sağlıklı hamileliğimiz olsun..
Ama bende de 0.66 yazdi o kese degilmi. Bebek kesenin icinde daha kucuk degil mi ayni mi boyutlaribenim 6mm di iste 4hafta 3 gunluk demisti doktor..
hayirli olsuuunnn :)) Rabb im saglikli hamilelik saglikli bebek versin :)))
Canim benimde bata 4 gun var bundan acik cikti bence sende var biseylerKızlar bata 5 gün kala ovulasyon testim fotoğrafta. Sizce gebelik olabilirmi. İdrarda gebelik testi ne zaman yapmalıyım
Gebelik varmı sende canım varsa idrarda ne zaman çıktı canım senin. İnşallah bebişim göbüşümdedir.Canim benimde bata 4 gun var bundan acik cikti bence sende var biseyler
cuma gunu kalp atisinda kesinlesicek canim :))senin kesinleştimi canım bana doktor o konuda birşey demedi. hayırlısıııı :)))
yanlis anlamisim pardon :)) bebek daha hashas tanesi kadarAma bende de 0.66 yazdi o kese degilmi. Bebek kesenin icinde daha kucuk degil mi ayni mi boyutlari
Tamam canım sagol ozaman bugunu degerlendiriyorum.yarin rengi acilmissa degerlendirmiyorum.hala koyuysa aksamda yapip ona gore karar vereyimSildim cnm onlari ya ama ikinci cizgide koyulasinca ertesi gun acilmis olarak gordum yani cumartesi gunu yapmistim koyuydu ikinci cizgi. Pazar gunu 11 gibi yapmistim yine koyuydu. Sonra cok fazla agrilarjm oldu dedim catlio herhalde oglenden sonra 3-4 gibi bidaha test yaptim baktim acilmis sabahki yaptigima gore catlamis oldugunu anladim. Seninkide koyu ikinci cizgi. Muhtemelen yarin yaptiginda acilmis oldugunu gorursun ikinci cizgiyi
Canim naptin tahlillerini verdin miİnşallah güzel sonuçlar alalım benim lekeler geldi ama bugun 1.gün sayicakmiyim bilemedim ki yoksa yarını da bekliyeyim öyle mi gideyim
Beninde bat 5 gün kala yaptım bu şekilde çıktı bende çok heyecanlıyım ve acaip sağ kasığımd ağrı var resmen ayağıma kadar vuruyo ağrı karnım çok sert inşallah vardırKızlar bata 5 gün kala ovulasyon testim fotoğrafta. Sizce gebelik olabilirmi. İdrarda gebelik testi ne zaman yapmalıyım
Verdim canım fsh 5 e düşmüş çok şükür klomene başladım bugün ilk günüm inşallah güzel yum. Olur sen naptinnnCanim naptin tahlillerini verdin mi
Ins cnm sagol .sali gunu rdv o zamn gitcem inshayırlı olsun canım:) inşaallah yükselir dr ne dedi?
İnşallah vardır canımmm. Ama benim hiç belirtim yokBeninde bat 5 gün kala yaptım bu şekilde çıktı bende çok heyecanlıyım ve acaip sağ kasığımd ağrı var resmen ayağıma kadar vuruyo ağrı karnım çok sert inşallah vardır
Ay canim Allah mi solettiki hcg yapmadim ov. Senden daha acik renk cikti ben umidimi kaybettim ole ciknca ama seninki koyu cikmis die dedimGebelik varmı sende canım varsa idrarda ne zaman çıktı canım senin. İnşallah bebişim göbüşümdedir.
Maşallah canim çok şükür dusmus. Benim ilaç yarın bitiyor sonra adeti beklicem işte. Bana da klomen verir büyük ihtimal. İnşallah klomene çok güzel cevap veririz canim.. Hayirlisiyla.. Lh in kaç seninVerdim canım fsh 5 e düşmüş çok şükür klomene başladım bugün ilk günüm inşallah güzel yum. Olur sen naptinnn
Allahım hayırlısını versin tatlım. Kesme ümidini daha 4 gün varmış seninde. HayırlısıAy canim Allah mi solettiki hcg yapmadim ov. Senden daha acik renk cikti ben umidimi kaybettim ole ciknca ama seninki koyu cikmis die dedim
Merhaba. Bende 12 şubatta kimyasal geçirdim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kanamam 8 şubatta başladı 19 şubatta bitti. Ovulasyonda çift çizgiyi 28 ve 29 şubatta yakaladım. Kanamanın başladığı günü 1 sayarsak ben 20 gün sonra yumurtlamış oluyorum. Sen yinede kanaman bitince test yap bence kişiden kişiye değişir belki kaçırmış olmazsın böyleceMerhaba arkadaşlar ben 21 Şubatta kimyasal gebelik geçirdim 18.günüm bugün döngüm normalde 28 gündür bu ay geç yumurtluyor olabilir miyim? Yoksa yeniden gebe olabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Ay canım kağıt doktorda vermedi bu sefer ama öncekilere bakar söylerim LH normaldir de e2 ve fs yüksekti arkamdan geliyorsun bekliyorum seni inşallah güzel haberler verelim birlikte çat, iğnesi dedi mi doktor sanaMaşallah canim çok şükür dusmus. Benim ilaç yarın bitiyor sonra adeti beklicem işte. Bana da klomen verir büyük ihtimal. İnşallah klomene çok güzel cevap veririz canim.. Hayirlisiyla.. Lh in kaç senin
Yok canim iğne demedi . gittiğimde sorarım ama . sana iğne yapalım dedi miAy canım kağıt doktorda vermedi bu sefer ama öncekilere bakar söylerim LH normaldir de e2 ve fs yüksekti arkamdan geliyorsun bekliyorum seni inşallah güzel haberler verelim birlikte çat, iğnesi dedi mi doktor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?