Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar benimde adet günümden 2 gün sonra pembe kanama oldu 1,5gün falan sonra 3 gün kahverengi lekelenme oldu idrarımda beyaz tortular var ve geceleri miğde bulantısı oluyo 2 kerede istifra ettim kasık bel ve kalçamda Zaman Zaman şiddetli Ağrı'lar var sizce ne olabilir ?
 
Canim bence sen uzerine gormussun sanki test ya da tahlil yaptirsan net bir sonuc alirsin canim inseallah hamilesindir..evde gebelik testin var mi varsa yapsan olmaz mi
 
Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimci olabilecek tecrubede arkadaslari bekliyorum :)
 
Gunaydin cnm ben gittigidiyordan aldim gecen ay 20li paket 20 liraya. Ve bu ay hamileydim benim cok isime yaradi. 30lu 40li olanlari da var hem. Alcaksan 30lusunu al ki elinde bol bol bulunsun
Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimci olabilecek tecrubede arkadaslari bekliyorum :)
 
Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimci olabilecek tecrubede arkadaslari bekliyorum :)
Bende eczaneden aldım 5 li 25 lira.internet daha uygun ben kart kullanmadıgım icin eczaneden aldim.birde ates takibi yap.
Bu ay ikisini birlikte yapiyorum yumurtlama donemindeyim suan
 
Mrb arkadaslar.benim adete 5günüm var ve nezle oldum bide heryerim agrıdan dökülüyor sabaha kadar uyutmadı ağrılar yüzünden ağladım gece.parol ictim işe yaramadı.gebelik olursa diye başka ilaçta icmedim.ağrılar dayanılmaz.benim içebilecegim bi ilaç yokmu eyer gebelik varsa zararı olmayan.ayakta duramiyom agrıdan.doktora gidebilsem.kendim gidemem ayaktayken dengem yok.eşim işte.burda başka kimsem yok.
 
Arastir cnm ama ama baska sayfalarda haftada 3 mm diyende var :)
olsun bakalım ben tam 1 hafta sonra yani yarın gidicem doktora bakıcak bebeğin gelişimine benim 1 haftada ne kadar büyümüş onu baz alırız :)
heh şimdi gördüm kız işte bak 0.87 cm yazıyo bak aynen 1cm i geçmiştir şu an seninki benim de pazar günü 6mm di benimki de 1 cm olmuştur bugün tosuncuklar çok büyükler
ne hissediyorsun kız mı erkek mi tosuncuk dediğine göre sanırım erkek düşünüyorsun :)
 
eveeetttt erkek hissediyoruummm :)) herkes de guzellesmissin diyooo :)) saglikli olsunlar da Allah in izniyle cinsiyeti onemli degil :)
 
kizlar benim umudum agutosa kaldi malesef esim yok yurdisinda agustosu bulur gelmesi ayy hic istemiyordum cocuklarimin arasinda 5 bubucuk yas olucak neyazik birlikte oynayamayacaklar mayista esimin yanina gidicem ama tam bir haftalik yumurtlama donemine getirmeliyim aayy insallah bari ozaman olur
 
iyi dusun iyi olsun canim insallah olur :)) Rabb im herkesin gonlune gore versin umudu yitirmek yookk )
 

Gebelik şüphen varsa canım nezleyle alakalı ilaç kullanamazsın diye biliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…