Canim bence sen uzerine gormussun sanki test ya da tahlil yaptirsan net bir sonuc alirsin canim inseallah hamilesindir..evde gebelik testin var mi varsa yapsan olmaz miHerkese merhabalar benimde adet günümden 2 gün sonra pembe kanama oldu 1,5gün falan sonra 3 gün kahverengi lekelenme oldu idrarımda beyaz tortular var ve geceleri miğde bulantısı oluyo 2 kerede istifra ettim kasık bel ve kalçamda Zaman Zaman şiddetli Ağrı'lar var sizce ne olabilir ?
Canim telefonum arizaliydi giremedim ya.. nasilsinn ?? Nasil durumlar..Canim nerelerdesin sen
Yaptım ama negatif bide cok erken kan verdim sonuç pazartesiCanim bence sen uzerine gormussun sanki test ya da tahlil yaptirsan net bir sonuc alirsin canim inseallah hamilesindir..evde gebelik testin var mi varsa yapsan olmaz mi
Kan testi sonucu mu pzt. Özel de 1 saatte aldım sonucu. Pzt ye kadar Zaman geçer mi?Yaptım ama negatif bide cok erken kan verdim sonuç pazartesi
Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimci olabilecek tecrubede arkadaslari bekliyorum :)
Bende eczaneden aldım 5 li 25 lira.internet daha uygun ben kart kullanmadıgım icin eczaneden aldim.birde ates takibi yap.Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimci olabilecek tecrubede arkadaslari bekliyorum :)
Saglik ocaginami verdin.aksam ustu sonuc cikmis olur internetten bakabilirsin.pazartesi beklenmez kiYaptım ama negatif bide cok erken kan verdim sonuç pazartesi
olsun bakalım ben tam 1 hafta sonra yani yarın gidicem doktora bakıcak bebeğin gelişimine benim 1 haftada ne kadar büyümüş onu baz alırız :)Arastir cnm ama ama baska sayfalarda haftada 3 mm diyende var :)
ne hissediyorsun kız mı erkek mi tosuncuk dediğine göre sanırım erkek düşünüyorsun :)heh şimdi gördüm kız işte bak 0.87 cm yazıyo bakaynen 1cm i geçmiştir şu an seninki benim de pazar günü 6mm di benimki de 1 cm olmuştur bugün tosuncuklar çok büyükler
eveeetttt erkek hissediyoruummm :)) herkes de guzellesmissin diyooo :)) saglikli olsunlar da Allah in izniyle cinsiyeti onemli degil :)olsun bakalım ben tam 1 hafta sonra yani yarın gidicem doktora bakıcak bebeğin gelişimine benim 1 haftada ne kadar büyümüş onu baz alırız :)
ne hissediyorsun kız mı erkek mi tosuncuk dediğine göre sanırım erkek düşünüyorsun :)
iyi dusun iyi olsun canim insallah olur :)) Rabb im herkesin gonlune gore versin umudu yitirmek yookkkizlar benim umudum agutosa kaldi malesef esim yok yurdisinda agustosu bulur gelmesi ayy hic istemiyordum cocuklarimin arasinda 5 bubucuk yas olucak neyazik birlikte oynayamayacaklar mayista esimin yanina gidicem ama tam bir haftalik yumurtlama donemine getirmeliyim aayy insallah bari ozaman olur
Mrb arkadaslar.benim adete 5günüm var ve nezle oldum bide heryerim agrıdan dökülüyor sabaha kadar uyutmadı ağrılar yüzünden ağladım gece.parol ictim işe yaramadı.gebelik olursa diye başka ilaçta icmedim.ağrılar dayanılmaz.benim içebilecegim bi ilaç yokmu eyer gebelik varsa zararı olmayan.ayakta duramiyom agrıdan.doktora gidebilsem.kendim gidemem ayaktayken dengem yok.eşim işte.burda başka kimsem yok.
KESİNLİKLE ÖYLE bakalım bende kız hissediyorum ama ilk çocuk rabbim hayırlısını versin inşaah hiç önemli değil dediğin gibi :)eveeetttt erkek hissediyoruummm :)) herkes de guzellesmissin diyooo :)) saglikli olsunlar da Allah in izniyle cinsiyeti onemli degil :)
yok canim insallah olur Rabbim dogru zamini bilir ve ozaman gonderir bana meleyimi insallah en yakin zamanda oluriyi dusun iyi olsun canim insallah olur :)) Rabb im herkesin gonlune gore versin umudu yitirmek yookk)
günaydın canım :) nasılsın ?günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?