- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Hayirlisi olsun cnm ama negatifte gorsen adet olmadan bence umudunu yitirme.yok canim insallah olur Rabbim dogru zamini bilir ve ozaman gonderir bana meleyimi insallah en yakin zamanda olur
Aynen cnm senin yarin kacta randevun. Bakalim ne kadar olmus 1 haftada anlamis oluruz haftalik buyumelerini :)olsun bakalım ben tam 1 hafta sonra yani yarın gidicem doktora bakıcak bebeğin gelişimine benim 1 haftada ne kadar büyümüş onu baz alırız :)
ne hissediyorsun kız mı erkek mi tosuncuk dediğine göre sanırım erkek düşünüyorsun :)
valla hem iyiyim hem korkuluyum bat günümü 1 gün geçti bugün adet olmadım. umutlar var ama bakalm hayırlısı. sabah karnımda bi gerilme hissettim yaagünaydın canım :) nasılsın ?
canım ne yaptın bu ay birgelişme var mı hamile misinaz önce küçük abdest için laboya gittim tam peçeteyle silcem 2 küçük parça düştü nohut ve ondan biraz daha büyük ciğer gibi düşük olsa Allah korusun ağrıdan duramazdım demi hiç ağrım yok ve benim genelde olur phtı 2.günü bu sefer kalkmamla düştü yere korktum inşallah önemli bişey değildir ,internetten baktım rahim kalınlaşıyormuş adetle atılıyormuş pıhtı iyimiş gelmesi temizleniyormuş.
Yok canım adetin 3.günü şu an 17 Mart da hsg çekilcek kısmetse inşallah güzel sonuç çıkarcanım ne yaptın bu ay birgelişme var mı hamile misin
hayırlısı canım inş güzel çıkarYok canım adetin 3.günü şu an 17 Mart da hsg çekilcek kısmetse inşallah güzel sonuç çıkar
canm slm ya pkolu ne demek ben onu anlamadmPkolu olmak çok kötü...
En son 2 şubatta adet oldum hala gelen giden yok.
Adet günlerim hiç belli değil.
Test yaptım negatif. Yarın endokroni doktoruna randevum var.
Dua edin olur mu adetim gelsin, çok sıkıldım bu durumdan.
Aynen öyle canim. Bende de pco varPkolu olmak çok kötü...
En son 2 şubatta adet oldum hala gelen giden yok.
Adet günlerim hiç belli değil.
Test yaptım negatif. Yarın endokroni doktoruna randevum var.
Dua edin olur mu adetim gelsin, çok sıkıldım bu durumdan.
yarın saat 9:30 gibi ama gidiyorsun 9:30 da almıyorlar ki 11'i buluyor doktorun yanına girmen çünkü sürekli doğumhaneye giriyor :)ben size direk yazarım 1 hafta önce bu boydaydı şimdi bu boyda diye :)Aynen cnm senin yarin kacta randevun. Bakalim ne kadar olmus 1 haftada anlamis oluruz haftalik buyumelerini :)
ay canım ya heyecan dorukta desene bence korkma ilk denemeniz mi ? ilk çocuk mu olacak.. Ben inanıyorum olur önemli olan güzel düşünmek burda :)valla hem iyiyim hem korkuluyum bat günümü 1 gün geçti bugün adet olmadım. umutlar var ama bakalm hayırlısı. sabah karnımda bi gerilme hissettim yaa
cnaım ben de erken gebelik testi vardı iki ayrı marka ikisinide yaptım çıktı ama çok silikti varla yok arası fotoğraf makinasında bembeyaz görünüyor öyle düşün aynı gün normal kaset testlerden yaptım ucuz olandan ondada aynı şekilde inan bi farklı yok ucuzundan al çok silikt görünüyor ikiside hayalet çizgi varla yok arası :)kızlar merhaba . Erken gebelik testlerinde garanti sonuç dedikleri testlerden önerdiğiniz bir marka var mı ? Ben 2 kere ucuz olan testlerle yaptım ve negatif çıktı. Adetimin 2.gecikme günü belim hala ağırıyor ve bugün sarımsı kahverengiye yakın ufak bir leke vardı iç çamaşırımda . Bu bekleyiş çok yorucu
inşallah o leke yerleşmedendir eğer öyleyse o yaptığın testlerin negatif çıkması normal çünkü yeni yerleşiyordur bikaç gün sonra tekrarla testi cnmkızlar merhaba . Erken gebelik testlerinde garanti sonuç dedikleri testlerden önerdiğiniz bir marka var mı ? Ben 2 kere ucuz olan testlerle yaptım ve negatif çıktı. Adetimin 2.gecikme günü belim hala ağırıyor ve bugün sarımsı kahverengiye yakın ufak bir leke vardı iç çamaşırımda . Bu bekleyiş çok yorucu
cnaım ben de erken gebelik testi vardı iki ayrı marka ikisinide yaptım çıktı ama çok silikti varla yok arası fotoğraf makinasında bembeyaz görünüyor öyle düşün aynı gün normal kaset testlerden yaptım ucuz olandan ondada aynı şekilde inan bi farklı yok ucuzundan al çok silikt görünüyor ikiside hayalet çizgi varla yok arası :)
kızlar merhaba . Erken gebelik testlerinde garanti sonuç dedikleri testlerden önerdiğiniz bir marka var mı ? Ben 2 kere ucuz olan testlerle yaptım ve negatif çıktı. Adetimin 2.gecikme günü belim hala ağırıyor ve bugün sarımsı kahverengiye yakın ufak bir leke vardı iç çamaşırımda . Bu bekleyiş çok yorucu
inşallah o leke yerleşmedendir eğer öyleyse o yaptığın testlerin negatif çıkması normal çünkü yeni yerleşiyordur bikaç gün sonra tekrarla testi cnm
Predictor Early-Gecikmeden 6gün önce sonuç yazıyordu üzerindede ben onu almıştım canım, fiyat yüksek oluyor ama sen bilirsin.
Umarım hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?