Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen cnm senin yarin kacta randevun. Bakalim ne kadar olmus 1 haftada anlamis oluruz haftalik buyumelerini :)

canım ne yaptın bu ay birgelişme var mı hamile misin

Pkolu olmak çok kötü...
En son 2 şubatta adet oldum hala gelen giden yok.
Adet günlerim hiç belli değil.
Test yaptım negatif. Yarın endokroni doktoruna randevum var.
Dua edin olur mu adetim gelsin, çok sıkıldım bu durumdan.

canm slm ya pkolu ne demek ben onu anlamadm

Aynen öyle canim. Bende de pco var napalim bizde De böyle. Tedavi oluyo musun peki

kızlar merhaba . Erken gebelik testlerinde garanti sonuç dedikleri testlerden önerdiğiniz bir marka var mı ? Ben 2 kere ucuz olan testlerle yaptım ve negatif çıktı. Adetimin 2.gecikme günü belim hala ağırıyor ve bugün sarımsı kahverengiye yakın ufak bir leke vardı iç çamaşırımda . Bu bekleyiş çok yorucu

Aynen cnm senin yarin kacta randevun. Bakalim ne kadar olmus 1 haftada anlamis oluruz haftalik buyumelerini :)
yarın saat 9:30 gibi ama gidiyorsun 9:30 da almıyorlar ki 11'i buluyor doktorun yanına girmen çünkü sürekli doğumhaneye giriyor :)ben size direk yazarım 1 hafta önce bu boydaydı şimdi bu boyda diye :)

valla hem iyiyim hem korkuluyum bat günümü 1 gün geçti bugün adet olmadım. umutlar var ama bakalm hayırlısı. sabah karnımda bi gerilme hissettim yaa
ay canım ya heyecan dorukta desene bence korkma ilk denemeniz mi ? ilk çocuk mu olacak.. Ben inanıyorum olur önemli olan güzel düşünmek burda :)

cnaım ben de erken gebelik testi vardı iki ayrı marka ikisinide yaptım çıktı ama çok silikti varla yok arası fotoğraf makinasında bembeyaz görünüyor öyle düşün aynı gün normal kaset testlerden yaptım ucuz olandan ondada aynı şekilde inan bi farklı yok ucuzundan al çok silikt görünüyor ikiside hayalet çizgi varla yok arası :)

inşallah o leke yerleşmedendir eğer öyleyse o yaptığın testlerin negatif çıkması normal çünkü yeni yerleşiyordur bikaç gün sonra tekrarla testi cnm

Öylemi dersin :/ bekliyim madem ya az daha

Predictor Early-Gecikmeden 6gün önce sonuç yazıyordu üzerindede ben onu almıştım canım, fiyat yüksek oluyor ama sen bilirsin.
Umarım hamilesindir :)

inşallah o leke yerleşmedendir eğer öyleyse o yaptığın testlerin negatif çıkması normal çünkü yeni yerleşiyordur bikaç gün sonra tekrarla testi cnm

Bilmiyorumki canım benim çoktandır ağrım var ama yüzüme bakan anlıyo inan acı çektiğimi, neyin var diye soruyolar hep .
Öyle bekliyim biraz daha ben napıyım :/

Predictor Early-Gecikmeden 6gün önce sonuç yazıyordu üzerindede ben onu almıştım canım, fiyat yüksek oluyor ama sen bilirsin.
Umarım hamilesindir :)

yani diğer testlerede habire para verdiğim için garanti olsun bi kere ödiyim diye düşündüm bende bilmiyorum kendimi tutabilirsem az daha beklicem dayanamazsam alıcam test. İnşallah inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…