evet cnm mecbur beklicen ama bence direk kanda baktır bikaç gün sonra idrarda geç çıkıyo malumBilmiyorumki canım benim çoktandır ağrım var ama yüzüme bakan anlıyo inan acı çektiğimi, neyin var diye soruyolar hep .
Öyle bekliyim biraz daha ben napıyım :/
evet cnm mecbur beklicen ama bence direk kanda baktır bikaç gün sonra idrarda geç çıkıyo malum
ozaman evde tekrara devam cnmcanım geçen hafta hastaneye gittim kanda çıkmadı ama emin olamadı doktor günün gecikirse gene gel dedi. Ama malum çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum hamile olursam tabi mecburen alcam da şimdi bişey yoksa da boşuna göze batmak istemiyorum. Öyle yanii
ozaman evde tekrara devam cnm
yani diğer testlerede habire para verdiğim için garanti olsun bi kere ödiyim diye düşündüm bende bilmiyorum kendimi tutabilirsem az daha beklicem dayanamazsam alıcam test. İnşallah inşallah öyledir
ben beklemedeyim cnm yarın öbürgün regl olmam lazım ümitsizce bekliyorum bu ayda olmazsa hsg çekilicem regl bitince bnm eylülde düşüğüm olmuştuAynen canımm:) Sen ne durumdasın?
ben beklemedeyim cnm yarın öbürgün regl olmam lazım ümitsizce bekliyorum bu ayda olmazsa hsg çekilicem regl bitince bnm eylülde düşüğüm olmuştu
Haklısın ama arkadaşımızın dediği gibi yerleşme yeni oluyorda olabilir, yapmaya karar verirsende bikaç gün beklemen daha iyi olabilir canım.
canımcım senle aynı kaderi paylaştığımız ne kadar belli bu sabah karnımda bi gerilme hissettim resmen. bugünde yani çok hafif kahve bi damla gibi bi leke geldi. yani eğer adet olduysam yarına çözülmem lazım. yada en geç cumartesi. yok olmazsam pazartesi zaten doktora gidicem senle bat tarihleride aynıydıÖyle yapayımm madem yaa:/ bekle bekle beklee normalde nasıl geçtiğini anlamadığımız günler nasılda kağnı gibi ilerliyor :/
sağol tatlım inşallah sende pozitifi görürsün bikaç güneAnladım canım( Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın sende
canımcım senle aynı kaderi paylaştığımız ne kadar belli bu sabah karnımda bi gerilme hissettim resmen. bugünde yani çok hafif kahve bi damla gibi bi leke geldi. yani eğer adet olduysam yarına çözülmem lazım. yada en geç cumartesi. yok olmazsam pazartesi zaten doktora gidicem senle bat tarihleride aynıydı
sağol tatlım inşallah sende pozitifi görürsün bikaç güne
telden mi attın canımEvet ya aynen canım yaa bende adetmi oluyorum acaba dedimde devamı gelmedi .yada benmi çok didikliyorum herşeyi bilmiyorumki . Sen yarın sabah yapıcanmı testini bu arada dün sana mesaj attım ben ulaştımı sana canım?
Aynen cnm sen aksamda tekrarla zaten acilmissa birazda olsa sabahkine gore catlamistir ayni koyuluktaysa catlamamistirdisikartal87 canım bu sabahki kopss koyuu çift çizgi.sancım tam baslamadı.bu aksamda calisma olucak galiba aksam testi tekrarlicam
yarın saat 9:30 gibi ama gidiyorsun 9:30 da almıyorlar ki 11'i buluyor doktorun yanına girmen çünkü sürekli doğumhaneye giriyor :)ben size direk yazarım 1 hafta önce bu boydaydı şimdi bu boyda diye :)
telden mi attın canım
yok kuzucum şimdi at bakayım yada çaldırevet telden gönderdimm gelmedimi yoksa:/
Merhaba. Bende 12 şubatta kimyasal geçirdim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kanamam 8 şubatta başladı 19 şubatta bitti. Ovulasyonda çift çizgiyi 28 ve 29 şubatta yakaladım. Kanamanın başladığı günü 1 sayarsak ben 20 gün sonra yumurtlamış oluyorum. Sen yinede kanaman bitince test yap bence kişiden kişiye değişir belki kaçırmış olmazsın böylece
Canım kimyasaldan sonra normal zamanında adet olan vardır belki ama genelde gecikiyor. Ben mesela ovu testiyle çift çizgiyi yakaladım ya 14 gün sonra regl olcam diye sayıyorum onun dışında bat belirleme imkanım yok. Sende ovu testi yapmaya devam et bazen akıntıyı farkedemeyebiliyoruz umutsuzluğa kapılmaBenim kanamam sadece 4 gün sürdü beta 94 e kadar yükselmişti sadece sanırım onunla ilgili...evet bende geç yumurtladım galiba ama yumurtam çatlamadı çünkü akıntım yok
Canım kimyasaldan sonra normal zamanında adet olan vardır belki ama genelde gecikiyor. Ben mesela ovu testiyle çift çizgiyi yakaladım ya 14 gün sonra regl olcam diye sayıyorum onun dışında bat belirleme imkanım yok. Sende ovu testi yapmaya devam et bazen akıntıyı farkedemeyebiliyoruz umutsuzluğa kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?