Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bilmiyorumki canım benim çoktandır ağrım var ama yüzüme bakan anlıyo inan acı çektiğimi, neyin var diye soruyolar hep .
Öyle bekliyim biraz daha ben napıyım :/
evet cnm mecbur beklicen ama bence direk kanda baktır bikaç gün sonra idrarda geç çıkıyo malum

evet cnm mecbur beklicen ama bence direk kanda baktır bikaç gün sonra idrarda geç çıkıyo malum

canım geçen hafta hastaneye gittim kanda çıkmadı ama emin olamadı doktor günün gecikirse gene gel dedi. Ama malum çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum hamile olursam tabi mecburen alcam da şimdi bişey yoksa da boşuna göze batmak istemiyorum. Öyle yanii

ozaman evde tekrara devam cnm

yani diğer testlerede habire para verdiğim için garanti olsun bi kere ödiyim diye düşündüm bende bilmiyorum kendimi tutabilirsem az daha beklicem dayanamazsam alıcam test. İnşallah inşallah öyledir

Haklısın ama arkadaşımızın dediği gibi yerleşme yeni oluyorda olabilir, yapmaya karar verirsende bikaç gün beklemen daha iyi olabilir canım.

ben beklemedeyim cnm yarın öbürgün regl olmam lazım ümitsizce bekliyorum bu ayda olmazsa hsg çekilicem regl bitince bnm eylülde düşüğüm olmuştu

Anladım canım ( Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın sende

Öyle yapayımm madem yaa:/ bekle bekle beklee normalde nasıl geçtiğini anlamadığımız günler nasılda kağnı gibi ilerliyor :/
canımcım senle aynı kaderi paylaştığımız ne kadar belli bu sabah karnımda bi gerilme hissettim resmen. bugünde yani çok hafif kahve bi damla gibi bi leke geldi. yani eğer adet olduysam yarına çözülmem lazım. yada en geç cumartesi. yok olmazsam pazartesi zaten doktora gidicem senle bat tarihleride aynıydı

Evet ya aynen canım yaa bende adetmi oluyorum acaba dedimde devamı gelmedi .yada benmi çok didikliyorum herşeyi bilmiyorumki . Sen yarın sabah yapıcanmı testini bu arada dün sana mesaj attım ben ulaştımı sana canım?

Benim kanamam sadece 4 gün sürdü beta 94 e kadar yükselmişti sadece sanırım onunla ilgili...evet bende geç yumurtladım galiba ama yumurtam çatlamadı çünkü akıntım yok

Benim kanamam sadece 4 gün sürdü beta 94 e kadar yükselmişti sadece sanırım onunla ilgili...evet bende geç yumurtladım galiba ama yumurtam çatlamadı çünkü akıntım yok
Canım kimyasaldan sonra normal zamanında adet olan vardır belki ama genelde gecikiyor. Ben mesela ovu testiyle çift çizgiyi yakaladım ya 14 gün sonra regl olcam diye sayıyorum onun dışında bat belirleme imkanım yok. Sende ovu testi yapmaya devam et bazen akıntıyı farkedemeyebiliyoruz umutsuzluğa kapılma

Bugün yine aynı koyulukta çift çizgi yine kasık Ağrı'm devam ediyor değişik kimyasaldan sonra değişiyor sanırım düzen...evet benim de 20 mart aslında bat ama daha geç bekleyeceğim adetimi ve hamileyim falan psikolojilerine de girmeyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…