Canım bende çift çizgiyi gördüğüm iki gün çok ağrı çektim hatta apandisitten şüphelendim yani. Şimdi 10.gün 4 gün kaldı bata. Bekliyorum bakalım..Bugün yine aynı koyulukta çift çizgi yine kasık Ağrı'm devam ediyor değişik kimyasaldan sonra değişiyor sanırım düzen...evet benim de 20 mart aslında bat ama daha geç bekleyeceğim adetimi ve hamileyim falan psikolojilerine de girmeyeceğim :)
Canım bende çift çizgiyi gördüğüm iki gün çok ağrı çektim hatta apandisitten şüphelendim yani. Şimdi 10.gün 4 gün kaldı bata. Bekliyorum bakalım..
Bikaç gün öncesine kadar her tür belirtim vardı ama dünden beri beyaz krem kıvamında akıntı ve göğüslerimde şişlik var. Normalde göğüslerim adet öncesi etkilenmezdi ama burdaki topiklerde okuduğum kadarıyla kimyasaldan sonra regl öncesi belirtilerde değişiklik yaşayanlar olmuş. Umutlanmamaya çalışıyorum. İnşallah benimle birlikte dileyen bekleyen hakeden herkese nasip olsun Rabb'im çok bekletmesinİnşallah müjdeli haber paylaşırsın :) peki herhangi bir belirtin var mı şu an
Şubattakinde yani kimyasalla sonuçlandı ama herşey kokuyodu musluktan akan su kokar mı? Kokuyodu resmen. Eşime suları klorlamışlar galiba kokuyo diyodum yemekler okuyodu zavallı kocam sarılıyordu ona bile kokuyosun diyodum ama hcg yaptırmıştım çıkmamıştı bende regl öncesi kokulara hassaslaştım diyodum ama hamile olduğumu hissediyodum. Bu ay hiç hissetmiyorumİnşallah müjdeli haber paylaşırsın :) peki herhangi bir belirtin var mı şu an
Merhaba yeniden, adetimin 3.gunundeyim.yumurtlama takibi yapmak istiyorum ama testleri nerden almaliyim ne sekilde yapmaliyim bana yardimc
Hayirlisi olsun inseallah guzel sonuclar cikarYaptım ama negatif bide cok erken kan verdim sonuç pazartesi
Ya şimdi bana da demedi ama ben hemen atladım iğne yapcakmiyiz dedim e başladık madem yapalım dedi kendiliğinden çatlayinca ikiz gebelik şansı oluyormuş gerçi rabbim bilir de kon, gittiğimde Demicem iğne diye kendisi derse öyle hareket etcem bakalımYok canim iğne demedi . gittiğimde sorarım ama . sana iğne yapalım dedi mi
Ya bende bu ay olmazsa benimde Kasım aralık o zaman kalıcak rabbim hayirlisini versin inşallah vardır bir hayirkizlar benim umudum agutosa kaldi malesef esim yok yurdisinda agustosu bulur gelmesi ayy hic istemiyordum cocuklarimin arasinda 5 bubucuk yas olucak neyazik birlikte oynayamayacaklar mayista esimin yanina gidicem ama tam bir haftalik yumurtlama donemine getirmeliyim aayy insallah bari ozaman olur
Kimyasal olduğunda kan testinde kaç çıkmıştı acabaŞubattakinde yani kimyasalla sonuçlandı ama herşey kokuyodu musluktan akan su kokar mı? Kokuyodu resmen. Eşime suları klorlamışlar galiba kokuyo diyodum yemekler okuyodu zavallı kocam sarılıyordu ona bile kokuyosun diyodum ama hcg yaptırmıştım çıkmamıştı bende regl öncesi kokulara hassaslaştım diyodum ama hamile olduğumu hissediyodum. Bu ay hiç hissetmiyorum
Umutsuz yasiyorum iste canim son 3 gunum bugun erken gebelik testi yaptim malesef negatif cok moralim bozukCanim telefonum arizaliydi giremedim ya.. nasilsinn ?? Nasil durumlar..
Şubattakinde yani kimyasalla sonuçlandı ama herşey kokuyodu musluktan akan su kokar mı? Kokuyodu resmen. Eşime suları klorlamışlar galiba kokuyo diyodum yemekler okuyodu zavallı kocam sarılıyordu ona bile kokuyosun diyodum ama hcg yaptırmıştım çıkmamıştı bende regl öncesi kokulara hassaslaştım diyodum ama hamile olduğumu hissediyodum. Bu ay hiç hissetmiyorum
evet canim oyle adet olmadim daha 9 gun gecti ama bence yok olsaydi cikardi ama cok yorum okudHayirlisi olsun cnm ama negatifte gorsen adet olmadan bence umudunu yitirme.
insallah canim hayirlisi neyse o olsunYa bende bu ay olmazsa benimde Kasım aralık o zaman kalıcak rabbim hayirlisini versin inşallah vardır bir hayir
Merhaba Canım,Merhaba kızlar araniza yeni katildim. Şu sıralar sıkı takipcinizim. Birçoğunuzun yaşadığı hamilelik belirtilerinı yaşadım fakat test negatif çıktı. Bu kadar uzulecegimi tahmin etmemiştim. Sanırım okuduklarimdan çok etkilendim. Bu iş biraz psikolojik. Vücut kendini olmayan şeye inandiriyor. Benim gibi burayı takip eden arkadaşlar benim yaptığımı yapmayın. Kendinizi çok kaptırmayin. İnşallah isteyen herkese rabbim versin. Tabi hayırlı herseyin
Peki senin boyle gec mi gelio hep adetinevet canim oyle adet olmadim daha 9 gun gecti ama bence yok olsaydi cikardi ama cok yorum okud
insallah canim hayirlisi neyse o olsun
Moralini bozma canimm dusunmemeye calis. Ve tavsiyem erken gebelik testi yapma. Gunun gecsin bekle. Bak benim 2 gun gectikten sonra yaptim negatifti. 3. 4. Gun cok silikti biliyorsun. Gormekte zorluk cektik hatta. Ben hala keseyi gormedim pazartesii gidecegim hala sanki hamile degilmisim gibi geliyor . Iliski sirasinda sonrasinda dusunme birak adetin gecsin. Sonra yap test. Umitsizlige hic bir zaman kapilma . Dusunme desemde biliyorum dusunuluyor ama geecekten kafaya hic takmamak gerekiyor. Herseyin hayirlisi seninde olacak canim uzulmee..Umutsuz yasiyorum iste canim son 3 gunum bugun erken gebelik testi yaptim malesef negatif cok moralim bozuk
elbette öğrendiğim çok şey oldu. Ama işte acaba bende mi duygusunuMerhaba Canım,
Bende sıkı sıkı hergün okuyordum ve sonrasında üye olmaya karar vermiştim :) Evet haklısın çok kapılmamak lazım ama insan burada bilmediği birçok şey öğreniyor. Umarım sende en kısa sürede belirtilerinle beraber hamile olduğunu buraya yazar, umut olursun
Insallah canim evet seninki gectikten sonraa zorla girmustuk beraber ikinciyi insallah benimkinide gormek sana nasip olur en yakin zamanda insallah kesecogini gorcen Rabbim saglikli evlat versinde gec gozuksun problem degil canim bide regl agrilarin varmiydi seninMoralini bozma canimm dusunmemeye calis. Ve tavsiyem erken gebelik testi yapma. Gunun gecsin bekle. Bak benim 2 gun gectikten sonra yaptim negatifti. 3. 4. Gun cok silikti biliyorsun. Gormekte zorluk cektik hatta. Ben hala keseyi gormedim pazartesii gidecegim hala sanki hamile degilmisim gibi geliyor . Iliski sirasinda sonrasinda dusunme birak adetin gecsin. Sonra yap test. Umitsizlige hic bir zaman kapilma . Dusunme desemde biliyorum dusunuluyor ama geecekten kafaya hic takmamak gerekiyor. Herseyin hayirlisi seninde olacak canim uzulmee..
Canim inşallah vardır gebeliğin benim geçen ay adetin 4 gün gecikti bilirim ki hiiiiic olmaz hemen suphelendim kan verdim 1.20 çıktı 5 gün sonunda hasta oldum inşallah senin değer yukselir ve bebeğin seninledir biraz sabret bekle sabrin sonu selamettirKızlar merhaba deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak geçen hafta yaptırdığım kan testinde beta hcg 0,58 çıkmıştı . Bu testi yaptırdığımda ilişkinin üzerinden yaklaşık 12 gün geçmişti ama doktor geç döllenme olabilir dedi. Sizce bu değer bu ay için umutsuzmu ?Bugün adetimin 2.gecikme günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?