Benim regl agrisi yoktu kasik agrim vardi cok bire mide bulantisi. Simdide 2 gundur sanki adet olacakmisim gibi karnim agriyor ve belim agriyor. Ben hisleerime inandim acikcasi ruyamda falan gormustum. Tuhafti. Smdide keseyi bekliyorum iste 4 hafta 3 gunluktu en son gittigimde gozukmedi pazartesi 6 haftalik olacak insallah gozukur . Aklima bazen geliyor ya dis gebelikse diye belirtilerini bile okudum ama kanama oluyormus onda bbde oyle birsey yok . Insan hamile kalana kadar kafayi yiyor ama hamile kaldiktan sonrada ayri bir dert gercekten. Ayri bir stres. Insallah senin testinide beraber gorecegiz bakacagiz. Heycanlanacagiz. Herseyin hayirlisi hicbir zaman umutsuzluga kapilma canim.Insallah canim evet seninki gectikten sonraa zorla girmustuk beraber ikinciyi insallah benimkinide gormek sana nasip olur en yakin zamanda insallah kesecogini gorcen Rabbim saglikli evlat versinde gec gozuksun problem degil canim bide regl agrilarin varmiydi senin
Canim inşallah vardır gebeliğin benim geçen ay adetin 4 gün gecikti bilirim ki hiiiiic olmaz hemen suphelendim kan verdim 1.20 çıktı 5 gün sonunda hasta oldum inşallah senin değer yukselir ve bebeğin seninledir biraz sabret bekle sabrin sonu selamettir
6 haftalik gozukur canim dis gebelikte cok agrin ve kanaman mutlaka olur korkma icin rahat olsun bebeisin iyice yerini belli ediyodur ondan agri oluyodur rahim genisledigi icin benim 10 gundur gecmek bilmeyen regl agrim var gun icinde 4_5 kere ole bi agri giriyoki 10 dk suruyor erken oldum saniyorum ama yok zaten gebelikte bu kadar regl agrisi cekilmez herhalde insallah umidim artik kalmadi sanirim tup bebek yolu gozuktu banaBenim regl agrisi yoktu kasik agrim vardi cok bire mide bulantisi. Simdide 2 gundur sanki adet olacakmisim gibi karnim agriyor ve belim agriyor. Ben hisleerime inandim acikcasi ruyamda falan gormustum. Tuhafti. Smdide keseyi bekliyorum iste 4 hafta 3 gunluktu en son gittigimde gozukmedi pazartesi 6 haftalik olacak insallah gozukur . Aklima bazen geliyor ya dis gebelikse diye belirtilerini bile okudum ama kanama oluyormus onda bbde oyle birsey yok . Insan hamile kalana kadar kafayi yiyor ama hamile kaldiktan sonrada ayri bir dert gercekten. Ayri bir stres. Insallah senin testinide beraber gorecegiz bakacagiz. Heycanlanacagiz. Herseyin hayirlisi hicbir zaman umutsuzluga kapilma canim.
elbette öğrendiğim çok şey oldu. Ama işte acaba bende mi duygusunuyasayınca bi heyecanlar bi coşmalar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bekleyen tüm arkadaşlarin iyi haberlerini alırız inşallah. Siz de durum nasıl?
Selam kızlaaar......... Bugün giremedim buralara anca fırsat buldum... Çok yoğundum yorgunummmmmBugün bat günüm ama gelen giden yok... Regl belirtim yokkk... Karnımdaki şişkinlik hala devam ediyor.. Pazartesi öğreneceğim bakalım umarım kistlerim tekrarlamamıştır
ay maasallah canım. Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin kuzunu. Darısı biz bekleyen sabırsızlananların basinaAmin inşallahBen hamileyim canım ama hala takipteyim
Umudunu hiç kaybetme sakin bak benim olmama sebebi fsh değer yüksekmis 3 ay yüksek çıktı sabretttim ilaç verdi bide bitkisel kürleri kullandım çok Şükur düştü şimdi klomene başladım her zman umut varSagol canimm insaalh ama dusuk degermis baya bu ay icin zor gibi gorunuyor umudumu kaybettim acikcasi
Aynen cnm sen aksamda tekrarla zaten acilmissa birazda olsa sabahkine gore catlamisti
Aynen cnm sen aksamda tekrarla zaten acilmissa birazda olsa sabahkine gore catlamistir ayni koyuluktaysa catlamamistir
Yaa ikiz olsa ne güzel olur :) bende demiyecem iğne yapalım diye. Doktor ne derse onu yapacam bu ay. Eğer olmazsa diğer aya isterim igne. Hayırlısı bakalım.Diane ve gün bitti kaç güne gelir acaba regl. Sen klomeni günde kaç tane kaç gün icecen canmYa şimdi bana da demedi ama ben hemen atladım iğne yapcakmiyiz dedim e başladık madem yapalım dedi kendiliğinden çatlayinca ikiz gebelik şansı oluyormuş gerçi rabbim bilir de kon, gittiğimde Demicem iğne diye kendisi derse öyle hareket etcem bakalım
Ay resim atsana çizgi varsa vardır canım benceArkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum adetime 1 hafta var meraktan idrarda gebelik testi yaptım dün akşam bugün akşam 2.çizgi hafifçe çıktı sizce varmıdır gebelik
Bi ton acildiysa catlamistir kuzum o haberin olsun. Atesin simdi yumurtlama faaliyeti bitince biraz dusebilir ama sonra yine yukselir calisma yapcan mi bu aksam birakcan mi yoksaTest yaptım bi ton açılmıs rengi ama baska marka.problem olmaz heralde.ayrica herzaman yasadigim sancim henuz baslamadi.yumurta su siralar catlamayla mesgulicimde neler oldugunu bilmek guzelmis
Atesim dun sabah 36.1 e dusmustu , bugun 36.6 ya cikti insallahhhh dusmez bundan sonraaagoguslerim de hassaslik var aciyoo insallahh oda gecmez
Ayy inşallah canım öyle olsa oh oh valla... benim gün sonra geldi ama her ay adetten biraz farkli çok az geldi leke şeklinde pet bile kullanmadım düşün. Günde iki kez verdi bana klomeniYaa ikiz olsa ne güzel olur :) bende demiyecem iğne yapalım diye. Doktor ne derse onu yapacam bu ay. Eğer olmazsa diğer aya isterim igne. Hayırlısı bakalım.Diane ve gün bitti kaç güne gelir acaba regl. Sen klomeni günde kaç tane kaç gün icecen canm
Cok hafifte olsa silikte olsa ikinci cizgi ciktiysa vardir cnm hamilelik. Hayirli olsun diyelim o zaman. Yarin sabah ilk idrarinla bidaha yap testArkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum adetime 1 hafta var meraktan idrarda gebelik testi yaptım dün akşam bugün akşam 2.çizgi hafifçe çıktı sizce varmıdır gebelik
13 le öğrendim sırayla 29-68 oldu. Düşük yaptığımda ilk 7 ye düştü sonra sıfırlandıKimyasal olduğunda kan testinde kaç çıkmıştı acaba
Ya neden öyle olmuş ki reglin ... İlacı saat kur öyle iç canim saati saatine..daha etkili oluyomusAyy inşallah canım öyle olsa oh oh valla... benim gün sonra geldi ama her ay adetten biraz farkli çok az geldi leke şeklinde pet bile kullanmadım düşün. Günde iki kez verdi bana klomeni
Adetten 1 gün önce 0.01 1 gün sonra 13 çıktı Can'ım regl olmadıkça ümit varKızlar merhaba deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak geçen hafta yaptırdığım kan testinde beta hcg 0,58 çıkmıştı . Bu testi yaptırdığımda ilişkinin üzerinden yaklaşık 12 gün geçmişti ama doktor geç döllenme olabilir dedi. Sizce bu değer bu ay için umutsuzmu ?Bugün adetimin 2.gecikme günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?