Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya neden öyle olmuş ki reglin ... İlacı saat kur öyle iç canim saati saatine..daha etkili oluyomus
Hap yapmış doktora dedim adetten sayicakmiyiz dedim çünkü hiç böle olmazdı dedim zaten çok fazla kanama olmaz dedi Japan dolayi yani.. yaa benim saatleri hoc uymadı tüh il gün zaten 1 de içtim yine gece birde bugün de 12 de içtim gece 12 de mi iceyim yine

Bi ton acildiysa catlamistir kuzum o haberin olsun. Atesin simdi yumurtlama faaliyeti bitince biraz dusebilir ama sonra yine yukselir calisma yapcan mi bu aksam birakcan mi yoksa
Yanlıs bakmısim teste test daha koyu olmus acik renk olan kontrol cizgisiymis.c le t nin yerini simdi fark ettim catlamamis daha bu gece kesin calisma var

Eklentiler

• 1457630118339.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 75
Evet canim sabahları kacta iciyosan diğer sabah aynı saatte akşam da öyle iç. En azından bundan sonrakileri öyle yap

Bende kasik agrisi cok cekmistim kramp giriyordu hep agriyordu. Insallah olur caaanim seninde en kisa zamanda iyi haberlerini duyarimm.. benim de insallah gozukur evet kanama agri bayilma oluyormus bakalim pazartesi gidecegim haber veririm yine. Sende uzme kendini kafaya takmamaya calis lutfen. Psikoloji cok onemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…