Hap yapmış doktora dedim adetten sayicakmiyiz dedim çünkü hiç böle olmazdı dedim zaten çok fazla kanama olmaz dedi Japan dolayi yani.. yaa benim saatleri hoc uymadı tüh il gün zaten 1 de içtim yine gece birde bugün de 12 de içtim gece 12 de mi iceyim yineYa neden öyle olmuş ki reglin ... İlacı saat kur öyle iç canim saati saatine..daha etkili oluyomus
Yanlıs bakmısim testeBi ton acildiysa catlamistir kuzum o haberin olsun. Atesin simdi yumurtlama faaliyeti bitince biraz dusebilir ama sonra yine yukselir calisma yapcan mi bu aksam birakcan mi yoksa
Evet canim sabahları kacta iciyosan diğer sabah aynı saatte akşam da öyle iç. En azından bundan sonrakileri öyle yapHap yapmış doktora dedim adetten sayicakmiyiz dedim çünkü hiç böle olmazdı dedim zaten çok fazla kanama olmaz dedi Japan dolayi yani.. yaa benim saatleri hoc uymadı tüh il gün zaten 1 de içtim yine gece birde bugün de 12 de içtim gece 12 de mi iceyim yine
kızlar ben de test yaptım biraz önce böyle çıktı :)Eki Görüntüle 1792698
Hee tamam canım ay Sağol valla iyi oldu söylediginEvet canim sabahları kacta iciyosan diğer sabah aynı saatte akşam da öyle iç. En azından bundan sonrakileri öyle yap
inşallah hayırlısı olur hepimiz için.BENCE GEBELİK VAR BAYA GÖRÜNÜYO BENİM Kİ BUKADAR BİLE BELLİ OLMUYO HAYIRLISI ISALLAH
Sende sağol canim faydasını goruruz umarimmHee tamam canım ay Sağol valla iyi oldu söyledigin
Adetten 1 gün önce 0.01 1 gün sonra 13 çıktı Can'ım regl olmadıkça ümit var
Bende kasik agrisi cok cekmistim kramp giriyordu hep agriyordu. Insallah olur caaanim seninde en kisa zamanda iyi haberlerini duyarimm.. benim de insallah gozukur evet kanama agri bayilma oluyormus bakalim pazartesi gidecegim haber veririm yine. Sende uzme kendini kafaya takmamaya calis lutfen. Psikoloji cok onemli .6 haftalik gozukur canim dis gebelikte cok agrin ve kanaman mutlaka olur korkma icin rahat olsun bebeisin iyice yerini belli ediyodur ondan agri oluyodur rahim genisledigi icin benim 10 gundur gecmek bilmeyen regl agrim var gun icinde 4_5 kere ole bi agri giriyoki 10 dk suruyor erken oldum saniyorum ama yok zaten gebelikte bu kadar regl agrisi cekilmez herhalde insallah umidim artik kalmadi sanirim tup bebek yolu gozuktu bana
Aynen cnm bu aksam calismaya devam:)Yanlıs bakmısim testetest daha koyu olmus acik renk olan kontrol cizgisiymis.c le t nin yerini simdi fark ettim catlamamis daha bu gece kesin calisma var
Eki Görüntüle 1792696
Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm :)kızlar ben de test yaptım biraz önce böyle çıktı :)Eki Görüntüle 1792698
Valla gayet net ikinci cizgi :) hayirli olsun cnm :)Erken genelik testi aldım adetime 2 gün var ama herhangibi bi hamilelik belirtim yok acaba hamilemiyim bilemedim testte baya koyu bi çizgi var ama çok az bi idra
Artık ysrın rengin açılması lazım dimi yoksa yarında koyu çıkma ihtimali var mı.sancım çatlayınca baslicak galiba..ama goguslerim cok acıyo hic boyle olmazdı.sadece kasıklarım agrirdi..Aynen cnm bu aksam calismaya devam:)
amin inşalah hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimiziHayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm :)
hayırlı olsun canım hemen kana koş çok netErken genelik testi aldım adetime 2 gün var ama herhangibi bi hamilelik belirtim yok acaba hamilemiyim bilemedim testte baya koyu bi çizgi var ama çok az bi idra
Bu erkeklerin hepsi aynımı ya diorum idrarda pozitif kan vermeye gidelim panik yapma acele yapma bu kesin defildir kanda kesin olur ama maç var den bi çay koy maç bitsin gideriz zaten sinir var üstümde patlıcam haberi yokValla gayet net ikinci cizgi :) hayirli olsun cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?