Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Koşucam inşallah maç bitsin ( çok sinirliyim. Maçı bekliyoruz
Allahım ya şu maç bide gs fb dimi hayret bişey ya insan havalara uçar böyle bişey olsa tamam illaki merak ediyordur canım oda sakin kalmaya çalış maç ne ya eşimde com izler tam çalışma olcak şu maç bitsin de öyle bide lig tv var sabah akşam maç var evde

Kızlar bişey sorucam adet günüme daha 1 hafta var ben kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli dedi böyle olupta yükselen var mi hamilemi yim acaba
Şüpheli derken gebelik şüphesi vardır yani çünkü dah 1 hafta var adetine gününü bekle tekrar baktır bence yada iki gün sonra tekrarla yükselme var mı bi baktir

Koşucam inşallah maç bitsin ( çok sinirliyim. Maçı bekliyoruz
tebrik ederim canım 45 dk sonra bitecek maç ikinci yarı yeni başlamış benim nişan geldi herşey hazır gs gol atsın diye beklemiştikkk şoka girdi adam inanamamıştı daha zamanım vardı 36 haftalık doğurdum

Kızlar bişey sorucam adet günüme daha 1 hafta var ben kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli dedi böyle olupta yükselen var mi hamilemi yim acaba
Benim .1.20 çıktı bana 5 in üstü pozitif dediler ama daha 1 hafta var çıkar bence senin inşallah

Peki senin boyle gec mi gelio hep adetin
evet adet oldum olasi hep duzensizdir sadece ilac kullaninca duzenli geliyor daha evli degilken 6 ay duphaston kullanmistim progesteron iceren ilacmis 3 ayda kolstilbegit diye bir ilac kullanmistim yumurtlama icin cok yi gelmisti her ay ayni gunde ayni saate geliyordu ve evlendigim ay hamile kalmistim ve kac yil gecti o ilacin ismini birturlu atirlamamistim ama gecenlerde annemlede bir seyimi ararken buldum annem onu saklamis simdi yine adet olmami bekliycem adet olunca yine icmeyee basliyam bakalim yine her ay duzenli olucaakmi

Artık ysrın rengin açılması lazım dimi yoksa yarında koyu çıkma ihtimali var mı.sancım çatlayınca baslicak galiba..ama goguslerim cok acıyo hic boyle olmazdı.sadece kasıklarım agrirdi..
Aynen cnm yarin acilmasi gerekio ama 2-3 gun koyu cikanda var sen yarin hem oglen yap acilmadiysa aksamustude yap

Bu erkeklerin hepsi aynımı ya diorum idrarda pozitif kan vermeye gidelim panik yapma acele yapma bu kesin defildir kanda kesin olur ama maç var den bi çay koy maç bitsin gideriz zaten sinir var üstümde patlıcam haberi yok
Erkekler de oluo oyle bazen cnm sen takma kafana streste yapma kendine

Kizlar alakasiz olacak ama bisey soracam kadinlar kulubunde nasil konu acilir yardimci olir musnuz

Aynen öyle canim. Bende de pco var napalim bizde De böyle. Tedavi oluyo musun peki

Canım ben 6 ay doğum kontrol hapı kullandım.
Daha sonra kasımda tedaviye gerek olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Maalesef 25 aralıkta kaybettim bebeğimi.
Şimdi tekrar hamile kalmak icin çabalıyorum.
Sabah endokroni doktoruna gidicem bakalım ne durumda hormonlarım

Arkadaşlar merhaba.. benim adet tarihim 2 gün geçti. Sol kasığımda hafif batma gibi bir ağrı var ve belimde de bugün ağrı başladı. Ateşimde 37.7 falan hep acaba hamile olabilir miyim ? Benzer belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı noluuurr cevap yazın

Gunaydin cnm ben gittigidiyordan aldim gecen ay 20li paket 20 liraya. Ve bu ay hamileydim benim cok isime yaradi. 30lu 40li olanlari da var hem. Alcaksan 30lusunu al ki elinde bol bol bulunsun
Markasi neydi hatirliyormusun bende alayim bide ne zaman kullanmaya baslamaliyim icinde yazarmi aciklamasi cok tesekkurler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…