Koşucam inşallah maç bitsinhayırlı olsun canım hemen kana koş çok net
Allahım ya şu maç bide gs fb dimi hayret bişey ya insan havalara uçar böyle bişey olsa tamam illaki merak ediyordur canım oda sakin kalmaya çalış maç ne ya eşimde com izler tam çalışma olcak şu maç bitsin de öyle bide lig tv var sabah akşam maç var evdeKoşucam inşallah maç bitsin( çok sinirliyim. Maçı bekliyoruz
Şüpheli derken gebelik şüphesi vardır yani çünkü dah 1 hafta var adetine gününü bekle tekrar baktır bence yada iki gün sonra tekrarla yükselme var mı bi baktirKızlar bişey sorucam adet günüme daha 1 hafta var ben kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli dedi böyle olupta yükselen var mi hamilemi yim acaba
tebrik ederim canım 45 dk sonra bitecek maç ikinci yarı yeni başlamışKoşucam inşallah maç bitsin( çok sinirliyim. Maçı bekliyoruz
Benim .1.20 çıktı bana 5 in üstü pozitif dediler ama daha 1 hafta var çıkar bence senin inşallahKızlar bişey sorucam adet günüme daha 1 hafta var ben kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli dedi böyle olupta yükselen var mi hamilemi yim acaba
Anladım canım cevabın için teşekkür ederimŞüpheli derken gebelik şüphesi vardır yani çünkü dah 1 hafta var adetine gününü bekle tekrar baktır bence yada iki gün sonra tekrarla yükselme var mı bi baktir
Rica ederim inşallah bebeğin seninledir dediğim gbi benim adet günü 1.20 çıktı bence varAnladım canım cevabın için teşekkür ederim
evet adet oldum olasi hep duzensizdir sadece ilac kullaninca duzenli geliyor daha evli degilken 6 ay duphaston kullanmistim progesteron iceren ilacmis 3 ayda kolstilbegit diye bir ilac kullanmistim yumurtlama icin cok yi gelmisti her ay ayni gunde ayni saate geliyordu ve evlendigim ay hamile kalmistim ve kac yil gecti o ilacin ismini birturlu atirlamamistim ama gecenlerde annemlede bir seyimi ararken buldum annem onu saklamis simdi yine adet olmami bekliycem adet olunca yine icmeyee basliyam bakalim yine her ay duzenli olucaakmiPeki senin boyle gec mi gelio hep adetin
İnşallah canım ben aşılama olmuştum 2 martta bide aşılamadan sonra bugün 9 gün du dayanamayıp yaptırdımRica ederim inşallah bebeğin seninledir dediğim gbi benim adet günü 1.20 çıktı bence var
Canim ya bu alttaki hamilelik seyini nasil yapiorz ben yapamadmValla gayet net ikinci cizgi :) hayirli olsun cnm :)
Aynen cnm yarin acilmasi gerekio ama 2-3 gun koyu cikanda var sen yarin hem oglen yap acilmadiysa aksamustude yapArtık ysrın rengin açılması lazım dimi yoksa yarında koyu çıkma ihtimali var mı.sancım çatlayınca baslicak galiba..ama goguslerim cok acıyo hic boyle olmazdı.sadece kasıklarım agrirdi..
Erkekler de oluo oyle bazen cnm sen takma kafana streste yapma kendineBu erkeklerin hepsi aynımı ya diorum idrarda pozitif kan vermeye gidelim panik yapma acele yapma bu kesin defildir kanda kesin olur ama maç var den bi çay koy maç bitsin gideriz zaten sinir var üstümde patlıcam haberi yok
Kisisel bilgilerimiz kisminda dogum hesapla kismi var ordan thmini dogum tarihini yazip kaydet deCanim ya bu alttaki hamilelik seyini nasil yapiorz ben yapamadm
Tesekkr edrm canim cok sagolKisisel bilgilerimiz kisminda dogum hesapla kismi var ordan thmini dogum tarihini yazip kaydet de
Daha doktra gtmedim adet tarhime gre yaptm bole ckti ama bence benmki daha kucuktr ya cunku gecen hafta carsamba yaptgm kan testnde 1.20 ckmstiKisisel bilgilerimiz kisminda dogum hesapla kismi var ordan thmini dogum tarihini yazip kaydet de
Aynen öyle canim. Bende de pco varnapalim bizde De böyle. Tedavi oluyo musun peki
Markasi neydi hatirliyormusun bende alayim bide ne zaman kullanmaya baslamaliyim icinde yazarmi aciklamasi cok tesekkurler simdidenGunaydin cnm ben gittigidiyordan aldim gecen ay 20li paket 20 liraya. Ve bu ay hamileydim benim cok isime yaradi. 30lu 40li olanlari da var hem. Alcaksan 30lusunu al ki elinde bol bol bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?