Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende eczaneden aldım 5 li 25 lira.internet daha uygun ben kart kullanmadıgım icin eczaneden aldim.birde ates takibi yap.
Bu ay ikisini birlikte yapiyorum yumurtlama donemindeyim suan
Ates takibini adet oldugumuzdami yapmaya basliyoruz 4.gunumdeyim gec kalmamisimdir umarim

Markasi neydi hatirliyormusun bende alayim bide ne zaman kullanmaya baslamaliyim icinde yazarmi aciklamasi cok tesekkurler simdiden
Laboquick marka benim aldigim. Gittigidiyorda satilio. Adet tarihinin uzunluguma gore icinde yazio ne zaman baslaman gerektigi mesela benim 25 gunde birdi adetin 8.gunu baslamam gerekiodu ama ben nolur nolmaz die adetim bttigi gun basladim

Atesini daha onceki gunlerde de olctun mu peki ve sabahlari olculmesi gerekio.

İnşallah hadi sendende bekliyoruz mutlu haberi

İnşallah canım... Bende bekliyorum meraklaa

kızlar ben de test yaptım biraz önce böyle çıktı :)Eki Görüntüle 1792698

Erken genelik testi aldım adetime 2 gün var ama herhangibi bi hamilelik belirtim yok acaba hamilemiyim bilemedim testte baya koyu bi çizgi var ama çok az bi idra

Kızlaaaaaaar hamilesiniz tebrikler... Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh

Gecen gun amcamin kizinin hamis haberini aldim cok sevindim iki kizi vardi 16 11 yaslrinda simdi 3.geliyor inseallah yasi 41 Rabbimin herseye gucu yeter OL derse oluverir iste...

Atesini daha onceki gunlerde de olctun mu peki ve sabahlari olculmesi gerekio.

Aslında çok düzenli olarak olcmem canım.
ama adet olacağım zaman ateşim çok düşük oluyor 36.1 35.8 gibi. Birde çok akintim var beyaz kokusuz değişik bir şey.. 6 aydır istiyorum rabbim insallah bu ay vermistir..

Anladim cnm
Normalde dusuk olmasi gerekio diosan ve simdi yuksek ciktiysa o zama biseyler olabilir bi test alip dene istersen

Herkese hayirli cumalar nasilsiniz kizlar? Yeni hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inseallah amin..evlat isteyen biz gariplerede en kisa hayirli vakitte tez elden nasip etsin amin amin amin

hayirli cumalar canimm .. guzel dileklerin icin cok tesekkurler. Insallah en kisa zamanda herkesin hamile haaberlerini aaliriz.. allah herkesin gonlune gore versin.

Kızlar şuan endokrin uzmanının yanından çıktım eski sonuçları da götürmüştüm.
Dr yüzde 90 bebeğimin kalbinin troid yüzünden durduğunu ve tedavi olmadan hamile kalmamam gerektiğini söyledi.
Jinekolog hamile kalman lazım diyor kistlerim için endokroni kalma sakın diyor napıcağımı şaşırdım

Canim troidlerini kontrol altinaalmadan sakin kalama endokrini dinle derim tekrar ayni seyi yasayabilirsin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…