Cnm bence Allahin izniyle tedavini ol .ben de duymustum troid hamilelikte tehlikeli diyeKızlar şuan endokrin uzmanının yanından çıktım eski sonuçları da götürmüştüm.
Dr yüzde 90 bebeğimin kalbinin troid yüzünden durduğunu ve tedavi olmadan hamile kalmamam gerektiğini söyledi.
Jinekolog hamile kalman lazım diyor kistlerim için endokroni kalma sakın diyor napıcağımı şaşırdım
Canim troidlerini kontrol altinaalmadan sakin kalama endokrini dinle derim tekrar ayni seyi yasayabilirsin Allah korusun
Cnm bence Allahin izniyle tedavini ol .ben de duymustum troid hamilelikte tehlikeli diye
Bende bir tiroid hastasıyım ve uzun zamandır ilaçla tedavi oluyorum jinekolog bana eğer ilaçlarını düzenli icmezsen yanima hamile kalamiyorum diye gelirsin demişti bekarken :) o yüzden mutlaka tedavi olmalısın. bebeğin zeka gelişimiyle felan çok alakli ve dusukle de sonuçlanıyor zaten bebis tutunamiyor.. bence endokrin doktorunu dinlemelisin..Kızlar şuan endokrin uzmanının yanından çıktım eski sonuçları da götürmüştüm.
Dr yüzde 90 bebeğimin kalbinin troid yüzünden durduğunu ve tedavi olmadan hamile kalmamam gerektiğini söyledi.
Jinekolog hamile kalman lazım diyor kistlerim için endokroni kalma sakın diyor napıcağımı şaşırdım
Canım bende tiroid hastasıyım ameliyatla tüm tiroidlerimi aldılar endokrin doktorum 3ayda bir kontrole alıyor değerlere göre ilacımı düzenliyor korkulacak birşey değil tedavisi var çok şükür ilacı var ömür boyu kullanmam gereken bir ilacım var ve saati saatine içerim yemekten yarım saat önce uyanır uyanmaz aç karnına merak etme ilaçla değerlerini kontrol ederler Allah ın izniyleBaşıma geldi işte benimde...
Bebeğim benim Yüzümden melek olmuş
Canım hçg kaç çıktıBayanlar kafamı kurcalayan bir durum var sizle paylaşmak istedim dün dr a gittim ultrasonda keseyi göremedi sıkışarak gel dedi bir saat sonra tekrar gittim zar zor görebildi çok ufak olduğunu söyledi anlamadığım nokta benim en son adet başlangıç tarihim 31 ocakti neredeyse 38 gün oldu gurulmemesi normal mi gebelik haftasi son adet tarihi ile hesaplaniyor diye biliyorum bbira bende tedirginlik oldu
Bayanlar kafamı kurcalayan bir durum var sizle paylaşmak istedim dün dr a gittim ultrasonda keseyi göremedi sıkışarak gel dedi bir saat sonra tekrar gittim zar zor görebildi çok ufak olduğunu söyledi anlamadığım nokta benim en son adet başlangıç tarihim 31 ocakti neredeyse 38 gün oldu gurulmemesi normal mi gebelik haftasi son adet tarihi ile hesaplaniyor diye biliyorum bbira bende tedirginlik oldu
kizlar aksamdan beri oksuruyorum bugum kanamam cok agirlasti... baya ped taktim.. Rabb im her zaman en hayirlisini verir.. evde dinleniyorum simdi.. aksama 19.10 da randevum var.. bebegimi kaybedeceksem de yapacak bir sey yok artik Allah in dedigi olur.. aksama belli olacak hersey... dua edin benim icin olur mu?...
Canim nolur iyi dusun.ve bol bol yat dinlen.kizlar aksamdan beri oksuruyorum bugum kanamam cok agirlasti... baya ped taktim.. Rabb im her zaman en hayirlisini verir.. evde dinleniyorum simdi.. aksama 19.10 da randevum var.. bebegimi kaybedeceksem de yapacak bir sey yok artik Allah in dedigi olur.. aksama belli olacak hersey... dua edin benim icin olur mu?...
ara ara geliyo ama baya geliyo yani.. gecen kanamam da oldugunda kese etrafinda kanama gormemisti doktor.. rahimden oluyo dedi ama dunden beri olsuruyorum heralde kasiyorum kendimi ondan da yapabilir ama dusecekse dusecek yani peogesteron igne vurunuyorum ama olacaga care yok maalesef aksama gorcez herseyi.. test yapiyorum yerinde duruyo minikim.. ama saglikliysa Rabb im bu hamileligi devam ettirsin sadece boyle dua ediyorum su an...Canım kanaman çoksa hemen gitsen daha iyi olmaz mı?
Canim cok sukur ii diyelim ii olsun nsl gidiyor hamislik bebis nsl uzuyomu anneyi benim bata 2 gun kaldi dun erken hamilelik yaptim yine koca bi negatifKızlar ne haber nasılsınız bakalım11gulum senden ne haber
evdeyim simdi zaten dinleniyorum canimCanim nolur iyi dusun.ve bol bol yat dinlen.
Mrb runya oncelikle canini skma, cnku kisiden kisiye degisebiliyor. Ben 7-8. hftadan itibaren gorulebiliyor diye biliyorum doktorumda 8 haftadan once bakmadi ztn. Bnmki 7. -8. Hfta arasinda goruldu. Tarihim net deildi ozmn..Ama bazi arkadaslarim 5. Haftada gorebildgni soyluyorBayanlar kafamı kurcalayan bir durum var sizle paylaşmak istedim dün dr a gittim ultrasonda keseyi göremedi sıkışarak gel dedi bir saat sonra tekrar gittim zar zor görebildi çok ufak olduğunu söyledi anlamadığım nokta benim en son adet başlangıç tarihim 31 ocakti neredeyse 38 gün oldu gurulmemesi normal mi gebelik haftasi son adet tarihi ile hesaplaniyor diye biliyorum bbira bende tedirginlik oldu
igne vurunuyorum ki zaten doktor baska napacakCanim bekleme evde yaa gelio mu hala.kanama. ped takicak kadar mi gelmeye basladi. Ya arasana doktoru da git saati beklemeden aksama kadar gec olmasin sonra
Mrb, cok yakinmis bizim dogum zmnmz...kusmalarin devam ediyor mu, agrin vs oluyor mu bu donem merak ettim ?Kızlar ne haber nasılsınız bakalım11gulum senden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?