- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Gecmis olsun, bnmde basimdan kanama gecti, allaha cok sukur atlattim.. umarim sende atlatirsin bu donemi.senin kanaman nezmn dir devam ediyor?igne vurunuyorum ki zaten doktor baska napacakbilmiyorum yaa aksami beklicem galiba..
aile hekimimle konustum normal dedi bisiy olmaz dedi senin hamileligin boyle gecicek demek ki korkma dediOlsun sen telefonu acana kadar ara erteleme bence.
10 gun felan oldu once lekelenmeydi ara ara gun asiri geliyordu.. gectigimiz pazar keseyi gorduk kese etrafinda kanama tabakasi yok bebekten kaynakli degil kanaman dedi.. ama dunden beri oksurugum var bal felan yiyorum ihlamur iciyorum hafifledi ama oksurunce baya bogmaca gibi oksuruyorum.. sabahtan beri kanamam cok lekelenme gibi degil yani artik ped taktim.. aksama randevjm vardi kalp atisi icin.. bakalim hayirlisi.. senin nasil olmustu? belki rahatlarim biraz sayendeGecmis olsun, bnmde basimdan kanama gecti, allaha cok sukur atlattim.. umarim sende atlatirsin bu donemi.senin kanaman nezmn dir devam ediyor?
aile hekimimle konustum normal dedi bisiy olmaz dedi senin hamileligin boyle gecicek demek ki korkma dedi
10 gun felan oldu once lekelenmeydi ara ara gun asiri geliyordu.. gectigimiz pazar keseyi gorduk kese etrafinda kanama tabakasi yok bebekten kaynakli degil kanaman dedi.. ama dunden beri oksurugum var bal felan yiyorum ihlamur iciyorum hafifledi ama oksurunce baya bogmaca gibi oksuruyorum.. sabahtan beri kanamam cok lekelenme gibi degil yani artik ped taktim.. aksama randevjm vardi kalp atisi icin.. bakalim hayirlisi.. senin nasil olmustu? belki rahatlarim biraz sayende
Canım benim kıyamam sana....seninde güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla tatlım ya...bebiş beni bayağı zorluyo tatlım ama Allâh bu güzel duyguyu sana da yaşat sin inş . Bebişin kocaman oldu artık bir hafta sonra gösterirse yaramaz cinsiyeti öğreneceğizCanim cok sukur ii diyelim ii olsun nsl gidiyor hamislik bebis nsl uzuyomu anneyi benim bata 2 gun kaldi dun erken hamilelik yaptim yine koca bi negatifcok regl agrilarim var ine foss galiba dua et canim bana bende sen gibi sevineyim
Canım merhaba...Sadece sabah bulantılarim var ahirim filan yok şükür ...Sadece çok acıkma oluyo ve çok baş ağırıjapgm oluyo...senin cinsiyet belli miMrb, cok yakinmis bizim dogum zmnmz...kusmalarin devam ediyor mu, agrin vs oluyor mu bu donem merak ettim ?
ara ara geliyo ama baya geliyo yani.. gecen kanamam da oldugunda kese etrafinda kanama gormemisti doktor.. rahimden oluyo dedi ama dunden beri olsuruyorum heralde kasiyorum kendimi ondan da yapabilir ama dusecekse dusecek yani peogesteron igne vurunuyorum ama olacaga care yok maalesef aksama gorcez herseyi.. test yapiyorum yerinde duruyo minikim.. ama saglikliysa Rabb im bu hamileligi devam ettirsin sadece boyle dua ediyorum su an...
Ay canim kiyamam zor mu geciyo gunlerin duzelir artik bundan sonraki aylar ay bana erkek gibi dogmustu o zamanlar M masal nur888 hatirladin mi o ay ikinizde ogrenmistiniz gebeligi ona erkek die gecti demistim saglikli hayirli dogsun buyusunde cinsiyet farketmezCanım benim kıyamam sana....seninde güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla tatlım ya...bebiş beni bayağı zorluyo tatlım ama Allâh bu güzel duyguyu sana da yaşat sin inş . Bebişin kocaman oldu artık bir hafta sonra gösterirse yaramaz cinsiyeti öğreneceğiz
Aynen canım cinsiyet hiç farketmez...evet onunla görüşüyoruz hala...Ama bu aralar hiç girmedi siteye...Allâh sana ve tüm isteyenlere nasip eylesin birtanem...az değil 4.ayımıza giriyoruz haftayaAy canim kiyamam zor mu geciyo gunlerin duzelir artik bundan sonraki aylar ay bana erkek gibi dogmustu o zamanlar M masal nur888 hatirladin mi o ay ikinizde ogrenmistiniz gebeligi ona erkek die gecti demistim saglikli hayirli dogsun buyusunde cinsiyet farketmez
teşekkür ederim :)Hamilesin tabi :) Gözün aydın
Hmm bnm ilginc oldu. Bn son adet gunumu 8 aralik hesapladim. Cunku 3-4gun cok az kanamam oldu. Lekelenme gbiydi.. bnm hesaplamam gore ozmn 7-8 haftalik arasindayken, gece adet mi olacam ben oyle hissediyorum demeye basladim, sabaha karsi kanamam olmustu. Ayni gun doktora gittim. Kanama var , keseye zarar vermiyor.ama dikkat et. Bu donem riskli, ama cogu hamilelikte olur dedi..Birliktelik yok. Agir tasimak yok.yorgunluk yok dedi. Ayni gun 1 igne vuruldum, progestan verdi sbh aksam ic.. 2 hfta snra gel dedi.ictim bi sonraki kontrolde o kdr dikkat ettgm halde kanamam daha cok artmistiaile hekimimle konustum normal dedi bisiy olmaz dedi senin hamileligin boyle gecicek demek ki korkma dedi
10 gun felan oldu once lekelenmeydi ara ara gun asiri geliyordu.. gectigimiz pazar keseyi gorduk kese etrafinda kanama tabakasi yok bebekten kaynakli degil kanaman dedi.. ama dunden beri oksurugum var bal felan yiyorum ihlamur iciyorum hafifledi ama oksurunce baya bogmaca gibi oksuruyorum.. sabahtan beri kanamam cok lekelenme gibi degil yani artik ped taktim.. aksama randevjm vardi kalp atisi icin.. bakalim hayirlisi.. senin nasil olmustu? belki rahatlarim biraz sayende
teşekkürleeeerr :) :)İnşallah canım... Bende bekliyorum meraklaa
Kızlaaaaaaar hamilesiniz tebrikler... Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
doktor cagirdi simdi apar topar gidiyorum dua edin..Herşeyin hayırlısını dile, ben birşey olduğunu düşünmüyorum.. Güzelce dinlen akşamada güzel haberlerle bize yazarsın yine inşallah..
progesteron igne vurunuyorum ben amaHmm bnm ilginc oldu. Bn son adet gunumu 8 aralik hesapladim. Cunku 3-4gun cok az kanamam oldu. Lekelenme gbiydi.. bnm hesaplamam gore ozmn 7-8 haftalik arasindayken, gece adet mi olacam ben oyle hissediyorum demeye basladim, sabaha karsi kanamam olmustu. Ayni gun doktora gittim. Kanama var , keseye zarar vermiyor.ama dikkat et. Bu donem riskli, ama cogu hamilelikte olur dedi..Birliktelik yok. Agir tasimak yok.yorgunluk yok dedi. Ayni gun 1 igne vuruldum, progestan verdi sbh aksam ic.. 2 hfta snra gel dedi.ictim bi sonraki kontrolde o kdr dikkat ettgm halde kanamam daha cok artmistibebek cok sukur iyi ama ilaca dewam demisti, simdi ilaci birakali 3 gun oldu.. sende dikkat et, bu herkesin basina geliyor. Eger kanaman bir adet kanaman gibiyse ve devam ediyorsa doktora gidemesende mutlaka telefondan ulasmalisin.. oksururken cok siddetli mi oksurdun acaba,zorlama falan mi oldu. Umarim atlatirsin canm bu donemi..calismiyorsan ayagini uzat dinlen..
Bnm bulantim oglen basliyor. Kusamasamda mide asiti cikariyorum surekli, inanilmaz tukuruk uretiyorumCanım merhaba...Sadece sabah bulantılarim var ahirim filan yok şükür ...Sadece çok acıkma oluyo ve çok baş ağırıjapgm oluyo...senin cinsiyet belli mi
doktor cagirdi simdi apar topar gidiyorum dua edin..
progesteron igne vurunuyorum ben ama
sanirim benim de boyle kanamali gecicek test yapiyorum ikinci cizgi gayet koyu cikiyo bebekte bisiy yok sanirim yine ama bu kanamalar beni kahredicek.. hayirlisiyla doktor cagirdi simdi gidiyorum bakalim nolacak...
ah o mizmiz Allah in izniyle bi dogsun da bi isircam bi isircam onuuDualarım seninleeeee korkma annesi biraz mızmızlanıyor sadece benim kuzenim 7 ay kanama ile doğum yaptı şimdi 16 yaşında genç bir kız olumlu düşün lütfen ve haber et
Gececek kanaman emin ol cnm,stres yaptikca bunyemiz etkileniyor.... icini ferah tutmaya calis sadecedoktor cagirdi simdi apar topar gidiyorum dua edin..
sanirim benim de boyle kanamali gecicek test yapiyorum ikinci cizgi gayet koyu cikiyo bebekte bisiy yok sanirim yine ama bu kanamalar beni kahredicek.. hayirlisiyla doktor cagirdi simdi gidiyorum bakalim nolacak...
bebegimi Allah a emanet ettim saglikliysa bize bagislasinGececek kanaman emin ol cnm,stres yaptikca bunyemiz etkileniyor.... icini ferah tutmaya calis sadece
Oyle tabi, allah tan hayirlisi olsun hakkinizda.. kendime dua ederken tum hamilelere de dua ediyorum... hersey hayirlisiyla iyi olsun, rahat olsun diye.. hepimizin hayirli saglikli bebekleri olsun insallahbebegimi Allah a emanet ettim saglikliysa bize bagislasin
doktor cagirdi simdi apar topar gidiyorum dua edin..
amiinn insaallah caniimmOyle tabi, allah tan hayirlisi olsun hakkinizda.. kendime dua ederken tum hamilelere de dua ediyorum... hersey hayirlisiyla iyi olsun, rahat olsun diye.. hepimizin hayirli saglikli bebekleri olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?