Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim benim esin isaret parmagini senin gobegine koyup 99 defa YA MÜBDİÜ CELLE CELELUHU ismi serifini okusun inseallah bebisine hicbiseycik olmaz..Rabbim afiyet versin canim

canım nasıl çıktı troid sonuçların tsh kaç?..benimde yüksek çıktı..ve direk düşük sebebi dedii..

Allah şifanı versin canım..

Teşekkürler canim anne rahmine 4 haftadan itibaren dusuyor diye biliyorum 38 gun adetten geçince ve herhangi bir sey gorunmeyince korktum kan tahlillerim 3 te çıkacak bata değerlerine bakılacak hayirlisi olur insallah

Teşekkürler canim anne rahmine 4 haftadan itibaren dusuyor diye biliyorum 38 gun adetten geçince ve herhangi bir sey gorunmeyince korktum kan tahlillerim 3 te çıkacak bata değerlerine bakılacak hayirlisi olur insallah
Canim sknti yapma benim 4 hafta 4 gunlukken gozukmedi ama gorumcemin 4 haftalikti tam adetin 1 gun gectikten sonra gitti gozuktu. Dollenmeylede alakali sanirim. . Diger gorumceminde 7 haftalikken kucuk bir sekilde zorla kese gormuslerdi alttan muaneyle. Insallah gozukecek keselerimizde bnde pazartesi 6 haftalik olacak o zaman gidecegim. Sende skma canini.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)

Ay masallah sizeeee. Kalp atislarini duydu mu peki. 1 hafta once 0.87 cm ydi senin simdi 2.39 olmus bak 1 hafta da ne kadar da buyumus masallaahh :)
Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)

canım benim takip ediyorum seni gittin dr a ne dedi çok merak ettim umarım meleğin iyidir rabbim yarcımcınız olsun

Ayy maşallah inşallah görmek bana da nasip olur o ani sabırsızlıkla bekliyorum

Ay masallah sizeeee. Kalp atislarini duydu mu peki. 1 hafta once 0.87 cm ydi senin simdi 2.39 olmus bak 1 hafta da ne kadar da buyumus masallaahh :)

Benimde bugun tam 5+0 .6 gun var aramizda :)

kesinlikle baya bi büyüyormuş 7 günde 2 katından fazla büyümüş kesemiz kalp atışlarını çarşamba duyarız en geç dedi çarşamba çağırdı bakalım çarşamba gidip dıuyacağız kan tahlili sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür 6+4'e kalp atışı için gidip görcez bakalım bidebana kanamam olmadığı halde içten bi kanamam olmuş o yüzden progestan yazdı bakalım hayırlısı çok hoş etkileri olan bir ilaç değilmiş

Maşallah canım, sağlıklı haberlerle devam etsin hepimizin hamileliği inşallah :)
amin canım inşallah hep beraber bu güzel haberlerle geliriz inşallah :)
Ayy maşallah inşallah görmek bana da nasip olur o ani sabırsızlıkla bekliyorum
olur olur inan zaman çabuk geçmiyor sanıyoruz ama demiştim kalp atışları ne zaman görcez daha çok küçük haftası bile belli değil bak 6 haftalık bile olmuşum aramızda aslında çok bi fark yok 1 hafta oynuyor yeni zamanlarda çok görünsede 5-6 aylıkken fark bile etmiycek aynı ay doğum yapıcaz peş peşe belkide aynı anda :)

Hadi hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…