hayirlisi olsun artik 15dk lik yolum kaldi.. ilcede olunca da zor oluyo boyle.. dua edin bana...İnşallah sorunsuz haberlerle gelirsin canım doktora gitmen daha doğru beklemektense..
Allahim yar yardimcin olsun hahirlisini versin inshayirlisi olsun artik 15dk lik yolum kaldi.. ilcede olunca da zor oluyo boyle.. dua edin bana...
hayirlisi olsun artik 15dk lik yolum kaldi.. ilcede olunca da zor oluyo boyle.. dua edin bana...
Canim benim esin isaret parmagini senin gobegine koyup 99 defa YA MÜBDİÜ CELLE CELELUHU ismi serifini okusun inseallah bebisine hicbiseycik olmaz..Rabbim afiyet versin canimkizlar aksamdan beri oksuruyorum bugum kanamam cok agirlasti... baya ped taktim.. Rabb im her zaman en hayirlisini verir.. evde dinleniyorum simdi.. aksama 19.10 da randevum var.. bebegimi kaybedeceksem de yapacak bir sey yok artik Allah in dedigi olur.. aksama belli olacak hersey... dua edin benim icin olur mu?...
canım nasıl çıktı troid sonuçların tsh kaç?..benimde yüksek çıktı..ve direk düşük sebebi dedii..Kızlar şuan endokrin uzmanının yanından çıktım eski sonuçları da götürmüştüm.
Dr yüzde 90 bebeğimin kalbinin troid yüzünden durduğunu ve tedavi olmadan hamile kalmamam gerektiğini söyledi.
Jinekolog hamile kalman lazım diyor kistlerim için endokroni kalma sakın diyor napıcağımı şaşırdım
Gecen hafta 135.3 tü en son tahlilim 3 çıkacak yazarimCanım hçg kaç çıktı
Allah şifanı versin canım..kizlar aksamdan beri oksuruyorum bugum kanamam cok agirlasti... baya ped taktim.. Rabb im her zaman en hayirlisini verir.. evde dinleniyorum simdi.. aksama 19.10 da randevum var.. bebegimi kaybedeceksem de yapacak bir sey yok artik Allah in dedigi olur.. aksama belli olacak hersey... dua edin benim icin olur mu?...
Teşekkürler canim anne rahmine 4 haftadan itibaren dusuyor diye biliyorum 38 gun adetten geçince ve herhangi bir sey gorunmeyince korktum kan tahlillerim 3 te çıkacak bata değerlerine bakılacak hayirlisi olur insallahMrb runya oncelikle canini skma, cnku kisiden kisiye degisebiliyor. Ben 7-8. hftadan itibaren gorulebiliyor diye biliyorum doktorumda 8 haftadan once bakmadi ztn. Bnmki 7. -8. Hfta arasinda goruldu. Tarihim net deildi ozmn..Ama bazi arkadaslarim 5. Haftada gorebildgni soyluyor
Canim sknti yapma benim 4 hafta 4 gunlukken gozukmedi ama gorumcemin 4 haftalikti tam adetin 1 gun gectikten sonra gitti gozuktu. Dollenmeylede alakali sanirim. . Diger gorumceminde 7 haftalikken kucuk bir sekilde zorla kese gormuslerdi alttan muaneyle. Insallah gozukecek keselerimizde bnde pazartesi 6 haftalik olacak o zaman gidecegim. Sende skma canini.Teşekkürler canim anne rahmine 4 haftadan itibaren dusuyor diye biliyorum 38 gun adetten geçince ve herhangi bir sey gorunmeyince korktum kan tahlillerim 3 te çıkacak bata değerlerine bakılacak hayirlisi olur insallah
Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)
Benimde bugun tam 5+0 .6 gun var aramizda :)Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)
kizlar aksamdan beri oksuruyorum bugum kanamam cok agirlasti... baya ped taktim.. Rabb im her zaman en hayirlisini verir.. evde dinleniyorum simdi.. aksama 19.10 da randevum var.. bebegimi kaybedeceksem de yapacak bir sey yok artik Allah in dedigi olur.. aksama belli olacak hersey... dua edin benim icin olur mu?... [/QUOTE canım benim takip ediyorum seni gittin dr a ne dedi çok merak ettim umarım meleğin iyidir rabbim yarcımcınız olsun
Kızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)
Ayy maşallah inşallah görmek bana da nasip olur o ani sabırsızlıkla bekliyorumKızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)
Ay masallah sizeeee. Kalp atislarini duydu mu peki. 1 hafta once 0.87 cm ydi senin simdi 2.39 olmus bak 1 hafta da ne kadar da buyumus masallaahh :)
Benimde bugun tam 5+0 .6 gun var aramizda :)
amin canım inşallah hep beraber bu güzel haberlerle geliriz inşallah :)Maşallah canım, sağlıklı haberlerle devam etsin hepimizin hamileliği inşallah :)
olur olur inan zaman çabuk geçmiyor sanıyoruz ama demiştim kalp atışları ne zaman görcez daha çok küçük haftası bile belli değil bak 6 haftalık bile olmuşum aramızda aslında çok bi fark yok 1 hafta oynuyor yeni zamanlarda çok görünsede 5-6 aylıkken fark bile etmiycek aynı ay doğum yapıcaz peş peşe belkide aynı anda :)Ayy maşallah inşallah görmek bana da nasip olur o ani sabırsızlıkla bekliyorum
Gozunuzz aydin:) saglikli bir bebegin olsun insallahKızlar merhaba bugün doktora gittim kesemiz büyümüş 2,39 olmuş bebeğimiz artık görünüyor 5+6 haftalık yani yarın tam 6 haftalık olacakmış tahmini doğum tarihim 5 kasım dedi doktor :)
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinTeşekkürler canim anne rahmine 4 haftadan itibaren dusuyor diye biliyorum 38 gun adetten geçince ve herhangi bir sey gorunmeyince korktum kan tahlillerim 3 te çıkacak bata değerlerine bakılacak hayirlisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?