Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bana da folbiol ve progestan yazdı ama kanama yok sadece düşük riskine karşı bir önlem amaçlı dedi doktor kız kardeşime de vermişti galiba herkese veriliyo

Canim bana da folbiol ve progestan yazdı ama kanama yok sadece düşük riskine karşı bir önlem amaçlı dedi doktor kız kardeşime de vermişti galiba herkese veriliyo
demek ki ama benim rahim dışında bi kanama gördü o yüzden verdi bi kanaman var tedbir amaçlı veriyorum herhangi bir düşük riskine karşı bunu kullanalım dedi mide bulantısı baş dönmesi baygınlık hali uykusuzluk yapar dedi korkma içmeye devam et dedi :) Ama herkeste olmayabiliyor belki sendede olmaz dedi

kizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor

kızlar ilk korunmadığımda bütün belirtiler vardı ama regl olup malesef havamı aldımşimdi reglime 8 gün var ve nerdeyse belirti yok sadece kasık da hafif batma 2 gündür açlık hissi midem kazınıyor ve göğüslerimde kaşıntı yada karıncalanma gibi birşeyler var umarım bu kez güzel haberi alırım

Aynen öyle canım kız erkek hiç farketmez...benim de sabahları çook bulantım oluyo dediğin şekilde ara ara benimde kanlı geldi tükürük ama senin öğlen olduğun ben tamamen sabahları oluyorum iki lokma yemek yemeye çalışır hemen uzanıyortm yoksa yediğim i de çıkarıyorum yatıyorum ve karnımı okşuyortm bir saat filan hiç kalkmıyorum sonra geçiyo sende bir dene yemekten sonra hemen uzan ayakta durma ve miden bulanınaa karnını okşa biraz olsun kendine gelirsin

çok şükür canım

Kizlaaaaar yardim edinn. Sali gunu hamile oldugumu degerimin 55 oldugunu soyledim. Carsamba gunu degerim 105.24 progesteronum 44 cikmisti. Bugun beta 296.54 progesteron 32 cikti. Doktor progesteronda bu dalgalanma olur 9 yada 10 a duserse dusuk tehlikesi var dedi. Yardim edin benle ayni seyi yasayan var mi. Sizca tehlike varmi suan

Cnm bende adet olmadan tum belirtileri yasamistim ama adet olmstum bu sefer hic belirtim olmadi ama hamileymisim:) sadece goguslerimde ates gibi yanmalar oluodu

Cnm bende adet olmadan tum belirtileri yasamistim ama adet olmstum bu sefer hic belirtim olmadi ama hamileymisim:) sadece goguslerimde ates gibi yanmalar oluodu
umarım bende hamileyimdir tekrar bir bebek emzirmeye ve bedenen huzura ihtiyacım var kuzumu da kardeşsiz bırakmak istemiyorum

Canim sen regl agrisi yasamistin ya hamilelini ogrendin zamanlarda rahim ici acisi agrisi yada igne batmasi gibi biseylerde olmusmuydu

Ayy canim o sipayi hepimiz birden isircaz heee hamdolsun iyi hadi bakalim bu simdi boyle dogduktan sonra ne yapar artik

Kizlar bisey sorucam ozellikle hamileler size soruyorum yumurtlamadan sonra kasik agrisi yasayanlariniz vardir muhakkak bu kasik agrisi neye benziyor yani normal kasik agrisi mi yoksa biraz daha farkli ilk defa boyle agridi dedigimiz turden mi?

evdeyim simdi zaten dinleniyorum canim ( cok tuvalete gitmeye basladim bi de.. oksurdugum icin de kasiyo olabilirim.. bakalim aksama doktor ne diyecek.. bebegimiz saglikliysa Rabb im bize bagislasin...
İnsallah canim guzel haberlerle gelirsin aklim sende

Ayy canim simdi okudum aman keyfi yerinde olsunda icimden pasa diyesim geldi erkekmi olcak acabab saglikli olsunda bidaha korkutmasin annesini

Ovumun rengi bi ton acildi.yumurtam catladi allahimm insallah dollenme olurrr..kasiklarim goguslerim cok agriyo.migdem bulaniyo kasik agrim hep olurdu da diger ikisi cok acayip geldi hersey kokuyo yaa kac gunde ksnda cikiyodu bu gebelik.

Herseyi denedim cnm. yerimden kalktigim gunde 1saat anca. Tuvalet ve yemek icin ayaga kalkabiliorum. Surekli bulantim oluyor, doktor disinda disari cikamiyorum. Heryerim agriyor cunku yuruyunce de..doktorum oglenleri uyuyabilirsen uyu dedi. Uyuyunca bulantim ertelenior aksamlari kusuyorum... zor geciriyorum ama cok sukur bunada diyelim. İkili testini yaptrdnmi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…