Çok teşekkür seninde aynı şekilde maşallah 16 haftalık olmuş neredeyse kocaman :) bizede nasip etsin bu günleri görmeyi büyümesini kucağımıza almayı inşallah :)Gozunuzz aydin:) saglikli bir bebegin olsun insallah
Canim bana da folbiol ve progestan yazdı ama kanama yok sadece düşük riskine karşı bir önlem amaçlı dedi doktor kız kardeşime de vermişti galiba herkese veriliyokesinlikle baya bi büyüyormuş 7 günde 2 katından fazla büyümüş kesemiz kalp atışlarını çarşamba duyarız en geç dedi çarşamba çağırdı bakalım çarşamba gidip dıuyacağız kan tahlili sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür 6+4'e kalp atışı için gidip görcez bakalım bidebana kanamam olmadığı halde içten bi kanamam olmuş o yüzden progestan yazdı bakalım hayırlısı çok hoş etkileri olan bir ilaç değilmiş
Canim benim allaha sukur kanamam olmadi dr bana düşük riskine karşı tedbir amaçlı verdi o ilacikızlar progestan kullanan var mı? kanaması olsada olmasada kullanan var mı ?
demek ki ama benim rahim dışında bi kanama gördü o yüzden verdi bi kanaman var tedbir amaçlı veriyorum herhangi bir düşük riskine karşı bunu kullanalım dedi mide bulantısı baş dönmesi baygınlık hali uykusuzluk yapar dedi korkma içmeye devam et dedi :) Ama herkeste olmayabiliyor belki sendede olmaz dediCanim bana da folbiol ve progestan yazdı ama kanama yok sadece düşük riskine karşı bir önlem amaçlı dedi doktor kız kardeşime de vermişti galiba herkese veriliyo
Aynen öyle canım kız erkek hiç farketmez...benim de sabahları çook bulantım oluyo dediğin şekilde ara ara benimde kanlı geldi tükürük ama senin öğlen olduğun ben tamamen sabahları oluyorum iki lokma yemek yemeye çalışır hemen uzanıyortm yoksa yediğim i de çıkarıyorum yatıyorum ve karnımı okşuyortm bir saat filan hiç kalkmıyorum sonra geçiyo sende bir dene yemekten sonra hemen uzan ayakta durma ve miden bulanınaa karnını okşa biraz olsun kendine gelirsinBnm bulantim oglen basliyor. Kusamasamda mide asiti cikariyorum surekli, inanilmaz tukuruk uretiyorumelimde posetle geziyorum artik.. aksam gece kusuyorum, ustelik 3-4 defa kanama da geldi kusarken. Zorlamiyorum kendimi, ama vucudum cok kasiliyor,baski hissediyorum. Carpintim oluyor sabahlari, yada 10 dk ayakta kalsam .. 130-140 nabiz sayim zor geciriyorum bu donemi....cinsiyet belli deil henuz, doktorum kiza bnziyor hatlari sanki dedi..cvremdekilerde kiz olacak diyor ama ruyamda hep erkek bebek goruyorum... saglikli, hayirli, uzun omurlu bi bebegim olsunda allahin takdiri kiz yada erkek. Hc farketmez..
çok şükür canımkizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
Cnm bende adet olmadan tum belirtileri yasamistim ama adet olmstum bu sefer hic belirtim olmadi ama hamileymisim:) sadece goguslerimde ates gibi yanmalar oluodukızlar ilk korunmadığımda bütün belirtiler vardı ama regl olup malesef havamı aldımşimdi reglime 8 gün var ve nerdeyse belirti yok sadece kasık da hafif batma 2 gündür açlık hissi midem kazınıyor ve göğüslerimde kaşıntı yada karıncalanma gibi birşeyler var umarım bu kez güzel haberi alırım
umarım bende hamileyimdir tekrar bir bebek emzirmeye ve bedenen huzura ihtiyacım var kuzumu da kardeşsiz bırakmak istemiyorumCnm bende adet olmadan tum belirtileri yasamistim ama adet olmstum bu sefer hic belirtim olmadi ama hamileymisim:) sadece goguslerimde ates gibi yanmalar oluodu
Canim sen regl agrisi yasamistin ya hamilelini ogrendin zamanlarda rahim ici acisi agrisi yada igne batmasi gibi biseylerde olmusmuyduAynen öyle canım kız erkek hiç farketmez...benim de sabahları çook bulantım oluyo dediğin şekilde ara ara benimde kanlı geldi tükürük ama senin öğlen olduğun ben tamamen sabahları oluyorum iki lokma yemek yemeye çalışır hemen uzanıyortm yoksa yediğim i de çıkarıyorum yatıyorum ve karnımı okşuyortm bir saat filan hiç kalkmıyorum sonra geçiyo sende bir dene yemekten sonra hemen uzan ayakta durma ve miden bulanınaa karnını okşa biraz olsun kendine gelirsin
Ayy canim o sipayi hepimiz birden isircaz heee hamdolsun iyi hadi bakalim bu simdi boyle dogduktan sonra ne yapar artikkizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
İnsallah canim guzel haberlerle gelirsin aklim sendeevdeyim simdi zaten dinleniyorum canim( cok tuvalete gitmeye basladim bi de.. oksurdugum icin de kasiyo olabilirim.. bakalim aksama doktor ne diyecek.. bebegimiz saglikliysa Rabb im bize bagislasin...
Ayy canim simdi okudumkizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
Herseyi denedim cnm. yerimden kalktigim gunde 1saat anca. Tuvalet ve yemek icin ayaga kalkabiliorum. Surekli bulantim oluyor, doktor disinda disari cikamiyorum. Heryerim agriyor cunku yuruyunce de..doktorum oglenleri uyuyabilirsen uyu dedi. Uyuyunca bulantim ertelenior aksamlari kusuyorum... zor geciriyorum ama cok sukur bunada diyelim. İkili testini yaptrdnmi pekiAynen öyle canım kız erkek hiç farketmez...benim de sabahları çook bulantım oluyo dediğin şekilde ara ara benimde kanlı geldi tükürük ama senin öğlen olduğun ben tamamen sabahları oluyorum iki lokma yemek yemeye çalışır hemen uzanıyortm yoksa yediğim i de çıkarıyorum yatıyorum ve karnımı okşuyortm bir saat filan hiç kalkmıyorum sonra geçiyo sende bir dene yemekten sonra hemen uzan ayakta durma ve miden bulanınaa karnını okşa biraz olsun kendine gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?