kizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
5 hftalikken fln agrim oldu bnm. İdrar enfeksiyonunun belirtisi...doktorum eger idrar enfeksiyonun onceden oluyorsa ve sen bunu farketmiyorsan bile hamileyken daha siddetli yasarsn , kendini belli eder dedi. Sağ tarafimda uyuyamiyordum agrisindan...Aniden kalktigimda sag kasikta agrilarim oluyo arada.. bole birden bicak saplanir gibi.. aniden kalkmamaya calisiyorum.Kizlar bisey sorucam ozellikle hamileler size soruyorum yumurtlamadan sonra kasik agrisi yasayanlariniz vardir muhakkak bu kasik agrisi neye benziyor yani normal kasik agrisi mi yoksa biraz daha farkli ilk defa boyle agridi dedigimiz turden mi?
1 ay kullandim kanama sebebiyle gunde 2 defa tok karnina..kızlar progestan kullanan var mı? kanaması olsada olmasada kullanan var mı ?
Masallahh hadi gozunaydin cnm varya o kalp atisinin sesini duyunca gozlerin nasil doluyor, sende goreceksin.. allahim isteyen herkese bebek nasip etsin insallah..kizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
İnsallah cnm insallah tesekkur ediyorum:)Çok teşekkür seninde aynı şekilde maşallah 16 haftalık olmuş neredeyse kocaman :) bizede nasip etsin bu günleri görmeyi büyümesini kucağımıza almayı inşallah :)
canım umarım bulantıların son bulur en kısa süürede tam 9 ay günde bazen 4 bazen 5 kez kustum ve nefret ettm kanlı geliyordu artık doğuma gitmeden bile kustum yani..Herseyi denedim cnm. yerimden kalktigim gunde 1saat anca. Tuvalet ve yemek icin ayaga kalkabiliorum. Surekli bulantim oluyor, doktor disinda disari cikamiyorum. Heryerim agriyor cunku yuruyunce de..doktorum oglenleri uyuyabilirsen uyu dedi. Uyuyunca bulantim ertelenior aksamlari kusuyorum... zor geciriyorum ama cok sukur bunada diyelim. İkili testini yaptrdnmi peki
Benim icin ne gecio icinden :)Ayy canim simdi okudumaman keyfi yerinde olsunda icimden pasa diyesim geldi erkekmi olcak acabab saglikli olsunda bidaha korkutmasin annesini
Ohh iyi catlamis sonunda :) artik bekleme zamani hayirlisiyla olur insallah cnm insanin yumurtasinin catladigini bilmesi de ayri bi guzel oluo yaa :) valla cnm benim 14 subatti testin acildigini gordugum gun 25inde hastanede kan tesi yaptirdim 18.97 cikmistiOvumun rengi bi ton acildi.yumurtam catladiallahimm insallah dollenme olurrr..kasiklarim goguslerim cok agriyo.migdem bulaniyo kasik agrim hep olurdu da diger ikisi cok acayip geldi hersey kokuyo yaa kac gunde ksnda cikiyodu bu gebelik.
Canim ya dua ediyorum sana allahın izniyle saglikliysa hiç bişey olmayacak kendini üzme ki minigine de geçmesin bol bol dua etara ara geliyo ama baya geliyo yani.. gecen kanamam da oldugunda kese etrafinda kanama gormemisti doktor.. rahimden oluyo dedi ama dunden beri olsuruyorum heralde kasiyorum kendimi ondan da yapabilir ama dusecekse dusecek yani peogesteron igne vurunuyorum ama olacaga care yok maalesef aksama gorcez herseyi.. test yapiyorum yerinde duruyo minikim.. ama saglikliysa Rabb im bu hamileligi devam ettirsin sadece boyle dua ediyorum su an...
saglikli olshn da tum evi yikabilirAyy canim o sipayi hepimiz birden isircaz heee hamdolsun iyi hadi bakalim bu simdi boyle dogduktan sonra ne yapar artik
iki gun onden gidiyo sipaAyy canim simdi okudumaman keyfi yerinde olsunda icimden pasa diyesim geldi erkekmi olcak acabab saglikli olsunda bidaha korkutmasin annesini
ikiz degil buyuk ihtimal hayirlisi olsun da :)))Çok şükür gözünüzaydın inşallah bir daha yaramazlık yapmaz :) bir de ikiz değil sanırım değil mi?
goruntusunde bile duygulandim duyunca naparim bilmiyorum :) benim carpintim hep vardi 2 adim atsam nefes nefese kalirim.. doktor bi takip ettirelim dedi.. yanlis teshis olmasin yoksa ilac baslicam dediMasallahh hadi gozunaydin cnm varya o kalp atisinin sesini duyunca gozlerin nasil doluyor, sende goreceksin.. allahim isteyen herkese bebek nasip etsin insallah..
Carpintim cok demissin, surekli mi oluyor bugun mu oldu sadece? Bnmde carpintim cok
Sınır 24 diye biliyorum benimkide 28 di galiba 2 haftada bir kullanmam için ilaç verdi stres yapıyomuş ya bu klomen kasıkta ağrı çok yapıyo özellikle sağda büyüyomu yolunda gitmeyen bişeyler mi varkızlar progestorunum 12 çıkmış normal aralıklar yazmıyor nasıl sizce? kaç aralığında olmalı bilen var mı?
canım demin değer aralıklarını araştırırken gebelerde 25 bile normal yazıyordu..ama durumdan duruma haftadan haftaya değişiyormu bilmiyorum..Kizlar benim de beta 105.54 progesteron 44 tu carsamba gunu. Bugun beta 296.24 progesteron 32 cikti. Sizce durum ne
bende biraz araştırdım da alt sınır 10 yazıyor çoğu yerde..hastaneden hastaneye değişiyor mu acabaa..Sınır 24 diye biliyorum benimkide 28 di galiba 2 haftada bir kullanmam için ilaç verdi stres yapıyomuş ya bu klomen kasıkta ağrı çok yapıyo özellikle sağda büyüyomu yolunda gitmeyen bişeyler mi var
İste oyle olmaktan korkuyorum, anneminde hep oyle kusmayla gecmis 9 ay.. doktorda gececektir dedi yakinda. Umarim hakli cikar .... bnmde kusmalarim kanli, ve inanilmaz vucudum kasiliyor, her kusma aninda ve sonraki 10 dk kaburgalarim birbirine giriyor icimde refleks hareketler oluyor, goz seğirmesini kontrol edemzsin ya onun gibi, agliyarak kusuyorum cunku nefes alamiyorum olecek gibi oluyormcanım umarım bulantıların son bulur en kısa süürede tam 9 ay günde bazen 4 bazen 5 kez kustum ve nefret ettm kanlı geliyordu artık doğuma gitmeden bile kustum yani..
Ben carpintim var deyince kardiyologla gorusmemiz lazim dedi, ben bunun 3-4 yil oncede oldgnu ve kalple ilgili bi problem var diye doktora gittigimi soyledm. Carpintim yuksek, ayagimn uzernde duramiyordum cunku 2doktora gittim . İkiside bir problem olmadigini soylemisti.. onlar bile bu kdr nasil yuksek oluyor tum degerler normalse demislerdi.... zmnla azaldi, hamileligimde de son 2 hftadir kalp atisim tekrar basladi, takip edelim nezmn oluyor bir daha ki gorusmede kardiyalogla yurutmemz gerekebilir dedi.. 130-140 bnm nabiz sayim ve cok guclu..gumbur gumbur.. sabahlari uyaninca oluyor, ve kahvaltidan sonra ve kustuktan sonra kesin oluyor... diger zmnlar arada sirada...saglikli olshn da tum evi yikabilir
iki gun onden gidiyo sipa5+0 olmam lazim 5+2
cikti bugun :)) bi de erkek hissediyorum zaten herkes guzellesmissin diyo :))
ikiz degil buyuk ihtimal hayirlisi olsun da :)))
goruntusunde bile duygulandim duyunca naparim bilmiyorum :) benim carpintim hep vardi 2 adim atsam nefes nefese kalirim.. doktor bi takip ettirelim dedi.. yanlis teshis olmasin yoksa ilac baslicam dedikendim tansiyonumu olcuyorum normal oluyo doktorun yaninda yuksek oluyo ama kardiyolog normal boyle seyler kadin dogumcular niye boyle takintili oluyolar dedi yarina kadar takip olcak iste vucudumda cihazla dolasiyorum simdi.. sana boyle bakmis miydi doktor
Gozun aydin cnm rabbim hepimize saglikli rahat korkusuz hamilelikler nasip etsin inskizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
Bnm agrim 7. hftada basladi, zmnla azaldi, hala devam ediyor arada oluyor ama... bnde idrar enfeksiyonu cikti ondan kaynakli.. saglik ocagina gittgnde senden idrar testi isticeklerdir muhtemelen agri ondan kaynakli, emin ol alisiyor insan zmnla korkulacak bisi yok, rahat ol:)Kizlar hamileler bisey sormak istiyorum normal adet tarihimi.iki gun gectim yukari ve genelde kasiklarimda afedersiniz genital bolgemde bi bazen agrilar sizilar oluyo bu normal mi sizce sizde de oldumu ne kadar zamana kadar devam ettin bazen korkuyom kotu bisey mi oluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?