- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
4 ay sonrası geçen de var umaarım geçer 4 kilo vermiştim ben kaburgalar falan aynı şeklide ama dr bana bulantı olunca biz mutlu oluyoruz herşeyin yolunda olduğunu anlıyoruz demiştiİste oyle olmaktan korkuyorum, anneminde hep oyle kusmayla gecmis 9 ay.. doktorda gececektir dedi yakinda. Umarim hakli cikar .... bnmde kusmalarim kanli, ve inanilmaz vucudum kasiliyor, her kusma aninda ve sonraki 10 dk kaburgalarim birbirine giriyor icimde refleks hareketler oluyor, goz seğirmesini kontrol edemzsin ya onun gibi, agliyarak kusuyorum cunku nefes alamiyorum olecek gibi oluyorm
kizlar esek sipasinin gayet keyfi yerinde 2.23 mm olmus kese 17mm olmus kalbi de gayet pir pir atiyodu ekranda ama daha kucuk oldugu icin duyamadik :)) ama benim kalp carpintim cok oldugu icin doktor ilac baslatmadan once holter takalim dedi 24 saat izlenicem yarin yine doktora gidicem.. bu sipa hep boyle yaramazliklar yapicak heralde bana.. kanaman oldukca gel dedi doktor
bugun kardiyolog bana sen hamilesin nabzin 120lere bile cikabilir dedi :/ bence seninki de normal.. benim ki cok efor sarfedersem oluyo bi de heyecanlaninca oluyo.. doktora dedim de anlamiyo napayim benim degil onun ici rahatlasin diye holter taktirdim napayim :))Ben carpintim var deyince kardiyologla gorusmemiz lazim dedi, ben bunun 3-4 yil oncede oldgnu ve kalple ilgili bi problem var diye doktora gittigimi soyledm. Carpintim yuksek, ayagimn uzernde duramiyordum cunku 2doktora gittim . İkiside bir problem olmadigini soylemisti.. onlar bile bu kdr nasil yuksek oluyor tum degerler normalse demislerdi.... zmnla azaldi, hamileligimde de son 2 hftadir kalp atisim tekrar basladi, takip edelim nezmn oluyor bir daha ki gorusmede kardiyalogla yurutmemz gerekebilir dedi.. 130-140 bnm nabiz sayim ve cok guclu..gumbur gumbur.. sabahlari uyaninca oluyor, ve kahvaltidan sonra ve kustuktan sonra kesin oluyor... diger zmnlar arada sirada...
tahminime gore 9 martta adet olman lazimdi.. ama yumurtlama zamanin gecmis ama yinede bi gebelik testi yap bakalim yarin ilk idrarinla.. duruma gore bakalimMerhaba, sevgilim ile ilişkiye girdim ve içime boşaldı bir saat geçmeden ella hapı kullandım ilişkiye 4 martta girdik bir hafta geçti üstünden (son adet dönemlerim 17 ocak-24 ocak ve 13 şubat-20 şubat) bugün 11 mart sizce hamilelik riskim var mıdır bir iki gün daha beklemeli miyim endişelenmeli miyim
araştırdım biraz ella hapı gecikme yapabiliyormuştahminime gore 9 martta adet olman lazimdi.. ama yumurtlama zamanin gecmis ama yinede bi gebelik testi yap bakalim yarin ilk idrarinla.. duruma gore bakalim
Değer aynıdır alt 10 üst 24 olabilirbende biraz araştırdım da alt sınır 10 yazıyor çoğu yerde..hastaneden hastaneye değişiyor mu acabaa..
Gerginlik oluo cnm. Bide ara ara giren boyle kramp gibi 10 saniye suren agrilar oluo karnimin tam altindadisikartal87 bhchrk kizlar sizdede oluyomuydu kasiklarda gerilme sanci aci gibi biseyler ara ara .hala var mi
Evet tatlım yaptırdım çıktı sonuç 10gün sonra kontrolüm var sonucu o zaman öğrenecemHerseyi denedim cnm. yerimden kalktigim gunde 1saat anca. Tuvalet ve yemek icin ayaga kalkabiliorum. Surekli bulantim oluyor, doktor disinda disari cikamiyorum. Heryerim agriyor cunku yuruyunce de..doktorum oglenleri uyuyabilirsen uyu dedi. Uyuyunca bulantim ertelenior aksamlari kusuyorum... zor geciriyorum ama cok sukur bunada diyelim. İkili testini yaptrdnmi peki
Bilmem ki tatlım pek değil ama oturmada zorluk oluyordu ağırı çok olurduCanim sen regl agrisi yasamistin ya hamilelini ogrendin zamanlarda rahim ici acisi agrisi yada igne batmasi gibi biseylerde olmusmuydu
Benim icin ne gecio icinden :)
Sende ki hissim cok kuvvetli degil ama kiz geciyo icimdenOhh iyi catlamis sonunda :) artik bekleme zamani hayirlisiyla olur insallah cnm insanin yumurtasinin catladigini bilmesi de ayri bi guzel oluo yaa :) valla cnm benim 14 subatti testin acildigini gordugum gun 25inde hastanede kan tesi yaptirdim 18.97 cikmisti
Senin beta cok yuksekti zaten sennikiz olabilir deyince bisey diyemedim ama bence erkek bebekde beta daha hizli artiyosaglikli olshn da tum evi yikabilir
iki gun onden gidiyo sipa5+0 olmam lazim 5+2
cikti bugun :)) bi de erkek hissediyorum zaten herkes guzellesmissin diyo :))
ikiz degil buyuk ihtimal hayirlisi olsun da :)))
goruntusunde bile duygulandim duyunca naparim bilmiyorum :) benim carpintim hep vardi 2 adim atsam nefes nefese kalirim.. doktor bi takip ettirelim dedi.. yanlis teshis olmasin yoksa ilac baslicam dedikendim tansiyonumu olcuyorum normal oluyo doktorun yaninda yuksek oluyo ama kardiyolog normal boyle seyler kadin dogumcular niye boyle takintili oluyolar dedi yarina kadar takip olcak iste vucudumda cihazla dolasiyorum simdi.. sana boyle bakmis miydi doktor
Hafta olarak hatirlamiyorum ama tam 4 ayi doldurmustum kusmalarim bittigimde.ayni senin gibiydim, bogazim kaniyodu hic bisey yiyemiyodum..yakinda gecer seninde insallah..5. Ayim rahat gecmisti,6. Ayimda erken dogum sancilarim basladi,dogmaya fln calisti essek sipasiİste oyle olmaktan korkuyorum, anneminde hep oyle kusmayla gecmis 9 ay.. doktorda gececektir dedi yakinda. Umarim hakli cikar .... bnmde kusmalarim kanli, ve inanilmaz vucudum kasiliyor, her kusma aninda ve sonraki 10 dk kaburgalarim birbirine giriyor icimde refleks hareketler oluyor, goz seğirmesini kontrol edemzsin ya onun gibi, agliyarak kusuyorum cunku nefes alamiyorum olecek gibi oluyorm
Aynen cnm muhtemelen belli olur hadi bakalim insallah yaa :)Sende ki hissim cok kuvvetli degil ama kiz geciyo icimden21 martda kan versem az da olsa beta hcgden belli olur sanırım...geri sayim basladi bana
agri kasilma var hatta benim asiri olunca kanamam oluyo.. ozellikle belim cok agrirsa anliyorum lekelenmem geliyo.. bebiste bisiy yok ama rahmim kaniyo iste buyuk ihtimal genislerken kasilmalara baglidisikartal87 bhchrk kizlar sizdede oluyomuydu kasiklarda gerilme sanci aci gibi biseyler ara ara .hala var mi
yok artik ben de erkek diyorum yaa tam bi sipa cunkuSenin beta cok yuksekti zaten sennikiz olabilir deyince bisey diyemedim ama bence erkek bebekde beta daha hizli artiyobende oyle oldu iki oglanda
Hadi hayirlisi cnm insallh guzel haberlerini alirizKozlaarr selam bat 25 yumurtlama dun oldu bakalim insallah bu aydan umutluyum
Hosgeldin canim.bayadir goremedim seniKozlaarr selam bat 25 yumurtlama dun oldu bakalim insallah bu aydan umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?