Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

4 ay sonrası geçen de var umaarım geçer 4 kilo vermiştim ben kaburgalar falan aynı şeklide ama dr bana bulantı olunca biz mutlu oluyoruz herşeyin yolunda olduğunu anlıyoruz demişti bulantı yaşamadan da herşey yolunda oluyor tabi

Ah senin bu bıcır gerçekten çok yaramaz olacak.. Aman iyi olsun da yaramaz olsun.. Dikkatli ol sen canım :) valla okuyunca önce korktum ilk sonra bi baktım içim rahatladı.. Bol bol dinlen sen

bugun kardiyolog bana sen hamilesin nabzin 120lere bile cikabilir dedi :/ bence seninki de normal.. benim ki cok efor sarfedersem oluyo bi de heyecanlaninca oluyo.. doktora dedim de anlamiyo napayim benim degil onun ici rahatlasin diye holter taktirdim napayim :))

Merhaba, sevgilim ile ilişkiye girdim ve içime boşaldı bir saat geçmeden ella hapı kullandım ilişkiye 4 martta girdik bir hafta geçti üstünden (son adet dönemlerim 17 ocak-24 ocak ve 13 şubat-20 şubat) bugün 11 mart sizce hamilelik riskim var mıdır bir iki gün daha beklemeli miyim endişelenmeli miyim

tahminime gore 9 martta adet olman lazimdi.. ama yumurtlama zamanin gecmis ama yinede bi gebelik testi yap bakalim yarin ilk idrarinla.. duruma gore bakalim

Evet tatlım yaptırdım çıktı sonuç 10gün sonra kontrolüm var sonucu o zaman öğrenecem

Benim icin ne gecio icinden :)

Sende ki hissim cok kuvvetli degil ama kiz geciyo icimden 21 martda kan versem az da olsa beta hcgden belli olur sanırım...geri sayim basladi bana

Senin beta cok yuksekti zaten sennikiz olabilir deyince bisey diyemedim ama bence erkek bebekde beta daha hizli artiyo bende oyle oldu iki oglanda

Hafta olarak hatirlamiyorum ama tam 4 ayi doldurmustum kusmalarim bittigimde.ayni senin gibiydim, bogazim kaniyodu hic bisey yiyemiyodum..yakinda gecer seninde insallah..5. Ayim rahat gecmisti,6. Ayimda erken dogum sancilarim basladi,dogmaya fln calisti essek sipasi ama cok sukur 38 haftalik dogdu.simdi 3 yasinda

disikartal87 bhchrk kizlar sizdede oluyomuydu kasiklarda gerilme sanci aci gibi biseyler ara ara .hala var mi
agri kasilma var hatta benim asiri olunca kanamam oluyo.. ozellikle belim cok agrirsa anliyorum lekelenmem geliyo.. bebiste bisiy yok ama rahmim kaniyo iste buyuk ihtimal genislerken kasilmalara bagli

Senin beta cok yuksekti zaten sennikiz olabilir deyince bisey diyemedim ama bence erkek bebekde beta daha hizli artiyo bende oyle oldu iki oglanda
yok artik ben de erkek diyorum yaa tam bi sipa cunku ama bazen 8.haftada bile cikabiliyormus ikiz surprizlere acigiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…