Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Normalde 76 fln cıkıor bnm.140 falan deyince doktor cok sasrdı hemen kardiyolog dedi.. kalbim iyiydi dedim olsun takip et banada söyle ilerieyn zmnlarda kardiyologla iletişim kurabilirz dedi.. hic yormuyorum kendimi, zten belim ayaklarım kasıklarım agrıyor. Yine de carpintıyla uyanıyorum iştee. Bakalım hersey düzelir insallah

Kalp atisini duydugunda anlasilir canım.dedigin gibi bazen ikizin arkasina saklanabiliyor kalp atis sesinden anliyo doktor..ama senin kesin tek erkek ve kesin babasina benzicek.benim ufaklikda cok cektirdi bana huyu suyu herseyi baba

Evet tatlım yaptırdım çıktı sonuç 10gün sonra kontrolüm var sonucu o zaman öğrenecem
niye okdr bkliyorsun. Doktorum 2 hfta önce söyledi hemen ikili test yaptırıp getiriyorsun dedi. Bir aksilik varsa görmemiz lazım diye.. devlet hastanesinde yaptrdım ben 3günde sonuc cıktı doktora gösterdm.. doktorun devlet hastanesindeyse sana 10gün sonra gel diyor, sonucu alıp yine devlet hastanesinde baska bi doktora gösterebilirsin problem olmaz cnm. Sonra kendı doktoruna da gider gösterirsin..

Masallah cnm,:) insallah gecer bu kusmalarım, cünkü dısarı cıkamıyorum evde her an posetle oturuyorumm. Tabi ki tek derdımız bu olsun, saglıklı hyrlı bi bebeğim olsun temennim bu..

Benim kasiklarimda bugune kadar hissetmedigim bir agri var ozellikle sol tarafta ara ara farkli bir agri oluyo ve son bi kac gundur sari akinti geliyor cok olmasada ama akintinin geldigini hissettigim vakit sanki bi anda su cikmis gibi oluyor sonra bi bakiyorum cok degilmis..garip durumlar yasiyorum hayirlisi..

ben senin yerinde olsam simdiden baktirirdim

Kalp atisini duydugunda anlasilir canım.dedigin gibi bazen ikizin arkasina saklanabiliyor kalp atis sesinden anliyo doktor..ama senin kesin tek erkek ve kesin babasina benzicek.benim ufaklikda cok cektirdi bana huyu suyu herseyi baba
kalp atisini izlerken sagla bisiy daha kipirdaniyodu ama bisiy diyemedim doktora :))) hayirlisi diyelim ama ayni dusuncedeyim tekse kesin erkek ve esime cekicek biliyorumm :))) yapmayin etmeyin kirmayin diye dolascam peslerinde bi de futbolcu yapcam oglumu degip duruyo

insallah bebis belirtisidiiirr :))) hayirlisi olsuunn :)))

Çok şükür canım, yaramazın bizim kalbimizide pıt pıt attırıyor her seferinde valla :)
Çok sevindim sorun olmamasına.

Daha önce iki doktora görünmemiş olsaydım kesin giderdim. Ama kalp tahlil sonuçlarım iyiydi cok sükür, ki suan o tahlili yaptırdığım zamankinden kat kat iyiyim. İnsan hamile olunca endişeleniyor,stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.. devam ederse carpıntım gideceğim

Insallah hamilesindir canimm. Benimde akintim oluyordu kasiklarda agri oluyordu hastalandimmi acaba diyip tuvalete kosuyordum :) hadi haayirlisi haberlerini bekliyoruzz :)
Ayy inseallah canim normalde sari akintim yoktu ve son aylarda akintim oldukca azdi simdi her lavaboya gittigimde sari akinti gelmis oluyor bata 5 gun var..sen ne zaman ogrenmistin hamile oldugunu yani adetin gecince mi yoksa oncesinde mi?

Ayy inseallah canim normalde sari akintim yoktu ve son aylarda akintim oldukca azdi simdi her lavaboya gittigimde sari akinti gelmis oluyor bata 5 gun var..sen ne zaman ogrenmistin hamile oldugunu yani adetin gecince mi yoksa oncesinde mi?
Cnm benimde adete 4 gun kala fln acayip bi akintim baslamisti. Buldigin islaklik hissediodum hep ki gunluk ped kullaniodum zaten.

inşallah gerek kalmaz canım :)

Canim ben adetim 2 gun gecince test yaptim cikmadi 3.ve 4. Gun cok silik cikmisti.. 2 gun negatif cikinca umudum gitmisti ama sonra cikti. O yyzden en iyisi adetin 3 4 gun gecmesini beklemek... herseyin hayirlisi canim insallah hamilesindir. :)

Dha önce yaşamadığın ağrılarsa hamile olabilirsin canım. Benimde kasıklarım çok ağrıdı ama regl ağrısı gibi değildi çok farklı bir ağrıydı. Ben ya hamileyim yada ciddi bir sorunum oluştu gibi düşünmüştüm.

Cnm benimde adete 4 gun kala fln acayip bi akintim baslamisti. Buldigin islaklik hissediodum hep ki gunluk ped kullaniodum zaten.

Canim ben adetim 2 gun gecince test yaptim cikmadi 3.ve 4. Gun cok silik cikmisti.. 2 gun negatif cikinca umudum gitmisti ama sonra cikti. O yyzden en iyisi adetin 3 4 gun gecmesini beklemek... herseyin hayirlisi canim insallah hamilesindir. :)

benimde akıntı çok olmuştu
Tesekkur ederim kizlar hepinize inseallah bu farkliliklar guzel sonuc verir..bende adetim gecerse inseallah o zaman test yapicam ayy heyecan girdi icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…