Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar. birşey sorucam ben salı gunu batgunumdu test yaptırdım beta hcg 55 cıktı. bırgun sonra 105.57 cıktı. progesteronum 44 tu. dün beta 296.57 cıkarken progesteron 32 ye dustu. doktor sancım olup olmadığını sordu yok dedim. kanamam olursa gel dedi. sizce dusuk tehlikesimi var. dalgalanma normal dedi ama içime kurt düşürdü.

Tehlikesi olabilirde ama çok ciddi birşey olsa söylerdi doktorun canım bence. Sonuçta düşük tehlikesi olunduğunda doktor ciddi uyarılarda bulunuyor diye biliyorum. Sen yinede çok dikkat tabi, düşünme kötü şeler.

inş canım inan dünden beri moralim bozuk. kendimi ona alıştırmamaya çalışıyorum. pazartesi başka bir doktora daha gidip kan tahlili isticem çarşambada yine asıl doktorumda kontrolum var inş değerim artar.

Tesekkur ederim kizlar hepinize inseallah bu farkliliklar guzel sonuc verir..bende adetim gecerse inseallah o zaman test yapicam ayy heyecan girdi icime
Sakin ol canim :) insallah hamilesindir . Bnde kendimi bi tuhaf hissetmistim. Gekrcekten hislerine guven :) ben oyle yaptim sadece gercekten hissettim :) hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorummm :)

bat son 7 gün ovu testleri baya belirgin kırmızı çıkıyor 2 gündür sanki yumurtlamadan pikden önceki görüntüler gibi hergün yapacağım bakalım pik olacak mı adet belirtim yada gebelik şüphesi düşüneceğim pek bişiyim yok sadece göğüslerim de karıncalanma kaşınma falan (sanki sıvı akıyor gibi ) ama yoğun değil arada minik minik kasık da sancı bir de kasığın üstünde göbeğe yakın bir kaç kez seğirme gibi hep aynı yerderüyamda 3 gün önce sarımsı birsürü su aktı ama regl değilmişim ertesi günde rüyamda peçeteye gelen nohut kadar 3 tane kan pıhtısı gördüm bugün yine rüyamda wc deyim hiç leke görmedim çamaşırda günlerdir wc deyim rüyalarımda bilinçaltım sapıtmış durumda

Benim de aynen bilinçaltım sapıtmış durumda :) benim de 8 gün var bata bugün ovülasyon testi yaptım 2.çixgi belirdi birinci çizgi kadar koyu olmasa da koyu yani...anlayamadım neden böyle?

Benim de aynen bilinçaltım sapıtmış durumda :) benim de 8 gün var bata bugün ovülasyon testi yaptım 2.çixgi belirdi birinci çizgi kadar koyu olmasa da koyu yani...anlayamadım neden böyle?
dün baya ovu ile gebelik öğrenenler sayfasında idim 60 sayfa okudum ve ümitlendim biraz aslında eğer yumurtlamıyorsak belkide hamile olacağız tabi bat iki gün kla falan pik olcak ve denilene gör yavaş yavaş değil iki çizgi direk çıkıyormuşşş bazıları 5 gün kala ovu .testiyle öğrenmiş hamile olduğunu

gördüğüm kadarıyla ovu testi ile mesela 15 kişide 2 kişi hamile çıkmamış

Zaten tedavi altındayım.
İlacın dozunu ayarlayamamışlar hamileyken ve bu bebeğime mâl oldu.

canım nasıl çıktı troid sonuçların tsh kaç?..benimde yüksek çıktı..ve direk düşük sebebi dedii..

Canım mutlaka iyi bi endokroni uzmanına gözük.
Bana jinekoloğum dahiliyeye git demişti bebeğim meğer dahiliye doktorunun yanlış ilaç vermesi yüzünden ölmüş

canım nasıl çıktı troid sonuçların tsh kaç?..benimde yüksek çıktı..ve direk düşük sebebi dedii..

Ben 75 lik içiyordum ilacı o ilac meğer benim tsh değerimi yerle bir etmiş.
Tsh 0.1. Ama anti t hormonunun en yüksek 50 çıkması gerekirken benimki 1132 çıkmış...

Sakin ol canim :) insallah hamilesindir . Bnde kendimi bi tuhaf hissetmistim. Gekrcekten hislerine guven :) ben oyle yaptim sadece gercekten hissettim :) hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorummm :)
Valla canim normalde o kadar heyecan yapmadan bekliyordum simdi bi farkliliklar olunca ister istemez icimde biseyler oluyor kendimi islere veriyorum falan derslerim var derken zaman nasil geciyor anlamiyorum normalde inseallah bu son gunlerde oyle gecer..Allahim tum isteyenlere hayirli vakitte nasio etsin bana da amin...eger hamile olursam da turkiyeye mujdeyle gitmis olucam

Tatlım ben özelde yaptırdım da sonucu arayıp öğrenebilirsin dedi 15gün sonra sonuç çıkar dedi bende sekreterd ulaşamadım biraz bekleyip kontrol de öğrenecem sonucu çünkü hastane ile aramda baya mesafe var

Haklisin canim insan cok heyecanlaniyor bende pazartesi dokyora gidecegim kese icin nasil heyecanliyim anlatamam . Ben herkese dua ediyorum allahim herkese nasip etsin insallah bebiss... sizde bana dua edin sagsaglim goriyim keseyide pazartesi ins. Hadi herkes icin hayirlisi..

Hamilelikte göğüs agrisi ne zaman başlıyor yokmu bi hamile cevap verecek olan
Benim adet gunume bir iki gun kala ggs agrim basladi sonra azaldi baya azaldi hatta korktum adet mi olacam acaba die derken adetimn gectgi ikinci gnde tekrarda siddetlendi ggus agrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…