evet canım triodin düşüklüğü de yüksekliği de düşük sebebi..kadın doğum doktorumun yaptığı tek doğru şey beni endokrin doktoruna yönlerdirmek oldu..endokrin bölümü olduğu için dozumu doğru ayarlamışlardır diye düşünüyorum 25 mg kullanıyorum ben. anti t yüksek benimde tshda 5lerde doktor düşer 2-3 aya dedi..nasip..Allahım bizlere de anne olmayı nasip etsin inşallahh..Ben 75 lik içiyordum ilacı o ilac meğer benim tsh değerimi yerle bir etmiş.
Tsh 0.1. Ama anti t hormonunun en yüksek 50 çıkması gerekirken benimki 1132 çıkmış...
Kızlar yine bir adet döngüsü dönemindeyim. Geri sayım başladı Son 8 gün. Benimle bekleyen kaç kişiyiz .
Sagol canim cevabin icin benim iki gun kala hafif olurdu hemen hemen bir hafta var uclarda agri var benimde moralim bozuldu carsamba test icin cagirdi doktorum kararsizim gitmesemmi beklesemmi gene negatif mi acabaBenim adet gunume bir iki gun kala ggs agrim basladi sonra azaldi baya azaldi hatta korktum adet mi olacam acaba die derken adetimn gectgi ikinci gnde tekrarda siddetlendi ggus agrim
Gozun aydin canim darisi basimiza belirtin varmiydikizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hayirli olsun canim cok sevindim Allah kucaginada almayida nasip etsin insallah senin bat gecmisti galiba dunde negatif die yaziodun bi anlat noldu ne kadar gecti negatiften pozitife nasil dondukizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cok sagol canim benim cok karisik canim once 2 subata son adet olmustum 11 subata doktora gitmistim igne olmak icin doktor bana demisti ki folikul yok yani yumurtlama olmaycak cok uzulmustum ama tam 4 gun sonra kasik agilarim meme uclarinda sizlamalar olmustu ve ovu testi yapmistim yani yumurtlama donemindeydim ama biraz gec oldu yumurtlama 18 yada 19 subata 23 24 subata goguslerimde sizlamalar daha cok olmaya basladi kasiklarimda batma ara ara bas donmesi erken hamilelik testi yapmitim negatif 1 hafta gecti midem bulamaya basladi ama oyle cok degil 1 2 dk ya gecerdi ve benim hep beyaz akintim vardi sonra su gibi olmaya basladi adet tarihime kadar test yaptim negatif adetimi 2 gun gecti yine negatif en son 10 gun gecmisti yine negatiff yok artik deyip umidi kestim ama belirtiler bitmedi oyle icimden geldi aldim 5 tane 5 de de silik cok silik cikti her alde benim cok gec oldu dollenme ama sonunda oldu sukurler olsun darisi sizin basinizaGozun aydin canim darisi basimiza belirtin varmiydi
cok sagol canim benim cok karisik canim once 2 subata son adet olmustum 11 subata doktora gitmistim igne olmak icin doktor bana demisti ki folikul yok yani yumurtlama olmaycak cok uzulmustum ama tam 4 gun sonra kasik agilarim meme uclarinda sizlamalar olmustu ve ovu testi yapmistim yani yumurtlama donemindeydim ama biraz gec oldu yumurtlama 18 yada 19 subata 23 24 subata goguslerimde sizlamalar daha cok olmaya basladi kasiklarimda batma ara ara bas donmesi erken hamilelik testi yapmitim negatif 1 hafta gecti midem bulamaya basladi ama oyle cok degil 1 2 dk ya gecerdi ve benim hep beyaz akintim vardi sonra su gibi olmaya basladi adet tarihime kadar test yaptim negatif adetimi 2 gun gecti yine negatif en son 10 gun gecmisti yine negatiff yok artik deyip umidi kestim ama belirtiler bitmedi oyle icimden geldi aldim 5 tane 5 de de silik cok silik cikti her alde benim cok gec oldu dollenme ama sonunda oldu sukurler olsun darisi sizin basinizaHayirli olsun canim cok sevindim Allah kucaginada almayida nasip etsin insallah senin bat gecmisti galiba dunde negatif die yaziodun bi anlat noldu ne kadar gecti negatiften pozitife nasil dondu
Canim benim gec dollenme oldu die dusunuorum ben de adetime 5 gun kala kan yaptim 1.20 ckti snra adetmn ikinci gnu idrarda pozitf ckti kanda 222 ckti sok oldum resmen beklemiodum.biraz bekle istersen kesin sonuc alirsinSagol canim cevabin icin benim iki gun kala hafif olurdu hemen hemen bir hafta var uclarda agri var benimde moralim bozuldu carsamba test icin cagirdi doktorum kararsizim gitmesemmi beklesemmi gene negatif mi acaba
Inanmiorummmmmmmmm gozlerim doldu resmen yaaa ayyy cok sevindim canimmmmm hep olumsuz diodun Rabbim sen nelere kadrsin yaaakizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ooooop hayırlı olsun canimmkizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Inanmiorummmmmmmmm gozlerim doldu resmen yaaa ayyy cok sevindim canimmmmm hep olumsuz diodun Rabbim sen nelere kadrsin yaaa
Kan tahlili yaptn mi peki canimmm kac ckti ayyy ne guzel yaaa Rabbim kucagina almayida gostersinnn insallahcok sagol canim benim cok karisik canim once 2 subata son adet olmustum 11 subata doktora gitmistim igne olmak icin doktor bana demisti ki folikul yok yani yumurtlama olmaycak cok uzulmustum ama tam 4 gun sonra kasik agilarim meme uclarinda sizlamalar olmustu ve ovu testi yapmistim yani yumurtlama donemindeydim ama biraz gec oldu yumurtlama 18 yada 19 subata 23 24 subata goguslerimde sizlamalar daha cok olmaya basladi kasiklarimda batma ara ara bas donmesi erken hamilelik testi yapmitim negatif 1 hafta gecti midem bulamaya basladi ama oyle cok degil 1 2 dk ya gecerdi ve benim hep beyaz akintim vardi sonra su gibi olmaya basladi adet tarihime kadar test yaptim negatif adetimi 2 gun gecti yine negatif en son 10 gun gecmisti yine negatiff yok artik deyip umidi kestim ama belirtiler bitmedi oyle icimden geldi aldim 5 tane 5 de de silik cok silik cikti her alde benim cok gec oldu dollenme ama sonunda oldu sukurler olsun darisi sizin basiniza
5 i bi yerdenin resmini atsana canımsevincten cok saogl canim benim insallah saga salimdir bebisim off pazartesi gelsede dokora gitsem birde ondan duysam hamilesin diye ama 5 tane test yaniltmaz her alde hepsi ayni cikti oohhh rahatladimm hemde cok cok
Hadi insaallah canim benimmmm zamanda gecmez smdi demiyok canim diyorum ya 3 saat oluyor ogreneli pazartesi yaptiricam
ayyy insallah cok sagol canimm pazartesi gelsede kan testi yaptirsam hepten rahatlasamOoooop hayırlı olsun canimmallah kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayy sorma ya caanim ogrenmeden once uyuklayip duyordum simdi gozume uyku girmiyorHadi insaallah canim benimmmm zamanda gecmez smdi demi
Amin canim insallah buyuk supriz olmus sana benimde bat yarin bugun test yaptim 3dk sonracok silik bi cizgi cikti 1 dk falan durdu sonra kayboldu nie ole oldu anlamadim ama o 1 dkika beni benden aldi sonra golge bile kalmadi cizgiye dair bakalim yarini bekliom olmazsam pzrtsi tekrarlicamcok sagol canim benim cok karisik canim once 2 subata son adet olmustum 11 subata doktora gitmistim igne olmak icin doktor bana demisti ki folikul yok yani yumurtlama olmaycak cok uzulmustum ama tam 4 gun sonra kasik agilarim meme uclarinda sizlamalar olmustu ve ovu testi yapmistim yani yumurtlama donemindeydim ama biraz gec oldu yumurtlama 18 yada 19 subata 23 24 subata goguslerimde sizlamalar daha cok olmaya basladi kasiklarimda batma ara ara bas donmesi erken hamilelik testi yapmitim negatif 1 hafta gecti midem bulamaya basladi ama oyle cok degil 1 2 dk ya gecerdi ve benim hep beyaz akintim vardi sonra su gibi olmaya basladi adet tarihime kadar test yaptim negatif adetimi 2 gun gecti yine negatif en son 10 gun gecmisti yine negatiff yok artik deyip umidi kestim ama belirtiler bitmedi oyle icimden geldi aldim 5 tane 5 de de silik cok silik cikti her alde benim cok gec oldu dollenme ama sonunda oldu sukurler olsun darisi sizin basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?