Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde oyle oluyodu canim testlerde ikinci cizgi gorunur sonra tek cizgi cikardi yueyini rahat tut insallah sendede vardir bebis

Tebrik ederim guzel haberinizi kizlar ama beni es gectiniz o heycanla :)))

Tebrik ederim guzel haberinizi kizlar ama beni es gectiniz o heycanla :)))
Canim cokk umitlenme ama buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidr . Adetinin baslangcin o sekilde lekelnmen oluomu eger oluosa adetin gelioda olabilir.ben ilk hamileleigmde adetimn gectigi hafta lekelmm olmustu ama bu dollenme zamanina gore degisir .ve suanki hamieleigmi beklerken gecen ay adetime iki gun kala gelmsti leke ven yime hamileyim sandim ama bu sefer arkasndan adet kani geldi oyuzden hersey olabilir istersen kendin evde test yap bi

Herkes bir bekleme telasinda dimi Allahim keseyi saglikli sekilde gormwnzii nasip etsin canim sorunsuz bir hamilelik gecirip bebisinle kavusacaginiz gunleri gostersin sana ve diger hamislere amin

Ayy canim hadi hayirli olsun

Ayyyyyy cok guzel bi haber dahaaaa :) ay cok sevin canimmmmmmm. Hayirli olsuuuunnn. Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…