- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
benimde oyle oluyodu canim testlerde ikinci cizgi gorunur sonra tek cizgi cikardi yueyini rahat tut insallah sendede vardir bebisAmin canim insallah buyuk supriz olmus sana benimde bat yarin bugun test yaptim 3dk sonracok silik bi cizgi cikti 1 dk falan durdu sonra kayboldu nie ole oldu anlamadim ama o 1 dkika beni benden aldi sonra golge bile kalmadi cizgiye dair bakalim yarini bekliom olmazsam pzrtsi tekrarlicam
simdi eklicem canim5 i bi yerdenin resmini atsana canım
Ay gercekten mi bak simdi nasil umitlendim ya insallah insallah insallahbenimde oyle oluyodu canim testlerde ikinci cizgi gorunur sonra tek cizgi cikardi yueyini rahat tut insallah sendede vardir bebis
ayy sorma ya caanim ogrenmeden once uyuklayip duyordum simdi gozume uyku girmiyor
Dosya yukle yazio ya altta ordan canimkizlar ben resim paylasamiyorum nerden oluyor anayamadim
gozumu cikariyor ama ben gorememisimDosya yukle yazio ya altta ordan canim
Tebrik ederim guzel haberinizi kizlar ama beni es gectiniz o heycanla :)))Adet olmama 9-10 gun var. Bugun pembe bir akinti geldi. Cok acik bir pembe.. doktorumu aradim ara kanama olabilir.. yumurtlama donemi olabilir adetin gecikirse hemen gel dedi.. uzulmeyim diye boyle soyledi biliyorum ama gecen hafta yumurta aki kivaminda uzayan akintim vardi ve son adet tarihim 24 Şubat.. yani gecen hafta yumurtlama haftamdi ve biz sıkı takip ettik. Acaba mi diyorum?? Ne dersiniz
ayy kizlar benim testler durdukca kirmizi olmuslar simdi ikitanesini yukluyorum sag olsun benim pasam 3 tanesini yirtmis ona ne geliyorsa onlar acaba
Gayette belli canim hadi hayrli olsn
Canim cokk umitlenme ama buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidr . Adetinin baslangcin o sekilde lekelnmen oluomu eger oluosa adetin gelioda olabilir.ben ilk hamileleigmde adetimn gectigi hafta lekelmm olmustu ama bu dollenme zamanina gore degisir .ve suanki hamieleigmi beklerken gecen ay adetime iki gun kala gelmsti leke ven yime hamileyim sandim ama bu sefer arkasndan adet kani geldi oyuzden hersey olabilir istersen kendin evde test yap biTebrik ederim guzel haberinizi kizlar ama beni es gectiniz o heycanla :)))
Herkes bir bekleme telasinda dimi Allahim keseyi saglikli sekilde gormwnzii nasip etsin canim sorunsuz bir hamilelik gecirip bebisinle kavusacaginiz gunleri gostersin sana ve diger hamislere aminHaklisin canim insan cok heyecanlaniyor bende pazartesi dokyora gidecegim kese icin nasil heyecanliyim anlatamam . Ben herkese dua ediyorum allahim herkese nasip etsin insallah bebiss... sizde bana dua edin sagsaglim goriyim keseyide pazartesi ins. Hadi herkes icin hayirlisi..
Ayy canim hadi hayirli olsunkizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ayyyyyy cok guzel bi haber dahaaaa :) ay cok sevin canimmmmmmm. Hayirli olsuuuunnn. Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin. :)kizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bak benimde son adet tarihim 2 subatti :) belki ayni gun dogum yapariz :)))ayyy insallah cok sagol canimm pazartesi gelsede kan testi yaptirsam hepten rahatlasam
insallahhhhhhhhh canimBak benimde son adet tarihim 2 subatti :) belki ayni gun dogum yapariz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?