Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkes bir bekleme telasinda dimi Allahim keseyi saglikli sekilde gormwnzii nasip etsin canim sorunsuz bir hamilelik gecirip bebisinle kavusacaginiz gunleri gostersin sana ve diger hamislere amin
Cok tesekkur ederim canimm cok saoll . Evet hamile kalana kadar bekleyiss stres.. keseyi gorene kadar stress kalp atisi icin stress.. stresler bitmezzz :)

Herkeze hayirli mutlu guzel bir gun diliyorum bugun cok cok cok mutluyum havalarda ucuyorum gibi tarifi yok bence bu duygunun insallah en yakin zamanda Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip eder insallah aminnn
Gunaydin cnm. Bakalim yarin gitte doktora bebis ne kadarlikmis gor :) gec ogrenmekte guzel aslinda. Bak gittigin gibi bebegi gorebilcen. Ben erken ogrendim kan verdim sonra bekle de kese gozuksun bekle de kalbi duyulsun. :) benimde hafta.cumartesi randevum bakalim :)

Ama ruzgargulunun bebegi daha kucuk olmasi gerekmiomu testlerde ckmadgna gre daha kuvuktu yani suanda kucuk olmasi gerekio.neyse yarin bi dktra gtsnde bakalim kac haftalikmis

Amin canım. Benim yumurtalıklarımla ilgili sıkıntım var ve maalesef doğumla düzeleceğini söyledi dr.
Kürtaj sonrası korunma demişti ama hala bebek yok.

Ama ruzgargulunun bebegi daha kucuk olmasi gerekmiomu testlerde ckmadgna gre daha kuvuktu yani suanda kucuk olmasi gerekio.neyse yarin bi dktra gtsnde bakalim kac haftalikmis
Bilmioeum ki cnm bende 2 subat son adet tarihim o sekilde giris ypinca daha farkli cikti doktora gidince 3-4 gun geri gitti. Ilk doktora gitmeden 8 kasim gozukuodu dogum mesela burda doktorum dedigine gore ayarlayinca 11 kasim olarak gozuktu. Bakalim doktor yarin soyler ne kadarlik oldugunu. Muhtemelen benimle aynidir 2 subati goz onune alirsak

Kızlar şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim yumrtlama günümü bilmiyorum son adet tarihlerim 26 ekim 18 kasım 16 aralık 9ocak 1şubat ve 29 şubatta kimyasal gebelik geçirdim hesaplayamadım yumurtlama günü ne zaman bilemedim 5 gün sürer adt günüm yardım eder misiniz

Ovulasyon testlerinden al canım.

Benim de son 8 gün belirtim yok merakla bekliyorum...

Bende sızıntı şeklinde bel ağrısı bazen bacak ağrısı. Bide anlayamadığım iliskiden 6 gün sonra kahverengi birazı nokta şeklinde kan gibi bişey geldi. Başkada bişey yok. Ne migde bulantısı ne göğüs acıdı

Bugün mide bulantım başladı lekelenme tarzı birşey yaşamadım ama o hafif bel ağrısı bende de var...bir de ayaklarım ve bacaklarım üşüyor...göğüs ağrım yok

Bugün mide bulantım başladı lekelenme tarzı birşey yaşamadım ama o hafif bel ağrısı bende de var...bir de ayaklarım ve bacaklarım üşüyor...göğüs ağrım yok

Sanki günler geçmek bilmiyor. hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyen herkese tez zamanda kavuştursun.

evet ama benim gec dollenme oldu hemde baya gec yani normalde 6 haftalik olmam gerekiyor ama eralde ya 4 bese yakin yada 5 bakalim yarin ne diyecek doktor

Mesela ben kendimi dsnuorum adetime bir hafta kala kanda ckmadi adet haftam gelnce kanda ckti demekki gec dollendi adete gore 5 haftalik benimki ama ultrasyonda daha kucuk ckar cunku gec dollendi gec ckti kanda da buyuzden ben bole biliorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…