- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
cok cok cok sagol canim bana ne demistin uzulme adet olmadikca bir umut var diye insallah yarin doktora gitigim de doktor dan da duyarim hamile oldugumuAyyyyyy cok guzel bi haber dahaaaa :) ay cok sevin canimmmmmmm. Hayirli olsuuuunnn. Allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin. :)
cok saogl canim darisi artik sizin basiniza en yakin zamanda insallah insallahAyy canim hadi hayirli olsun
Cok tesekkur ederim canimm cok saoll . Evet hamile kalana kadar bekleyiss stres.. keseyi gorene kadar stress kalp atisi icin stress.. stresler bitmezzz :)Herkes bir bekleme telasinda dimi Allahim keseyi saglikli sekilde gormwnzii nasip etsin canim sorunsuz bir hamilelik gecirip bebisinle kavusacaginiz gunleri gostersin sana ve diger hamislere amin
Hayirlii olsun canimmm cok sevindimmm gozun aydinnn. :)Herkeze hayirli mutlu guzel bir gun diliyorum bugun cok cok cok mutluyum havalarda ucuyorum gibi tarifi yok bence bu duygunun insallah en yakin zamanda Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip eder insallah aminnn
Gunaydin cnm. Bakalim yarin gitte doktora bebis ne kadarlikmis gor :) gec ogrenmekte guzel aslinda. Bak gittigin gibi bebegi gorebilcen. Ben erken ogrendim kan verdim sonra bekle de kese gozuksun bekle de kalbi duyulsun. :) benimde hafta.cumartesi randevum bakalim :)Herkeze hayirli mutlu guzel bir gun diliyorum bugun cok cok cok mutluyum havalarda ucuyorum gibi tarifi yok bence bu duygunun insallah en yakin zamanda Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip eder insallah aminnn
Ama ruzgargulunun bebegi daha kucuk olmasi gerekmiomu testlerde ckmadgna gre daha kuvuktu yani suanda kucuk olmasi gerekio.neyse yarin bi dktra gtsnde bakalim kac haftalikmisGunaydin cnm. Bakalim yarin gitte doktora bebis ne kadarlikmis gor :) gec ogrenmekte guzel aslinda. Bak gittigin gibi bebegi gorebilcen. Ben erken ogrendim kan verdim sonra bekle de kese gozuksun bekle de kalbi duyulsun. :) benimde hafta.cumartesi randevum bakalim :)
evet canım triodin düşüklüğü de yüksekliği de düşük sebebi..kadın doğum doktorumun yaptığı tek doğru şey beni endokrin doktoruna yönlerdirmek oldu..endokrin bölümü olduğu için dozumu doğru ayarlamışlardır diye düşünüyorum 25 mg kullanıyorum ben. anti t yüksek benimde tshda 5lerde doktor düşer 2-3 aya dedi..nasip..Allahım bizlere de anne olmayı nasip etsin inşallahh..
Bilmioeum ki cnm bende 2 subat son adet tarihim o sekilde giris ypinca daha farkli cikti doktora gidince 3-4 gun geri gitti. Ilk doktora gitmeden 8 kasim gozukuodu dogum mesela burda doktorum dedigine gore ayarlayinca 11 kasim olarak gozuktu. Bakalim doktor yarin soyler ne kadarlik oldugunu. Muhtemelen benimle aynidir 2 subati goz onune alirsakAma ruzgargulunun bebegi daha kucuk olmasi gerekmiomu testlerde ckmadgna gre daha kuvuktu yani suanda kucuk olmasi gerekio.neyse yarin bi dktra gtsnde bakalim kac haftalikmis
Ovulasyon testlerinden al canım.Kızlar şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim yumrtlama günümü bilmiyorum son adet tarihlerim 26 ekim 18 kasım 16 aralık 9ocak 1şubat ve 29 şubatta kimyasal gebelik geçirdim hesaplayamadım yumurtlama günü ne zaman bilemedim 5 gün sürer adt günüm yardım eder misiniz
Benim de son 8 günbelirtim yok merakla bekliyorum...
Bu ay böyle devam edeyim demiştim canım gelen ay olmazsa ovu testi yapacaktımOvulasyon testlerinden al canım.
Bende sızıntı şeklinde bel ağrısı bazen bacak ağrısı. Bide anlayamadığım iliskiden 6 gün sonra kahverengi birazı nokta şeklinde kan gibi bişey geldi. Başkada bişey yok. Ne migde bulantısı ne göğüs acıdı
Bugün mide bulantım başladı lekelenme tarzı birşey yaşamadım ama o hafif bel ağrısı bende de var...bir de ayaklarım ve bacaklarım üşüyor...göğüs ağrım yok
Bugün mide bulantım başladı lekelenme tarzı birşey yaşamadım ama o hafif bel ağrısı bende de var...bir de ayaklarım ve bacaklarım üşüyor...göğüs ağrım yok
Yumurtlama günün ne zamandı ?
evet ama benim gec dollenme oldu hemde baya gec yani normalde 6 haftalik olmam gerekiyor ama eralde ya 4 bese yakin yada 5 bakalim yarin ne diyecek doktorGunaydin cnm. Bakalim yarin gitte doktora bebis ne kadarlikmis gor :) gec ogrenmekte guzel aslinda. Bak gittigin gibi bebegi gorebilcen. Ben erken ogrendim kan verdim sonra bekle de kese gozuksun bekle de kalbi duyulsun. :) benimde hafta.cumartesi randevum bakalim :)
6 mart test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum aslında bir de bekleyeceğim sanırım moralim bozulsun istemiyorum...
Mesela ben kendimi dsnuorum adetime bir hafta kala kanda ckmadi adet haftam gelnce kanda ckti demekki gec dollendi adete gore 5 haftalik benimki ama ultrasyonda daha kucuk ckar cunku gec dollendi gec ckti kanda da buyuzden ben bole biliorum bakalimBilmioeum ki cnm bende 2 subat son adet tarihim o sekilde giris ypinca daha farkli cikti doktora gidince 3-4 gun geri gitti. Ilk doktora gitmeden 8 kasim gozukuodu dogum mesela burda doktorum dedigine gore ayarlayinca 11 kasim olarak gozuktu. Bakalim doktor yarin soyler ne kadarlik oldugunu. Muhtemelen benimle aynidir 2 subati goz onune alirsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?