Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canim ama senin erken dollenme olmustu erken ogrenmistin hamile oldugunu benim en son 8 gun gecmisti yapmistim negatif dun 12 gun du ve pozitif gordum yani bi 10 gun arkada benim ki bilemiyorum yarin sorucam doktora bakalim

Benimde 6 mart. Erken şimdi çıkmaz biraz bekleyeceğiz mecbur
benim de 6 mart.. yarın kan testi vermeyi düşünürum fırsatım olursa..çıkarmı bilmiyorum ilk kez idrar testi yapmadan kan vericem..çünkü bende guatr var, varsa bişey erken haberimizin olması lazım ilaç dozunun artırılması için..

evet canim ama senin erken dollenme olmustu erken ogrenmistin hamile oldugunu benim en son 8 gun gecmisti yapmistim negatif dun 12 gun du ve pozitif gordum yani bi 10 gun arkada benim ki bilemiyorum yarin sorucam doktora bakalim
Ben erken ogrenmeme ragmen 2 subat olarak hesaplatinca 8 subat cikiodu dogum tarihi olarak seninki gibi. Doktora gidince 4 hafta 4 gun dedi ona gore hesapladim 11 kasima ilerledi tarih erken olmasina ragmen. Bakalim seninli nasil cikcak. Ben bugun 5 hafta 2 gunluk oldum bakalim yarin senin bebis ne kadar olcak :)

Aynen benim de guatr ım var ve tsh yerlerde...ilki bu yüzden düşükle sonuçlandı bende diyorum ki öğrensem erkenden varsa şayet doktoruma mı gitsem....

Canim sen keseyi gorebildinmi ? Benimde son adet tarihi 1 subat. Yarin tam 6 haftalik oluyor. Yarin doktora gidecegim . 4 hafta 3 gunlkken gittim gozukmedide sana da sorym dedim ?

çok sevindim canım yaaaa..... harika bir sürpriz olmuş sana :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhhhh

Kızlar selamm.... Çatlıyorum meraktaaaaannnn ama test alıp yapmadım 3 gün geçti.. hala olmadım.. karnım şiş kıyafetlerimi rahat giyemiyorum... göğüslerim şiş ve ara ara damarlarda sızlamalar oluyor... hem umutuyum hem değilim... yine kist vardır diye korku var içimde... yarın dananın kuyruğu kopacak ama içim içimi yemiyor değil yani... offf 2.yi beklemesi daha bir zormuş yaaaa

Canim sen keseyi gorebildinmi ? Benimde son adet tarihi 1 subat. Yarin tam 6 haftalik oluyor. Yarin doktora gidecegim . 4 hafta 3 gunlkken gittim gozukmedide sana da sorym dedim ?
Keseyi gorduk cnm 4 hafta 4 gunluktu. Icinfe bebek gozukmedi tabi daha cok kucuk oldgu icin sadece kese gozuktu 0.66 cm. Cumartesi gunu gitcem bende bidaha.

Benim 2 subat ama sali gunu gittigimde doktor 4hafta 4gun dedi ultrasonda da yaziodu. Bugunde 5hafta 2 gun oldu
Senin demek ki daha erken dollenme olmus 6 hafta olduguna gore

Keseyi gorduk cnm 4 hafta 4 gunluktu. Icinfe bebek gozukmedi tabi daha cok kucuk oldgu icin sadece kese gozuktu 0.66 cm. Cumartesi gunu gitcem bende bidaha.
Sanirim bilmiyorumki . Doktor 3 martta gittigimde 4 hafta 3 gun dedi canim bnde cok anlamiyorum acikcasi. O oyle dedi sonra takvimim diye program var onunla ayni yani doktorun dedigide. Yarin ogrenecegim bende bakalim. Kese gozukmemisti ama rahim duvari kalinlasmis demisti. Insallah bbde gorebilirim yarin cok stres yaptim gercekten.

Yok yok yapma hic stres fln. Burdaki arkadaslar idrarlarini tutup gitmislerdi doktora. Idrar keseki rahme baski yapinca daha iyi gozukuomus dediler. Hatta sonra annemle fln konustuk oyleymis o da soyledi. Ama benim.randevu saatim gecti kalabalik oldugu icin beklemek zorunda kaldim. Doktora girmeden 5 dk once tutamadim daha fazla tuvalete gittim malesef ona ragmen gozuktu. Aklinda bulunsun sende idrari tut :)

Merhaba hanimlar size son durumumu anlatmak istiyorum subatin 15 de adet olmuştum ve su son 4 gündür yemeklerden sonra migde bulantisiyla öğüterek lavobaya kosuyorm biraz yediklerimi cikariyorum daha önce bu derece olmamistim ya yolda yürürken bile migdem bulaniyo artik utaniyorm cikartmayada sizce hamile olabilir miyim son 2 gün kaldi adetime inşallah bende hamileyimdir buarda adetime 10 gün kala goguslerim agrir ve siserdi adetime dair de hic belirti yok

Test yapsan daha kesin sonuç elde edersin.. Ya da yarın bir kan testi yaptır.. Gerçi bata 2 gün kalmış çıkabilir de çıkmayabilir de ama sen yine de test al daha emin olursun. İnşallah hamilesindir. :)

Merhaba iyi akşamlar. Siz yazalı uzun zaman olmuş ama yaşadıklarımı özetlemişsiniz resmen , o yüzden yazmak istedim. Şu an aynı durumu ben de yaşıyorum. Reglime 9 gün var. Bu kadar erken kanda çıkar mı? Siz kanda mı öğrendiniz yoksa ultrasonla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…