Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bayanlar aranızda kimyasal gebelik geçirip üstüne diğer ay tekrar hamile olan varmı acaba ?

Bende bunu çok merak ediyorum şubat 21 de kimyasal gebelik geçirdim bat 20 mart merakla bekliyorum
Bu kadar olur aynen bende mart 20 Yi bekliyorum büyük bi heyecanla bakalım bu ay nasıl olck 2 gün önce doktor test istedi 1.20 çıktı tabi adetimede çok var daha bakalım noolck sende belirti gibi birşey varmı canım ??

Sonucunu bize de bildir mutlaka Hakkında hayırlısı canım

Komyasal gebelik nasil oluo
Sanırım bende geçen ay kimyasal yaşadım.çift çizgiyi gördüm ertesi gün adet oldum.3 gün sancılı geldi.
Aslında her kadın hayatı boyunca bir çok kere kimyasal gebelik geçiriyormuş ama fark etmiyormuş.sağlıklı bir döllenme olmadığı için tutunamayıp adetle birlikte gidiyormuş.bir nevi düşük gibi.ama bu tutunamadan gidiyor işte.bu arada betada biraz yükselme oluyor.benim gibi meraklı sürekli test yapanlar bunu fark edebiliyor..bazen adette gecikmede olduğu için kanda az miktarda beta yükselişi olabiliyormuş.

Kızlar benim midem 5 gündür özellikle akşamları acaip yanma yapıyor boğazıma doğru yanıyor midem hiç bu kadar uzun süre beni rahatsız etmemişti karnım kasığa dogru kısmında hep aynı yerde sanki baş ağrısında şimşek çakması gibi deriz ya hani öyle sancı olup geçiyor bu bende normalde hiç olmaz. gögüsler iki gündür hassaslaştı yürürken hafiften ağrıyor ve karıncalanma uzun süredir var sanki sag tarafta birşeyle var gibi kasıklarımda ağrıyor arada. karnım şiş hem mide hem de bağırsak gaz problemim var yani bu ay takmayım düşünmeyim diyorum karnımı korumaya alıyorum sanki orada gibi bata 5 gün var

Dün ilk kez mide bulantısı ile birlikte ne var ne yok çıkardım bu sabah da aynısı oldu psikolojik mi bilmiyorum onun dışında göğüs Ağrı'm hafif başladı ama adetten önce de olur zaten bacaklarım ve ayaklarım çok üşüyor...inşallah ikimizin de bebişi tutunmuştur :) sende belirtiler var mı canım?

Tamam canim tesekkur ederim :) zaten goremezse alttan da bakiyorlar gecen gittigimde alttan bakmisti. Bakalim randevu 11. 30 da hayirlisi canim :)

Günaydın kızlaaar......... elma_sekerim01 Benim bugün randevum vardıı veeeee iptal ettimmm.... Kırmızı kartı gördüm sabah sabah Bat 13 Nisan'a kaydı... Hayırlısı diyorum ve bu ay ovulasyon testi ile yoluma devam ediyorummmmm bakalım kısmet.. Neyse ki kist vs. değil de kendiliğinden geldi reglim çok mutluyum En azından umut var bir sonraki ay için.. Belirtilerime gelince sebebini bende anlayamadım... Psikolojik olabilir de yediklerimle ya da havayla alakalı da olabilir de... Psikolojik olduğunu zannetmiyorum çünkü kullandığım ilaç var.. Öyle kafamı takmıyorum hiçbir şeye Her neyse uzattım çok benim durum Nisan'a kaldı

Hayırlısı değilmiş bu ay canım napalım sağlık olsun ben hsg için gün sayıyorum perşembe çektircem inşallah temiz çıkar bakalım önce sağlık sonra bebek ...

Hayırlısı değilmiş bu ay canım napalım sağlık olsun ben hsg için gün sayıyorum perşembe çektircem inşallah temiz çıkar bakalım önce sağlık sonra bebek ...

Kesinlikle canım önce sağlık.. Bizde sağlık olmazsa olmaz yani.. Bu ay ovulasyon deneyeceğim. Bakalım yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu? SureLab diye bir test var 50 tane yeter mi acaba ? İlk kez kullanacağım ya bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…