Bayanlar aranızda kimyasal gebelik geçirip üstüne diğer ay tekrar hamile olan varmı acaba ?
Bu kadar olur aynen bende mart 20 Yi bekliyorum büyük bi heyecanla bakalım bu ay nasıl olck 2 gün önce doktor test istedi 1.20 çıktı tabi adetimede çok var daha bakalım noolck sende belirti gibi birşey varmı canım ??Bende bunu çok merak ediyorum şubat 21 de kimyasal gebelik geçirdim bat 20 mart merakla bekliyorum
Canim senin muayenen yarndi demi sonuca benide etiketle ins hayrli guzel haberlerle gelrsininsalllahhhh canim insallah darisi basina
benim de 6 mart.. yarın kan testi vermeyi düşünürum fırsatım olursa..çıkarmı bilmiyorum ilk kez idrar testi yapmadan kan vericem..çünkü bende guatr var, varsa bişey erken haberimizin olması lazım ilaç dozunun artırılması için..
Komyasal gebelik nasil oluoBende bunu çok merak ediyorum şubat 21 de kimyasal gebelik geçirdim bat 20 mart merakla bekliyorum
hmm tamam o zaman ben de bu hafta içinde doktora gideceğim hayırlısı bakalmBen doktora gittigimde 3 martti 4 hafta 3 gun dedi canim takvimim diye bir program var ordada yarin 6 hafta yaziyor ona istinaden bende oyle dedim :)
O hayalet çizgi 13. Günün dede vardı ama cnm 14. Günümde adet oldum malesef 1 ay ara verdik önümüzdeki aya aşılama yapıcaz inş .sende durumlar nedir?Canim hayalet bi cizgi var insallah ignenin etkisi degildir
Sanırım bende geçen ay kimyasal yaşadım.çift çizgiyi gördüm ertesi gün adet oldum.3 gün sancılı geldi.Komyasal gebelik nasil oluo
Bu kadar olur aynen bende mart 20 Yi bekliyorum büyük bi heyecanla bakalım bu ay nasıl olck 2 gün önce doktor test istedi 1.20 çıktı tabi adetimede çok var daha bakalım noolck sende belirti gibi birşey varmı canım ??
Tamam canim tesekkur ederim :) zaten goremezse alttan da bakiyorlar gecen gittigimde alttan bakmisti. Bakalim randevu 11. 30 da hayirlisi canim :)Yok yok yapma hic stres fln. Burdaki arkadaslar idrarlarini tutup gitmislerdi doktora. Idrar keseki rahme baski yapinca daha iyi gozukuomus dediler. Hatta sonra annemle fln konustuk oyleymis o da soyledi. Ama benim.randevu saatim gecti kalabalik oldugu icin beklemek zorunda kaldim. Doktora girmeden 5 dk once tutamadim daha fazla tuvalete gittim malesef ona ragmen gozuktu. Aklinda bulunsun sende idrari tut :)
Hayirlisi canim bnde sabirsizlikla bkliyorum 11.30 da randevum :)hmm tamam o zaman ben de bu hafta içinde doktora gideceğim hayırlısı bakalm
Hayırlısı değilmiş bu ay canım napalım sağlık olsun ben hsg için gün sayıyorum perşembe çektircem inşallah temiz çıkar bakalım önce sağlık sonra bebek ...Günaydın kızlaaar.........elma_sekerim01 Benim bugün randevum vardıı veeeee iptal ettimmm.... Kırmızı kartı gördüm sabah sabah Bat 13 Nisan'a kaydı... Hayırlısı diyorum ve bu ay ovulasyon testi ile yoluma devam ediyorummmmm bakalım kısmet.. Neyse ki kist vs. değil de kendiliğinden geldi reglim çok mutluyum En azından umut var bir sonraki ay için.. Belirtilerime gelince sebebini bende anlayamadım... Psikolojik olabilir de yediklerimle ya da havayla alakalı da olabilir de... Psikolojik olduğunu zannetmiyorum çünkü kullandığım ilaç var.. Öyle kafamı takmıyorum hiçbir şeye Her neyse uzattım çok benim durum Nisan'a kaldı
Hayırlısı değilmiş bu ay canım napalım sağlık olsun ben hsg için gün sayıyorum perşembe çektircem inşallah temiz çıkar bakalım önce sağlık sonra bebek ...
Yeter canım tabiKesinlikle canım önce sağlık.. Bizde sağlık olmazsa olmaz yani.. Bu ay ovulasyon deneyeceğim. Bakalım yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu? SureLab diye bir test var 50 tane yeter mi acaba ? İlk kez kullanacağım ya bilmiyorum
Yeter canım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?