Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

caniimm cok sevindiimm tebrikler Rabb im saglikli hamilik ve saglik bebis versin insallaahh :)))

benim 5gun kala testte cikmisti yapsana :))

kizlar bana nazar mi deyiyo noluuo bilmiyorum bi hastayim anlatamam
gribim cok fena.. oksurmekten hapsirmaktan karnim cok aciyo artik insallah kanamam gelmez.. bu hamilelikte beni daha neler bekliyo bilmiyorum

Ay ne bilim sabah akşam yapılıyormuş yaa ondan 10 tane de erken gebelik testi var pakette işe yararsa tabii
caniimm hayirlisi olsuunn uzulmek yok bak tamam miii yeni bir ay seni bekliyooorr kendini odaklaaa ben oyle hamile kalmistiimm bu ay hamile kalicam diye dusun hep karnini sev :)) o testler yeter de artar bile ) adetin biter bitmez basla testlere hergun ayni saatte sabah 10la aksam 8 arasi bi saatte en az 2 saatlik idrarinla yap mutlaka :)) icime doguyo bu ay hamis olacaksiinn

kizlar bana nazar mi deyiyo noluuo bilmiyorum bi hastayim anlatamam
gribim cok fena.. oksurmekten hapsirmaktan karnim cok aciyo artik insallah kanamam gelmez.. bu hamilelikte beni daha neler bekliyo bilmiyorum

Canım ıhlamur falan içsen.. Pekmez 1 kaşık her sabah al mutlaka.. Benim de hamileliğimde bronşit olmuştum ben çok fenaydı öksürük vs. İlaç vermemişti doktor ben pekmez ıhlamur bal derken öyle geçmişti. Bol yeşillik ye limonlu. Meyve ye.. iyi gelir onlar.

ihlamur limon bal iciyorum zaten sadece midem de bulaniyo bisiy yiyemiyorum meyve yemeye calisiyorum az az.. iki lokma yesem sukrediyorum ( nolacak benim bu halim ((

yok yok aksine çok mutluyum. ilaç kullanmadan regl oldum diye inşallah canım bu ay olur :) sipariş edeceğim testi bugün oğluşu okula bırakayım önce dediğin gibi testleri yaparım her gün teşekkür ederim :)

ihlamur limon bal iciyorum zaten sadece midem de bulaniyo bisiy yiyemiyorum meyve yemeye calisiyorum az az.. iki lokma yesem sukrediyorum ( nolacak benim bu halim ((

evet mide bulantın varsa kötü.. ama leblebi çubuk kraker falan yesen en azından bulantını hafifletir.

hem hamilelikten hem hastaliktan midem bulaniyo onlari bile yiyemiyorum vala :///
Ayyyy ben de aynı durumdayım canım yaaa bulantı çok fena kusma filan olmadı da bir de aşırı halsizlik var elim kolum kalkmıyor bi yemek pisirecek olsam 2saat sürüyor dinlenmeyle yaa bu ne zaman a kadar sürer acaba ?çok yorgunum devamlı

hamilelikten dolayi sanirim butun yapimiz degisti bagisiklik sistemimimiz cokmus durumda.. insallah ayaklariniriz bi an once ( ben yemek bile yapamiyorum yazik esim kendi basinin caresine bakiyo ((

Testler cok guzel oluo cnm ya her gun takip ediosun ve yumurtlamani goruosun ona gore calisipsun bak ben bi ay onu kullandim ve hamile kaldim :)

Adet sizin kaç gün sürüyor.? Yumurtlaman 6 mart sa migde bulantısı için erken değil mi ?

Adet sizin kaç gün sürüyor.? Yumurtlaman 6 mart sa migde bulantısı için erken değil mi ?

3 gün sürüyor adetim...şöyle ki ovü testinde 2 mart ta da çift çizgi gördüm 6 mart ta da hatta 10 mart ta da ya gerçekten hormonlar sapıttı benim ya da farklı bir durum var...ama o yapışkan akıntım 6 Mart'ta oldu bilmiyorum sanırım psikolojik bulantım...

hamilelikten dolayi sanirim butun yapimiz degisti bagisiklik sistemimimiz cokmus durumda.. insallah ayaklariniriz bi an once ( ben yemek bile yapamiyorum yazik esim kendi basinin caresine bakiyo ((

Valla Allah yardımcımız olsun ne yapsam kesmiyor bulantıyi sen ıhlamur limon bal iciyomussun ya o kesiyor mu canım ?rahatlatiyorsa ben de deniyim

Senin adetin kısa suruyormus. Haliyle çift cizgiyi de 2 martta yakaladiysan olabilir. Benim 23 Şubat regl başlangıcı 6-7 gün sürüyor. 29 Şubat adet bitişi. 06 martta da ov. Testiyle çift cizgiyi yakaladım. Dün gecede bacaklarıma ateş basmasindan uyuyamadim. Sen hamilesin sanki. Belirtilerin çok bariz .

Kimyasaldan sonra hiç umudum yoktu aslında bu kadar kısa sürede yeniden hamilelik olur mu diye düşünüyordum test falan da yapmak istemiyorum endokrinoloji doktorum da hamile kaldığını hissettiğin an gel demişti ilacımın dozunu ayarlayacak ama elim gitmiyor test yapmaya senin yumurtlama 6 mart sa birkaç güne sende de belirti vermeye başlar inşallah göbüştedir bebişlerimizi :))

İnsallah canim Valla ben 2-3 kala yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla.

Valla Allah yardımcımız olsun ne yapsam kesmiyor bulantıyi sen ıhlamur limon bal iciyomussun ya o kesiyor mu canım ?rahatlatiyorsa ben de deniyim
Mrhb canım bebişin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.ben de geçen yıl mart ayında doğum yaptım benimde çok bulantım oluyordu yemek yiyemiyordum ama ayran ve meyve bulantıya iyi geldi bende işyerinde 1 litre ayran içiyordum 1 kılo mandalina yiyordum sana tavsiye ederim

bogazimi rahatlatiyo canim direnc veriyo az da olsa.. bali fazla koyarsan bulantini da gecirebilir yoksa limon benim midemi daha cok bulandiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…