Benim bu ara karnımda çok ağrı vardı böyle karıncalanıyor gibi yanıyor gibiydi bugünde az birşeyler çıkardımbide çok duygusalım bu ara bilemiyorum ki kmyasalın ardından hemen olurmu inşallah canııım benim Rabbim ikimizede kısmet eder inşallahDün ilk kez mide bulantısı ile birlikte ne var ne yok çıkardım bu sabah da aynısı oldu psikolojik mi bilmiyorum onun dışında göğüs Ağrı'm hafif başladı ama adetten önce de olur zaten bacaklarım ve ayaklarım çok üşüyor...inşallah ikimizin de bebişi tutunmuştur :) sende belirtiler var mı canım?
Insallah canim catlama ignesinin etkisiymis o zaman bende kirmizi karti yedim dun yaza kadar ara verdim ben beyin tumorumden dolayi sonra nasip olursa tup yaptirmayi dusunuyorum nasip bakalimO hayalet çizgi 13. Günün dede vardı ama cnm 14. Günümde adet oldum malesef 1 ay ara verdik önümüzdeki aya aşılama yapıcaz inş .sende durumlar nedir?
Testler cok guzel oluo cnm ya her gun takip ediosun ve yumurtlamani goruosun ona gore calisipsun bak ben bi ay onu kullandim ve hamile kaldim :)
Hmm anladm, ben devlette yptrdım testi cnm sonuc 3gün sonra cıktı ama ordaki doktor 15gün sonra gel dedi...benim doktorumda sıkı sıkı tembih etmişti hemen testi yaptırıp yanıma geliyorsun agrın olursa vs gelemezsen bana faxla dedi....devlette 4saat bekledim detaylı ultrasonda yaptılar oyle kalabalıktı ki anlatamam ama sonuc 3günde cıktı... özel hastane de daha hızlı olması lazımken ağırdan almışlar, sonucu sana mail atmalarını rica edebilirsinn mesela..Tatlım ben özelde yaptırdım da sonucu arayıp öğrenebilirsin dedi 15gün sonra sonuç çıkar dedi bende sekreterd ulaşamadım biraz bekleyip kontrol de öğrenecem sonucu çünkü hastane ile aramda baya mesafe var
Mrb, bnm ilk göğüs ağrım ( bebeğimin haftalığına göre söylüyorum) Sanırım döllenmeden sonra ki 23-25gün civarı başlamıştı.. şaşırmıştım çünkü bekledğim adet günümden 15gün önceydi, normlde adetten dolayı göğüs hassaslığını 1hafta önceden yaşarım.. yani bu kişiden kişiye değişebilir tabi..Hamilelikte göğüs agrisi ne zaman başlıyor yokmu bi hamile cevap verecek olan
Yani adet gününü beklemkten baska ypcak bişi yok suan için.. benimde kanamam oldu 3gün fln kesik kesik sürdü,ama benim adet günüme denk geldiği için '' aaa bu ay nie bukadr az sürdü adetim, hiç kanım yokmu ne '' fln dedim. Ztn ozmn hamileymişim, cünkü doktorum bu adet tarihine göre bebek büyük ,sat yanlışın var dedi.. doktorlar acıkca söylüyor emin ol, üzülecegn bisi de demems aslında.. hakkınızda hayırlısı olsunn ,allahım isteyen herkese bebek nasip etsin insallahhAdet olmama 9-10 gun var. Bugun pembe bir akinti geldi. Cok acik bir pembe.. doktorumu aradim ara kanama olabilir.. yumurtlama donemi olabilir adetin gecikirse hemen gel dedi.. uzulmeyim diye boyle soyledi biliyorum ama gecen hafta yumurta aki kivaminda uzayan akintim vardi ve son adet tarihim 24 Şubat.. yani gecen hafta yumurtlama haftamdi ve biz sıkı takip ettik. Acaba mi diyorum?? Ne dersiniz
Amin canim insallah hep bole sevincle gider hamisligin masallah subhanallahKizlar simdi geldim doktordan sagsaglim keseyi gordumm 10 gun sonrada kalp atislarini duyariz dedi :) cok sevindimm. 6 haftalikmis bebisimm. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari insallahhh .
Tam 6 haftalikmiymis cnm bende cumartesi gunu gitcem o zaman 6 hafta 1 gunluk olcam o zaman kalp atuslari duyumaz mi benimde. Bende dedim herhalde kalp atislari icin cagirdiKizlar simdi geldim doktordan sagsaglim keseyi gordumm 10 gun sonrada kalp atislarini duyariz dedi :) cok sevindimm. 6 haftalikmis bebisimm. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari insallahhh .
Cokkk tesekkur ederimmm canimmm venimm. Seninde guzel haberlerini bekliyorum insallahhhh durumlar nasil sendeeAmin canim insallah hep bole sevincle gider hamisligin masallah subhanallah
canım benim öyle oldu çok şükür hala bulantım yok bel ağrım yok hiç bir belirtim yok kasım ağrımdan başka adetime 10 gün varken başladı kasık ağrılarım sanki adet olcakmışım gibi oluyordu ama ben adetimden 4 gün önce öğrendim senin bir gebelik oluşumu varsa gebelik testinde bile çıkar silikte olsa :) yapta görelim bakalım :)ya adet günü olacakmış gibi hissedip hamile olan varmı? adet günü ve sonrası hamilelik belirtilerinizi paylaşırmısınız*
benim 1 gün geçti ya test yapıcam korkuyorum ya... ben gün gün belirtilerimi paylaşıcam çünkü merak çok kötü bişey
Canim benim duyulmadi ama gorumcemin duyulmustu kalp atisi herkesin farkli sanirim ve alttan bakti keseyi gordu. 6 haftalik dedi.. belki senin duyulurr . Ama heycanli oluyor gercekten :)Tam 6 haftalikmiymis cnm bende cumartesi gunu gitcem o zaman 6 hafta 1 gunluk olcam o zaman kalp atuslari duyumaz mi benimde. Bende dedim herhalde kalp atislari icin cagirdi
teşekkür ederim ya wc git gel manyak oldum. ha oldum ha olucam diye aslında evde erken gebelik testi var ama onu yapmayada korkuyorum. her türlü sonuçta ne yapacağımı bilmiyorum.canım benim öyle oldu çok şükür hala bulantım yok bel ağrım yok hiç bir belirtim yok kasım ağrımdan başka adetime 10 gün varken başladı kasık ağrılarım sanki adet olcakmışım gibi oluyordu ama ben adetimden 4 gün önce öğrendim senin bir gebelik oluşumu varsa gebelik testinde bile çıkar silikte olsa :) yapta görelim bakalım :)
Aman nsl olsun iste kirmizi karti yedik yine bu ay cok calisayim bariCokkk tesekkur ederimmm canimmm venimm. Seninde guzel haberlerini bekliyorum insallahhhh durumlar nasil sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?