Hergun calis kuzum ara vermek yok :):):) bu ay olacak insallahh ama hic dusunme gercektenn bakk dusunmezsen olurrr . Bu ay dusunmeyerek gecir bak yesil kart gelecekAman nsl olsun iste kirmizi karti yedik yine bu ay cok calisayim bari
Kızlar babada cevap verebilir misinizKızlar selam bat a 5 gün var. Elimde LH testi vardı yaptım aşağıdaki gibi çıktı sizce bebiş olabilir mi ? Hamilelik testinde sonuç farklı çıkar mı ?!? Kendimi kandırmayayım
Canım benim de böleydi daha koyu bile çıkmıştı ama gebelik testinde hiç çizgi yoktu bir gün geçti adetim ama idrarda çıkmadı henüz dene istersen bi şansını ama ovulasyon testine bakıp ümitlenme çünkü yanıltıyo gerçktnKızlar babada cevap verebilir misiniz
Anladım. Kısmet tabiki ben Çarşamba gününe randevu aldım. Polip var 3 tane dediler. Kesin alttan muayene edecek de.. Eğer Bebek varsa bişi olmasın diye bakayım dedim ama galiba pek de olumlu sayılacak bir durum değilCanım benim de böleydi daha koyu bile çıkmıştı ama gebelik testinde hiç çizgi yoktu bir gün geçti adetim ama idrarda çıkmadı henüz dene istersen bi şansını ama ovulasyon testine bakıp ümitlenme çünkü yanıltıyo gerçktn
Gogs hassasligi bekledgm adet tarihinden 15gun once olmustu, kasık ağrilarim vardi. erken adet olacam diye dusunmustum. Cok usuyen biriyim aralik ayinda terliyerek uyandimm hep. gunum gectikten 1hfta snra test yptim.. belirtilerin varsa bnce test yap. Negatif ciksa bile bir kac gun sonra testi tekrarlarsin.ya adet günü olacakmış gibi hissedip hamile olan varmı? adet günü ve sonrası hamilelik belirtilerinizi paylaşırmısınız*
benim 1 gün geçti ya test yapıcam korkuyorum ya... ben gün gün belirtilerimi paylaşıcam çünkü merak çok kötü bişey
Ay hergunde yapamam ayol saclarim yipraniyor 2 gunde bi yeter yumurtlama gunune gelincede 4 gun ara vermeden olur yiter o kadarHergun calis kuzum ara vermek yok :):):) bu ay olacak insallahh ama hic dusunme gercektenn bakk dusunmezsen olurrr . Bu ay dusunmeyerek gecir bak yesil kart gelecek
Hahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyormAy hergunde yapamam ayol saclarim yipraniyor 2 gunde bi yeter yumurtlama gunune gelincede 4 gun ara vermeden olur yiter o kadar
gebelik testim fazlaya yapmadığım an yokcaniimm cok sevindiimm tebrikler Rabb im saglikli hamilik ve saglik bebis versin insallaahh :)))
benim 5gun kala testte cikmisti yapsana :))
canım hamilesin kesinlikle bırakmalısın ben sırf bebek düşüneceğim ilerde diye 7 ay önce bıraktım bebeğine zarar veriyorsun annesi o zavallı sigaranın canına ve can parçana zarar vermesine izin vermeHahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm
Testi sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..ya benim bel ağrım var hatta sırtım çok ağrıdı bide yumurtlama döneminde yemeklere ve kokulara hassaiyet vardı şimdi hiç bişey yok dün gece sanki karnımı makasla kestiler gibi bi ağrı oldu sabah kalktım bişey yok hala yok ağrı sızı da çok yok resmen kendimi dinliyorum yok yok yok test evde onu nezaman yapmalıyım peki
Off canim o dert bendede var icmeyince psikolojini etkiliosa sigaradan daha cok zarar veriyormus bi arkadasima dr demisti gunde en fazla 5 taneye kadar musadece etti ama bol bol yogurt ye demisti sekerli recelli yada balli olabilir demistiHahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm
Ahhh ahh gel onu birde benim kocaya anlatt.. 1 tane bile icirmiyorr ve strese giriyorum birden insan birakamiyorki anlatamiyorum kendisi icmiyor cunku.. doktora soracagim bende .. birde bu aralar evde iyi ce kafayi yiyecegim :)Off canim o dert bendede var icmeyince psikolojini etkiliosa sigaradan daha cok zarar veriyormus bi arkadasima dr demisti gunde en fazla 5 taneye kadar musadece etti ama bol bol yogurt ye demisti sekerli recelli yada balli olabilir demisti
Gozunaydinn :) sag salim sorunsuz bebegine kavusursun insallaahhKizlar simdi geldim doktordan sagsaglim keseyi gordumm 10 gun sonrada kalp atislarini duyariz dedi :) cok sevindimm. 6 haftalikmis bebisimm. Allahim herkese nasip etsin bu duygulari insallahhh .
Haklisin canim ama zorlaniyorum ya en az 3 tane icmek istiyorum sabah ogle aksam :):):) bakalim insallah birakirim azalttm zaten 1 paket iciyordum simdi 3 tane falan iciyorumm . Bebegimide dusunuyorum tabiki ama iste pat diye birakilmiyorki .canım hamilesin kesinlikle bırakmalısın ben sırf bebek düşüneceğim ilerde diye 7 ay önce bıraktım bebeğine zarar veriyorsun annesi o zavallı sigaranın canına ve can parçana zarar vermesine izin verme
Kendisi icmiyorsa anlamasi mumkun degil canim onada hak vermek lazim adam kendi icmiyo cocununda zarar gormesini istemiyo dogal olarak dr.gittinde konus dr solesin ona anlatsin durumu senin strese sokmasi daha zararli bebek icinAhhh ahh gel onu birde benim kocaya anlatt.. 1 tane bile icirmiyorr ve strese giriyorum birden insan birakamiyorki anlatamiyorum kendisi icmiyor cunku.. doktora soracagim bende .. birde bu aralar evde iyi ce kafayi yiyecegim :)
Amin canim cok tesekkurler . Simdi kalp atisi icin heycanla bekliyoruz bakalim :)Gozunaydinn :) sag salim sorunsuz bebegine kavusursun insallaahh
Dogru soyluyorsun canim. Doktorumu degistiricem degistirdikten sonra artik sorarim :) ben devlet hastanesine gidiyorum ama ultrasonla falan bakarken bile yakinindan birini iceri almiyorlar sinirlendim bende doktorumu sevdigim icin gidiyordm ama bugn sordm almiyorlar esimde heyecanli gormek istiyor ultrasondan falan hakli olarak. Bakalim insallah duzgn bi doktor bulrm .Kendisi icmiyorsa anlamasi mumkun degil canim onada hak vermek lazim adam kendi icmiyo cocununda zarar gormesini istemiyo dogal olarak dr.gittinde konus dr solesin ona anlatsin durumu senin strese sokmasi daha zararli bebek icin
En az 3 muHaklisin canim ama zorlaniyorum ya en az 3 tane icmek istiyorum sabah ogle aksam :):):) bakalim insallah birakirim azalttm zaten 1 paket iciyordum simdi 3 tane falan iciyorumm . Bebegimide dusunuyorum tabiki ama iste pat diye birakilmiyorki .
ben pat diye bıraktım yemin ederim umarım sende bırakırsın aallah göstermesin bebeğine birşey olsa kendine çok kızarsın kendine telkin ver ben sigarayı bıraktım de bir gün içme bak ertesin günde dayanırsın böyle böyle günler geçer gider..Haklisin canim ama zorlaniyorum ya en az 3 tane icmek istiyorum sabah ogle aksam :):):) bakalim insallah birakirim azalttm zaten 1 paket iciyordum simdi 3 tane falan iciyorumm . Bebegimide dusunuyorum tabiki ama iste pat diye birakilmiyorki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?