Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam bat a 5 gün var. Elimde LH testi vardı yaptım aşağıdaki gibi çıktı sizce bebiş olabilir mi ? Hamilelik testinde sonuç farklı çıkar mı ?!? Kendimi kandırmayayım
Kızlar babada cevap verebilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar babada cevap verebilir misiniz
Canım benim de böleydi daha koyu bile çıkmıştı ama gebelik testinde hiç çizgi yoktu bir gün geçti adetim ama idrarda çıkmadı henüz dene istersen bi şansını ama ovulasyon testine bakıp ümitlenme çünkü yanıltıyo gerçktn

Anladım. Kısmet tabiki ben Çarşamba gününe randevu aldım. Polip var 3 tane dediler. Kesin alttan muayene edecek de.. Eğer Bebek varsa bişi olmasın diye bakayım dedim ama galiba pek de olumlu sayılacak bir durum değil

Arkadaslar bisi sorabilirmiyim ben bebek tedavisi görüyorum geçen ay hsg çekildi tüplerim açık çıktı suan adetime 7 gün var ve kasiklarim ağrıyo. Ara ara midem bulanıyo hafiften. Göğüslerimin sadece ucu çok hassas. Bugün Karnım ağrıyo adet olucakmisim gibi sarı renkte akıntım var bide çok minik tırnak ucu kadar kan lekesi geldi sonra bidaha gelmedi ama akintim devam ediyor hamile olma ihtimalim varmı lütfen cevap verin çok merak ediyorum. Ha bide Afedersiniz ama çok gazım var hani ayaklarını usutunce olurya öyle.

Gogs hassasligi bekledgm adet tarihinden 15gun once olmustu, kasık ağrilarim vardi. erken adet olacam diye dusunmustum. Cok usuyen biriyim aralik ayinda terliyerek uyandimm hep. gunum gectikten 1hfta snra test yptim.. belirtilerin varsa bnce test yap. Negatif ciksa bile bir kac gun sonra testi tekrarlarsin.

Hergun calis kuzum ara vermek yok :):):) bu ay olacak insallahh ama hic dusunme gercektenn bakk dusunmezsen olurrr . Bu ay dusunmeyerek gecir bak yesil kart gelecek
Ay hergunde yapamam ayol saclarim yipraniyor 2 gunde bi yeter yumurtlama gunune gelincede 4 gun ara vermeden olur yiter o kadar

Ay hergunde yapamam ayol saclarim yipraniyor 2 gunde bi yeter yumurtlama gunune gelincede 4 gun ara vermeden olur yiter o kadar
Hahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm

Hahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm
canım hamilesin kesinlikle bırakmalısın ben sırf bebek düşüneceğim ilerde diye 7 ay önce bıraktım bebeğine zarar veriyorsun annesi o zavallı sigaranın canına ve can parçana zarar vermesine izin verme

Testi sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..

Off canim o dert bendede var icmeyince psikolojini etkiliosa sigaradan daha cok zarar veriyormus bi arkadasima dr demisti gunde en fazla 5 taneye kadar musadece etti ama bol bol yogurt ye demisti sekerli recelli yada balli olabilir demisti

Off canim o dert bendede var icmeyince psikolojini etkiliosa sigaradan daha cok zarar veriyormus bi arkadasima dr demisti gunde en fazla 5 taneye kadar musadece etti ama bol bol yogurt ye demisti sekerli recelli yada balli olabilir demisti
Ahhh ahh gel onu birde benim kocaya anlatt.. 1 tane bile icirmiyorr ve strese giriyorum birden insan birakamiyorki anlatamiyorum kendisi icmiyor cunku.. doktora soracagim bende .. birde bu aralar evde iyi ce kafayi yiyecegim :)

Haklisin canim ama zorlaniyorum ya en az 3 tane icmek istiyorum sabah ogle aksam :):):) bakalim insallah birakirim azalttm zaten 1 paket iciyordum simdi 3 tane falan iciyorumm . Bebegimide dusunuyorum tabiki ama iste pat diye birakilmiyorki .

Ahhh ahh gel onu birde benim kocaya anlatt.. 1 tane bile icirmiyorr ve strese giriyorum birden insan birakamiyorki anlatamiyorum kendisi icmiyor cunku.. doktora soracagim bende .. birde bu aralar evde iyi ce kafayi yiyecegim :)
Kendisi icmiyorsa anlamasi mumkun degil canim onada hak vermek lazim adam kendi icmiyo cocununda zarar gormesini istemiyo dogal olarak dr.gittinde konus dr solesin ona anlatsin durumu senin strese sokmasi daha zararli bebek icin

Kendisi icmiyorsa anlamasi mumkun degil canim onada hak vermek lazim adam kendi icmiyo cocununda zarar gormesini istemiyo dogal olarak dr.gittinde konus dr solesin ona anlatsin durumu senin strese sokmasi daha zararli bebek icin
Dogru soyluyorsun canim. Doktorumu degistiricem degistirdikten sonra artik sorarim :) ben devlet hastanesine gidiyorum ama ultrasonla falan bakarken bile yakinindan birini iceri almiyorlar sinirlendim bende doktorumu sevdigim icin gidiyordm ama bugn sordm almiyorlar esimde heyecanli gormek istiyor ultrasondan falan hakli olarak. Bakalim insallah duzgn bi doktor bulrm .

Haklisin canim ama zorlaniyorum ya en az 3 tane icmek istiyorum sabah ogle aksam :):):) bakalim insallah birakirim azalttm zaten 1 paket iciyordum simdi 3 tane falan iciyorumm . Bebegimide dusunuyorum tabiki ama iste pat diye birakilmiyorki .
ben pat diye bıraktım yemin ederim umarım sende bırakırsın aallah göstermesin bebeğine birşey olsa kendine çok kızarsın kendine telkin ver ben sigarayı bıraktım de bir gün içme bak ertesin günde dayanırsın böyle böyle günler geçer gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…