Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah canim azalttim baya zaten bakalim insallah birakicam . Azimliyim ama canim istiyor :)

Kızlar selam bat a 5 gün var. Elimde LH testi vardı yaptım aşağıdaki gibi çıktı sizce bebiş olabilir mi ? Hamilelik testinde sonuç farklı çıkar mı ?!? Kendimi kandırmayayım
Testler bazen bozuk cikabiliyor. Bebetime diye bir marka almistim, Benimkinde 2. Cizgi dagilmisti...Yani elindeki test dogru da olabilir yanlisda , kendini her iki duruma da hazrlamalisin bence... oncelikle stres yapma vucudumuz kesinlikle etkileniyor..
bence adet gununun gecmesini bekle dayanabilirsen 1hafta gecsin testi tekrarla.. O kadar bekleyemem dersen, saglik ocaginda kan testi daha garanti..

Hahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm
Ne kadar iciosu gunde ya bende kullaniodum sigara. Keseyi gorunce icmicem dedim. Ama arada gunde 1 tane 2 tane iciorum esim evde yoksa :) sinir stres yapiorum ya yoksa napcaz bilmiorum

Amin canim cok tesekkurler . Simdi kalp atisi icin heycanla bekliyoruz bakalim :)
Benim hayatimda duydugum en iyi seydi sanada oyle gelecek. Kayitsiz kalamicaksin,Gozlerinin dolacagina garanti veriyorum. Mucize gibi bisey..allahim isteyen herkese bebek sahibi olmayi nasip eder insallah.

Benim hayatimda duydugum en iyi seydi sanada oyle gelecek. Kayitsiz kalamicaksin,Gozlerinin dolacagina garanti veriyorum. Mucize gibi bisey..allahim isteyen herkese bebek sahibi olmayi nasip eder insallah.
Amin canim herkese nasip etsin allat super bi duygu. Evet ben zaten duygusal bi insanim eminimki gozlerm dolarr aglarim :)

Ne kadar iciosu gunde ya bende kullaniodum sigara. Keseyi gorunce icmicem dedim. Ama arada gunde 1 tane 2 tane iciorum esim evde yoksa :) sinir stres yapiorum ya yoksa napcaz bilmiorum
Valla bende napicaz bilmiyorumm esim yoksa daha fazla iciyorum aslinda evdeyse gizli ictigim icin az iciyorum :):) ama icmeyincede stres oluyorum gercekten insallah bi tiksinme gelirde birakiriz canim yaa. Ben gizli icersem 3 tane falan esim yoksa 5 6 tane :)

Yok ben evdeyse zaten kokudan anlar icemem.yoksa caktirmadan paketten 1-2 tane aliorum iciorum. Mesela bugun hic icmedim. Icemem de herhalde evde cunku. Ama aklim hep orda :)

merhaba arkadaslar
ovulasyon günümü geceli bugun 10. gün. cumartesi günü adet günüm. dün ve evelsi gün acık pembe turuncumsu akıntım oldu. yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünüp bugun kan testi yaptım ama <0.1 cıktı yani hamile değilim. böyle bişi yasayıp sonradan testi pozitif cıkan hamile olan var mı? şimdiden tşkkürler :)

Kizlar merhaba bugun ilk kez doktora gittim kesyi gorduk fakat rahimde bir yirtik oldugunu soyledi doktor boyle biseyle karsilasan var mi daha once doktor keseye zarar verirse tzkrar dusuk olabilir diyo cok korkuyorum

Kiz gizli icince adam anlamiyomu kokundan yoksa adamin burnuna mandal mi takion

Herkese merhaba bir sorum olacakti. Bugun 39. Gunum hala adet olmadim 1 haftadir beyaz akinti oluyor ara ara bicak saplanmasi gibi kasigimda kitliyor beni resmen kisa sure. 2 gundurde cok yogun olmadan mide bulantisi yasiyorum. En ilginc olan goguslerim bir sisiyor bir iniyor ilk kez boyle birsey yasiyorum :) normal midir acaba ayni seyi yasayan var mi?

Testi sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..
koşa koşa eve geldim test yapmak için amma velakin teste elim gitmiyor umut fakirin ekmeği misali öle olsun enazından kötü haberden iyidir diyorum
şimdi yapsam diyorum içimden bi ses yarın yap garanti olsun diyor en iyisi sabahı beklemek en azından gecikme 2 güne çıkmış olur benim umutlarda inşallah cumburlop olmazz
ya aslında daha yeni evliyim ama eşim çok istiiyor ona süpriz yapacaktım çıkmazsa moralim bozulacak (((

Yok ben evdeyse zaten kokudan anlar icemem.yoksa caktirmadan paketten 1-2 tane aliorum iciorum. Mesela bugun hic icmedim. Icemem de herhalde evde cunku. Ama aklim hep orda :)
Valla ben lavaboya girip cami acip iciyorum :) ev dubleks bizim genelde ust katta oturur esim bn asagi iniyorum :) o yuzden biraz avantajliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…