Valla 1 paketten 3 e dusurdum :)En az 3 mu
Insallah canim azalttim baya zaten bakalim insallah birakicam . Azimliyim ama canim istiyor :)ben pat diye bıraktım yemin ederim umarım sende bırakırsın aallah göstermesin bebeğine birşey olsa kendine çok kızarsın kendine telkin ver ben sigarayı bıraktım de bir gün içme bak ertesin günde dayanırsın böyle böyle günler geçer gider..
:) :)bak orayı kaçırmışım en az 3
Testler bazen bozuk cikabiliyor. Bebetime diye bir marka almistim, Benimkinde 2. Cizgi dagilmisti...Yani elindeki test dogru da olabilir yanlisda , kendini her iki duruma da hazrlamalisin bence... oncelikle stres yapma vucudumuz kesinlikle etkileniyor..Kızlar selam bat a 5 gün var. Elimde LH testi vardı yaptım aşağıdaki gibi çıktı sizce bebiş olabilir mi ? Hamilelik testinde sonuç farklı çıkar mı ?!? Kendimi kandırmayayım
Ne kadar iciosu gunde ya bende kullaniodum sigara. Keseyi gorunce icmicem dedim. Ama arada gunde 1 tane 2 tane iciorum esim evde yoksa :) sinir stres yapiorum ya yoksa napcaz bilmiorumHahahahahahhaha :)::):) cok guldum valla :):):) hadi bakalim hayirlisii.. ya ben sigarayi birakamiyorum esimden gizli gizli iciyorum kiziyor diye nasil birakicam bilmiyorm
Benim hayatimda duydugum en iyi seydi sanada oyle gelecek. Kayitsiz kalamicaksin,Gozlerinin dolacagina garanti veriyorum. Mucize gibi bisey..Amin canim cok tesekkurler . Simdi kalp atisi icin heycanla bekliyoruz bakalim :)
Amin canim herkese nasip etsin allat super bi duygu. Evet ben zaten duygusal bi insanim eminimki gozlerm dolarr aglarim :)Benim hayatimda duydugum en iyi seydi sanada oyle gelecek. Kayitsiz kalamicaksin,Gozlerinin dolacagina garanti veriyorum. Mucize gibi bisey..allahim isteyen herkese bebek sahibi olmayi nasip eder insallah.
Valla bende napicaz bilmiyorumm esim yoksa daha fazla iciyorum aslinda evdeyse gizli ictigim icin az iciyorum :):) ama icmeyincede stres oluyorum gercekten insallah bi tiksinme gelirde birakiriz canim yaa. Ben gizli icersem 3 tane falan esim yoksa 5 6 tane :)Ne kadar iciosu gunde ya bende kullaniodum sigara. Keseyi gorunce icmicem dedim. Ama arada gunde 1 tane 2 tane iciorum esim evde yoksa :) sinir stres yapiorum ya yoksa napcaz bilmiorum
vala kimisi de battan sonra cikiyor :)) sabret adet olmadigin surece her zaman umut vardirgebelik testim fazlaya yapmadığım an yokama henüz yok bişiy ilk hamileliğimde bataa 4 gün kala öğrenmiştim
Yok ben evdeyse zaten kokudan anlar icemem.yoksa caktirmadan paketten 1-2 tane aliorum iciorum. Mesela bugun hic icmedim. Icemem de herhalde evde cunku. Ama aklim hep orda :)Valla bende napicaz bilmiyorumm esim yoksa daha fazla iciyorum aslinda evdeyse gizli ictigim icin az iciyorum :):) ama icmeyincede stres oluyorum gercekten insallah bi tiksinme gelirde birakiriz canim yaa. Ben gizli icersem 3 tane falan esim yoksa 5 6 tane :)
inşallah canım ya merakla bekliyorumvala kimisi de battan sonra cikiyor :)) sabret adet olmadigin surece her zaman umut vardir) guzel haberler bekliyoruuuzz )
Kiz gizli icince adam anlamiyomu kokundan yoksa adamin burnuna mandal mi takionValla bende napicaz bilmiyorumm esim yoksa daha fazla iciyorum aslinda evdeyse gizli ictigim icin az iciyorum :):) ama icmeyincede stres oluyorum gercekten insallah bi tiksinme gelirde birakiriz canim yaa. Ben gizli icersem 3 tane falan esim yoksa 5 6 tane :)
koşa koşa eve geldim test yapmak için amma velakin teste elim gitmiyor umut fakirin ekmeği misali öle olsun enazından kötü haberden iyidir diyorumTesti sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..
Valla ben lavaboya girip cami acip iciyorum :) ev dubleks bizim genelde ust katta oturur esim bn asagi iniyorum :) o yuzden biraz avantajliyim :)Yok ben evdeyse zaten kokudan anlar icemem.yoksa caktirmadan paketten 1-2 tane aliorum iciorum. Mesela bugun hic icmedim. Icemem de herhalde evde cunku. Ama aklim hep orda :)
Hahahaha yok kizz ev dubleks genelde yuakrda olur esim asagidaki lavaboya gidiyrm cami aciyorum :):) anlamiyor seker yiyorum bide :):) cokda yanasmiyorum :)Kiz gizli icince adam anlamiyomu kokundan yoksa adamin burnuna mandal mi takion
Kiz ben icmeyince istersen 2 saat once icmis ol ustune bide banyo yap o kokuyu yine alirim benim burnum mu cok pis koku aliyor neHahahaha yok kizz ev dubleks genelde yuakrda olur esim asagidaki lavaboya gidiyrm cami aciyorum :):) anlamiyor seker yiyorum bide :):) cokda yanasmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?