Herkese merhaba bir sorum olacakti. Bugun 39. Gunum hala adet olmadim 1 haftadir beyaz akinti oluyor ara ara bicak saplanmasi gibi kasigimda kitliyor beni resmen kisa sure. 2 gundurde cok yogun olmadan mide bulantisi yasiyorum. En ilginc olan goguslerim bir sisiyor bir iniyor ilk kez boyle birsey yasiyorum :) normal midir acaba ayni seyi yasayan var mi?
Canim benim reglime 10 - 12 gun varken basladi cok yogundu..Hamilelikte göğüs agrisi ne zaman başlıyor yokmu bi hamile cevap verecek olan
Gözün aydin canim saglikl kucagina alirsin insallahGozun aydin canim darisi basimiza belirtin varmiydi
test yaptinmi acaba
bende arti dokuzdayim arti dortte bir test yaptim negatif cikti. Ama hala adet olmadim :)
kızlarrrrrrrr elim ayağım titriyor sabah test yaptım 3 strip test bişiy yoktu hatta 1 saat sonra baktım hiç yok akşam idrar tutup yine yaptım yok tabi ardından zaman geçince bir baktım neredeyse gözükmeyecek şekilde 2.çizgi hemde 3 strip gebelik testin de de eğer sapıtmadıysam hamile olabilirim 3 strip testte aynı anda 2.çizgi gösterir mi
yükleyim dedim ama ben zor görüyorum cidden eşime gösterdim güldü göremedi çünkü.. ama ben şuana kadar 2 aydır hep yaptım 2.çizgi hiç görmemiştim çizgiler hayalet gibi ama düzgün yani olması gerektiği yerde bakalım nasipYüklesen de baksak bizde merakla bekliyorumm :) benim de bata 6 gün var ama cesaret edip yapamıyorum...
Hepsi aynı markamı ve hangi markayükleyim dedim ama ben zor görüyorum cidden eşime gösterdim güldü göremedi çünkü.. ama ben şuana kadar 2 aydır hep yaptım 2.çizgi hiç görmemiştim çizgiler hayalet gibi ama düzgün yani olması gerektiği yerde bakalım nasip
hepsi ayni marka evde 100 e yakin kaldi testten ovu yerine 50tane gebelik almistim daHepsi aynı markamı ve hangi marka
Oooo saat başı yaparım o kadar testim olsahepsi ayni marka evde 100 e yakin kaldi testten ovu yerine 50tane gebelik almistim da
canim ben 100strip gebelik 50ovu alacagima yanlislikla ovu testinide kaset gebelik almistim.100strip 35 lira ama kasetin icindekini bi actim oda strip aynisiymis yani strip 100 al bence marka laboquick gg siteden almistimOooo saat başı yaparım o kadar testim olsamarkası ne 50 li paketi kaça aldın.bu ay hamile kalmazsam toplu almak daha mantıklı olucak
Gozun aydin caniiiiimmm :)kızlarrrrrrrr elim ayağım titriyor sabah test yaptım 3 strip test bişiy yoktu hatta 1 saat sonra baktım hiç yok akşam idrar tutup yine yaptım yok tabi ardından zaman geçince bir baktım neredeyse gözükmeyecek şekilde 2.çizgi hemde 3 strip gebelik testin de de eğer sapıtmadıysam hamile olabilirim 3 strip testte aynı anda 2.çizgi gösterir mi
Benim esiminde burnu cok iyi koku aliyor bazen safligina geliyor sanirim :):):) ama simdi yakalandim istee :):):):) bu kotu olduu valla :):):):)Kiz ben icmeyince istersen 2 saat once icmis ol ustune bide banyo yap o kokuyu yine alirim benim burnum mu cok pis koku aliyor ne
Insallahh hamilesindir canimm sabah yine yap olmadi dogruu kan testi yaptirmayaaa :) guzel haberlerini bekliyoruzzz . :)kızlarrrrrrrr elim ayağım titriyor sabah test yaptım 3 strip test bişiy yoktu hatta 1 saat sonra baktım hiç yok akşam idrar tutup yine yaptım yok tabi ardından zaman geçince bir baktım neredeyse gözükmeyecek şekilde 2.çizgi hemde 3 strip gebelik testin de de eğer sapıtmadıysam hamile olabilirim 3 strip testte aynı anda 2.çizgi gösterir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?