Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

test yaptinmi acaba
bende arti dokuzdayim arti dortte bir test yaptim negatif cikti. Ama hala adet olmadim :)

test yaptinmi acaba
bende arti dokuzdayim arti dortte bir test yaptim negatif cikti. Ama hala adet olmadim :)

Yok yapmadım henüz normalde de 38 41 gun arası oluyorum biraz daha beklemek istiyorum :) inşallah sende vardır birşeyler idrarda yaptıysan çıkmamış olabilir 9 gün az değil umarım vardır bebiş :)

kızlarrrrrrrr elim ayağım titriyor sabah test yaptım 3 strip test bişiy yoktu hatta 1 saat sonra baktım hiç yok akşam idrar tutup yine yaptım yok tabi ardından zaman geçince bir baktım neredeyse gözükmeyecek şekilde 2.çizgi hemde 3 strip gebelik testin de de eğer sapıtmadıysam hamile olabilirim 3 strip testte aynı anda 2.çizgi gösterir mi

Yüklesen de baksak bizde merakla bekliyorumm :) benim de bata 6 gün var ama cesaret edip yapamıyorum...

Yüklesen de baksak bizde merakla bekliyorumm :) benim de bata 6 gün var ama cesaret edip yapamıyorum...
yükleyim dedim ama ben zor görüyorum cidden eşime gösterdim güldü göremedi çünkü.. ama ben şuana kadar 2 aydır hep yaptım 2.çizgi hiç görmemiştim çizgiler hayalet gibi ama düzgün yani olması gerektiği yerde bakalım nasip

Yumurtlayalı 4 gün oldu.göğüs hassasiyetim geçmedi.bazen şeffaf bazen sarı akıntı var ve kasıklarım şiş gibi hissediyorum.heyecandan ölebilirim esimde hamileymisim gibi davranıyor ikimizde sapıttık galiba psikoloji çöktü

bhchrk cnm senin rahmindede yirtilma fln mi oldugu icin knaman oluyodu ne demisti sana doktor bana biraz yirtilma var dedi ne dusunecegimi bilemiyom gercekten

Kizlar gecen hafta sali gunu kan vermistim 212 cikmisti bugun 1800 ckti nasil normalmi bna biraz dsuk gbi geldi yaa

Oooo saat başı yaparım o kadar testim olsa markası ne 50 li paketi kaça aldın.bu ay hamile kalmazsam toplu almak daha mantıklı olucak
canim ben 100strip gebelik 50ovu alacagima yanlislikla ovu testinide kaset gebelik almistim.100strip 35 lira ama kasetin icindekini bi actim oda strip aynisiymis yani strip 100 al bence marka laboquick gg siteden almistim

Gozun aydin caniiiiimmm :)

Kiz ben icmeyince istersen 2 saat once icmis ol ustune bide banyo yap o kokuyu yine alirim benim burnum mu cok pis koku aliyor ne
Benim esiminde burnu cok iyi koku aliyor bazen safligina geliyor sanirim :):):) ama simdi yakalandim istee :):):):) bu kotu olduu valla :):):):)

Ben adetim normalde iki gün birgün önce gelir geç gelmez bu ay bekledim iki aydır korunmadm ve suan bir günüm geçti 4 5 gün önce erken gebelik yaptım pretictor diye çıkmadı smdi korkuyorum bakmaya sabah normal testlerden aldım eğer hasta olmassam bakim ama cesaret yok ; ( dua edelim isteyen herkese nasip olsun karnımda batma gb şimşek gb dol tarafımdan kelebeklenmeler oluo diorum bn sapitmak üzereyim başka belirti yok

Insallahh hamilesindir canimm sabah yine yap olmadi dogruu kan testi yaptirmayaaa :) guzel haberlerini bekliyoruzzz . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…