Hayırlı olsun canımkizlar doktordaydim hersey yolunda kesemizide gorduk tam 5 haftalikmisim bir hafta geride ayyyy bu duyguyu ikinci kez yasamkta cok cok cok guzelmis sukurler olsun
100 adet 42,90 diyor canım. Satıcı invincible1980..sende ondan mı aldın.bende kredi kartı yok..bu işler için banka hesabı açmayı düşünüyorumcanim ben 100strip gebelik 50ovu alacagima yanlislikla ovu testinide kaset gebelik almistim.100strip 35 lira ama kasetin icindekini bi actim oda strip aynisiymis yani strip 100 al bence marka laboquick gg siteden almistim
Hadi gozun aydin caanimmkizlar doktordaydim hersey yolunda kesemizide gorduk tam 5 haftalikmisim bir hafta geride ayyyy bu duyguyu ikinci kez yasamkta cok cok cok guzelmis sukurler olsun
evet canım kullanıcı oo hangi kredi kartı bilmem ki canım100 adet 42,90 diyor canım. Satıcı invincible1980..sende ondan mı aldın.bende kredi kartı yok..bu işler için banka hesabı açmayı düşünüyorumtarım vakit kalırsa bankaya gideyim hangi banka daha iyi olur acaba.bagkurum halk bankasına yatıyor.eşim iş bankasıyla çalışıyor ne yapsam bilemedim. Kredi kartı da istemiyorum.
Allah AllahKızlar çok komik bşy sorcam
Ben test yapmıştım negatifti
Sonra eşim testin içini açmış ve o kontrol çizgisinin yanına yani 2. Çizginin çıkması gereken yere bastırmış ve ikinci çizgi çıkmış
Bu nedir şimdi
Hayırlısı canım ya biz hep hemen olsun istedikçe hep bir engel çıkıyor zaten o yüzden zamana bırakmak lazım hayırlısı ne zaman ise o zaman gelirler zaten bizim nazlı bebişler :) tüp bebekte en Zahmetsizi zaten ben önümüzdeki ay aşılama ya geçiyorum olmaz ise nasipse bende tüp düşünüyorum inş hayirlisj hakkımızda cnm bnmInsallah canim catlama ignesinin etkisiymis o zaman bende kirmizi karti yedim dun yaza kadar ara verdim ben beyin tumorumden dolayi sonra nasip olursa tup yaptirmayi dusunuyorum nasip bakalim
Hamilelik belirtisi de olabilir adet olacagın icinde olabilir psikolojikte olabilirKizlar normalde qunde 2 ögün yetiodu bana bidaha acikmiodum ama bu ay bi saatte bi acikiyorum acaba hamilelik belirtisi mi bu reglimede 4 qun war
Benim de adetim biteli bir hafta oldu ama aksam 8 8.30 gb yedim yemegi az önce aciktim tekrar yedim :) benm ki psikolojik :)Kizlar normalde qunde 2 ögün yetiodu bana bidaha acikmiodum ama bu ay bi saatte bi acikiyorum acaba hamilelik belirtisi mi bu reglimede 4 qun war
Hamilelik belirtisi de olabilir adet olacagın icinde olabilir psikolojikte olabilir:) amaa insallah hamileliktendir .
Walla artik yemek hazirlayip yemek yemek zor qelio canmda istemio ama midem kazinio resmenBenim de adetim biteli bir hafta oldu ama aksam 8 8.30 gb yedim yemegi az önce aciktim tekrar yedim :) benm ki psikolojik :)
Valla bende ekmek arası yedim az önce hala kazınıyor midem :)Walla artik yemek hazirlayip yemek yemek zor qelio canmda istemio ama midem kazinio resmen
Benim hamilelik olamaz daha yumurtlama dönemindeyim :)Walla artik yemek hazirlayip yemek yemek zor qelio canmda istemio ama midem kazinio resmen
Valla bende ekmek arası yedim az önce hala kazınıyor midem :)
Hayirlisi olsum o zamanBenim hamilelik olamaz daha yumurtlama dönemindeyim :)
Var mı test su an elinizde varsa yapın valla :)test yapmamak icin kendimi zor tutuyom
Amin insallah sabah randevum var heyecandan uyuyamıyorum ya :)Hayirlisi olsum o zaman
Bilerek almiyom onceden surekli yapiodum negatifi qorunce uzuluyom die almiorum adetim qecerse alcam ;-)Var mı test su an elinizde varsa yapın valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?