Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar doktordaydim hersey yolunda kesemizide gorduk tam 5 haftalikmisim bir hafta geride ayyyy bu duyguyu ikinci kez yasamkta cok cok cok guzelmis sukurler olsun
Hayırlı olsun canım 3. Kezide güzel ilk gibi sanki degilmi bende 3. Ye kavuşmayı bekliyorum nasipse

canim ben 100strip gebelik 50ovu alacagima yanlislikla ovu testinide kaset gebelik almistim.100strip 35 lira ama kasetin icindekini bi actim oda strip aynisiymis yani strip 100 al bence marka laboquick gg siteden almistim
100 adet 42,90 diyor canım. Satıcı invincible1980..sende ondan mı aldın.bende kredi kartı yok..bu işler için banka hesabı açmayı düşünüyorum tarım vakit kalırsa bankaya gideyim hangi banka daha iyi olur acaba.bagkurum halk bankasına yatıyor.eşim iş bankasıyla çalışıyor ne yapsam bilemedim. Kredi kartı da istemiyorum.

evet canım kullanıcı oo hangi kredi kartı bilmem ki canım

Kızlar çok komik bşy sorcam
Ben test yapmıştım negatifti
Sonra eşim testin içini açmış ve o kontrol çizgisinin yanına yani 2. Çizginin çıkması gereken yere bastırmış ve ikinci çizgi çıkmış
Bu nedir şimdi

Allah Allah o nasil oluo

Insallah canim catlama ignesinin etkisiymis o zaman bende kirmizi karti yedim dun yaza kadar ara verdim ben beyin tumorumden dolayi sonra nasip olursa tup yaptirmayi dusunuyorum nasip bakalim
Hayırlısı canım ya biz hep hemen olsun istedikçe hep bir engel çıkıyor zaten o yüzden zamana bırakmak lazım hayırlısı ne zaman ise o zaman gelirler zaten bizim nazlı bebişler :) tüp bebekte en Zahmetsizi zaten ben önümüzdeki ay aşılama ya geçiyorum olmaz ise nasipse bende tüp düşünüyorum inş hayirlisj hakkımızda cnm bnm

Kizlar normalde qunde 2 ögün yetiodu bana bidaha acikmiodum ama bu ay bi saatte bi acikiyorum acaba hamilelik belirtisi mi bu reglimede 4 qun war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…