- 10 Kasım 2015
- 61
- 1
- 86
Ne randewun war canmAmin insallah sabah randevum var heyecandan uyuyamıyorum ya :)
İnfertilite canım bütün testlerimiz yapıldı ne sorun var onu ögrenicez insallahNe randewun war canm
Simdiden iki sorun varda baska ne var bakalımNe randewun war canm
Hayirlisi olsum rabbim tum isteyenlere nasip etsinİnfertilite canım bütün testlerimiz yapıldı ne sorun var onu ögrenicez insallah
Hadi ya hayirlisi olsun bize dktr bi sorun yok ddi ama Allah ne zamn ol derse o zamn olucak artkSimdiden iki sorun varda baska ne var bakalım
Aynen rabbim istemeden hic birsey olmuyor siz ne kadar süredir evlisiniz?Hadi ya hayirlisi olsun bize dktr bi sorun yok ddi ama Allah ne zamn ol derse o zamn olucak artk
10 aydir canm ama 6 aydir istioruz bebek siz ?Aynen rabbim istemeden hic birsey olmuyor siz ne kadar süredir evlisiniz?
Siz daha yenisiniz canım olur insallah bizim haziranda iki sene olacak evleneli ilk bir kac ay korunduk ondan sonra istiyoruz iste olmuyor1
10 aydir canm ama 6 aydir istioruz bebek siz ?
HImmm cok takintiliyiz ya hakkimzda hayirlisi olsun ii qeceler canmSiz daha yenisiniz canım olur insallah bizim haziranda iki sene olacak evleneli ilk bir kac ay korunduk ondan sonra istiyoruz iste olmuyor
teşekkür ederim canım umarım hamileyimdir yarın kan testine gidicemGozun aydin caniiiiimmm :)
canım inşallahInsallahh hamilesindir canimm sabah yine yap olmadi dogruu kan testi yaptirmayaaa :) guzel haberlerini bekliyoruzzz . :)
Ay cnm benim ya gozun aydiinnn. Ultrasonla bakti dimi yuklesene fotografini gorelim bebisi :)kizlar doktordaydim hersey yolunda kesemizide gorduk tam 5 haftalikmisim bir hafta geride ayyyy bu duyguyu ikinci kez yasamkta cok cok cok guzelmis sukurler olsun
Tam 5 haftaliksan yije aramizda cok fark yok cnm bende bugun 5 hafta 4 gunlugum :)kizlar doktordaydim hersey yolunda kesemizide gorduk tam 5 haftalikmisim bir hafta geride ayyyy bu duyguyu ikinci kez yasamkta cok cok cok guzelmis sukurler olsun
kizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Yaptınmıı canımmm testttt :)canım inşallahsabah idrar testi yapıp ona göre kan testine gidicem
sabahta yaptım canım hayalet gibi var 6 test yaptım sonra sağlık ocağına gittim dr yok randevu aldım düşün birde başka dr a yönlendirdiler tam 2 saat bekledim bu arada neyse hanfendimiz 8 girişli ama 9:30 da geldi sonra kadın demez mi öncelik kendi hastalarımYaptınmıı canımmm testttt :)
ya bişey dyimmi benşmde öle oldu sabahki idrarda güneş ışığında görünür bi çizgi çıktı diyorum ben mi deliriyorum acaba diye ama normalde bembeyaz ya tamamen hayal görüyorum psikolojik gebeliğin bide hayal çizgilerikızlarrrrrrrr elim ayağım titriyor sabah test yaptım 3 strip test bişiy yoktu hatta 1 saat sonra baktım hiç yok akşam idrar tutup yine yaptım yok tabi ardından zaman geçince bir baktım neredeyse gözükmeyecek şekilde 2.çizgi hemde 3 strip gebelik testin de de eğer sapıtmadıysam hamile olabilirim 3 strip testte aynı anda 2.çizgi gösterir mi
Haklisin saglik ocaklari oyle bende sinir oluyorum. Hadi hayirlisi canim ama internetten sonucuna bakbiliyorsun verdikleri barkod numarasiyla. Gerci devlet hastanesinde oyle saglik ocagini bilmiyorum ama. Hadi bakalim insallah guzel sonuclar alirsinn hayirlisiylaa. :)sabahta yaptım canım hayalet gibi var 6 test yaptım sonra sağlık ocağına gittim dr yok randevu aldım düşün birde başka dr a yönlendirdiler tam 2 saat bekledim bu arada neyse hanfendimiz 8 girişli ama 9:30 da geldi sonra kadın demez mi öncelik kendi hastalarımneyse kan verdim perşembe bakacak dr çünkü yokmuşşşş sinir oldum ama salaklık bende evime yakın diye gittim 15 dk yürüsem özel hastaneye ver 30 lira sonucunu bir saate allll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?