Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ruzgar

Canim inan çok sevindim bak yaza kalmadı senin is allah nasip ettti sağlıkla kucagina almayi nasip etsin allahim güzel hamilelik geçir inşallah

Yaptınmıı canımmm testttt :)
sabahta yaptım canım hayalet gibi var 6 test yaptım sonra sağlık ocağına gittim dr yok randevu aldım düşün birde başka dr a yönlendirdiler tam 2 saat bekledim bu arada neyse hanfendimiz 8 girişli ama 9:30 da geldi sonra kadın demez mi öncelik kendi hastalarım neyse kan verdim perşembe bakacak dr çünkü yokmuşşşş sinir oldum ama salaklık bende evime yakın diye gittim 15 dk yürüsem özel hastaneye ver 30 lira sonucunu bir saate allll

valla daraldım yani bu ne ya birde kadın diyoki dr benim size yasal olarak bakma zorunluluğum yok ee tamam da ben napıyım randeu almışım sana yönlendirilişim gitmiycem sonuç almayada valla bu ne ya regl olursam olurum olmazsam olmamm testte yapmıycam artık valla sinir oldum kafayı bozdum testlerle

ya bişey dyimmi benşmde öle oldu sabahki idrarda güneş ışığında görünür bi çizgi çıktı diyorum ben mi deliriyorum acaba diye ama normalde bembeyaz ya tamamen hayal görüyorum psikolojik gebeliğin bide hayal çizgileri((

Haklisin saglik ocaklari oyle bende sinir oluyorum. Hadi hayirlisi canim ama internetten sonucuna bakbiliyorsun verdikleri barkod numarasiyla. Gerci devlet hastanesinde oyle saglik ocagini bilmiyorum ama. Hadi bakalim insallah guzel sonuclar alirsinn hayirlisiylaa. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…