sanırım negatif çok da gün ışığında belli belirsiz bi pembelik var oda hayali olabilirTesti sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..
değişti dr odasından alacaksın sonucu dedi ona da ekstra sinir oldum canımHaklisin saglik ocaklari oyle bende sinir oluyorum. Hadi hayirlisi canim ama internetten sonucuna bakbiliyorsun verdikleri barkod numarasiyla. Gerci devlet hastanesinde oyle saglik ocagini bilmiyorum ama. Hadi bakalim insallah guzel sonuclar alirsinn hayirlisiylaa. :)
Canim sen kendin netten bakabilirsin sonuca..ben gebelik icin kan verip doktora pozitifse gelirim diyorum tamam diyosabahta yaptım canım hayalet gibi var 6 test yaptım sonra sağlık ocağına gittim dr yok randevu aldım düşün birde başka dr a yönlendirdiler tam 2 saat bekledim bu arada neyse hanfendimiz 8 girişli ama 9:30 da geldi sonra kadın demez mi öncelik kendi hastalarımneyse kan verdim perşembe bakacak dr çünkü yokmuşşşş sinir oldum ama salaklık bende evime yakın diye gittim 15 dk yürüsem özel hastaneye ver 30 lira sonucunu bir saate allll
canım takip no istiyor sayfa vermediler bana takip no ..Canim sen kendin netten bakabilirsin sonuca..ben gebelik icin kan verip doktora pozitifse gelirim diyorum tamam diyoaksam 4 gibi bak kesin cikmis olur
sağlık ocağına gitti evin dibi diyecanım takip no istiyor sayfa vermediler bana takip no ..
Ben tc no ile bakiyorum.hastaneler takip no istiyo evet ama saglik ocagi sart degil tcni yazincada oluyo bi dene bakalimcanım takip no istiyor sayfa vermediler bana takip no ..
Haklisin canim valla. Sonuclarini haber verrr canim unutmaa :)değişti dr odasından alacaksın sonucu dedi ona da ekstra sinir oldum canım
Bitanesi sari isik bitanesi beyaz isikta galiba. Ustte duran daha beyaz isikli olanda sanki bi renk tonu var gibi mi isiktan mi oyle duruo anlamadim ama sanki var gibi. Gebelik testi mi bu :)Kızlar
Eki Görüntüle 1796094
Eki Görüntüle 1796097
Yumurtlayalı kaç gün oldu test yaptım dayanamadımben yine gozluksuzum siz bakın soyleyin bana renk tonu falan var mı
Evet canım gebelik testiValla cnm onu tam bil
Bitanesi sari isik bitanesi beyaz isikta galiba. Ustte duran daha beyaz isikli olanda sanki bi renk tonu var gibi mi isiktan mi oyle duruo anlamadim ama sanki var gibi. Gebelik testi mi bu :)
Evet canım gebelik testibu ay belirtiler var gibi sabredemiyorum
Hayirlisi olsun uzme kendini, biraz beklee adetin 1hafta gecikirse testi tekrarlarsin yada saglik ocağinda kan testi yaptirirsin..sanırım negatif çok da gün ışığında belli belirsiz bi pembelik var oda hayali olabiliranlamadım ama hala adet olmadım
Belirtilerin neler ceyagem? bende sadece ara ara adet sancısı gibi sancı var daha Bata çok olmasına rağmenEvet canım gebelik testibu ay belirtiler var gibi sabredemiyorum
9 gun varBen ikisindede göremedim
Reglne nekadar kaldı?
Benimde cok var ama yumurtlamadan sonra gogus hassasiyetim gecmedi.kasık agrım da var.Özellikle bugün kasık ve bel agrısı cogaldı.akıntı ara ara yogun bir sekilde beyaz kremsi gibi geliyo..akıntıya takılmıyorum her ay aynı zaten bu donemde hep oluyo..kasık ve bel agrısını supheli goruyorum.sanki adet olcam gibi..yada dogum yapcam gibi his var.nefes aldıkca batıyo..hamile kalmadan dogurcam sankiBelirtilerin neler ceyagem? bende sadece ara ara adet sancısı gibi sancı var daha Bata çok olmasına rağmen
Canim merhaba benimde adetimden 10 gun gecti pazar test yaptim negatif beni kasik agrilarimdan baska hoc bir belirtim yok ne adete ne gebelige akintim bile gram yoktu bugun sadece toz pembemsi sarimsi baya cok ikikez akintim geldi kasik agrim var hala okadar.. Bende idrar net vermiyor olabilirmi diye dusunuyorum normalde adetlerim duzenli 10 gun nedir yaaa cok uzunMerhaba arkadaslar ,
bana bir akil verin lutfen. Adetim bugun itibari ile 10 gun gectikti. Dort gün gecikmeden sonra test yaptim negatifti. Bugun onuncu gunumdeyim. Belirtiler bayaaa var ama açıkcasi ypldum test yapip yapip negatif gormeye adetim geciktigi halde. Sizce doduncugun negatiften sonra bugun pozitif olabilir mi? YTesti yapayimmi yoksa bir iac gun daha mi bekleyim ? :yorgun:
Bence hemen yapMerhaba arkadaslar ,
bana bir akil verin lutfen. Adetim bugun itibari ile 10 gun gectikti. Dort gün gecikmeden sonra test yaptim negatifti. Bugun onuncu gunumdeyim. Belirtiler bayaaa var ama açıkcasi ypldum test yapip yapip negatif gormeye adetim geciktigi halde. Sizce doduncugun negatiften sonra bugun pozitif olabilir mi? YTesti yapayimmi yoksa bir iac gun daha mi bekleyim ? :yorgun:
Merhaba arkadaslar ,
Gec dollenme yasıyor olabilirsiniz.sabah ilk idrarla tekrar test yapın.Canim merhaba benimde adetimden 10 gun gecti pazar test yaptim negatif beni kasik agrilarimdan baska hoc bir belirtim yok ne adete ne gebelige akintim bile gram yoktu bugun sadece toz pembemsi sarimsi baya cok ikikez akintim geldi kasik agrim var hala okadar.. Bende idrar net vermiyor olabilirmi diye dusunuyorum normalde adetlerim duzenli 10 gun nedir yaaa cok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?