Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Testi sabah ilk wc ye gittiğin idrarda yap, beklet soğusun teste uygula.. sabahı beklemekten uyku tutmuyor..:) hakkında hayırlısı olsun, umarim seninde guzel haberlerini aliriz..
sanırım negatif çok da gün ışığında belli belirsiz bi pembelik var oda hayali olabilir anlamadım ama hala adet olmadım

değişti dr odasından alacaksın sonucu dedi ona da ekstra sinir oldum canım

Canim sen kendin netten bakabilirsin sonuca..ben gebelik icin kan verip doktora pozitifse gelirim diyorum tamam diyo aksam 4 gibi bak kesin cikmis olur

Kızlar

Yumurtlayalı kaç gün oldu test yaptım dayanamadım ben yine gozluksuzum siz bakın soyleyin bana renk tonu falan var mı

Valla cnm onu tam bil

Bitanesi sari isik bitanesi beyaz isikta galiba. Ustte duran daha beyaz isikli olanda sanki bi renk tonu var gibi mi isiktan mi oyle duruo anlamadim ama sanki var gibi. Gebelik testi mi bu :)
Evet canım gebelik testi bu ay belirtiler var gibi sabredemiyorum

Selam arkadaşlar ben 27 şubatta regl oldum. O kadar çok belirti yaşamıştım ki biliyorsunuz yazmıştım hepsini. Bu ay hiçbiri yok gögüslerde acı yok ne düşünceğimi şaşırdım bu ayda mı yoktur

Merhaba arkadaslar ,
bana bir akil verin lutfen. Adetim bugun itibari ile 10 gun gectikti. Dort gün gecikmeden sonra test yaptim negatifti. Bugun onuncu gunumdeyim. Belirtiler bayaaa var ama açıkcasi ypldum test yapip yapip negatif gormeye adetim geciktigi halde. Sizce doduncugun negatiften sonra bugun pozitif olabilir mi? YTesti yapayimmi yoksa bir iac gun daha mi bekleyim ? :yorgun:

Ben ikisindede göremedim
Reglne nekadar kaldı?
9 gun var tutmuşsa bile daha yeni yerlesiyordur belki, bilincindeyim ama evde tezt durttu beni

Belirtilerin neler ceyagem? bende sadece ara ara adet sancısı gibi sancı var daha Bata çok olmasına rağmen
Benimde cok var ama yumurtlamadan sonra gogus hassasiyetim gecmedi.kasık agrım da var.Özellikle bugün kasık ve bel agrısı cogaldı.akıntı ara ara yogun bir sekilde beyaz kremsi gibi geliyo..akıntıya takılmıyorum her ay aynı zaten bu donemde hep oluyo..kasık ve bel agrısını supheli goruyorum.sanki adet olcam gibi..yada dogum yapcam gibi his var.nefes aldıkca batıyo..hamile kalmadan dogurcam sanki

Canim merhaba benimde adetimden 10 gun gecti pazar test yaptim negatif beni kasik agrilarimdan baska hoc bir belirtim yok ne adete ne gebelige akintim bile gram yoktu bugun sadece toz pembemsi sarimsi baya cok ikikez akintim geldi kasik agrim var hala okadar.. Bende idrar net vermiyor olabilirmi diye dusunuyorum normalde adetlerim duzenli 10 gun nedir yaaa cok uzun

Bence hemen yap hadi hayırlı haberlerle dön inşallah

Gec dollenme yasıyor olabilirsiniz.sabah ilk idrarla tekrar test yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…