Ay insaAllah dedigin gibidir suan dua kabul saatidir insaAllah... Ben yarında bakıcam gelmezse persembe teste gidebilirim kana
Gec dollenme yasıyor olabilirsiniz.sabah ilk idrarla tekrar test yapın.
Canım test bozuk çıkmış.sen şimdi kahve rengi adet mi goruyosun.yoksa az az mıEki Görüntüle 1796241 kızlar sabah ilk idrarla yaptığım test sonradan oldu ama t nin altındaki hemen çıktı ama zor görünüyordu kurudukca belirginleşti ustelik iki gun gecikmeli adet oldum koyu kahve şeklinde geliyor yorumlarmisiniz
Bende bilmiyorum acaba üşüttummu diyorum.cok umutluyum ama sonra uzulmekte istemiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin.
Bende hiç göğüs ağrısı falan yok her ay kasık ağrım olur bu ay yok ama adet sancısı gibi belim ağrıyor. Benim adet sancım belimde olur aynen o ağrıdan yaşıyorum nedendir bilmiyorum bu ağrılar.
Dün akşamki yaptığım ince baya silik şekilde sabahkide bu halde birde t nin altındaki çizgi duruyor bariz olupCanım test bozuk çıkmış.sen şimdi kahve rengi adet mi goruyosun.yoksa az az mı
En fazla 5 damla
- Kuzu sanki biraz fazlami idrar damlatmissin tekrarlasana rtesti
Yarına normal adete donmezse bir test daha yap.olmadı doktora git..ben gectigimiz aylarda yasadim bu durumu.doktor cok kızdı..hemen gelseydin belki dusuk baslangicidir ilac verirdim fln dedi..ama degilmisim malesefDün akşamki yaptığım ince baya silik şekilde sabahkide bu halde birde t nin altındaki çizgi duruyor bariz olup
diğer çizginin yanında duran sonradan çıktı kahve lavaboya gittikçe az az gelen bişey dunden beride yaşadığım adet ağrısı var
Insallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artikHayırlısı canım ya biz hep hemen olsun istedikçe hep bir engel çıkıyor zaten o yüzden zamana bırakmak lazım hayırlısı ne zaman ise o zaman gelirler zaten bizim nazlı bebişler :) tüp bebekte en Zahmetsizi zaten ben önümüzdeki ay aşılama ya geçiyorum olmaz ise nasipse bende tüp düşünüyorum inş hayirlisj hakkımızda cnm bnm
Geçen ay da kahverengi akıntı şeklinde oldu ilaclardandie diye umursamadim ama test kafami karıştırdı birazYarına normal adete donmezse bir test daha yap.olmadı doktora git..ben gectigimiz aylarda yasadim bu durumu.doktor cok kızdı..hemen gelseydin belki dusuk baslangicidir ilac verirdim fln dedi..ama degilmisim malesef
Aynen oyle hem nazli hem inatci hemde keyfine duskun oluyor boyle bekleten bebelerInsallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artik
Sen sabah bir test daha yap canım..ona gore hareket edersinGeçen ay da kahverengi akıntı şeklinde oldu ilaclardandie diye umursamadim ama test kafami karıştırdı biraz
9 gunum varCeyagem senin adetine varmi yoksa gectimi?
Haha seninki bir yil bekletip keyfine duskunse benimki 4 sene bekletti halada bekletiyo bakam nsl olcak bilmem babasi kilikli sipa birine zor tahammul ediyom sipam nolcek bakemAynen oyle hem nazli hem inatci hemde keyfine duskun oluyor boyle bekleten bebelerve evet babasina cekiyolar.o modelden bende 1 adet var 1 yila yakın bekletmisti sıpa
Ahh ahh birde erkek olursa yandınHaha seninki bir yil bekletip keyfine duskunse benimki 4 sene bekletti halada bekletiyo bakam nsl olcak bilmem babasi kilikli sipa birine zor tahammul ediyom sipam nolcek bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?