Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende hiç göğüs ağrısı falan yok her ay kasık ağrım olur bu ay yok ama adet sancısı gibi belim ağrıyor. Benim adet sancım belimde olur aynen o ağrıdan yaşıyorum nedendir bilmiyorum bu ağrılar.

Resmen oyle hizli duygu degisimi yasiyorum ki esim bile tirsmaya basladi benden xD
aldim testi ama hic yapasim yok vallah.. sabah ilk idrarla yapacam galiba , oda aklimda acaba sabah yapsaydim cikarmiydi gibi piskomanyak dusunceler olmasin diye.
bUgunde birde boyle degisik bir akinti geldi . Yumurtalama doneminde geliyor bende normalde biraz boyle kati halde cekince uzayan tarzd. Is arakadasimda sordu hamilemisin diye. Dedim nerden cikardin. Diyor sabahtan beri midem yaniyor diye soyleniyorsun sonra bunaliyorsun falan. Bird ebir gorseniz iki adim atsam resmen maraton kosmusum gibi nefes nefese kaliyorum.

kızlar sabah ilk idrarla yaptığım test sonradan oldu ama t nin altındaki hemen çıktı ama zor görünüyordu kurudukca belirginleşti ustelik iki gun gecikmeli adet oldum koyu kahve şeklinde geliyor yorumlarmisiniz

Duam 34
insallah bekleyen umit eden herkesle beraber bizde guzel haberlerle donerizde hikayemizi anlatiriz.. nekdr umut verici olur dusunsene. Negatif test ettim dort bes gun sinra pozitif cikti vallah allah icimi biliyor su an pozitif cikmasini hem kendim hemde baskalarina umit vermek icin istiyorum

Canım test bozuk çıkmış.sen şimdi kahve rengi adet mi goruyosun.yoksa az az mı

Bende bilmiyorum acaba üşüttummu diyorum.cok umutluyum ama sonra uzulmekte istemiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin.

Canım test bozuk çıkmış.sen şimdi kahve rengi adet mi goruyosun.yoksa az az mı
Dün akşamki yaptığım ince baya silik şekilde sabahkide bu halde birde t nin altındaki çizgi duruyor bariz olup
diğer çizginin yanında duran sonradan çıktı kahve lavaboya gittikçe az az gelen bişey dunden beride yaşadığım adet ağrısı var

1. Kuzu sanki biraz fazlami idrar damlatmissin tekrarlasana rtesti

Yarına normal adete donmezse bir test daha yap.olmadı doktora git..ben gectigimiz aylarda yasadim bu durumu.doktor cok kızdı..hemen gelseydin belki dusuk baslangicidir ilac verirdim fln dedi..ama degilmisim malesef

Insallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artik

Ceyagem senin adetine varmi yoksa gectimi?

Yarına normal adete donmezse bir test daha yap.olmadı doktora git..ben gectigimiz aylarda yasadim bu durumu.doktor cok kızdı..hemen gelseydin belki dusuk baslangicidir ilac verirdim fln dedi..ama degilmisim malesef
Geçen ay da kahverengi akıntı şeklinde oldu ilaclardandie diye umursamadim ama test kafami karıştırdı biraz

Insallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artik
Aynen oyle hem nazli hem inatci hemde keyfine duskun oluyor boyle bekleten bebeler ve evet babasina cekiyolar.o modelden bende 1 adet var 1 yila yakın bekletmisti sıpa

Aynen oyle hem nazli hem inatci hemde keyfine duskun oluyor boyle bekleten bebeler ve evet babasina cekiyolar.o modelden bende 1 adet var 1 yila yakın bekletmisti sıpa
Haha seninki bir yil bekletip keyfine duskunse benimki 4 sene bekletti halada bekletiyo bakam nsl olcak bilmem babasi kilikli sipa birine zor tahammul ediyom sipam nolcek bakem

Kızlar selam acayip üşüyorum ve başım ağrıyor bunları yaşayan gebe kalan arkadaşlar var mı
Asilamanin 15.günü yarın test yapıcam ama basks belirtim yok
Göğüs ağrısı vs yok

Haha seninki bir yil bekletip keyfine duskunse benimki 4 sene bekletti halada bekletiyo bakam nsl olcak bilmem babasi kilikli sipa birine zor tahammul ediyom sipam nolcek bakem
Ahh ahh birde erkek olursa yandın 4 sene beklettiyse kesinnn cok nazli olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…