Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kasıklarım belim beni mahvetti ya..eger dollenme olmuşsa şu sıralar yerlesme içın ugrasıyordur..bu kadar sanci yaparmi.yasayan oldumu..Yatıyorum.yemek de yiyemedim.oturumca batiyo kasiklarim
Esim bile aynen soyle soyledi...
Yerlesiyomu sipa napiyoHic ilgili degildir boyle seylere sok oldum.nerden biliyo bu adam yerlesme merlesmee

Çok güldümmmm :) inşallah yerleşiyordur...benim eşim de "ovü testi" mi yapsan dedi şok oldum bebiş varsa o an tutunamamıştır zaten benim kahkahadan

Kiz gizli gizli burayi mi takip ediyo yoksam bak simdi herkesten suphelenesim geldi ama adamda hakli 3. Cocugu olcak idman yapmistir kac yildir

İnsaAllah yaaa bende persembe ye kadar olmazsam kanda baktircam insaAllah

Anladım. Zaten ishal oldum . Adet olacağım galiba

Kiz gizli gizli burayi mi takip ediyo yoksam bak simdi herkesten suphelenesim geldi ama adamda hakli 3. Cocugu olcak idman yapmistir kac yildir
Bak sen diyince suphelendim.onun telden de girmostim kk ya hic anlatmadim yerlesme diye birsey.coft cizgiyi gosterdim oldu bitti bana belirgin cift cizgiyle hel derdi hep.bu ay adam bi acayip hamileymisim gibi davraniyo.

kızlar dayanamadım yine test yaptım yine silik çizgi biraz koyulassa rahatlıycam arada kaldım iki aydır test yapıyorum hiç silik çizgi görmedim 2 .gününde bile koyulaşmamış olurdu testlerim biliyorum geçersiz ama şimdi 10 dk olmadan silik çizgi oluyor ve saatler sonra tam net çizgi oluşuyor ve belki hatırlayanınız vardır 152 gebelik testim vardı inanıan yapınca en az aynı anda 4 gebelik testi yapıyorum hepsi silik ovu koyulaşıyor

benim de belim cok agrimisti ve hala agriyo arkaya tutunmus cunku :)) insallah hamilesindir caniimm ama ben silik cizgiyi gordum bence kan vermelisin :))

Silik varsa hamilesin cnm hiç şuphelenme negatif testlerin nasıl olduğunu biliyorsundur en ufak bi parıltı bile olmuyor.hayırlı olsun bence kaçıncı ayın sü an korunmadığın

Silik varsa hamilesin cnm hiç şuphelenme negatif testlerin nasıl olduğunu biliyorsundur en ufak bi parıltı bile olmuyor.hayırlı olsun bence kaçıncı ayın sü an korunmadığın
2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart

Daha kırmızılar gelmedi ve hep bir umut var bende dün yapmıştım ve negatifti...ama sanki gelecek benim regl öyle hissediyorum

Gelmez iyiyi düşün. Hem zaten regl olcakmış gibi oluyormuş zaten. Dün meraktan derece aldım. Ateş gün geçtikçe yükseliyormuş ya . Her gün ölçerek bakacam. Eğer düşerse benim hayaller de suya..

Kizlarr lutfen bana yardim edin bhcg testi yaptim ama yorumlayamadim heralde test bozuk siz de bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20160316_095312.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…