Kasıklarım belim beni mahvetti ya..eger dollenme olmuşsa şu sıralar yerlesme içın ugrasıyordur..bu kadar sanci yaparmi.yasayan oldumu..Yatıyorum.yemek de yiyemedim.oturumca batiyo kasiklarim
Esim bile aynen soyle soyledi...
Yerlesiyomu sipa napiyoHic ilgili degildir boyle seylere sok oldum.nerden biliyo bu adam yerlesme merlesmee
Ay evet kesin yandim saglik hayirli evlat olsunda napayim cekerim olmadi babayi sepetlerizAhh ahh birde erkek olursa yandın4 sene beklettiyse kesinnn cok nazli olcakk
Kiz gizli gizli burayi mi takip ediyo yoksam bak simdi herkesten suphelenesim geldiKasıklarım belim beni mahvetti ya..eger dollenme olmuşsa şu sıralar yerlesme içın ugrasıyordur..bu kadar sanci yaparmi.yasayan oldumu..Yatıyorum.yemek de yiyemedim.oturumca batiyo kasiklarim
Yerlesiyomu sipa napiyoHic ilgili degildir boyle seylere sok oldum.nerden biliyo bu adam yerlesme merlesmee
İnsaAllah yaaa bende persembe ye kadar olmazsam kanda baktircam insaAllahDuam 34
insallah bekleyen umit eden herkesle beraber bizde guzel haberlerle donerizde hikayemizi anlatiriz.. nekdr umut verici olur dusunsene. Negatif test ettim dort bes gun sinra pozitif ciktivallah allah icimi biliyor su an pozitif cikmasini hem kendim hemde baskalarina umit vermek icin istiyorum
Kızlar hepinize merhaba. 15 gündür takip ediyorum burayı. Akşam yatıp sabah kalkıyorum forumla tabiri caizse.
Bir arkadaş hamile kalırsan belirtilerinı sende yazarsın demişti. Bugün kan testi sonucu pozitif çıktı.
Başımdan geçen süreçte bel agrisi oldu.çok sık olmadi ama böyle 2 saat ağrıyor sonra duruyor. Bu ilk zamanlar oldu. Adetteki bel ağrısı gibi değildi.
Belki inanmayacaksiniz ama ilk gün kasigimin bir tarafında karıncalanmami desem batmami desem onu bariz hissettim.
İlerleyen günlerde ani üşümeler ya da tam tersi ateş basmasi gibi durumlar yaşadım. Ve bunu çok bariz yaşadım ara ara bacağımin üstü yani dizinüst kısmı, ic tarafi ates gibi yandi. Göğüslerde hiç birşey olmadı. Ağrı bile. Ki adet olmadan önce olurdu. Adetime yakın adet belirtilerinı yaşadım.
Idrar testinde sonuç negatifti. Ve moral sıfır tabi☺ dedimki yaşadığın her belirti psikolojik. Sen abartttin. Bi müddet daha adet olmayınca bi idrar testi daha yaptım. Silik de olsa çizgi çıktı. Kan testi şart oldu.
Şimdi çok şükür bu mutlu haberi sizlere paylaşıyorum.
Amacım belki benzer belirtileri yaşayan arkadaslarin umudunu kaybetmemesi. Ama şunu unutmayın ben bu süreçte kendimi dinlemedim sadece çok bariz olan olaylar bunlar. Hiç yaşamadığım şeyler. Bunun altını çizeyim.
İnşallah allah isteyen tüm arkadaşlara -bu forumda olsun olmasin herkese☺- sağlıklı bebisler nasip etsin. Olmasada hayırlısı diye içimden kendimi hep telkin ettim ama doktorla konuşurken ya negatif se diye o kadar korktumki. Şimdi tuhaf duygular içindeyim. Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsin. Hayırlısıyla inşallah.
Dualarım sizinle....
Çok alemler yahuÇok güldümmmm :) inşallah yerleşiyordur...benim eşim de "ovü testi" mi yapsan dedi şok oldum bebiş varsa o an tutunamamıştır zaten benim kahkahadan
Testler bazen bozuk cikabiliyor. Bebetime diye bir marka almistim, Benimkinde 2. Cizgi dagilmisti...Yani elindeki test dogru da olabilir yanlisda , kendini her iki duruma da hazrlamalisin bence... oncelikle stres yapma vucudumuz kesinlikle etkileniyor..
bence adet gununun gecmesini bekle dayanabilirsen 1hafta gecsin testi tekrarla.. O kadar bekleyemem dersen, saglik ocaginda kan testi daha garanti..
Bak sen diyince suphelendim.onun telden de girmostim kk yaKiz gizli gizli burayi mi takip ediyo yoksam bak simdi herkesten suphelenesim geldiama adamda hakli 3. Cocugu olcak idman yapmistir kac yildir
Çok alemler yahuhic yerlesme diye birseydende bahsetmedim
Benim ki ovülasyon testini biliyor zavallım hep ona aldırdığım için eczanede duymuş açıklamasını da yaptıbugün ananas almış varsa tutunsun diye...
Canim dayanamadım 1 saat önce test yaptım. Malesef Negatif çıktı.
senin silik çizgi ne zaman koyulaşmaya başladı canımvala kimisi de battan sonra cikiyor :)) sabret adet olmadigin surece her zaman umut vardir) guzel haberler bekliyoruuuzz )
benim de belim cok agrimisti ve hala agriyo arkaya tutunmus cunku :)) insallah hamilesindir caniimm ama ben silik cizgiyi gordum bence kan vermelisin :))Kasıklarım belim beni mahvetti ya..eger dollenme olmuşsa şu sıralar yerlesme içın ugrasıyordur..bu kadar sanci yaparmi.yasayan oldumu..Yatıyorum.yemek de yiyemedim.oturumca batiyo kasiklarim
Silik varsa hamilesin cnm hiç şuphelenme negatif testlerin nasıl olduğunu biliyorsundur en ufak bi parıltı bile olmuyor.hayırlı olsun bence kaçıncı ayın sü an korunmadığınkızlar dayanamadım yine test yaptım yine silik çizgi biraz koyulassa rahatlıycam arada kaldımiki aydır test yapıyorum hiç silik çizgi görmedim 2 .gününde bile koyulaşmamış olurdu testlerim biliyorum geçersiz ama şimdi 10 dk olmadan silik çizgi oluyor ve saatler sonra tam net çizgi oluşuyor ve belki hatırlayanınız vardır 152 gebelik testim vardı inanıan yapınca en az aynı anda 4 gebelik testi yapıyorum hepsi silik ovu koyulaşıyor
2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 martSilik varsa hamilesin cnm hiç şuphelenme negatif testlerin nasıl olduğunu biliyorsundur en ufak bi parıltı bile olmuyor.hayırlı olsun bence kaçıncı ayın sü an korunmadığın
Daha kırmızılar gelmedi ve hep bir umut var bende dün yapmıştım ve negatifti...ama sanki gelecek benim regl öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?