Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart
Tabiki cnm demek ki hcg hormonu var yoksa niye az da olsa ćıksın ki. Benim bat 24 Mart dün test yaptım negatif biraz erken galiba

Evet cizgiler bile dalga geciyo artik:) evde baska test yok reglimin 23. Gunu falan daha klomen ovitrelle bu ay vucudumun dengesi sasirdi adet zamanimida bilmiyorum:/ umutlanmiyim en iyisi

Yumurtladigin tarihi biliyorsan 1 gün sonradan başlayıp 14.gün regl tarihin olması lazım. Öyle de hesaplaniyormus. Ben bir kaç ayı test ettim doğru çıktı. Öyle hesaplasana canım

Yumurtladigin tarihi biliyorsan 1 gün sonradan başlayıp 14.gün regl tarihin olması lazım. Öyle de hesaplaniyormus. Ben bir kaç ayı test ettim doğru çıktı. Öyle hesaplasana canım
Ben de hesaplamistim 21. Gundu ama bu ay klomen kullandim yumurtayi daha erken olgunlastiriyomus 10 gun once de catlatma ignesi oldu o yuzden ne zamn yumurtlama oldu ya da oldumu bilmiyorum

Benimde adete 3 gun kala cok cok silik zar zor gozuken ikinci cizgi cikmisti cnm heyecandan dayanamayip ertesi sabah doktora kan vermeye gittim 18.97 cikmisti beta :) bence sende gitsen kanda cikar
2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart

merhaba bi kaç gündür konuşmalarınızı takip ediyorum ya benim reglim 3 gün gecikti. ilk başlarda hayalet pembemsi bi çizgi çıkıyor sonra yarım saat sonra koyulaşıyor testte yarım saat sonra hiç bir manası yok diyor negatif testlerde yarım saat sonra T koyulaşır mı bilemiyorum test yapmayo bıraktım sat 14.02.2016 bat 13.03.2016 ya kanda vermeye korkuyorum kırmızıları bekliyorum artık

Bende bugün eve geçerken alayım termometre eczaneden bi bakayım...inşallah hayallerimiz düşmeyecek suya bunay tutunacak bebişlerimiz...

Kızlar dün 3 kez kahverengi pembemsi akıntı gelmisti ya hani gece kasık ve bel agrisindan uyuyamadim hatta pet koydum adet olcam diye birden goguslerim sisti suan sis ve hafif sizliyor kasil agrim kalmadi ama bel agrim var ama hala adet yok... 11 gun oldu dua edin bana insaAllah saglikli sihhatli imanli bir evladin babercisidir bunlar....

Limon bence hamilesin sen.
Kan ver canım.
Darısı başıma inşallah

Belki vardır ama erken yaptın ya ondan çıkmıodur canım :)
Reglne 2-3 gün kala yap bide inşalah hamilesindir canım ya..

Canim bendensin bendede 11 gun oldu dun gece bir mide bulantisi bir bas agrisi baktim hafif kahve akintim var dedim tamam afetim gelor. Agri kesici (majezik aldim) okdr emindim ki adet olacagimdan. Sabah kalktim hicbirsey... ayy heyrcan yaptim ha.. tek tarafli yumurtam agriyor sol taraf.. mide yanmasi falan

Canım silikse gebelik vardır, bende 2çizgi teki silik olarak öğrendim hamile olduğumu.. Testlerdede yazıyor silikte olsa 2. çizgi varsa gebelik pozitiftir diye, benim aldığımda yazıyodu.

Koyu olmasada 2. çizgi silikte olsa varsa gebelik vardır, burda birkaç kişi öyle öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…