Kizlarr lutfen bana yardim edin bhcg testi yaptim ama yorumlayamadim heralde test bozuk siz de bakabilir misiniz
Evet cizgiler bile dalga geciyo artik:) evde baska test yok reglimin 23. Gunu falan daha klomen ovitrelle bu ay vucudumun dengesi sasirdi adet zamanimida bilmiyorum:/ umutlanmiyim en iyisiTesti tekrarla. Çizgi bile nerde çıkacağını şaşırmış
Tabiki cnm demek ki hcg hormonu var yoksa niye az da olsa ćıksın ki. Benim bat 24 Mart dün test yaptım negatif biraz erken galiba2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart
Evet cizgiler bile dalga geciyo artik:) evde baska test yok reglimin 23. Gunu falan daha klomen ovitrelle bu ay vucudumun dengesi sasirdi adet zamanimida bilmiyorum:/ umutlanmiyim en iyisi
Ben de hesaplamistim 21. Gundu ama bu ay klomen kullandim yumurtayi daha erken olgunlastiriyomus 10 gun once de catlatma ignesi oldu o yuzden ne zamn yumurtlama oldu ya da oldumu bilmiyorumYumurtladigin tarihi biliyorsan 1 gün sonradan başlayıp 14.gün regl tarihin olması lazım. Öyle de hesaplaniyormus. Ben bir kaç ayı test ettim doğru çıktı. Öyle hesaplasana canım
2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart
merhaba bi kaç gündür konuşmalarınızı takip ediyorum ya benim reglim 3 gün gecikti. ilk başlarda hayalet pembemsi bi çizgi çıkıyor sonra yarım saat sonra koyulaşıyor testte yarım saat sonra hiç bir manası yok diyor negatif testlerde yarım saat sonra T koyulaşır mı bilemiyorum test yapmayo bıraktım sat 14.02.2016 bat 13.03.2016 ya kanda vermeye korkuyorum kırmızıları bekliyorum artık2.ayım canım bilmezmiyim hiç negatif testi hepsi toptan bozuk olup silik çıkarıyo olamaz dimi ama bu testlerin yarısı ilk ay gitti denedim hiç hayalet çizgi bile yoktu bat tarihi 19 mart
Gelmez iyiyi düşün. Hem zaten regl olcakmış gibi oluyormuş zaten. Dün meraktan derece aldım. Ateş gün geçtikçe yükseliyormuş ya . Her gün ölçerek bakacam. Eğer düşerse benim hayaller de suya..
Canim klomene baslamistin durumlar ne sende. Bende cuma günü baslicam insallahHee tamam canım ay Sağol valla iyi oldu söyledigin
Bende bugün eve geçerken alayım termometre eczaneden bi bakayım...inşallah hayallerimiz düşmeyecek suya bunay tutunacak bebişlerimiz...
kızlar dayanamadım yine test yaptım yine silik çizgi biraz koyulassa rahatlıycam arada kaldımiki aydır test yapıyorum hiç silik çizgi görmedim 2 .gününde bile koyulaşmamış olurdu testlerim biliyorum geçersiz ama şimdi 10 dk olmadan silik çizgi oluyor ve saatler sonra tam net çizgi oluşuyor ve belki hatırlayanınız vardır 152 gebelik testim vardı inanıan yapınca en az aynı anda 4 gebelik testi yapıyorum hepsi silik ovu koyulaşıyor
9 gun vartutmuşsa bile daha yeni yerlesiyordur belki, bilincindeyim ama evde tezt durttu beni
Benimde cok var ama yumurtlamadan sonra gogus hassasiyetim gecmedi.kasık agrım da var.Özellikle bugün kasık ve bel agrısı cogaldı.akıntı ara ara yogun bir sekilde beyaz kremsi gibi geliyo..akıntıya takılmıyorum her ay aynı zaten bu donemde hep oluyo..kasık ve bel agrısını supheli goruyorum.sanki adet olcam gibi..yada dogum yapcam gibi his var.nefes aldıkca batıyo..hamile kalmadan dogurcam sanki
Kızlar dün 3 kez kahverengi pembemsi akıntı gelmisti ya hani gece kasık ve bel agrisindan uyuyamadim hatta pet koydum adet olcam diye birden goguslerim sisti suan sis ve hafif sizliyor kasil agrim kalmadi ama bel agrim var ama hala adet yok... 11 gun oldu dua edin bana insaAllah saglikli sihhatli imanli bir evladin babercisidir bunlar....
kızlar dayanamadım yine test yaptım yine silik çizgi biraz koyulassa rahatlıycam arada kaldımiki aydır test yapıyorum hiç silik çizgi görmedim 2 .gününde bile koyulaşmamış olurdu testlerim biliyorum geçersiz ama şimdi 10 dk olmadan silik çizgi oluyor ve saatler sonra tam net çizgi oluşuyor ve belki hatırlayanınız vardır 152 gebelik testim vardı inanıan yapınca en az aynı anda 4 gebelik testi yapıyorum hepsi silik ovu koyulaşıyor
Geçersiz gibi sanki tekrar yap canım.Kizlarr lutfen bana yardim edin bhcg testi yaptim ama yorumlayamadim heralde test bozuk siz de bakabilir misiniz
merhaba bi kaç gündür konuşmalarınızı takip ediyorum ya benim reglim 3 gün gecikti. ilk başlarda hayalet pembemsi bi çizgi çıkıyor sonra yarım saat sonra koyulaşıyor testte yarım saat sonra hiç bir manası yok diyor negatif testlerde yarım saat sonra T koyulaşır mı bilemiyorum test yapmayo bıraktım sat 14.02.2016 bat 13.03.2016 ya kanda vermeye korkuyorum kırmızıları bekliyorum artık
KIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?