allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ya çok mutlu oldum. senin arkandan gidiyorum sen deyince gittim 10 tane test aldımKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
benim de pko m vardı 2. ayda hamile kaldım işteeeeeeee kistlere inaatt hamileyiiiizzzzKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Merhaba güzel haberlerin var mı ???Canım benim de böleydi daha koyu bile çıkmıştı ama gebelik testinde hiç çizgi yoktu bir gün geçti adetim ama idrarda çıkmadı henüz dene istersen bi şansını ama ovulasyon testine bakıp ümitlenme çünkü yanıltıyo gerçktn
2 gündür pembe akinti devam ediyor. Sabah oluyor öğleden sonra kesiliyor. Kanama degil cok net. Dun kan testi yaptirdim 2.59 cikti. Adetime 6 gun var. Acaba var mi bilmiyorum beklemesi cok zor. Gec dollenme olduysa deger artabilir dedi doktor. Bekliycez adet gecikirse tekrar bakicaz dedi.. benzer durum yasayan var mi acaba ???Yani adet gününü beklemkten baska ypcak bişi yok suan için.. benimde kanamam oldu 3gün fln kesik kesik sürdü,ama benim adet günüme denk geldiği için '' aaa bu ay nie bukadr az sürdü adetim, hiç kanım yokmu ne '' fln dedim. Ztn ozmn hamileymişim, cünkü doktorum bu adet tarihine göre bebek büyük ,sat yanlışın var dedi.. doktorlar acıkca söylüyor emin ol, üzülecegn bisi de demems aslında.. hakkınızda hayırlısı olsunn ,allahım isteyen herkese bebek nasip etsin insallahh
Pazar bitti klomen şimdi çalisma var gün aşırı yapıyorum cuma doktora gideceğim allahın izniyle..sen hasta oldun mu normal mi kanamanCanim klomene baslamistin durumlar ne sende. Bende cuma günü baslicam insallah
Merhaba çok sevdim bana umut oldunuz :) bende de 3 tane polip var 10 aydır olmuyor. İnşallah bende sizin gibi sevinirimKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Tebrikler canım Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsinnnKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Malesef yok canım 3 günlük gecikme ardından bugün hastalandım gene ağlıyorum ama napalım vardr bi zamanıMerhaba güzel haberlerin var mı ???
HYrlısı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsnKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
KIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım [/QUOTE
Şans eseri gezerken okudum Canm gerçekten tadavisiz mi kaldın bende çikolata kisti 5 cm ve de pko var pazartesi aşılama oldum şuan beklemedeyim
Pazartesi kan vermeyi dusunuyorum canım.hakkımda hayırlısı olsun ama içimden bir ses hamilesin diyobenim de belim cok agrimisti ve hala agriyo arkaya tutunmus cunku :)) insallah hamilesindir caniimm ama ben silik cizgiyi gordum bence kan vermelisin :))
KIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Gozun aydınnnKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
merhaba bi kaç gündür konuşmalarınızı takip ediyorum ya benim reglim 3 gün gecikti. ilk başlarda hayalet pembemsi bi çizgi çıkıyor sonra yarım saat sonra koyulaşıyor testte yarım saat sonra hiç bir manası yok diyor negatif testlerde yarım saat sonra T koyulaşır mı bilemiyorum test yapmayo bıraktım sat 14.02.2016 bat 13.03.2016 ya kanda vermeye korkuyorum kırmızıları bekliyorum artık
canım tedavi olmadım kistle ilgili ilaç içmedim 2.ayımda hamileyim.umarım senin de vardır.Şans eseri gezerken okudum Canm gerçekten tadavisiz mi kaldın bende çikolata kisti 5 cm ve de pko var pazartesi aşılama oldum şuan beklemedeyim
7 günse en azından bir gebelik testi alıp denemelisin eczaneden 7 ve 10 gün arasında 90% sonuç veriyorMERHABA BEN ADET DÖNEMİNDEN 2 ÖNCE İLİŞKİYE GİRDİM NORMALDE KORUNUYORDUK İLK DEFA KORUNMADIK VE ADET DÖNEMİM GELDİGİNDE ADET OLMADIM 7 GÜN OLDU GECİKTİM LÜTFEN BİRİ BİRŞEY SÖYLESİN
Allah razı olsun umarım sende hamilesindir.Gozun aydınnnsaglicakla buyut bebisini
Ağlama lütfen yaMalesef yok canım 3 günlük gecikme ardından bugün hastalandım gene ağlıyorum ama napalım vardr bi zamanı
Doktor takibi yaptiriyomusun canim yumurtalar ne kadar olmuş ? Cuma günü neye bakacak. Evet dün oldum cuma doktora gidecem bende. Normal oluyor canim her zamanki gibiPazar bitti klomen şimdi çalisma var gün aşırı yapıyorum cuma doktora gideceğim allahın izniyle..sen hasta oldun mu normal mi kanaman
Seninki biraz mucize olmuş Canm ne güzelcanım tedavi olmadım kistle ilgili ilaç içmedim 2.ayımda hamileyim.umarım senin de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?