Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

KIZLARRRRRR hamileyim demek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ya çok mutlu oldum. senin arkandan gidiyorum sen deyince gittim 10 tane test aldım ya yapmıyorum ama benimkiler ilk etapta silik çıkmıyor kuruyunca anlaşılıyor

KIZLARRRRRR hamileyim demek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
benim de pko m vardı 2. ayda hamile kaldım işteeeeeeee kistlere inaatt hamileyiiiizzzz tebrikleeeeeerrrr çok sevindim canıımmm Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsiiiinnn :))))

Merhaba güzel haberlerin var mı ???

2 gündür pembe akinti devam ediyor. Sabah oluyor öğleden sonra kesiliyor. Kanama degil cok net. Dun kan testi yaptirdim 2.59 cikti. Adetime 6 gun var. Acaba var mi bilmiyorum beklemesi cok zor. Gec dollenme olduysa deger artabilir dedi doktor. Bekliycez adet gecikirse tekrar bakicaz dedi.. benzer durum yasayan var mi acaba ???

benim de belim cok agrimisti ve hala agriyo arkaya tutunmus cunku :)) insallah hamilesindir caniimm ama ben silik cizgiyi gordum bence kan vermelisin :))
Pazartesi kan vermeyi dusunuyorum canım.hakkımda hayırlısı olsun ama içimden bir ses hamilesin diyo sonra sus ya degilsen cok uzulursun umitlenme diyorum

MERHABA BEN ADET DÖNEMİNDEN 2 ÖNCE İLİŞKİYE GİRDİM NORMALDE KORUNUYORDUK İLK DEFA KORUNMADIK VE ADET DÖNEMİM GELDİGİNDE ADET OLMADIM 7 GÜN OLDU GECİKTİM LÜTFEN BİRİ BİRŞEY SÖYLESİN

Şans eseri gezerken okudum Canm gerçekten tadavisiz mi kaldın bende çikolata kisti 5 cm ve de pko var pazartesi aşılama oldum şuan beklemedeyim
canım tedavi olmadım kistle ilgili ilaç içmedim 2.ayımda hamileyim.umarım senin de vardır.

7 günse en azından bir gebelik testi alıp denemelisin eczaneden 7 ve 10 gün arasında 90% sonuç veriyor

Pazar bitti klomen şimdi çalisma var gün aşırı yapıyorum cuma doktora gideceğim allahın izniyle..sen hasta oldun mu normal mi kanaman
Doktor takibi yaptiriyomusun canim yumurtalar ne kadar olmuş ? Cuma günü neye bakacak. Evet dün oldum cuma doktora gidecem bende. Normal oluyor canim her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…