o kadar heyecanlıyım ki adetim 3 gün geciktiginde denedim malesef7 günse en azından bir gebelik testi alıp denemelisin eczaneden 7 ve 10 gün arasında 90% sonuç veriyor
MERHABA BEN ADET DÖNEMİNDEN 2 ÖNCE İLİŞKİYE GİRDİM NORMALDE KORUNUYORDUK İLK DEFA KORUNMADIK VE ADET DÖNEMİM GELDİGİNDE ADET OLMADIM 7 GÜN OLDU GECİKTİM LÜTFEN BİRİ BİRŞEY SÖYLESİN
MERHABA BEN ADET DÖNEMİNDEN 2 ÖNCE İLİŞKİYE GİRDİM NORMALDE KORUNUYORDUK İLK DEFA KORUNMADIK VE ADET DÖNEMİM GELDİGİNDE ADET OLMADIM 7 GÜN OLDU GECİKTİM LÜTFEN BİRİ BİRŞEY SÖYLESİN
Aslinda dusunuyorum esim cok istiyor kafamada cok takiyorum bu yuzden mi olmuyorum diye düşünüyorum da bir yandan
Bence idrar testini uygulayabilirsin. Bebek dusunmuyorsunuz sanirim.. ?
KIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Canım allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versinçok sevindim canım.. hayırlı olsun :) sağ salim kucağına alırsın inşallah
canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.Seninki biraz mucize olmuş Canm ne güzel
Gozun aydin cnmmmm cok sevindim kan testi mi yaptirdin pekiKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Kesinlikle stresden etkileniyoruz. Ben de olmicakmi falan dedim, uyuyamadm. Sistimm, hamilelik belirtileri gosterdm, adetim gecikti ama hamile deildim... cok kotuydum. Dedim bundan snra stres yapmicam..dusunmemek zor biliyorum ama elinden geldigince stres yapma, canını sıkma allahin izniyle bebegin olur elbet, icini ferah tut...Aslinda dusunuyorum esim cok istiyor kafamada cok takiyorum bu yuzden mi olmuyorum diye düşünüyorum da bir yandan
Hayirli olsunnn,KIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
teşekkür ederim canım dün yaptırdım bata 5 gün varken yani dün yaptırdım hcg 8.85 dr daha çok minik dediGozun aydin cnmmmm cok sevindim kan testi mi yaptirdin peki
çok teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimHayirli olsunnn,bebegini kucagina almakta nasip olur insallahh. Bebekler mucizeleriyle ,uğurlariyla gelir hep buna inanmisimdir..allahim isteyen herkese bebek nasip etsin, aminn..
Darisi basimiza benim de 3 cm lik cikolata kistim varKIZLARRRRRR hamileyimdemek ki 5 cm.lik çikolata kisti ile hamile kalınıyormuş 2 .ayda hamile kaldım
Kesinlikle stresden etkileniyoruz. Ben de olmicakmi falan dedim, uyuyamadm. Sistimm, hamilelik belirtileri gosterdm, adetim gecikti ama hamile deildim... cok kotuydum. Dedim bundan snra stres yapmicam..dusunmemek zor biliyorum ama elinden geldigince stres yapma, canını sıkma allahin izniyle bebegin olur elbet, icini ferah tut...
Kızlar bir süredir yazamıyorum adetime 1 gun kaldı. Adet olcakmisim gibi kasik agrisi ve batmalari. Hatta bacağıma vuran ağrılar mide bulantısı ve ekşimesi var birkaç gündür ama kasik ağrıları önceden başlamıştı. Benim genelde birkaç gün önceden damla damla gelirdi ama gelmedi henüz. Devamlı idrar yapıyorum bu belirtiler işaret mi sizce???kasik agrisi yaşayıp hamile kalan var mı ???
Hayirli olsun canimmm allah sahlikla kicagina almak nasip etsin cok sevindimmm.. :)canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.
Evet cnm dusuk cikmasi normal benimde 18.97 cikmisti 3 gun kala hayirlisi olsun cnm yaaa :)teşekkür ederim canım dün yaptırdım bata 5 gün varken yani dün yaptırdım hcg 8.85 dr daha çok minik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?