Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aslinda dusunuyorum esim cok istiyor kafamada cok takiyorum bu yuzden mi olmuyorum diye düşünüyorum da bir yandan
Kesinlikle stresden etkileniyoruz. Ben de olmicakmi falan dedim, uyuyamadm. Sistimm, hamilelik belirtileri gosterdm, adetim gecikti ama hamile deildim... cok kotuydum. Dedim bundan snra stres yapmicam..dusunmemek zor biliyorum ama elinden geldigince stres yapma, canını sıkma allahin izniyle bebegin olur elbet, icini ferah tut...

Kızlar bir süredir yazamıyorum adetime 1 gun kaldı. Adet olcakmisim gibi kasik agrisi ve batmalari. Hatta bacağıma vuran ağrılar mide bulantısı ve ekşimesi var birkaç gündür ama kasik ağrıları önceden başlamıştı. Benim genelde birkaç gün önceden damla damla gelirdi ama gelmedi henüz. Devamlı idrar yapıyorum bu belirtiler işaret mi sizce???kasik agrisi yaşayıp hamile kalan var mı ???

Dikkatimi çektide canım, bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu

Ben kasık ağrısı yaşadım canım hemde şiddetli sağ kasığımda özellikle.. Regl ağrısı deildi, farklı bir kasık ağrısıydı.
İnşallah hamilesindir. Aslında test yapsan çıkabilir 1gün kaldıysa.

Kızlar merhaba bugün klomenden sonra çatlama iğnemi vuruldum doktor muane etti sağda hiç yymurtan oluşmamış solda 3tane dedi acaba normalmi sağda yumurta oluşmaması 2taraflı oluşmazmı bide bu çatlama iğnesi adet gecikmesi falan yaparmı merak ediyorum gecikince umutlanmamak için

Kızlar bugün adetimin üstünden 3 gun gecti ve hala olmadım test yapmadm yarın sabah yapıcam içimde bi heyecann sanki ilk defa anne olmuş gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…