Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar açıkcası biraz ümitsizdim çok uğrasarak hamile kalıcağımı düşündüm hep çünkü çok dr ameliyat ol dedi kistim 5 cm ve yapışık ağrı vardı ve dr bana paran varsa uşraşma tüp bbek yap dedi bende hiç denemedim deneyim olmazsa tüp bebek son çarem olur demiştim demek ki hamile kalınabilirmişBELİRTİLERİM beraberlikten sonra yani 7 marttan 3 gün sonrası ğöğüsümde karıncalanma(karıncalanma hiç kesilmeden hala devam ediyor) sanki süt akacakmış gibi göğüste damarlanma ,sanki sağ kasığımın üstünde birşey var gibi ve ve sağ kasık üstünde şimşek çakması gibi sancısı ağrı oldu kasıkta (başımız ağrıdığnda olur hani) ara ara batmalar ve sancı ,bel ağrım şimdilik 2 kez ağrıdı, lh piki 5 ve 6.gün 7.den sonra her an adet olacakmışım gibi ağrı , 6 gündür midem yanıyor ve gaz var hem midemde hem de bağırsaklarda,3 gün önce canım deli gibi badem(çağla) istedi şekerpancarı haşlaması da istedi,karnımı koruma içgüdüsü, üşüdüm belden aşağı özellikle ve bacak ağrıları oturduğum yerlerimde sancı girdi ara ara, 4 gün önce 2 ayrı dr randevu aldım kesin hamileyim diye öyle hissettim çünkü 14 marta silik testler yaptım 15 de kan testi verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim 14.den bu güne kadar toplam 45 test yapmışım o silik çizgi hiç değişmedi hep aynı kaldı ..umarım hcg yükselir kese kalp atımı herşey yolunda gider rabbim isteyen herkese nasip etsin

Cnm benimde adete 4 gun kala fln acayip bi akintim baslamisti. Buldigin islaklik hissediodum hep ki gunluk ped kullaniodum zaten.
son zamana kadar hamilelik belirtin yoktu akıntın yoktu regl yakın oldu benimde hatırladığım bu ay benim göğüsler ovsdan sonra sızlamaya başladı biraz da akıntım var süt beyazı bakalım tüm yumrtlama haftasını değerlendirdim ama öyle deli gibi kasığım falan ağrımıyı..

tebrikler belirti paylaş kız çok sevindim.

Mrbb, bu belirtileri hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım.. mide eksimesi normalde olur muydu?daha önceden olmuyorsa işaret olabilir.. ben sürekli mide ekşimesi yaşıyorum mesela.. o geçiyor midem yanıyor.. nöbetlese oluyor.. kasık ağrılarım ise idrar enfeksiyonunun belirtisi..

Mide ekşimesi çok yaşamam normalde ama iştahım çok açık devamli yiyorum:) kasik agrilarim adet sancisi gibi kariştiriyor sa olabilirim.geçen ay hsg cekilmistim. Tüplerim acildi .aslında 1 yildir deniyoruz doktor sabret dese de ben artık yoruldum her ay kendimi dinlemekten..

Aslında idrar testi yaptım dün negatif çıktı. Yarın da geçsin .gelmezse kan testi yapıcam.

arkadaşlar beta hcg 21,94 çıktı kan tahlilimde bana dediler hamilesin eve geldim ertesi gün adet oldum şimdi ben hamilemiyim değilmiyim nasıl anlayacağım sorular kafamda dolaşıp duruyyorr

Mrb seker, 2 hafta sonra randevumuz var, saklanmazsa ozmn ogrenecegiz:) doktorumuz 2 hfta önce baktıgında kıza bnzıyor ama kesin konusmak ıcın erken dedi. Rüyamda ise erkek bebek görüyorum..

O kadar uzun sürüyomu ya :) Bende çok merak ediorum ama çok var bana. Allah gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşlar beta hcg 21,94 çıktı kan tahlilimde bana dediler hamilesin eve geldim ertesi gün adet oldum şimdi ben hamilemiyim değilmiyim nasıl anlayacağım sorular kafamda dolaşıp duruyyorr
Üzerine görme diye bişi diolar o mu acaba.. Yada tutunamadı mı ?
Bence doktora git hemen tekrar baktır kendi kendini üzme şimdi.

benim de öyle oldu :) adetime 1hafta kala 3.2 çıktı iki gün sonra idrarda gördüm şu an 6.haftam bitti hamileyim :)))

Pazartesi kan vermeyi dusunuyorum canım.hakkımda hayırlısı olsun ama içimden bir ses hamilesin diyo sonra sus ya degilsen cok uzulursun umitlenme diyorum
merak ediyoruumm ama bence pazartesiye kadar idrar testi yaparsıınn :))) aayy hadi inşallaaaaaahhhh :)))

Üzerine görme diye bişi diolar o mu acaba.. Yada tutunamadı mı ?
Bence doktora git hemen tekrar baktır kendi kendini üzme şimdi.
dün gece ultrasona girdim baktırdım henüz kese oluşmamış ama daha çok erken olduğu için oluşmayabilir 1 hafta sonra tekrar baktır dedi doktor

Kanaman nasıl peki yani yoğunmu normal regl gibimi
normal regl oluyorum şunu merak ediyorum bu beta hcg değerleri adet döneminde yanıltıcı olabilirmi kesin sonuçmu acaba üzerine görme diye birşeyde var diyorumki ya test sonucu yanlış çıktı yada ben üzerinemi görüyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…