- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
sagol canım benim. Bakalım 9 gün kaldı bu ay göğüsler erken sinyal verdi ve arada süt beyazı akıntım oluyor.Kasıklarım da dolu gibi sanrım tüm yumurtlama haftasını değerlendirdim diye umutluyum biraz.İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz.
son zamana kadar hamilelik belirtin yoktu akıntın yoktu regl yakın oldu benimde hatırladığım bu ay benim göğüsler ovsdan sonra sızlamaya başladı biraz da akıntım var süt beyazı bakalım tüm yumrtlama haftasını değerlendirdim ama öyle deli gibi kasığım falan ağrımıyı..Cnm benimde adete 4 gun kala fln acayip bi akintim baslamisti. Buldigin islaklik hissediodum hep ki gunluk ped kullaniodum zaten.
vanım çok teşekkür ederim sağol:)Hayirli olsun canimmm allah sahlikla kicagina almak nasip etsin cok sevindimmm.. :)
Mrb seker, 2 hafta sonra randevumuz var, saklanmazsa ozmn ogrenecegiz:) doktorumuz 2 hfta önce baktıgında kıza bnzıyor ama kesin konusmak ıcın erken dedi. Rüyamda ise erkek bebek görüyorum..Dikkatimi çektide canım, bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
tebrikler belirti paylaş kız çok sevindim.kizlar biraz once oylesine icimden geldi gitim aldim tam 5 tane hamilelik testi ve ve ve ve POZITFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ayyy heycandan kalbim durucak sonunda HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Mrbb, bu belirtileri hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım.. mide eksimesi normalde olur muydu?daha önceden olmuyorsa işaret olabilir.. ben sürekli mide ekşimesi yaşıyorum mesela.. o geçiyor midem yanıyor.. nöbetlese oluyor.. kasık ağrılarım ise idrar enfeksiyonunun belirtisi..Kızlar bir süredir yazamıyorum adetime 1 gun kaldı. Adet olcakmisim gibi kasik agrisi ve batmalari. Hatta bacağıma vuran ağrılar mide bulantısı ve ekşimesi var birkaç gündür ama kasik ağrıları önceden başlamıştı. Benim genelde birkaç gün önceden damla damla gelirdi ama gelmedi henüz. Devamlı idrar yapıyorum bu belirtiler işaret mi sizce???kasik agrisi yaşayıp hamile kalan var mı ???
Mide ekşimesi çok yaşamam normalde ama iştahım çok açık devamli yiyorum:) kasik agrilarim adet sancisi gibi kariştiriyor sa olabilirim.geçen ay hsg cekilmistim. Tüplerim acildi .aslında 1 yildir deniyoruz doktor sabret dese de ben artık yoruldum her ay kendimi dinlemekten..Mrbb, bu belirtileri hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım.. mide eksimesi normalde olur muydu?daha önceden olmuyorsa işaret olabilir.. ben sürekli mide ekşimesi yaşıyorum mesela.. o geçiyor midem yanıyor.. nöbetlese oluyor.. kasık ağrılarım ise idrar enfeksiyonunun belirtisi..
Aslında idrar testi yaptım dün negatif çıktı. Yarın da geçsin .gelmezse kan testi yapıcam.Ben kasık ağrısı yaşadım canım hemde şiddetli sağ kasığımda özellikle.. Regl ağrısı deildi, farklı bir kasık ağrısıydı.
İnşallah hamilesindir. Aslında test yapsan çıkabilir 1gün kaldıysa.
Mrb seker, 2 hafta sonra randevumuz var, saklanmazsa ozmn ogrenecegiz:) doktorumuz 2 hfta önce baktıgında kıza bnzıyor ama kesin konusmak ıcın erken dedi. Rüyamda ise erkek bebek görüyorum..
sagol canım benim. Bakalım 9 gün kaldı bu ay göğüsler erken sinyal verdi ve arada süt beyazı akıntım oluyor.Kasıklarım da dolu gibi sanrım tüm yumurtlama haftasını değerlendirdim diye umutluyum biraz.
arkadaşlar beta hcg 21,94 çıktı kan tahlilimde bana dediler hamilesin eve geldim ertesi gün adet oldum şimdi ben hamilemiyim değilmiyim nasıl anlayacağım sorular kafamda dolaşıp duruyyorr
benim de öyle oldu :) adetime 1hafta kala 3.2 çıktı iki gün sonra idrarda gördüm şu an 6.haftam bitti hamileyim :)))2 gündür pembe akinti devam ediyor. Sabah oluyor öğleden sonra kesiliyor. Kanama degil cok net. Dun kan testi yaptirdim 2.59 cikti. Adetime 6 gun var. Acaba var mi bilmiyorum beklemesi cok zor. Gec dollenme olduysa deger artabilir dedi doktor. Bekliycez adet gecikirse tekrar bakicaz dedi.. benzer durum yasayan var mi acaba ???
merak ediyoruumm ama bence pazartesiye kadar idrar testi yaparsıınn :))) aayy hadi inşallaaaaaahhhh :)))Pazartesi kan vermeyi dusunuyorum canım.hakkımda hayırlısı olsun ama içimden bir ses hamilesin diyosonra sus ya degilsen cok uzulursun umitlenme diyorum
canım çok teşekkür ederim sizlerin yazdığı herşey umut oldu banabenim de pko m vardı 2. ayda hamile kaldım işteeeeeeee kistlere inaatt hamileyiiiizzzztebrikleeeeeerrrr çok sevindim canıımmm Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsiiiinnn :))))
inşalah yükselir benimde canımBenimde adete 3 gun kala cok cok silik zar zor gozuken ikinci cizgi cikmisti cnm heyecandan dayanamayip ertesi sabah doktora kan vermeye gittim 18.97 cikmisti beta :) bence sende gitsen kanda cikar
dün gece ultrasona girdim baktırdım henüz kese oluşmamış ama daha çok erken olduğu için oluşmayabilir 1 hafta sonra tekrar baktır dedi doktorÜzerine görme diye bişi diolar o mu acaba.. Yada tutunamadı mı ?
Bence doktora git hemen tekrar baktır kendi kendini üzme şimdi.
bhcg 3000lere ulaştığında kese gözüküyormuş canımdün gece ultrasona girdim baktırdım henüz kese oluşmamış ama daha çok erken olduğu için oluşmayabilir 1 hafta sonra tekrar baktır dedi doktor
Kanaman nasıl peki yani yoğunmu normal regl gibimidün gece ultrasona girdim baktırdım henüz kese oluşmamış ama daha çok erken olduğu için oluşmayabilir 1 hafta sonra tekrar baktır dedi doktor
normal regl oluyorum şunu merak ediyorum bu beta hcg değerleri adet döneminde yanıltıcı olabilirmi kesin sonuçmu acaba üzerine görme diye birşeyde var diyorumki ya test sonucu yanlış çıktı yada ben üzerinemi görüyorum acabaKanaman nasıl peki yani yoğunmu normal regl gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?