Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yoktu cnm bende dedigin gibi belirti hala da yok simdi de sadece uykum gelio aksamlari erkenden uyuyorum.

Beta hcg en net sonuç diye biliyorum ama hastanede bi karışıklık yaşanmış olma ihtimali olabilir daha mantıklı gibi

Zor demesi biliyorum ama , Öncelikle canını sıkma. oluruna bırak.. bende moralimi bozduğum ,stresden vücudumun hamileymişim gibi tepkiler verdiği bir zamanda...neden olmuyor deyip duruyordum..aglama krizleri yasiyordum ve bunu kimseye diyemiyordum.
o sıralarda bir doktorun tez yazısını okumuştum adını unuttum .. esinizle birlikte olurken bebek için yapmayın diordu. Yani kafandan at bu düşünceyi!
Bnde öyle yaptım, ovulasyon tarihlerini bıraktım. Hatta madem adet olmadım dedim, yine birlikte olduk. Ben hamile olduğumu 7.Hfta da öğrendim ve göğüs hassasiyeti dısında hiçbir belirti yasamadım onu da adet zamanina yorumladm..
Olumsuz dusuncelerden uzaklas, oluruna birak ama bunu gercekten yap.. insallah en yakin zamanda hamile oldugunu duyariz melikecim...

O kadar uzun sürüyomu ya :) Bende çok merak ediorum ama çok var bana. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Yok deil:) sanirim 16. Haftadan itibaren gorebiliorsun. Ama doktorumzla randevumuz ayin sonunda oyuzden bizim cinsiyeti ogrenmemiz biraz gecikecek. Saglikli hayirli bir bebegimiz olsunda ,allahin takdiri kiz yada erkek farketmez raziyiz..
Tesekkür edermm seninde öyle cnm sağol:)

hımm sanrım zaman en kesin cevap olacak şimdi adetin bitmesini bekle sonra tekrar doktora git falan 10 gün beklemem lazım desenize
eğer drunu arayabilme ihtimalin varsa ara sor yoksada acile gidip hcgne tekrar baktır üsütne görmede olabilir ama kırmızı yani bildiğin kan düşük riskidir ve senin yoğun belki önleyici ilaç verebilirler hcgen yükselmişsse sorun yoktur ve ilaç verir

merak ediyoruumm ama bence pazartesiye kadar idrar testi yaparsıınn :))) aayy hadi inşallaaaaaahhhh :)))

Evet kendimi bildigimden iki test aldım.sabah yapıcam bel ve kasık ağrım devam ediyo.adet olucam gibi hissediyorum.sitresten erken gelme ihtimali varmıdır

kimyasal gebelik yasamis da olabilirsin bence kanina bi daha baktir ve doktorla iletisime gec insallah hamilesindir

Evet kendimi bildigimden iki test aldım.sabah yapıcam bel ve kasık ağrım devam ediyo.adet olucam gibi hissediyorum.sitresten erken gelme ihtimali varmıdır
hamile degilsen stresten etkilenebilirsin ayrica hamileysen de stresten bebegi etkileyebilirsin bence rahat ol :))) ama bence hamilesin ve bebislerimizi beraber bekliceezz :)))

Bilmiyorum canım bekleyip göricez inşallah nasip olur

belli olmaz belki çıkar ama ben 14 sabah yaptım çıkmadı idrar tutmadan akşam yptım çıktı
muhtemelen nbenim geç döllenme olabilir mart 14.de kan verdim sabah 19.gün bat nerdeyse 6 gün önce vermişim keşke bekleseydim hcg yi taktım şimdi kafaya 8.85 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…