- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Yoktu cnm bende dedigin gibi belirti hala da yok simdi de sadece uykum gelio aksamlari erkenden uyuyorum.son zamana kadar hamilelik belirtin yoktu akıntın yoktu regl yakın oldu benimde hatırladığım bu ay benim göğüsler ovsdan sonra sızlamaya başladı biraz da akıntım var süt beyazı bakalım tüm yumrtlama haftasını değerlendirdim ama öyle deli gibi kasığım falan ağrımıyı..
Beta hcg en net sonuç diye biliyorum ama hastanede bi karışıklık yaşanmış olma ihtimali olabilir daha mantıklı gibinormal regl oluyorum şunu merak ediyorum bu beta hcg değerleri adet döneminde yanıltıcı olabilirmi kesin sonuçmu acaba üzerine görme diye birşeyde var diyorumki ya test sonucu yanlış çıktı yada ben üzerinemi görüyorum acaba
Zor demesi biliyorum ama , Öncelikle canını sıkma. oluruna bırak.. bende moralimi bozduğum ,stresden vücudumun hamileymişim gibi tepkiler verdiği bir zamanda...neden olmuyor deyip duruyordum..aglama krizleri yasiyordum ve bunu kimseye diyemiyordum.Mide ekşimesi çok yaşamam normalde ama iştahım çok açık devamli yiyorum:) kasik agrilarim adet sancisi gibi kariştiriyor sa olabilirim.geçen ay hsg cekilmistim. Tüplerim acildi .aslında 1 yildir deniyoruz doktor sabret dese de ben artık yoruldum her ay kendimi dinlemekten..
Yok deil:) sanirim 16. Haftadan itibaren gorebiliorsun. Ama doktorumzla randevumuz ayin sonunda oyuzden bizim cinsiyeti ogrenmemiz biraz gecikecek. Saglikli hayirli bir bebegimiz olsunda ,allahin takdiri kiz yada erkek farketmez raziyiz..O kadar uzun sürüyomu ya :) Bende çok merak ediorum ama çok var bana. Allah gönlüne göre versin inşallah.
hımm sanrım zaman en kesin cevap olacak şimdi adetin bitmesini bekle sonra tekrar doktora git falan 10 gün beklemem lazım desenizeBeta hcg en net sonuç diye biliyorum ama hastanede bi karışıklık yaşanmış olma ihtimali olabilir daha mantıklı gibi
eğer drunu arayabilme ihtimalin varsa ara sor yoksada acile gidip hcgne tekrar baktır üsütne görmede olabilir ama kırmızı yani bildiğin kan düşük riskidir ve senin yoğun belki önleyici ilaç verebilirler hcgen yükselmişsse sorun yoktur ve ilaç verirhımm sanrım zaman en kesin cevap olacak şimdi adetin bitmesini bekle sonra tekrar doktora git falan 10 gün beklemem lazım desenize
inşallah bu ay tutunmuştur benim dua et.Yoktu cnm bende dedigin gibi belirti hala da yok simdi de sadece uykum gelio aksamlari erkenden uyuyorum.
Insallah cnm yaaa beraber bekleriz insallah bebislerimizi :)inşallah bu ay tutunmuştur benim dua et.
Bende sali gunu gitcem doktora 6+4 olcam sali unu. Kalp atisi duyulur mu ki gittigimde bide 4+4 de sadece kese gozukmustu. Bu sefer bebekte gozukur dimi :)inşallah bu ay tutunmuştur benim dua et.
merak ediyoruumm ama bence pazartesiye kadar idrar testi yaparsıınn :))) aayy hadi inşallaaaaaahhhh :)))
canım kaç gün kaldı bataEvet kendimi bildigimden iki test aldım.sabah yapıcambel ve kasık ağrım devam ediyo.adet olucam gibi hissediyorum.sitresten erken gelme ihtimali varmıdır
canım kaç gün kaldı bata
canım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına amin.Tebrik ediyorum canım benim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bize de çok dua et...
ben ayın 14 silk çizgi gördüm yani yumurtlamadan sonra 8 .gün8 günüm kaldı canım.
kimyasal gebelik yasamis da olabilirsin bence kanina bi daha baktir ve doktorla iletisime gec insallah hamilesindirnormal regl oluyorum şunu merak ediyorum bu beta hcg değerleri adet döneminde yanıltıcı olabilirmi kesin sonuçmu acaba üzerine görme diye birşeyde var diyorumki ya test sonucu yanlış çıktı yada ben üzerinemi görüyorum acaba
hamile degilsen stresten etkilenebilirsin ayrica hamileysen de stresten bebegi etkileyebilirsin bence rahat ol :))) ama bence hamilesin ve bebislerimizi beraber bekliceezz :)))Evet kendimi bildigimden iki test aldım.sabah yapıcambel ve kasık ağrım devam ediyo.adet olucam gibi hissediyorum.sitresten erken gelme ihtimali varmıdır
Yarın 7. Gunum cikmaz mi diyosunben ayın 14 silk çizgi gördüm yani yumurtlamadan sonra 8 .gün
Bilmiyorum canım bekleyip göricezkimyasal gebelik yasamis da olabilirsin bence kanina bi daha baktir ve doktorla iletisime gec insallah hamilesindir
hamile degilsen stresten etkilenebilirsin ayrica hamileysen de stresten bebegi etkileyebilirsin bence rahat ol :))) ama bence hamilesin ve bebislerimizi beraber bekliceezz :)))
belli olmaz belki çıkar ama ben 14 sabah yaptım çıkmadı idrar tutmadan akşam yptım çıktıYarın 7. Gunum cikmaz mi diyosun
muhtemelen nbenim geç döllenme olabilir mart 14.de kan verdim sabah 19.gün bat nerdeyse 6 gün önce vermişim keşke bekleseydim hcg yi taktım şimdi kafaya 8.85 çıktıbelli olmaz belki çıkar ama ben 14 sabah yaptım çıkmadı idrar tutmadan akşam yptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?