benim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruzArkadaslar merabalar bugun adet gunum henuz olmadim ve normalde adet olmaya basladigim an baslardi kasik agrim ve iki uc gundur kasik ve bel agrim var yogun simdiye kadar hic bel agrisi yasamadim ben sizce hamilelige isaret olabilirmi tecrubeliarkadaslar lutfen yardmci olabilirmi
Cok tesekkur ederim hic egilip kalkamiyorum belimden kasiklarmdada devammli bir sizi bugun adet gunum yarin test yapcam insallah vardir bebekbenim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor sırtıma tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz)
6 gun kala iyi bir deger bence canım ikiye katlayarak hesaplarsak adet gunu 65 falan olması gerek buda normal bir deger.2 gun arayla kan verirsen netlesmis olur.bence deger gunune gore iyimuhtemelen nbenim geç döllenme olabilir mart 14.de kan verdim sabah 19.gün bat nerdeyse 6 gün önce vermişim keşke bekleseydim hcg yi taktım şimdi kafaya 8.85 çıktı
benim adetime 5 gün kala çıkmıştı idrarda :) nasıl sabrettinCok tesekkur ederim hic egilip kalkamiyorum belimden kasiklarmdada devammli bir sizi bugun adet gunum yarin test yapcam insallah vardir bebek
Hamilelik belirtileri regl belirtilerine cok benzer bel agrimasi ve kasık sancilari en belirgin belirtidir bence yarın sabah ilk idrarınızla hemen bir test yapınArkadaslar merabalar bugun adet gunum henuz olmadim ve normalde adet olmaya basladigim an baslardi kasik agrim ve iki uc gundur kasik ve bel agrim var yogun simdiye kadar hic bel agrisi yasamadim ben sizce hamilelige isaret olabilirmi tecrubeliarkadaslar lutfen yardmci olabilirmi
Insallah hayirli guzel bir sonuc cikarda mutlaka atarim ben bekliyemiyorum esim bekletti gunun gecsin illa diyebenim adetime 5 gün kala çıkmıştı idrarda :) nasıl sabrettinresmini at sabah mutlaka inşallah vardır
hadi hayırlısı olsun bakalım :)))Insallah hayirli guzel bir sonuc cikarda mutlaka atarim ben bekliyemiyorum esim bekletti gunun gecsin illa diye
Iste ben bu yasa kadar hic bel agrisi yasamadim adetliyken bile kasik agrimda adet oldugum andan itibaren baslardi o yuzden umutlandim baya bu ay belimden egilip kalkamiyorum bileHamilelik belirtileri regl belirtilerine cok benzer bel agrimasi ve kasık sancilari en belirgin belirtidir bence yarın sabah ilk idrarınızla hemen bir test yapın
Insallah cok tesekkurler :))hadi hayırlısı olsun bakalım :)))
Valla benim eşimde çok dakikdir cnm bende oyleyimdir ama bence bize inat rahat bir bebis olucak bizim bebisler sanırsam bekletmeyi çok sevecekler çok yandık vallahiInsallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artik
benim adetime 5 gün kala çıkmıştı idrarda :) nasıl sabrettinresmini at sabah mutlaka inşallah vardır
erken normal ikisinde de çıktı benim.. geç döllenme olmuştur belki sabret benceMerhaba adetine 5 gün kala erken gebelik testinde mi çıktı benim de 20 mart dün yaptım normal gebelik yani 5 gün kala ama negatifti yoğun bel Ağrı'm var onun dışında birşey yok
Canım benim ikinci hamileligimde de cok bel ve kasık agrım olmustu.ve ben 5 aylık hamileyken kilomu aldın diyolardı.dusun gobek cikmamistibenim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz)
erken normal ikisinde de çıktı benim.. geç döllenme olmuştur belki sabret benceadet olmadıkça umut vardır istersen kan testi yaptır :))) inşallah hamilesindir :))))
benim göbeğim zaten var cinsiyeti belli mi diyolar şimdidenCanım benim ikinci hamileligimde de cok bel ve kasık agrım olmustu.ve ben 5 aylık hamileyken kilomu aldın diyolardı.dusun gobek cikmamistigobegimde 1 tane catlagim yok arkaya yerlesmesi cok iyi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?