Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hanimlar iyiaksamlar, oncelikle tum hamişlere saglikli hamilelikler, isteyenlerede en kisa zamanda mujdeli haberler diliyorum. Regl günüm 22 mart yarina kan testi icin randevu aldim acaba cikarmi? 5-6 gün onceden cikanlari gördüm heves ettim:)

Arkadaslar merabalar bugun adet gunum henuz olmadim ve normalde adet olmaya basladigim an baslardi kasik agrim ve iki uc gundur kasik ve bel agrim var yogun simdiye kadar hic bel agrisi yasamadim ben sizce hamilelige isaret olabilirmi tecrubeliarkadaslar lutfen yardmci olabilirmi

benim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz )

Bu arada yumurtlama gününden 2 gün once ve yumurtlama günü ilişki oldu. Ve iki gun sonrasında kahverengi lekelenmem oldu ki hic ara lekelenmem olmazdı. Bunu yaşayan oldumu hic?

benim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor sırtıma tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz )
Cok tesekkur ederim hic egilip kalkamiyorum belimden kasiklarmdada devammli bir sizi bugun adet gunum yarin test yapcam insallah vardir bebek

muhtemelen nbenim geç döllenme olabilir mart 14.de kan verdim sabah 19.gün bat nerdeyse 6 gün önce vermişim keşke bekleseydim hcg yi taktım şimdi kafaya 8.85 çıktı
6 gun kala iyi bir deger bence canım ikiye katlayarak hesaplarsak adet gunu 65 falan olması gerek buda normal bir deger.2 gun arayla kan verirsen netlesmis olur.bence deger gunune gore iyi

Cok tesekkur ederim hic egilip kalkamiyorum belimden kasiklarmdada devammli bir sizi bugun adet gunum yarin test yapcam insallah vardir bebek
benim adetime 5 gün kala çıkmıştı idrarda :) nasıl sabrettin resmini at sabah mutlaka inşallah vardır

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine cok benzer bel agrimasi ve kasık sancilari en belirgin belirtidir bence yarın sabah ilk idrarınızla hemen bir test yapın

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine cok benzer bel agrimasi ve kasık sancilari en belirgin belirtidir bence yarın sabah ilk idrarınızla hemen bir test yapın
Iste ben bu yasa kadar hic bel agrisi yasamadim adetliyken bile kasik agrimda adet oldugum andan itibaren baslardi o yuzden umutlandim baya bu ay belimden egilip kalkamiyorum bile

Insallah canim hem nazli hemde cok keyfine duskun olcak bu bebisler bekletmeyi pek seviyolar babasina cekecek herhalde bende aksine cok dakikim ama napalim beklicez artik
Valla benim eşimde çok dakikdir cnm bende oyleyimdir ama bence bize inat rahat bir bebis olucak bizim bebisler sanırsam bekletmeyi çok sevecekler çok yandık vallahi

Kızlar lütfen cevap verin bugün çatlama iğneai vuruldum yumurtlama testini yaptım çift çizgi çıktı ilacun etkisindenmidir yoksa çatlamışmıdır

benim adetime 5 gün kala çıkmıştı idrarda :) nasıl sabrettin resmini at sabah mutlaka inşallah vardır

Merhaba adetine 5 gün kala erken gebelik testinde mi çıktı benim de 20 mart dün yaptım normal gebelik yani 5 gün kala ama negatifti yoğun bel Ağrı'm var onun dışında birşey yok

Merhaba adetine 5 gün kala erken gebelik testinde mi çıktı benim de 20 mart dün yaptım normal gebelik yani 5 gün kala ama negatifti yoğun bel Ağrı'm var onun dışında birşey yok
erken normal ikisinde de çıktı benim.. geç döllenme olmuştur belki sabret bence adet olmadıkça umut vardır istersen kan testi yaptır :))) inşallah hamilesindir :))))

benim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz )
Canım benim ikinci hamileligimde de cok bel ve kasık agrım olmustu.ve ben 5 aylık hamileyken kilomu aldın diyolardı.dusun gobek cikmamisti gobegimde 1 tane catlagim yok arkaya yerlesmesi cok iyi birsey

erken normal ikisinde de çıktı benim.. geç döllenme olmuştur belki sabret bence adet olmadıkça umut vardır istersen kan testi yaptır :))) inşallah hamilesindir :))))

Zor duruyorum evde sabahtan gideceğim sanırım hafif hafif baş dönmem de var bana umut oldun bel ağrısı yaşadım bende dedin fena cesaret aldım kana gideceğim

Canım benim ikinci hamileligimde de cok bel ve kasık agrım olmustu.ve ben 5 aylık hamileyken kilomu aldın diyolardı.dusun gobek cikmamisti gobegimde 1 tane catlagim yok arkaya yerlesmesi cok iyi birsey
benim göbeğim zaten var cinsiyeti belli mi diyolar şimdiden 6 haftalık diyorum desene karnım iyice çıksın diye daha çok bekliceemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…