Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim göbeğim zaten var cinsiyeti belli mi diyolar şimdiden 6 haftalık diyorum desene karnım iyice çıksın diye daha çok bekliceemm
Sana ve hamile arkadaslara bir tavsiyede bulunayim.gobekte kasinma hissettiginiz an,her dustan sonra,akliniza her geldiginde gobuse nemlendirici surun.bu bebe yagi olur.tup arko krem olur hic fark etmez nemli tutmaya calisin.iki dogum yaptim gobegimde minicik bir catlak bile yok ilk hamilelikte 48 kilo aldım.ikincide 8 kilo aldım

göğsümde başladı çatlaklar vala biooil sürmeye başladım

Evet catlağın ilk aşaması kaşıntıdır, kaşıdıkça dahada kaşınır ve catlarsiniz, bende ilk hamileligimde 7,5 aylikken 1 gecede catladim hemde oyle boyle degil harita gibi olmuştu, o sebeple bol bol nemlendirin dr.um pahalı dermokozmetik urunlere bosuna para verme bol bol badem yagi sür derdi.

Canim Benm de oyleydi bat 10martti ve ben suphelendgm için test yapmstm 3haftalkken ogrenmstm smdi 6haftalk. Aynı şikayet bende de vardi

Badem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunlukla

Badem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunlukla

Evet bende yapmamisti ama mantikli hatta vazelin de olabilir oda baya yoğundur.. Hatta hatirliyorumda son zamanlarimda küveti suyla doldurup icinde oturuyordum karnım kasinmasın diye:) eşim suda dogurcaksin yeter derdi :)

Evet vazelinde olabilir johnson baby yağ da olabilir kisacası karniniz buyumeye başladığı andan itibaren nemli tutun ve kaşımamaya gayret edin.

Mrhb kızlar ben geçen yıl doğum yaptım toplamda 12 kılo aldım emxirerek 2 ayda verdim kiloları ben 4. aydan itibaren bebe yagıvsürdüm 2 günde bir banyodan sonra hiç çatlağım yok doğuma girerken bile çatlamadım.bebe yağını öneririm.Bir de sevgiyle özlemle ger ay bebeğini bekleyen arkadaşlara Allah tez zamanda kavuştursun inşallah benim bir kızım var ama ne zorluklarla kavuştum.4 yıllık evliyim 3. Yılımızda bebeğine kavuştum bir kimyasal bir kürtaj geçirdim üzüntüler testler vs kan pıhtılaşması çıktı 9 ayımı kan sulandırıcı iğnlerle tamamladım sezeryan oldum ameliyatın sırasında rahim içine gizlenmiş büyük bir miyomda tespit edilerek çıkartıldı.Allaha çok şükür herşeye değdi yavrum kızım benimle.

Canim son durum ne sende bende yine kasik agrisi girdilavobaya gittim yine kahverengi akinti geldi.. Okadar ama bende adette agri olmaz simdi kasik agrisiyla akinti sunu dusunduruyor acaba bebek varda tutunmayami calisiyor sen kanda baktirdinmi

Kizlar bisey soracagim ozellikle hamis olanlar gogus hassasiyeti sabah yok aksama dogru giderek artiyo olanlar sizdede boylemiydi

Benimde adetlerim gecikme gününde olurum . Hatta adet olmadan 5 gun oncesinde bel ağrılarım başlardı . Ama geçen ay hiç bir ağrı sizim olmadı ve reglimin 2.gününe kadar da regl olmamistim çokta umutlanmistim. 2.günü aksami malesef regl oldum. O yüzden çok umitlenme

Canim son durum ne sende bende yine kasik agrisi girdilavobaya gittim yine kahverengi akinti geldi.. Okadar ama bende adette agri olmaz simdi kasik agrisiyla akinti sunu dusunduruyor acaba bebek varda tutunmayami calisiyor sen kanda baktirdinmi

Benim kirmizilar geldi vallah bu sefer uzulemeidm bile en azından arafta degilim onumuzdeki maclara bakariz
rabbim sana umdugunu buldursun insallah.
Hayirlisi olsun

kizlar malesef bebeyimi dusurdum cok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar

Benim kirmizilar geldi vallah bu sefer uzulemeidm bile en azından arafta degilim onumuzdeki maclara bakariz
rabbim sana umdugunu buldursun insallah.
Hayirlisi olsun
Hayirlisi olsun evet durmak yok yola devam insaAllah kucaklarimiz saglikli sihhatli evlatlarla dolur :) bende de ne adet ne hamilelik bu ay tedaviye baslayacaktim hsg cektircektim herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…