hayırlısı olsun canıımm inşallah güzel haberler verirsiiinn :)))Zor duruyorum evde sabahtan gideceğim sanırım hafif hafif baş dönmem de varbana umut oldun bel ağrısı yaşadım bende dedin fena cesaret aldım kana gideceğim
Sana ve hamile arkadaslara bir tavsiyede bulunayim.gobekte kasinma hissettiginiz an,her dustan sonra,akliniza her geldiginde gobuse nemlendirici surun.bu bebe yagi olur.tup arko krem olur hic fark etmez nemli tutmaya calisin.iki dogum yaptim gobegimde minicik bir catlak bile yokbenim göbeğim zaten var cinsiyeti belli mi diyolar şimdiden6 haftalık diyorum desene karnım iyice çıksın diye daha çok bekliceemm
göğsümde başladı çatlaklar vala biooil sürmeye başladımSana ve hamile arkadaslara bir tavsiyede bulunayim.gobekte kasinma hissettiginiz an,her dustan sonra,akliniza her geldiginde gobuse nemlendirici surun.bu bebe yagi olur.tup arko krem olur hic fark etmez nemli tutmaya calisin.iki dogum yaptim gobegimde minicik bir catlak bile yokilk hamilelikte 48 kilo aldım.ikincide 8 kilo aldım
Meraba canim bende ayni senin durumundayim guzel haberler verirsin insallahZor duruyorum evde sabahtan gideceğim sanırım hafif hafif baş dönmem de varbana umut oldun bel ağrısı yaşadım bende dedin fena cesaret aldım kana gideceğim
Meraba canim bende ayni senin durumundayim guzel haberler verirsin insallah
Evet catlağın ilk aşaması kaşıntıdır, kaşıdıkça dahada kaşınır ve catlarsiniz, bende ilk hamileligimde 7,5 aylikken 1 gecede catladim hemde oyle boyle degil harita gibi olmuştu, o sebeple bol bol nemlendirin dr.um pahalı dermokozmetik urunlere bosuna para verme bol bol badem yagi sür derdi.Sana ve hamile arkadaslara bir tavsiyede bulunayim.gobekte kasinma hissettiginiz an,her dustan sonra,akliniza her geldig buse nemlendirici surun.bu bebe yagi olur.tup arko krem olur hic fark etmez nemli tutmaya calisin.iki dogum yaptim gobegimde minicik bir catlak bile yokilk hamilelikte 48 kilo aldım.ikincide 8 kilo aldım
Kızlar günaydın birşey soracağım uma4ım cevaplarsınız. Dün akşam eşimle birliktelik oldu ve sol kasığım inanılmaz ağrıdı ağlayacaktım nerdeyseeğer hamileysem bişey olmaz demi.. bide neden ağrıdı sizde bi düşüncesi olan varmı ya da böyle olupta hamile olduğunu öğrenen oldumu hiç?
Badem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunluklaEvet catlağın ilk aşaması kaşıntıdır, kaşıdıkça dahada kaşınır ve catlarsiniz, bende ilk hamileligimde 7,5 aylikken 1 gecede catladim hemde oyle boyle degil harita gibi olmuştu, o sebeple bol bol nemlendirin dr.um pahalı dermokozmetik urunlere bosuna para verme bol bol badem yagi sür derdi.
Badem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunlukla
Bende vazelin iyi gelir die duymustum kullananz var miBadem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunlukla
İnsallah seker insallah sagliki bir sekilde umarim.Insallah cnm yaaa beraber bekleriz insallah bebislerimizi :)
Canim son durum ne sende bende yine kasik agrisi girdilavobaya gittim yine kahverengi akinti geldi.. Okadar ama bende adette agri olmaz simdi kasik agrisiyla akinti sunu dusunduruyor acaba bebek varda tutunmayami calisiyor sen kanda baktirdinmiCanim bendensin bendede 11 gun oldu dun gece bir mide bulantisi bir bas agrisi baktim hafif kahve akintim var dedim tamam afetim gelor. Agri kesici (majezik aldim) okdr emindim ki adet olacagimdan. Sabah kalktim hicbirsey... ayy heyrcan yaptim ha.. tek tarafli yumurtam agriyor sol taraf.. mide yanmasi falan
8 haftadan iibaren gorunuyorcsanirim hatirladigim kadari ile..Bende sali gunu gitcem doktora 6+4 olcam sali unu. Kalp atisi duyulur mu ki gittigimde bide 4+4 de sadece kese gozukmustu. Bu sefer bebekte gozukur dimi :)
Arkadaslar merabalar bugun adet gunum henuz olmadim ve normalde adet olmaya basladigim an baslardi kasik agrim ve iki uc gundur kasik ve bel agrim var yogun simdiye kadar hic bel agrisi yasamadim ben sizce hamilelige isaret olabilirmi tecrubeliarkadaslar lutfen yardmci olabilirmi
Canim son durum ne sende bende yine kasik agrisi girdilavobaya gittim yine kahverengi akinti geldi.. Okadar ama bende adette agri olmaz simdi kasik agrisiyla akinti sunu dusunduruyor acaba bebek varda tutunmayami calisiyor sen kanda baktirdinmi
Hayirlisi olsun evet durmak yok yola devam insaAllah kucaklarimiz saglikli sihhatli evlatlarla dolur :) bende de ne adet ne hamilelik bu ay tedaviye baslayacaktim hsg cektircektim herseyin hayirlisiBenim kirmizilar geldivallah bu sefer uzulemeidm bile en azından arafta degilim onumuzdeki maclara bakariz
rabbim sana umdugunu buldursun insallah.
Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?