Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nasil yaaa merdivenlerden mi dustun olsun uzulme hic benim tanidigim bebegini dogurdu evine taburcu oldu 2 gunlukken hastaneye goturdu bebek oldu yani beterin beteri var ve unutma hersey bir imtihan sakin sakin uzulme sanirim bir yavrun daha vardi Allah ona saglik versin. Hayirlisi herseyib nasibinde olsaydi o seninle kalirdi nasip degilmis.. Dua et bol bol Allah gonlune gore versin kalbini ferah tut

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin demekki Allah daha çok sevmiş yanına almış seni cennetten izleyecek çok zordur dayanması aynı acıyı bende yaşadım ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim ğzülme desem bir fayda yok biliyorum ama dua et Rabbim sabır versin üzüntün hafiflesin inşallah,

Kuzumm rabbim sabir versin... unutma o kimseye kaldiramayacagini yuklemez. Bol bol insirah suresini oku icin ferahlar. Kendinide suclama sakin! Rabbimin yazgisi. O verdi o aldi. Sakin üzme kendini.. hersey nasip. Rabbimin sana verdiklerine bak ve sukur et . Bugun agliyorsun belki ama en kisa zamanda guleceksin eminim cunku O aglattigi gibi sukur edip sabir edeni güldürur :)

Çok teşekkür ederim canım yazdıkların Moral oldu bana. İnşallah bu ay hamileyim dir artık allah güldürür yüzümü... allah kimseye aratmasin..

Nasil oldu cnm kaydin mi . Peki kesin dustu mu kanaman mi geldi. Doktora gittin mi belki bisey olmamistir cnm. Ay cok uzuldum yaaaaa

Canım üzülme rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sana yaşatsın inşallah

çok üzüldüm canım umarım yakın zamanda bir meleğin daha oluur

Ya birsey sormak istiyorum 2 gecedir kasik agrilarindan uykum bolunuyor bu gece yine uyandim ki oyle birnkasik agrisi cekiyorum ki duvarlari yumruklayacaktim gunduz yok sadece gece.. Neyse uyudum sabah 8 de uyandim yinekasik agrisi cok siddetli az once gecti.. Neden gece oluyor bide benim gobegimin etrafi aciyor

canım Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına da alman nasip olur.. üzülme desem de faydası yok biliyorum.. inşallah tekrar yaşamazsın böyle bir durumu

Çıkar diye biliyorum, inşallah hamilesindir :)

Doktor takibi yaptiriyomusun canim yumurtalar ne kadar olmuş ? Cuma günü neye bakacak. Evet dün oldum cuma doktora gidecem bende. Normal oluyor canim her zamanki gibi
Cuma günü yum. Takibi için çağırdı gideceğim canım inşallah güzel sonuç çıkar ilk seferde olur ikimizin de bide ikiz olursa allah derim hayali bile çok güzel

Çok şükür canım, yaşanması gerekiyormuş yaşanmış en azından şuan bebeğin seninle :)

Kizlar bisey soracagim ozellikle hamis olanlar gogus hassasiyeti sabah yok aksama dogru giderek artiyo olanlar sizdede boylemiydi
Canım Bende hep vardı ama çoğalma veya hafiflemesine çok dikkat etmedim. Zaten canım bu gögüs hassasiyeti normalde olan birşey değilki oyüzden hamile miyim diye düşündürüyo bende hiç olmazdı belirti olarak yaşadım ben.

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi..

canım yaa çok üzüldüümm ( hayırlısı böyleymiş (( inşallaaahh en yakın zamanda Rabb karnını bir daha doldurur (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…