Nasil yaaa merdivenlerden mi dustunkizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin demekki Allah daha çok sevmiş yanına almış seni cennetten izleyecek çok zordur dayanması aynı acıyı bende yaşadım ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim ğzülme desem bir fayda yok biliyorum ama dua et Rabbim sabır versin üzüntün hafiflesin inşallah,kizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustuamallahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
kizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Çok teşekkür ederim canım yazdıkların Moral oldu bana. İnşallah bu ay hamileyim dir artık allah güldürür yüzümü... allah kimseye aratmasin..Zor demesi biliyorum ama , Öncelikle canını sıkma. oluruna bırak.. bende moralimi bozduğum ,stresden vücudumun hamileymişim gibi tepkiler verdiği bir zamanda...neden olmuyor deyip duruyordum..aglama krizleri yasiyordum ve bunu kimseye diyemiyordum.
o sıralarda bir doktorun tez yazısını okumuştum adını unuttum .. esinizle birlikte olurken bebek için yapmayın diordu. Yani kafandan at bu düşünceyi!
Bnde öyle yaptım, ovulasyon tarihlerini bıraktım. Hatta madem adet olmadım dedim, yine birlikte olduk. Ben hamile olduğumu 7.Hfta da öğrendim ve göğüs hassasiyeti dısında hiçbir belirti yasamadım onu da adet zamanina yorumladm..
Olumsuz dusuncelerden uzaklas, oluruna birak ama bunu gercekten yap.. insallah en yakin zamanda hamile oldugunu duyariz melikecim...
Nasil oldu cnm kaydin mi . Peki kesin dustu mu kanaman mi geldi. Doktora gittin mi belki bisey olmamistir cnm. Ay cok uzuldum yaaaaakizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Canım üzülme rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sana yaşatsın inşallahkizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
çok üzüldüm canım umarım yakın zamanda bir meleğin daha oluurkizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
kizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
hımm sanrım zaman en kesin cevap olacak şimdi adetin bitmesini bekle sonra tekrar doktora git falan 10 gün beklemem lazım desenize
Çıkar diye biliyorum, inşallah hamilesindir :)Hanimlar iyiaksamlar, oncelikle tum hamişlere saglikli hamilelikler, isteyenlerede en kisa zamanda mujdeli haberler diliyorum. Regl günüm 22 mart yarina kan testi icin randevu aldim acaba cikarmi? 5-6 gün onceden cikanlari gördüm heves ettim:)
Cuma günü yum. Takibi için çağırdı gideceğim canım inşallah güzel sonuç çıkar ilk seferde olur ikimizin de bide ikiz olursa allah derim hayali bile çok güzelDoktor takibi yaptiriyomusun canim yumurtalar ne kadar olmuş ? Cuma günü neye bakacak. Evet dün oldum cuma doktora gidecem bende. Normal oluyor canim her zamanki gibi
Mrhb kızlar ben geçen yıl doğum yaptım toplamda 12 kılo aldım emxirerek 2 ayda verdim kiloları ben 4. aydan itibaren bebe yagıvsürdüm 2 günde bir banyodan sonra hiç çatlağım yok doğuma girerken bile çatlamadım.bebe yağını öneririm.Bir de sevgiyle özlemle ger ay bebeğini bekleyen arkadaşlara Allah tez zamanda kavuştursun inşallah benim bir kızım var ama ne zorluklarla kavuştum.4 yıllık evliyim 3. Yılımızda bebeğine kavuştum bir kimyasal bir kürtaj geçirdim üzüntüler testler vs kan pıhtılaşması çıktı 9 ayımı kan sulandırıcı iğnlerle tamamladım sezeryan oldum ameliyatın sırasında rahim içine gizlenmiş büyük bir miyomda tespit edilerek çıkartıldı.Allaha çok şükür herşeye değdi yavrum kızım benimle.
tşkler cevabın için, kan verdim biraz önce bakalım hayırlısıÇıkar diye biliyorum, inşallah hamilesindir :)
Canım Bende hep vardı ama çoğalma veya hafiflemesine çok dikkat etmedim. Zaten canım bu gögüs hassasiyeti normalde olan birşey değilki oyüzden hamile miyim diye düşündürüyo bende hiç olmazdı belirti olarak yaşadım ben.Kizlar bisey soracagim ozellikle hamis olanlar gogus hassasiyeti sabah yok aksama dogru giderek artiyo olanlar sizdede boylemiydi
Hadi bakalım, sonucunu paylaş bizimletşkler cevabın için, kan verdim biraz önce bakalım hayırlısı
Kızlar açıkcası biraz ümitsizdim çok uğrasarak hamile kalıcağımı düşündüm hep çünkü çok dr ameliyat ol dedi kistim 5 cm ve yapışık ağrı vardı ve dr bana paran varsa uşraşma tüp bbek yap dedi bende hiç denemedim deneyim olmazsa tüp bebek son çarem olur demiştim demek ki hamile kalınabilirmişBELİRTİLERİM beraberlikten sonra yani 7 marttan 3 gün sonrası ğöğüsümde karıncalanma(karıncalanma hiç kesilmeden hala devam ediyor) sanki süt akacakmış gibi göğüste damarlanma ,sanki sağ kasığımın üstünde birşey var gibi ve ve sağ kasık üstünde şimşek çakması gibi sancısı ağrı oldu kasıkta (başımız ağrıdığnda olur hani) ara ara batmalar ve sancı ,bel ağrım şimdilik 2 kez ağrıdı, lh piki 5 ve 6.gün 7.den sonra her an adet olacakmışım gibi ağrı , 6 gündür midem yanıyor ve gaz var hem midemde hem de bağırsaklarda,3 gün önce canım deli gibi badem(çağla) istedi şekerpancarı haşlaması da istedi ,karnımı koruma içgüdüsü, üşüdüm belden aşağı özellikle ve bacak ağrıları oturduğum yerlerimde sancı girdi ara ara, 4 gün önce 2 ayrı dr randevu aldım kesin hamileyim diye öyle hissettim çünkü 14 marta silik testler yaptım 15 de kan testi verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim 14.den bu güne kadar toplam 45 test yapmışım o silik çizgi hiç değişmedi hep aynı kaldı ..umarım hcg yükselir kese kalp atımı herşey yolunda gider rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım yaa çok üzüldüümmkizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Günaydın canım bu sabah test yaptın mi test kraliçesiBadem yagi tuylenme yapabilir diye klasik tüp arko kullandım çoğunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?