Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşaallah canim hadi hayırlısı. İki tarafta da var ikiz neden olmasın :)
Oo çok iyi senin Şansın daha fazlaymis neler olcak nasıl olcak yarini zor ediyorum valla e bide yarından sonra beklemece.. hersey hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun da beklemeye değer

Oo çok iyi senin Şansın daha fazlaymis neler olcak nasıl olcak yarini zor ediyorum valla e bide yarından sonra beklemece.. hersey hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun da beklemeye değer
Aynen canim ya zaman o kadar hızlı geçerken şimdi geçmek bilmez. Dusunmeyim diyorum ama düşünüyor insan . hayırlı sonuçlarımız olur insallah

yumurtalamadan sonra 9.günde yaptırmıştım :)) 3.2 çıkmıştı.. ondan 2 gün sonra da idrarda gördüm testini paylaşsana bu sabah kiiii :)
10 martta sabah ovulasyon pozitifti aksam t cok koyu çıktı.21 martta kan versem var mı yok mu belli olur sanırım.

Kızlar bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirimadetimin 4. Gününde klomen sabah akşam içtim dün doktora gittim sat 4mart doktor sağımda yumurtamın oluşmadığını solumda 3tane oluştuğunu hemen bugün çatlama iğnesi yapmam gerektiğini söyledi ve yaptırdım eve gittim yumurtlama testinde çift çizgi aynı koyuluktaydı ama ilacınmı etkisindedir bilmiyorum dün çalışma yaptık doktor iğne vurulduğun gün dahil bir gün var bir gün yok çalışın dedi bugün yine test yapsam ona göre çalışsammı gününü kaçırmaktan korkuyorum yoksa yarınımı beklesem burdaki arkadaşlar 36 saatiçinde demişler ama??

Canim benim yaaa sana bisey olmadi demi ne olurr uzulme hersey sinavv beterin beteri var seni cok iyi anliorum hamileyken baska dunyada gbi oluo insan ama bbgni kybedince olmus gbi oluo ; ( sakin isyan etme Rabbim herseyin en iyisini bilendr dinlen bol bol burayada fazla girme ki canin sklmasin ailenle vakit gecir hamilelik dsuncesnden uzak durr ;( ; ( ne olur uzulmeeee Rabbim en hayrlisini ksa zamnda nasip etsin insaallah

Günaydın canım yapmazmıyım hiç çizgi var gibi de yok gibi de, hayali üretiyor da olabilirim en saglamı kan vermek olucak.pazartesi yaptırayım diyorum.

İnanamadım canım ya
Herşeyde bir hayır vardır, tekrar olur bebeğin çok daha dikkat edersin. Çok şükür sana birşey olmamış, Allahım sabır versin

merhaba arkadaşlar. bi sorum olacak. bat ım 10 mart idi ama hala bekliyorum. 2 gündür dikkatimi çeken birşey var. afedersiniz açık anlatmak durumundayım. tuvalete gittiğimde kremsi bi akıntım oluyo aşağıdaki resimdeki gibi. resmi internetten buldum. ama biraz beklediğimde damla damla aktığını gördüm. başına böyle birşey gelen var mı? neden böyle oluyo acaba? ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle.

Eklentiler

• Hamilelik-belirtileri-akıntı.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 37
hadi yaa çok gecmıs olsun moralini bozma dicem çok zor bir durum tahmin ediyorum... inşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın, acını tez zmnda unutursun , yüzün tekrardan güler canm ...

Benimde solda 4 tane varmış ama ikisi kaliteli gibi değil dedi.. Ve pazartesi çatlama iğnemi oldum sabah o gün akşam ve yarın akşam dedi sonra gün aşırı dedi bize.. Her dr farklı söylüyor ama sen riske atma bugünde devam et sonra gün aşırı denersiniz

ruzgargullu canım ne kadar teselli olur senin için bilmiyorum ama.. aile hekimim demişti ki "hamileymişim.. 2hafta boyunca çok ağır şekilde aerobik yapmıştım ama bebeğe hiç birşey olmamıştı.. sağlıksız bebek düşer.. sağlıklı bebek ne yaparsan yap düşmez" demişti bana lekelenmem geldiğinde.. bu şekilde düşün sağlıksızmış demek ki.. Rabb im inşallah hemen karnını doldurur ve bu sefer sağ salim kucağına alırsın

Çok üzüldüm senin adına ama tekrar olacak Allah'ın izniyle inşaallah sıkma canını sana bişey olmasın yeter ki balım

Adet gününün 1 hafta gecikmesini bekle öyle test yap, hem hamile değilsen üzülmemiş olursun..
Ümidi kesmek için erken bir süreçtesin bnce, ama çok kafana takacak durumdaysan hamile klmadan öncede bir jinekoloğa görünebilirsin hersey yolunda mı diye..

Kızlar siteye gir bak netten arastir yeterrrr gidip kanda baktiriyorum geceleri kasik agrisindan yatamiyorum sabah birsey yok lavobya gittigimde kahverengi akinti en azindan kafam rahatlar kan testi verip geliyorum.. Eger hamile degilsemde dra gidim ya 13 gun gecti nedemek. Bana dua edin tamammi 3 sene olacak herkes bebek bekliyor en cokda biz herseyin hayirlisi ama yer gok dua ustune haberlicem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…