İnşaallah canim hadi hayırlısı. İki tarafta da var ikiz neden olmasın :)Cuma günü yum. Takibi için çağırdı gideceğim canım inşallah güzel sonuç çıkar ilk seferde olur ikimizin de bide ikiz olursa allah derim hayali bile çok güzel
Günaydın canımGünaydın canım bu sabah test yaptın mi test kraliçesi
yumurtalamadan sonra 9.günde yaptırmıştım :)) 3.2 çıkmıştı.. ondan 2 gün sonra da idrarda gördüm
Oo çok iyi senin Şansın daha fazlaymis neler olcak nasıl olcak yarini zor ediyorum valla e bide yarından sonra beklemece.. hersey hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun da beklemeye değerİnşaallah canim hadi hayırlısı. İki tarafta da var ikiz neden olmasın :)
Benimki de soru yani yaptın mi diyeGünaydın canımyapmazmıyım hiç çizgi var gibi de yok gibi de, hayali üretiyor da olabilirim en saglamı kan vermek olucak.pazartesi yaptırayım diyorum.
Aynen canim ya zaman o kadar hızlı geçerken şimdi geçmek bilmez. Dusunmeyim diyorum ama düşünüyor insan . hayırlı sonuçlarımız olur insallahOo çok iyi senin Şansın daha fazlaymis neler olcak nasıl olcak yarini zor ediyorum valla e bide yarından sonra beklemece.. hersey hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun da beklemeye değer
10 martta sabah ovulasyon pozitifti aksam t cok koyu çıktı.21 martta kan versem var mı yok mu belli olur sanırım.yumurtalamadan sonra 9.günde yaptırmıştım :)) 3.2 çıkmıştı.. ondan 2 gün sonra da idrarda gördümtestini paylaşsana bu sabah kiiii :)
Canim benim yaaakizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Günaydın canımyapmazmıyım hiç çizgi var gibi de yok gibi de, hayali üretiyor da olabilirim en saglamı kan vermek olucak.pazartesi yaptırayım diyorum.
kizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
yaa merak ettiimm :))10 martta sabah ovulasyon pozitifti aksam t cok koyu çıktı.21 martta kan versem var mı yok mu belli olur sanırım.
hadi yaa çok gecmıs olsunkizlar malesef bebeyimi dusurdumcok cok kotuyum bittim resmen hayatim sonmus gibi hissediyorum nasip olmadi bana bebeyimi kucagima almak ayagim kaydi merdivenlerden dustum Allahim bana u aciyi insallah en yakin zamanda unuturur insallah basima birdaha gelmez Allah sizi korusun hamile arkadaslar
Benimde solda 4 tane varmış ama ikisi kaliteli gibi değil dedi.. Ve pazartesi çatlama iğnemi oldum sabah o gün akşam ve yarın akşam dedi sonra gün aşırı dedi bize.. Her dr farklı söylüyor ama sen riske atma bugünde devam et sonra gün aşırı denersinizKızlar bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirimadetimin 4. Gününde klomen sabah akşam içtim dün doktora gittim sat 4mart doktor sağımda yumurtamın oluşmadığını solumda 3tane oluştuğunu hemen bugün çatlama iğnesi yapmam gerektiğini söyledi ve yaptırdım eve gittim yumurtlama testinde çift çizgi aynı koyuluktaydı ama ilacınmı etkisindedir bilmiyorum dün çalışma yaptık doktor iğne vurulduğun gün dahil bir gün var bir gün yok çalışın dedi bugün yine test yapsam ona göre çalışsammı gününü kaçırmaktan korkuyorum yoksa yarınımı beklesem burdaki arkadaşlar 36 saatiçinde demişler ama??
Sürekli vardi hassasiyet bndeKizlar bisey soracagim ozellikle hamis olanlar gogus hassasiyeti sabah yok aksama dogru giderek artiyo olanlar sizdede boylemiydi
Adet gününün 1 hafta gecikmesini bekle öyle test yap, hem hamile değilsen üzülmemiş olursun..Kızlar yardım eder mısınız ne zaman gebelik testi yapayım adetime 7 gün var merak ediyorum bu ayda olmazsa çok üzüleceğim 4 aydır istiyoruz ama olmuyor bu ay hepten ümidimi kestim ama yinede yaklaştıkça heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?