Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende öyle birşey olmadı.. Ama paylaştığın resmin üzerinde hamilelik belirtisi yazıyor demekki varmış öyle bir belirti.
Sen niye test yapmıyorsunki varsa hemen çıkarki

Güzel haberilerini bekliyoruz canım, inşallah bebek vardır

Doğru söylüyosuun en iyisi öyle yapayım zaten adama ne bulsam yediriyorum spermin kalitesi çok etkilenmez heralde

kızlar meraba aranıza yeni katıldım pko hastasıyım doktor öyle söyledi daha sonra tedaviye basladık klomen tedavisi gördük bu ay yumurtaları 18 mm iki tane vardı doktor güzel dedi 10 gün boyunca ilişki önerdi benim 14 martta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 11 mart gbi yani adettimden 3 gün önce test yaptm silik çıktı tekrar yaptım silikti 3 tane böyle silik oldu gögüslerimde dolgunluk kararık olan kısmı böyle buyumuş gbi kasıklarımda ve belimde agrı beyaz sefaf kokusuz akıntım var saçlarım aceyip derece dökülüyor ve cildimde kuruluk var bu gebelik belirtisi mi

ruzgargullu üzülme canım her serde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır. İnşallah en kisa zamanda rabbim sağlıklı bebeklere kavustursun.

ruzgargullu canim benim cok gecmis olsun Rabbim hayri serri en iyi bilen sonradan uzulecegin bir durumdu belki simdiden olmasi senin icin hayrdir belki canim insanin yuregi yine de burkuluyo evet..Rabbim bu durumu en kisa zamanda atlatip saglikli bir gebeleik nasip etsin inseallah..simdiki uzuntunu unutturacak derecede guzellikler versin amin

Bence hemen hastaneye koşup kan tahlili yaptırmalısın pozitifi kanlada garantilemiş olursun

canım ben pik den 8 gün sonra idrar testi yaptım hayalet gibi 2.çizgiyi gördüm evet hamileyim dedm ardından eyvah regl oldum diye koştum wcye aynen bu renk bayağı katı kremsi çay kaşığı kadar miktarda geldi bilgin olsun sonra evet dedim hamileyim

benimkinin kıvamı koyu değil ama damla damla akıyordu kan gibi. neye yoracağımı bilemedim.

Mrb, 13gün baya geçmiş evde test yapmadın mı hiç, iyi sabretmissn ... Gerçi Kan testinden kesin sonuç alırsın, umarım hamilesindirr buarada idraryolu enfeksiyonu da kasık ağrısı yapıyor , idrar tahlilide yaptırmalısın

@rüzgargü

bhchrk biey sormak istiyprum yarın sabah pregestoron testi vereceğim kanda 21. gün testi senin değer 10 a yakındı sanırım 10 dan büyük olursa hamileleik var demek mi?
10dan büyük olursa verimli yumurta yumurtlamışsın ve bu da çatlamış demekmiş canım yani denk geldiyse hamile olma olasılığın yüksek demekmiş doktorumun dediğine göre 5-10 arası olursa verimli yumurtan olmuş ama çatlamamış demekmiş, 5ten az olurswa yumurta verimsiz demek oluyormuş
inşallah 10dan yüksek çıkaaarrr :))) haber ver mutlakaaaa

yarın sabah vereceğim 16.00 gibi çıkar dediler özel hastane burdan alır dr çıkarsın dediler ama ben aynı gün gidemeyeceğmden sanırım arar öğrenir haber veririm canım

Merhaba arkadaşlar siteye 5 6 gün önce üye oldum. Bizde bebek istiyoruz eşimle 11inden beri inofolic kullanıyorum doktor vermedi kendim duyup denemek istedim. Bu gün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Karnım da ağrımıyor hatta birkaç gün önce başım ağrırdı öyle bişey de olmadı hiç. Yalnız sanki yanmam var gibi biraz bu bi belirti değildir de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…