- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
merhaba arkadaşlar. bi sorum olacak. bat ım 10 mart idi ama hala bekliyorum. 2 gündür dikkatimi çeken birşey var. afedersiniz açık anlatmak durumundayım. tuvalete gittiğimde kremsi bi akıntım oluyo aşağıdaki resimdeki gibi. resmi internetten buldum. ama biraz beklediğimde damla damla aktığını gördüm. başına böyle birşey gelen var mı? neden böyle oluyo acaba? ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle.
Güzel haberilerini bekliyoruz canım, inşallah bebek vardırKızlar siteye gir bak netten arastir yeterrrr gidip kanda baktiriyorum geceleri kasik agrisindan yatamiyorum sabah birsey yok lavobya gittigimde kahverengi akinti en azindan kafam rahatlar kan testi verip geliyorum.. Eger hamile degilsemde dra gidim ya 13 gun gecti nedemek. Bana dua edin tamammi 3 sene olacak herkes bebek bekliyor en cokda biz herseyin hayirlisi ama yer gok dua ustune haberlicem sizi
bat tan bir gün sonra idrar testi yapmıştım negatifti.Bende öyle birşey olmadı.. Ama paylaştığın resmin üzerinde hamilelik belirtisi yazıyor demekki varmış öyle bir belirti.
Sen niye test yapmıyorsunki varsa hemen çıkarki
Doğru söylüyosuun en iyisi öyle yapayım zaten adama ne bulsam yediriyorum spermin kalitesi çok etkilenmez heraldeBenimde solda 4 tane varmış ama ikisi kaliteli gibi değil dedi.. Ve pazartesi çatlama iğnemi oldum sabah o gün akşam ve yarın akşam dedi sonra gün aşırı dedi bize.. Her dr farklı söylüyor ama sen riske atma bugünde devam et sonra gün aşırı denersiniz
Bence hemen hastaneye koşup kan tahlili yaptırmalısın pozitifi kanlada garantilemiş olursunkızlar meraba aranıza yeni katıldım pko hastasıyım doktor öyle söyledi daha sonra tedaviye basladık klomen tedavisi gördük bu ay yumurtaları 18 mm iki tane vardı doktor güzel dedi 10 gün boyunca ilişki önerdi benim 14 martta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 11 mart gbi yani adettimden 3 gün önce test yaptm silik çıktı tekrar yaptım silikti 3 tane böyle silik oldu gögüslerimde dolgunluk kararık olan kısmı böyle buyumuş gbi kasıklarımda ve belimde agrı beyaz sefaf kokusuz akıntım var saçlarım aceyip derece dökülüyor ve cildimde kuruluk var bu gebelik belirtisi mi
canım ben pik den 8 gün sonra idrar testi yaptım hayalet gibi 2.çizgiyi gördüm evet hamileyim dedm ardından eyvah regl oldum diye koştum wcye aynen bu renk bayağı katı kremsi çay kaşığı kadar miktarda geldi bilgin olsun sonra evet dedim hamileyimmerhaba arkadaşlar. bi sorum olacak. bat ım 10 mart idi ama hala bekliyorum. 2 gündür dikkatimi çeken birşey var. afedersiniz açık anlatmak durumundayım. tuvalete gittiğimde kremsi bi akıntım oluyo aşağıdaki resimdeki gibi. resmi internetten buldum. ama biraz beklediğimde damla damla aktığını gördüm. başına böyle birşey gelen var mı? neden böyle oluyo acaba? ilk defa karşılaşıyorum böyle birşeyle.
benimkinin kıvamı koyu değil ama damla damla akıyordu kan gibi. neye yoracağımı bilemedim.canım ben pik den 8 gün sonra idrar testi yaptım hayalet gibi 2.çizgiyi gördüm evet hamileyim dedm ardından eyvah regl oldum diye koştum wcye aynen bu renk bayağı katı kremsi çay kaşığı kadar miktarda geldi bilgin olsun sonra evet dedim hamileyim
bende en başta kremsi sıvı akıntı vardı sonra bu resmdeki oldu ama herkeste farklı olabilirbenimkinin kıvamı koyu değil ama damla damla akıyordu kan gibi. neye yoracağımı bilemedim.
yaa merak ettiimm :))
Mrb, 13gün baya geçmiş evde test yapmadın mı hiç, iyi sabretmissn ... Gerçi Kan testinden kesin sonuç alırsın, umarım hamilesindirrKızlar siteye gir bak netten arastir yeterrrr gidip kanda baktiriyorum geceleri kasik agrisindan yatamiyorum sabah birsey yok lavobya gittigimde kahverengi akinti en azindan kafam rahatlar kan testi verip geliyorum.. Eger hamile degilsemde dra gidim ya 13 gun gecti nedemek. Bana dua edin tamammi 3 sene olacak herkes bebek bekliyor en cokda biz herseyin hayirlisi ama yer gok dua ustune haberlicem sizi
10dan büyük olursa verimli yumurta yumurtlamışsın ve bu da çatlamış demekmiş canım yani denk geldiyse hamile olma olasılığın yüksek demekmiş doktorumun dediğine göre@rüzgargü
bhchrk biey sormak istiyprum yarın sabah pregestoron testi vereceğim kanda 21. gün testi senin değer 10 a yakındı sanırım 10 dan büyük olursa hamileleik var demek mi?
bat tan bir gün sonra idrar testi yapmıştım negatifti.
yarın sabah vereceğim 16.00 gibi çıkar dediler özel hastane burdan alır dr çıkarsın dediler ama ben aynı gün gidemeyeceğmden sanırım arar öğrenir haber veririm canım10dan büyük olursa verimli yumurta yumurtlamışsın ve bu da çatlamış demekmiş canım yani denk geldiyse hamile olma olasılığın yüksek demekmiş doktorumun dediğine göre5-10 arası olursa verimli yumurtan olmuş ama çatlamamış demekmiş, 5ten az olurswa yumurta verimsiz demek oluyormuş
inşallah 10dan yüksek çıkaaarrr :))) haber ver mutlakaaaa
tek çizgi görmektense test yapmayayım diyorumGeç döllenme olduysa çıkmamıştır belki 7gün geçti diosun ben olsam dayanamam
Sen bilirsin canım biraz daha bekle ozman ama ben bile merak ettimtek çizgi görmektense test yapmayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?