Gayet iyi canm ya benimde bi sorum olucak benm adetlerin hic şaşmaz erken olurum ama hic gecikmez 15 de olmam gerekiyodu ama olmadim bugün kan verdi negatif cikti acaba geç döllenme olabilirmi ki bilmiyorumkızlar
Bence gayet guzel cnm ikindw iki katina cikmasi gerekio senin iki katini da gecmis masallah :)kızlar ayın 15 i 8.85 di beta hcg bugün 33 olmuş sizce nasıl?
öğrenince hemen haber veer ayy hadi inşallaah :)))yarın sabah vereceğim 16.00 gibi çıkar dediler özel hastane burdan alır dr çıkarsın dediler ama ben aynı gün gidemeyeceğmden sanırım arar öğrenir haber veririm canım
maşallah çok iyi :))kızlar ayın 15 i 8.85 di beta hcg bugün 33 olmuş sizce nasıl?
inşallah canım bu ay tüm yumurtlama haftasının full değerlendirdim artık kısmet bakalım.öğrenince hemen haber veer ayy hadi inşallaah :)))
maşallah çok iyi :))
Çok iyi canımkızlar ayın 15 i 8.85 di beta hcg bugün 33 olmuş sizce nasıl?
bide göğüsler de sabah bişey yok akşama doğru ağırlaşıyı kaşıntı var göğüs uçlarında bu ay, sesinde akşama doğru mu artıyordu bide sağ göğsümün ucu ağrıyor diğerinde yok böyle bir ihtimal varmı bilmiyorum normalde regl 2-3 kalan hafif şişkinlik oluyorsu??inşallah canım bu ay tüm yumurtlama haftasının full değerlendirdim artık kısmet bakalım.
inşallah canım bu ay tüm yumurtlama haftasının full değerlendirdim artık kısmet bakalım.
bide göğüsler de sabah bişey yok akşama doğru ağırlaşıyı kaşıntı var göğüs uçlarında bu ay, sesinde akşama doğru mu artıyordu bide sağ göğsümün ucu ağrıyor diğerinde yok böyle bir ihtimal varmı bilmiyorum normalde regl 2-3 kalan hafif şişkinlik oluyorsu??
inşallaaaahhhh :))))Kızlar kasık ve bel ağrım devam ediyo.kasıgım agrıdıkca akıntı cogalıyo.krem kıvamı beyaz akıntım hep olurdu ama bu sefer daha yoğun sürekli geliyo sankimemeciğimde dokununca acıyo
Allah ım kafayı yemeden pozitif sonucu gösterrr
Sabah son testimi yapıp pazartesiyi bekleyip kan vericem..cokkk umutluyummm cokkkk
İnşallah inşallahhhhhinşallaaaahhhh :))))
herşeyin hayırlısı ama bence var :)))İnşallah inşallahhhhh3 gündür adet sancısı çekiyorum boşuna degildir heraldee
Tabi üşütmüş olabilme olasığıda aklımda
kızlar ayın 15 i 8.85 di beta hcg bugün 33 olmuş sizce nasıl?
Kızlar kasık ve bel ağrım devam ediyo.kasıgım agrıdıkca akıntı cogalıyo.krem kıvamı beyaz akıntım hep olurdu ama bu sefer daha yoğun sürekli geliyo sankimemeciğimde dokununca acıyo
Sabah son testimi yapıp pazartesiyi bekleyip kan vericem..cokkk umutluyummm cokkkk
benim normalde adet sancım 2 3 gün kala başlardı ama geçen ay tamemen psikolij belirti olraka vardı bu 10 gün içinde de eyvah regl oldum sancı girdi diye giitiğimde ise hiç bir şey yoktu birde yeni farkettim iki lşey var göğüsün koyu halkasını tırnagımla kaşıdığımda sanki yeni yanmışda kaşıyorum gibi fena acı var ve hamile olduğum öğrenmeden 3 4 kez göğüsümdeki ten kokusu emziren anne kokusuydu yemin ederim koruma iç güdün var mıKızlar kasık ve bel ağrım devam ediyo.kasıgım agrıdıkca akıntı cogalıyo.krem kıvamı beyaz akıntım hep olurdu ama bu sefer daha yoğun sürekli geliyo sankimemeciğimde dokununca acıyo
bu 10 gün içinde 3 4 kez adet sancım başladı geçti sonra tekrar başlayıp yine geçti. ovu yaptınmı benim koyu çıkıyorbenim normalde adet sancım 2 3 gün kala başlardı ama geçen ay tamemen psikolij belirti olraka vardı bu 10 gün içinde de eyvah regl oldum sancı girdi diye giitiğimde ise hiç bir şey yoktu birde yeni farkettim iki lşey var göğüsün koyu halkasını tırnagımla kaşıdığımda sanki yeni yanmışda kaşıyorum gibi fena acı var ve hamile olduğum öğrenmeden 3 4 kez göğüsümdeki ten kokusu emziren anne kokusuydu yemin ederim koruma iç güdün var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?