Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar geçen ay benim Bata üç dört gün kala ovulasyonum koyu çıkmıştı hatta gebelik mi var acaba diye düşünmüştüm ama olmadı regl oldum o zaman ben iki kere mi yumurtlamış oldum.. Bu ay da öyle bişey olursa değerlendirmelimiyim yoksa adete yakın boşa mı olur??

Bu ay da bi liste yapıverin bayanlar Mart ayı için. Geçen ay listeden ćok kişi çıktı maşallah. Böyle elenerek gideriz belki biz de

Pkolu olmK ne zor ya... Hala adetim gelmedi.
Test yaptım yine negatif.
Sabah dr a gideyim en iyisi...

inşallah canım bu ay tüm yumurtlama haftasının full değerlendirdim artık kısmet bakalım.
bide göğüsler de sabah bişey yok akşama doğru ağırlaşıyı kaşıntı var göğüs uçlarında bu ay, sesinde akşama doğru mu artıyordu bide sağ göğsümün ucu ağrıyor diğerinde yok böyle bir ihtimal varmı bilmiyorum normalde regl 2-3 kalan hafif şişkinlik oluyorsu??

Kızlar kasık ve bel ağrım devam ediyo.kasıgım agrıdıkca akıntı cogalıyo.krem kıvamı beyaz akıntım hep olurdu ama bu sefer daha yoğun sürekli geliyo sanki memeciğimde dokununca acıyo
Allah ım kafayı yemeden pozitif sonucu gösterrr
Sabah son testimi yapıp pazartesiyi bekleyip kan vericem..cokkk umutluyummm cokkkk

inşallah canım bu ay tüm yumurtlama haftasının full değerlendirdim artık kısmet bakalım.

inşallah olmuştur canım yaa hayırlısı olsun ))
vala düşünüyorum da benim döllenme olduğunda göğüslerimin uçları çok yanmıştı ve acımıştı.. şişmeye başlamıştı ve uçları büyüyodu.. sonra bel ağrısına ve kasık ağrısına döndü sadece.. herkesin farklı olur tabikiii ))

inşallaaaahhhh :))))

Gönlüne göre olsun canım, sende katıl aramıza :)

benim normalde adet sancım 2 3 gün kala başlardı ama geçen ay tamemen psikolij belirti olraka vardı bu 10 gün içinde de eyvah regl oldum sancı girdi diye giitiğimde ise hiç bir şey yoktu birde yeni farkettim iki lşey var göğüsün koyu halkasını tırnagımla kaşıdığımda sanki yeni yanmışda kaşıyorum gibi fena acı var ve hamile olduğum öğrenmeden 3 4 kez göğüsümdeki ten kokusu emziren anne kokusuydu yemin ederim koruma iç güdün var mı

bu 10 gün içinde 3 4 kez adet sancım başladı geçti sonra tekrar başlayıp yine geçti. ovu yaptınmı benim koyu çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…