Cnm adet sancısı benimde coktu bi ara belimde giriyordu devamlı. Şu anda yok ama günü gelmeden sancı çekmek ne oluyor kiİnşallah inşallahhhhh3 gündür adet sancısı çekiyorum boşuna degildir heraldee
Tabi üşütmüş olabilme olasığıda aklımda
Insallah olmustur cnm onun agrilaridir bunlarda :)İnşallah inşallahhhhh3 gündür adet sancısı çekiyorum boşuna degildir heraldee
Tabi üşütmüş olabilme olasığıda aklımda
Ben çok umutsuzluğa kapıldım artık. Çünkü geçen ay ki belirtilerimi yazsam roman olur. Göğüs uçlarında acı kaşıntı koyulaşma. Ani sıcak basmaları sırtimda sivilce yüzümde pürüzsüzleşme ve daha birçok şey.. Bu sefer kesin demiştim yok olmadı. Ben anladım ki benim belirtiler korunmamanın verdiği şeyler. Bu ay ise sadece adet sancısı var başka da belirti yok. Bu ayda mı yok acababenim normalde adet sancım 2 3 gün kala başlardı ama geçen ay tamemen psikolij belirti olraka vardı bu 10 gün içinde de eyvah regl oldum sancı girdi diye giitiğimde ise hiç bir şey yoktu birde yeni farkettim iki lşey var göğüsün koyu halkasını tırnagımla kaşıdığımda sanki yeni yanmışda kaşıyorum gibi fena acı var ve hamile olduğum öğrenmeden 3 4 kez göğüsümdeki ten kokusu emziren anne kokusuydu yemin ederim koruma iç güdün var mı
inşallah uğurlu gelirler :))) şimdilik her gün 1 defa yapsan yeter.. ama koyulaşınca 2 kere yapabilirsinKızlarrr... Ovulasyon testlerim geldii..... Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorumNe zaman başlayayım?? Adetim dün bittii... Benim uzun sürmez 3 gün sadece Normalde 30 günde bir oluyorum bu ay 33 oldu uzattı yarından itibaren başlayım her gün yapayım mı yoksa bekleyeyim mi? bir de günde kaç kere yapmam lazım bu testi kafamda deli sorular
Tabi ki negatif herkes patir patir pozitif sonuclarino aldi gitti ben her alip giden kiside dahada heyecanlandim kalbim firlayacakti.. O koz hep sonucunu veridginde uzgun isreti yapiyor yuzunu ya bu sefer yuzune bakmadim hic kizin aldim sonucu oturdum koseye actim baktim 1.20 goz yaslarim patir patir dokuldu caktirmadan sildim .. Zaten hayal gibi yani insan nasil hamile kalir ki nasil birsey hamile kalmak gercek mi hayal mi bilemedim.. Arkadasimi aradim haman o 4 sene ben 3 sene Rabbimin hediyesini bekliyoruz onunla dertlwstim rahatladim biraz Hemen toparlandim herseyin hayirlisi yapacak birsey yok Allah buyuk cok buyuk yakinda bebegim gelecek insaAllah insaAllah gelecek.. Dr umu aradim adetim 12 gun gecti 3 gundur inanilmaz kasik bel agrim ve kahverengi akintim var kanda gebeligim 1.20 dedim.. Hamile degilsin dogal yollarla adet olmani bekle dedi kahverengi akintin geldiyse adet sokulmeyi bekliyor dedi... Allah hepimizin gonlune gore versin
mrveee28 senden ne haber ?
inşallah uğurlu gelirler :))) şimdilik her gün 1 defa yapsan yeter.. ama koyulaşınca 2 kere yapabilirsinen çok dikkat etmen gereken şey sabah 10 ile akşam 8 saatleri arasında yapmalısın.. sıvı almadan en az 2 saatlik idrarınla her gün aynı saatte yapmalısın.. aynı gebelik testi gibi uygulayacaksın :))) bu kadaarrr :)))) ikinci çizgi ilk çizginin koyuluğuna yaklaştığında çalışmaları arttırmalısın.. çünkü çift çizgiden 24-36 saat sonra yumurtan çatlayacak o yüzden çift çizgi günü ve ertesi günü ilişki olursa denk gelme olasılığı yüksek :))
Aynen oyle oluyo...koruma ic gudun var mi derken..mesela bugun temizlik yapiyorum.sık sık dinlendim kendimi fazla yormadım.elim ikide bir kasıklarıma gittibu 10 gün içinde 3 4 kez adet sancım başladı geçti sonra tekrar başlayıp yine geçti. ovu yaptınmı benim koyu çıkıyor
Elimde ovu testi yok almadımda.son testimi sabah yapicam.pazartesi kan vericem canım.bu 10 gün içinde 3 4 kez adet sancım başladı geçti sonra tekrar başlayıp yine geçti. ovu yaptınmı benim koyu çıkıyor
Canım öğleden beri yoğun beyaz akıntım başladı anlamıyorum ne olduğunusabah da unuttum test yapmayı yarın yapacağım korkuyorum ama elim gitmiyor sanki...sen ne yaptın?
Cnm elinde cok vrsa baslayabilirsi ama icerisinde yazio ne zaman baslaman gerektigi bende adetim bittigi gibi baslamistim isi saglama almak icin :)Kızlarrr... Ovulasyon testlerim geldii..... Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorumNe zaman başlayayım?? Adetim dün bittii... Benim uzun sürmez 3 gün sadece Normalde 30 günde bir oluyorum bu ay 33 oldu uzattı yarından itibaren başlayım her gün yapayım mı yoksa bekleyeyim mi? bir de günde kaç kere yapmam lazım bu testi kafamda deli sorular
Beklemek deli ediyor. Sabah kalktığımda yapayım dedim meğer ovulasyon testini almışım yanlışlıklamutluluktan ağladım çift cizgiyi görünce , ne yapacağımı şaşırdım. Sonra testler aynı yerde yanyanaydi. Tekrar bir bakım dedim. Tabi ben şok Sonra biraz bekleyip gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi bile yok
Moral bozmak yok inşallah gebelik testinde de kopkoyu 2. Çizgiyi göreceğiz ve mutluluktan ağlayacağızenerjimiz düşmüyor hem bu ay olmazsa da olmasın mis gibi nisan var önümüzde...elimiz ayağımıza dolaşıyor test öncesi benim de öyle
İnsallah dualarımız kabul olur. Müjdeli haberlerimizi veririz gözyaşları içinde
Moralim o kadar bozuldu ki bir daha test yapmiyacam.
Cnm elinde cok vrsa baslayabilirsi ama icerisinde yazio ne zaman baslaman gerektigi bende adetim bittigi gibi baslamistim isi saglama almak icin :)
ilk başta silik olacak git gide koyulaşacak hayırlısıyla :))Var var 50 tane aldım abarttım biraz10 adette kalem tipi erken gebelik testim var yarın başlayacağım öğrenmek istiyorum yumurtam oluyor mu olmuyor mu diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?