- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
ilk başta silik olacak git gide koyulaşacak hayırlısıyla :))
bence simdiden baslama en az 3 ay gecsin riskli donemi atlat.. doktoruna danisirsin sonra daben şimdiden açlık yaşıyorum elbet kilo alıcam sıkılaşmak ve düzenli spor yapmak istiyorum ama pilates mi callanetics mi yürüyüş mü yapsam siz ne düşünürsünüz eliptik bisiklette var ama o sonra
ya bu gebelik testleri silik çıkması ben hala inanmıyorumda çizginin çıktının da ikinci çizginin izi olmasından korkuyorum negatifte ince görünüyor mu orası beyaz mı yoksa
evet riskli günlerdeyiz de 10 gündür 4 aylık hamile gibiyimbence simdiden baslama en az 3 ay gecsin riskli donemi atlat.. doktoruna danisirsin sonra da)
vala benim de gobegim var zaten bana cinsiyeti ne diyolar daha 6 hafta diyorumevet riskli günlerdeyiz de 10 gündür 4 aylık hamile gibiyim
bak o doğru ilk hamileliğimde 9 ay boyunca 4 5 öğün kustum ve 4 kilo verdimvala benim de gobegim var zaten bana cinsiyeti ne diyolar daha 6 hafta diyorumyapacak bir sey yookk :)) bulantilar baslayinca bir sey yiyemicez zaten.. o yuzden 3 ayi atlat )
olacak o kadar yaa :)) 10-12 kilo alsak dogumla yarisi gitcek kalanini da emzirirken veririz heralde :)))bak o doğru ilk hamileliğimde 9 ay boyunca 4 5 öğün kustum ve 4 kilo verdimama geri aldım
inşallah o kadar alırızolacak o kadar yaa :)) 10-12 kilo alsak dogumla yarisi gitcek kalanini da emzirirken veririz heralde :)))
hayirlisi artikinşallah o kadar alırız
dün minik bir damla bugün iki damla çok açık pembe leke geldihayirlisi artik
canimmm benim de geliyoduu doktoruna git yarin erkenden.. simdi yarina kadar sadece uzan olur mu? progesteron baslatsin sana.. panik olma tamam midün minik bir damla bugün iki damla çok açık pembe leke geldi
dua et sadece.. bebiste bir sey yoktur olumsuz dusunme ama dinlen sadece uzan yat.. yarin da doktoruna erkenden git bi baktir kanina tamam midün minik bir damla bugün iki damla çok açık pembe leke geldi
canimmm benim de geliyoduu doktoruna git yarin erkenden.. simdi yarina kadar sadece uzan olur mu? progesteron baslatsin sana.. panik olma tamam mi
bakalım yarın gideyim regl ağrılarım da arttı sağ kasık fena şuandua et sadece.. bebiste bir sey yoktur olumsuz dusunme ama dinlen sadece uzan yat.. yarin da doktoruna erkenden git bi baktir kanina tamam mi
Hayırlı olsun canımKızlar çok şükür Allahıma rahim filmi çekildim bugün tertemiz çıktı tüplerim açık mış üstümden yük kalktı resmen...
gozun aydin canimm :)) daha iyi olmana sevindimm :)) insallah simdi sira bebis haberinde :))Kızlar çok şükür Allahıma rahim filmi çekildim bugün tertemiz çıktı tüplerim açık mış üstümden yük kalktı resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?