Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben şimdiden açlık yaşıyorum elbet kilo alıcam sıkılaşmak ve düzenli spor yapmak istiyorum ama pilates mi callanetics mi yürüyüş mü yapsam siz ne düşünürsünüz eliptik bisiklette var ama o sonra

bence simdiden baslama en az 3 ay gecsin riskli donemi atlat.. doktoruna danisirsin sonra da )

ya bu gebelik testleri silik çıkması ben hala inanmıyorumda çizginin çıktının da ikinci çizginin izi olmasından korkuyorum negatifte ince görünüyor mu orası beyaz mı yoksa

bence simdiden baslama en az 3 ay gecsin riskli donemi atlat.. doktoruna danisirsin sonra da )
evet riskli günlerdeyiz de 10 gündür 4 aylık hamile gibiyim

evet riskli günlerdeyiz de 10 gündür 4 aylık hamile gibiyim
vala benim de gobegim var zaten bana cinsiyeti ne diyolar daha 6 hafta diyorum yapacak bir sey yookk :)) bulantilar baslayinca bir sey yiyemicez zaten.. o yuzden 3 ayi atlat )

vala benim de gobegim var zaten bana cinsiyeti ne diyolar daha 6 hafta diyorum yapacak bir sey yookk :)) bulantilar baslayinca bir sey yiyemicez zaten.. o yuzden 3 ayi atlat )
bak o doğru ilk hamileliğimde 9 ay boyunca 4 5 öğün kustum ve 4 kilo verdim ama geri aldım

işte bugün gittim dünde yani azıcık geldiği için unuttum demeyi biraz yürüdüm eve geldim peçeteye gelmiş buğun 33 beta

canimmm benim de geliyoduu doktoruna git yarin erkenden.. simdi yarina kadar sadece uzan olur mu? progesteron baslatsin sana.. panik olma tamam mi

dua et sadece.. bebiste bir sey yoktur olumsuz dusunme ama dinlen sadece uzan yat.. yarin da doktoruna erkenden git bi baktir kanina tamam mi
bakalım yarın gideyim regl ağrılarım da arttı sağ kasık fena şuan

rahim genislemesine baglidir senin de benim gibi insallah.. yurume oyle artik yok cok ayakta kalmak.. vala kanamam oldugundan beri nerdeyse sadece tuvalete ve yemek yemek icin kalkiyorum cok sukur bi haftadir kanamam yok.. stres yapma ama sen benim gibi uzulme de... bebis artik herseyinden etkileniyo.. sadece isini gor sonra yat dinlen dua et.. yarin da yaptirabilirsen tekrar baktir kanina.. benim doktorum her kanaman oldugunda gel dedi.. simdiye kadar cok sukur bebekte bir sey gorulmedi ama temkinli olmak lazim tabi.. doktoruna randevunu al anlat bunlari sana ilac baslatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…