- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım cok teşekkür ederim valla uzandım yormuşum kendimi uzanınca anladım umarım dedğin gibidir önceki hamileliğim ilk aylar kusma dışınd problem yoktu zorlacağım sanki bu kez ama herşeye değerrahim genislemesine baglidir senin de benim gibi insallah.. yurume oyle artik yok cok ayakta kalmak.. vala kanamam oldugundan beri nerdeyse sadece tuvalete ve yemek yemek icin kalkiyorum cok sukur bi haftadir kanamam yok.. stres yapma ama sen benim gibi uzulme de... bebis artik herseyinden etkileniyo.. sadece isini gor sonra yat dinlen dua et.. yarin da yaptirabilirsen tekrar baktir kanina.. benim doktorum her kanaman oldugunda gel dedi.. simdiye kadar cok sukur bebekte bir sey gorulmedi ama temkinli olmak lazim tabi.. doktoruna randevunu al anlat bunlari sana ilac baslatsin
e madem oyle.. 3 ay denemektense basindayken esine de baktirin gerisi artik Allah in takdirine kalsin.. ben olsam oyle yapardimInşallah kızlar üstüne düşmücem doktor ilk 3 ay kendiliğine bırakın dedi eşinde sorun yoksa olur dedi hayırlısı bakalım
bence yorma kendini artikcanım cok teşekkür ederim valla uzandım yormuşum kendimi uzanınca anladım umarım dedğin gibidir önceki hamileliğim ilk aylar kusma dışınd problem yoktu zorlacağım sanki bu kez ama herşeye değer
Kızlar çok şükür Allahıma rahim filmi çekildim bugün tertemiz çıktı tüplerim açık mış üstümden yük kalktı resmen...
Eşimde Sperm sayı ve hızı düşük canım aslında idare eder ama hızı normalden çok düşük Allahın takdiri 3 ay kendi haline bırakcaz olmaz ise aşılama yaptırcaz inşallahe madem oyle.. 3 ay denemektense basindayken esine de baktirin gerisi artik Allah in takdirine kalsin.. ben olsam oyle yapardim
İnşallah canım olursa hemen haber veririm etiketlerim seni de:) sende bana bilgi ver ben kendi haline bırakıyorum doktor Şansın yüksek üstüne düşme kafanı başka şeylerle meşgul et dedi öyle yapcam canımÇok sevindim canım yaa :) o zamaan darısı bebiş haberine olsun inşallaaaahhhh :)
onunla ilgili ilaclar var e vitamini alabilir mesela ya da proxeed icebilir.. bi arastir bak bunlari daEşimde Sperm sayı ve hızı düşük canım aslında idare eder ama hızı normalden çok düşük Allahın takdiri 3 ay kendi haline bırakcaz olmaz ise aşılama yaptırcaz inşallah
Vitamin kullanıyor canım havuç suyu yapcam yarından itibaren Gerisi Allahın takdiri üstüne düşmücem kararlıyım nasipten ötesi yokonunla ilgili ilaclar var e vitamini alabilir mesela ya da proxeed icebilir.. bi arastir bak bunlari da)
insallah asilamaya gerek kalmadan olur :))Vitamin kullanıyor canım havuç suyu yapcam yarından itibaren Gerisi Allahın takdiri üstüne düşmücem kararlıyım nasipten ötesi yok
İnşallah canım olursa hemen haber veririm etiketlerim seni de:) sende bana bilgi ver ben kendi haline bırakıyorum doktor Şansın yüksek üstüne düşme kafanı başka şeylerle meşgul et dedi öyle yapcam canım
Insallahmerhaba
Uyanır uyanmaz ölçeyim o zaman ben tesekkur ederim başka bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)Sabah kalkar kalkmaz olculuyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?