Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım cok teşekkür ederim valla uzandım yormuşum kendimi uzanınca anladım umarım dedğin gibidir önceki hamileliğim ilk aylar kusma dışınd problem yoktu zorlacağım sanki bu kez ama herşeye değer

canım cok teşekkür ederim valla uzandım yormuşum kendimi uzanınca anladım umarım dedğin gibidir önceki hamileliğim ilk aylar kusma dışınd problem yoktu zorlacağım sanki bu kez ama herşeye değer
bence yorma kendini artik ) uzan dinlen nolur ben cok uzuldum sen uzulme (

e madem oyle.. 3 ay denemektense basindayken esine de baktirin gerisi artik Allah in takdirine kalsin.. ben olsam oyle yapardim
Eşimde Sperm sayı ve hızı düşük canım aslında idare eder ama hızı normalden çok düşük Allahın takdiri 3 ay kendi haline bırakcaz olmaz ise aşılama yaptırcaz inşallah

Çok sevindim canım yaa :) o zamaan darısı bebiş haberine olsun inşallaaaahhhh :)
İnşallah canım olursa hemen haber veririm etiketlerim seni de:) sende bana bilgi ver ben kendi haline bırakıyorum doktor Şansın yüksek üstüne düşme kafanı başka şeylerle meşgul et dedi öyle yapcam canım

Eşimde Sperm sayı ve hızı düşük canım aslında idare eder ama hızı normalden çok düşük Allahın takdiri 3 ay kendi haline bırakcaz olmaz ise aşılama yaptırcaz inşallah
onunla ilgili ilaclar var e vitamini alabilir mesela ya da proxeed icebilir.. bi arastir bak bunlari da )

etiketle etiketle tabii :))) bende olursa etiketlerim.. bu ay ovulasyonu deneyeceğim olmazsa gelecek ay doktora gider baktırırım bende.. ben şuan yumurtlamam oluyor mu onu merak ediyorum. inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebişin göbüşünde olur canımmm :)

Hamile arkadaşlar bende size tavsiye 4.aya kadar düşük riski vardır o nedenle kendinizi yoracak aktiviteler sporlar yapmayın bir yerlere uzanmayın ben hiç spor yapmadım sadece işe giderken 10 dk yürüyordum biraz kanamam oldu Dr sabah akşam progestan verdi 2 ay evde rapor alıp yattım bebek 4. Aya kadar tutunmaya çalışır çok riskli spor falan yapmayın 5.aydan sonra yaparsınız ama kesinlikle yorucu şeyler yapmayın

Hamileyken spor mu olurmus canım sporu dogumdan sonra yapıcaksınız zaten keyfinize bakın gobekleri buyutun aldığız kiloları da kafaya takmayın.bebeniz sağlıklı olsun yeter.ilk hamileligindee 48 kilo almış biri olarak yazıyorum bunları ikincide 7 kilo almıştım.goren iki cocugum olduguna inanmıyo
Dogum yap
Bebeni emzir....bebe emmeyi bırakınca dlyet+spor oldu bitti gitti kilolar

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bu ay bizde bebiş denemelerine başladık su anda olduysa 7-8 günlük hamileyimdir maksimum ama psikolojık mi bilmiyorum ara ara kasıgıma agrı giriyor batar gibi 2 gündür. Bugunde çok gazım vardı 22 sinde regl i olmam lazım bakalım bekleyip görücez inşallah gebişimdir

Arkadaslar merhaba lutfen yardimci olun..... sat 8 subat adetim 10 gun gecikti 2 gun once beta hcg bakildi 1,7 cikti ama 4 gundur kahverengi akintilarim var gec dollenme olabilir mi

Kızlar ovulasyon testiyle günümü tutturdum çalışmalar tamam. Simdi bekleme evresindeyim bu süreçte ateş yükseliyormus diye okudum erken belirti olarak bu konuda bilgisi olan var mi kacta ölçülmeli kaç olmalı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…