Hamileyken spor tabikide olur ama bilinçli bir hoca eşliğinde hem doğum kolaylaşır hemde gereksiz kilo alimi önlenir arkadaşlar. Ben spor eğitmeniyim ve bebek istiyorumHamileyken spor mu olurmus canımsporu dogumdan sonra yapıcaksınız zaten keyfinize bakın gobekleri buyutun aldığız kiloları da kafaya takmayın.bebeniz sağlıklı olsun yeter.ilk hamileligindee 48 kilo almış biri olarak yazıyorum bunları ikincide 7 kilo almıştım.goren iki cocugum olduguna inanmıyo
Dogum yap
Bebeni emzir....bebe emmeyi bırakınca dlyet+spor oldu bitti gitti kilolar
Adetin ilk gunu baslaniyor ates olcme.bu sayede yumurtlama gunu de tespit ediliyor.herkesin ortalama atesi farklidir.oyuzden son gunlerde ki pek birsey ifade etmiyor.gectigimiz aylarda onu yasadim.bu ay tam olcum yapiyorum.bata 1 hafta var bakalim hayirlusi..her sabah saat 7 de dil altindan olcuyorum.gozumu bile acmadanKızlar ovulasyon testiyle günümü tutturdum çalışmalar tamam. Simdi bekleme evresindeyim bu süreçte ateş yükseliyormus diye okudum erken belirti olarak bu konuda bilgisi olan var mi kacta ölçülmeli kaç olmalı vs.
Yani ben ateşi şuan gebelik belirtisi olarak kullanamam çünkü yumurtlama günüm bitti hic ölçümde yapmadım daha öncedenAdetin ilk gunu baslaniyor ates olcme.bu sayede yumurtlama gunu de tespit ediliyor.herkesin ortalama atesi farklidir.oyuzden son gunlerde ki pek birsey ifade etmiyor.gectigimiz aylarda onu yasadim.bu ay tam olcum yapiyorum.bata 1 hafta var bakalim hayirlusi..her sabah saat 7 de dil altindan olcuyorum.gozumu bile acmadangecen ay 37.1 le adet oldum mesela herkezin derecesi farkli oluyor.
Kızlar ovulasyon testiyle günümü tutturdum çalışmalar tamam. Simdi bekleme evresindeyim bu süreçte ateş yükseliyormus diye okudum erken belirti olarak bu konuda bilgisi olan var mi kacta ölçülmeli kaç olmalı vs.
Ben hiç spor yapmadımHamileyken spor tabikide olur ama bilinçli bir hoca eşliğinde hem doğum kolaylaşır hemde gereksiz kilo alimi önlenir arkadaşlar. Ben spor eğitmeniyim ve bebek istiyorumhamilelik bir hastalık hali değildir sağlıklı bir hamilelik geçirdiğiniz sürece spor yapmamiza hiç bir engel yoktur hepimiz Hayırlisiyla mis kokulu bebislerimize kavuşuruz insallahh bi hamile kalalimda belki spor aklımıza bile gelmez heyecandan
Sen yine de olc istersen.eger gebelik olmazsa onumuzdeki ay icin cok faydali olur senin icin..kk da hamilelerin ates olcum tablolarida var onlari inceleyebilirsin.Yani ben ateşi şuan gebelik belirtisi olarak kullanamam çünkü yumurtlama günüm bitti hic ölçümde yapmadım daha önceden
Gecen ay 37.1 le adet oldumBirde bunu oku derim.
Gecen ay 37.1 le adet oldum
Bende ornek olsun diye yazdim36 dereceyi örnek olarak vermiş. Yazıda herkesin ateşi farklıdır yazmış zaten
Bende ölçmeye başladım. Dediğin gibi bu ay olmazsam bir daha ki aya hazırlık
insallah canim uzulmemek elde degil ama oglum icin kendimi toparlamaya bakiyorum eksik olmayinruzgargullu canim benim cok gecmis olsun Rabbim hayri serri en iyi bilen sonradan uzulecegin bir durumdu belki simdiden olmasi senin icin hayrdir belki canim insanin yuregi yine de burkuluyo evet..Rabbim bu durumu en kisa zamanda atlatip saglikli bir gebeleik nasip etsin inseallah..simdiki uzuntunu unutturacak derecede guzellikler versin amin
Bende ornek olsun diye yazdimo dereceyle adet olunca şokk oldum bu ay tam olcum yapiyorum.bu sabah 36.8 di insallahh dusmezzz
insallah canim hersey Rabbimden nasip etim kismet olmadi insallah basima birdaha boyle bir sey gelmezruzgargullu üzülme canım her serde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır. İnşallah en kisa zamanda rabbim sağlıklı bebeklere kavustursun.
cok sagol canim bende kendime oyle diyorum demeki hayirli degilmis nasip degilmis Rabbim nezaman ol derse ozaman olur insallah hayirlisiyla olurruzgargullu canım ne kadar teselli olur senin için bilmiyorum ama.. aile hekimim demişti ki "hamileymişim.. 2hafta boyunca çok ağır şekilde aerobik yapmıştım ama bebeğe hiç birşey olmamıştı.. sağlıksız bebek düşer.. sağlıklı bebek ne yaparsan yap düşmez" demişti bana lekelenmem geldiğinde.. bu şekilde düşün sağlıksızmış demek ki.. Rabb im inşallah hemen karnını doldurur ve bu sefer sağ salim kucağına alırsın
insallah canim toparlamaya bakicam oglusum icinhadi yaa çok gecmıs olsunmoralini bozma dicem çok zor bir durum tahmin ediyorum... inşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın, acını tez zmnda unutursun , yüzün tekrardan güler canm ...
cok sagol canim insallah hayirlisiyla verir Rabbim belki dusuk yapmiycaktim oglum kostu cok kotu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istemistim tutum ayagim kaydi ben dustum sukurler olsun Rabbime ki oglum dusmedi cok kotu yaralana bilirdiİnanamadım canım ya
Herşeyde bir hayır vardır, tekrar olur bebeğin çok daha dikkat edersin. Çok şükür sana birşey olmamış, Allahım sabır versin
cok sagol canim ben iyiyim dun ben dusmeseydim oglum dusecekti belki kosuyodu cok kotu dusucekti onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi ben dustum iyiki de ben dusmusum oglum canim herseyim o benim iyikide ona bir sey olmadi aklimda bebek hamilelik icin hic birseyde kalmadi sadece bol bol dua edicem hayirlisiyla zamaninda versin RabbimCanim benim yaaasana bisey olmadi demi ne olurr uzulme hersey sinavv beterin beteri var seni cok iyi anliorum hamileyken baska dunyada gbi oluo insan ama bbgni kybedince olmus gbi oluo ; ( sakin isyan etme Rabbim herseyin en iyisini bilendr dinlen bol bol burayada fazla girme ki canin sklmasin ailenle vakit gecir hamilelik dsuncesnden uzak durr ;( ; ( ne olur uzulmeeee Rabbim en hayrlisini ksa zamnda nasip etsin insaallah
insallah canim cok sagol herseyin hayirlisini Rabbim bilir dogru zamanda olur insallahcanım Allah sabır versin çok üzüldüminşallah tekrar hamile kalırsın ve kucağına da alman nasip olur.. üzülme desem de faydası yok biliyorum.. inşallah tekrar yaşamazsın böyle bir durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?