Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamileyken spor tabikide olur ama bilinçli bir hoca eşliğinde hem doğum kolaylaşır hemde gereksiz kilo alimi önlenir arkadaşlar. Ben spor eğitmeniyim ve bebek istiyorumhamilelik bir hastalık hali değildir sağlıklı bir hamilelik geçirdiğiniz sürece spor yapmamiza hiç bir engel yokturhepimiz Hayırlisiyla mis kokulu bebislerimize kavuşuruz insallahh bi hamile kalalimda belki spor aklımıza bile gelmez heyecandan

Adetin ilk gunu baslaniyor ates olcme.bu sayede yumurtlama gunu de tespit ediliyor.herkesin ortalama atesi farklidir.oyuzden son gunlerde ki pek birsey ifade etmiyor.gectigimiz aylarda onu yasadim.bu ay tam olcum yapiyorum.bata 1 hafta var bakalim hayirlusi..her sabah saat 7 de dil altindan olcuyorum.gozumu bile acmadan gecen ay 37.1 le adet oldum mesela herkezin derecesi farkli oluyor.

Yani ben ateşi şuan gebelik belirtisi olarak kullanamam çünkü yumurtlama günüm bitti hic ölçümde yapmadım daha önceden

Birde bunu oku derim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-17-23-26-13.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2016-03-17-23-26-25.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 46
Ben hiç spor yapmadım ilk hamilelikte aksamlari 1 saat yuruyus yapmistim ama 48 kilo aldim.doktorum normal dogum yapicaksin diye kizardi hep ama ben 1 saat de bebegimi normal dogumla kucagima aldim...
İkinci hamilelik agrili bulantili gecti..ve ben surekli yattim.yemek yiyemedigim icin sadece bebegime faydali olabilecek seyleri tukettim ve 7 kilo aldim..tam 30 dk lik bir surede normal dogumla bebem kucagimdaydi hastaneye girdikten 2 dk sonra yani...gayette rahat dogurdum yani
Not : doguma iki hafta kala gunde 10 hurma yenir hizlica dogurulur

Yani ben ateşi şuan gebelik belirtisi olarak kullanamam çünkü yumurtlama günüm bitti hic ölçümde yapmadım daha önceden
Sen yine de olc istersen.eger gebelik olmazsa onumuzdeki ay icin cok faydali olur senin icin..kk da hamilelerin ates olcum tablolarida var onlari inceleyebilirsin.

Kusura bakmayın resim ayarlarıyla oynarken birsürü foto çıkmış sayfayı kapladı Nasıl oldu anlamadım

36 dereceyi örnek olarak vermiş. Yazıda herkesin ateşi farklıdır yazmış zaten
Bende ölçmeye başladım. Dediğin gibi bu ay olmazsam bir daha ki aya hazırlık
Bende ornek olsun diye yazdim o dereceyle adet olunca şokk oldum bu ay tam olcum yapiyorum.bu sabah 36.8 di insallahh dusmezzz

Spor her zaman faydalıdır belkide 1 saat yürüyüşe yaktiginiz kaloriden fazla yemissinizdir ondan kilo almissinizdir rahat doğum yapmanız ne güzel inşallah bende öyle olurum tabi önce hamile olmam lazimben sadece bir öneride bulundum bel ağrısı bacak ağrısını azaltmak için biraz guclendirirsek iyi olur tabikideumarım sizin gibi şanslı oluruz bizdebenim arkadaşımda 20 kilo aldı ama sezeryanla doğum yaptı yani kaç kiloyla hamile kaldigimizda önemli belkide Allah hayırlı bebisler nasip eylesin isteyen herkese iyi aksamlar

insallah canim uzulmemek elde degil ama oglum icin kendimi toparlamaya bakiyorum eksik olmayin

cok sagol canim bende kendime oyle diyorum demeki hayirli degilmis nasip degilmis Rabbim nezaman ol derse ozaman olur insallah hayirlisiyla olur

İnanamadım canım ya
Herşeyde bir hayır vardır, tekrar olur bebeğin çok daha dikkat edersin. Çok şükür sana birşey olmamış, Allahım sabır versin
cok sagol canim insallah hayirlisiyla verir Rabbim belki dusuk yapmiycaktim oglum kostu cok kotu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istemistim tutum ayagim kaydi ben dustum sukurler olsun Rabbime ki oglum dusmedi cok kotu yaralana bilirdi

cok sagol canim ben iyiyim dun ben dusmeseydim oglum dusecekti belki kosuyodu cok kotu dusucekti onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi ben dustum iyiki de ben dusmusum oglum canim herseyim o benim iyikide ona bir sey olmadi aklimda bebek hamilelik icin hic birseyde kalmadi sadece bol bol dua edicem hayirlisiyla zamaninda versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…