Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nasil oldu cnm kaydin mi . Peki kesin dustu mu kanaman mi geldi. Doktora gittin mi belki bisey olmamistir cnm. Ay cok uzuldum yaaaaa
kesin canim oglum kosuyordu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi cok kotu dustum kanam oldu ve agrim cok kotu oldu doktora gittim hemen dusmus tu olsun canim oglum dusucekti cok kotu iyikide ben dusmusum oglum benim herseyim canim dan bir parca ona bisey olsaydi ozaman dayanamazdim iyikide bendustum insallah Rabbim hayirli nzaman sa ozaman verir ama bir sure bebek dusuncesini aklimdan uzaklastiriyorum rahat olmak istiyorum dusunmeyecegim zamani gelince olur

ayy ne guzel yazmissin insallah hayili zamanda olur hersey Rabbimden

cok sagol canim insallah hayilisi nezamansa ozaman olur

cok sagol canim neguzel yazmissin oglum dusucki onu tutmak istedim beni ayagim kaydi ben dusutm ama iyikide ben dusmusum oglum cok kotu yaralanabilirdi dusunmek bile iistemiyorum iyikide ben dustum ona birsey olsaydi dayanamazdim o benim herseyim heseyim aldigim nefesim atan kalbim bebeyim sukurler olsun ona birsey olmadi

@rüzgargullu çok geçmiş olsun çok üzüldüm oğluna ve sana daha kötü bişey olabilirdi Allah sabır verecek sen kendini çok üzme bak sana ihtiyacı olan bir meleğin var şuanda Rabbim sana tekrardan aynı duyguyu yaşatır insallah

Kyamam canim yaaa ogluna ve sana bisey olmadgna cookk sevndm canimmm skma sen canini bunu veren Rabbim yenisinde verir yeterki sen iyi ol sukrett

Ben adetin 1.gununden itibaren olcmeye baslamistim cnm. Yumurtlama gununde en yukse atrsin oluo genelde. Yumurtlama bittikten sonra biraz.duser ama hep ayni devam etmeli adet tarihine kadar. Her sabah 7-8 arasi olcuodum ben. Ornegin bundan once adet olduumda da olcmutum atrsim 36.8 giderken birden adete 3 gun kala 36.5e dusmustu ve gununde adet olmustum. Ama bu sefer adete kadar hep 36,8 36.9 civarinda gitti. Yuksekligin onemi yok zaten onemli olan devam eden dereceden adete yakin dusus olmamasi :)

Hayirlisi cnm uzme kendini. Dedigin gibi bebegi kafana da takma. Bak oglum var zaten yaninda. Elbet zamani gelince ikinci de olur Allahin izniyle.

4 gundur 36.8 e sabitledi atesim

Gunaydın kızlar size bir soru
Albi marka test ile bu sabah yaptım üzerinde beyaz yeri belirtmek icin koyulan çizgi var.daha once de kullanmistim bu testi o cizgi hep var..peki oranin mi pembe renk olmasi gerek.ben onun yaninda hafif pembelik goruyorumda

İnsallah dualarımız kabul olur. Müjdeli haberlerimizi veririz gözyaşları içinde
Moralim o kadar bozuldu ki bir daha test yapmiyacam.

Bugün sabah test yaptım tam 1 saat de başında bekledim ama negatif ağlayarak çıktım evden işe geldim..bu ay da bitti umutlarım...

Kızlar dün adet olmam lazımdı. Olmadım . Sizce kan testi yaptirayim mi? Biraz daha bekleyeyim mi? Sadece tuvalete gittiğimde açık kahverengi ve pembe arası bi renk akinti geldi birkaç kez. Çamaşırıma bulaşmıyor peceteye silince geliyor ne yapsam.bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…