- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
insallah canim biraz toparlayayim ozaman dogru zamanda olur insallahçok üzüldüm canım umarım yakın zamanda bir meleğin daha oluur
insallah canim insallah dogru zamanda olsunCanım üzülme rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sana yaşatsın inşallah
kesin canim oglum kosuyordu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi cok kotu dustum kanam oldu ve agrim cok kotu oldu doktora gittim hemen dusmus tu olsun canim oglum dusucekti cok kotu iyikide ben dusmusum oglum benim herseyim canim dan bir parca ona bisey olsaydi ozaman dayanamazdim iyikide bendustum insallah Rabbim hayirli nzaman sa ozaman verir ama bir sure bebek dusuncesini aklimdan uzaklastiriyorum rahat olmak istiyorum dusunmeyecegim zamani gelince olurNasil oldu cnm kaydin mi . Peki kesin dustu mu kanaman mi geldi. Doktora gittin mi belki bisey olmamistir cnm. Ay cok uzuldum yaaaaa
ayy ne guzel yazmissin insallah hayili zamanda olur hersey RabbimdenKuzumm rabbim sabir versin... unutma o kimseye kaldiramayacagini yuklemez. Bol bol insirah suresini oku icin ferahlar. Kendinide suclama sakin! Rabbimin yazgisi. O verdi o aldi. Sakin üzme kendini.. hersey nasip. Rabbimin sana verdiklerine bak ve sukur et . Bugun agliyorsun belki ama en kisa zamanda guleceksin eminim cunku O aglattigi gibi sukur edip sabir edeni güldürur :)
cok sagol canim insallah hayilisi nezamansa ozaman olurÇok üzüldüm canım Allah sabır versin demekki Allah daha çok sevmiş yanına almış seni cennetten izleyecek çok zordur dayanması aynı acıyı bende yaşadım ilk bebegimi 9 haftalıkken kaybettim ğzülme desem bir fayda yok biliyorum ama dua et Rabbim sabır versin üzüntün hafiflesin inşallah,
cok sagol canim neguzel yazmissin oglum dusucki onu tutmak istedim beni ayagim kaydi ben dusutm ama iyikide ben dusmusum oglum cok kotu yaralanabilirdi dusunmek bile iistemiyorum iyikide ben dustum ona birsey olsaydi dayanamazdim o benim herseyim heseyim aldigim nefesim atan kalbim bebeyim sukurler olsun ona birsey olmadiNasil yaaa merdivenlerden mi dustunolsun uzulme hic benim tanidigim bebegini dogurdu evine taburcu oldu 2 gunlukken hastaneye goturdu bebek oldu yani beterin beteri var ve unutma hersey bir imtihan sakin sakin uzulme sanirim bir yavrun daha vardi Allah ona saglik versin. Hayirlisi herseyib nasibinde olsaydi o seninle kalirdi nasip degilmis.. Dua et bol bol Allah gonlune gore versin kalbini ferah tut
@rüzgargullu çok geçmiş olsun çok üzüldüm oğluna ve sana daha kötü bişey olabilirdi Allah sabır verecek sen kendini çok üzme bak sana ihtiyacı olan bir meleğin var şuandakesin canim oglum kosuyordu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi cok kotu dustum kanam oldu ve agrim cok kotu oldu doktora gittim hemen dusmus tu olsun canim oglum dusucekti cok kotu iyikide ben dusmusum oglum benim herseyim canim dan bir parca ona bisey olsaydi ozaman dayanamazdim iyikide bendustum insallah Rabbim hayirli nzaman sa ozaman verir ama bir sure bebek dusuncesini aklimdan uzaklastiriyorum rahat olmak istiyorum dusunmeyecegim zamani gelince olur
Kyamam canim yaaacok sagol canim ben iyiyim dun ben dusmeseydim oglum dusecekti belki kosuyodu cok kotu dusucekti onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi ben dustum iyiki de ben dusmusum oglum canim herseyim o benim iyikide ona bir sey olmadi aklimda bebek hamilelik icin hic birseyde kalmadi sadece bol bol dua edicem hayirlisiyla zamaninda versin Rabbim
Ben adetin 1.gununden itibaren olcmeye baslamistim cnm. Yumurtlama gununde en yukse atrsin oluo genelde. Yumurtlama bittikten sonra biraz.duser ama hep ayni devam etmeli adet tarihine kadar. Her sabah 7-8 arasi olcuodum ben. Ornegin bundan once adet olduumda da olcmutum atrsim 36.8 giderken birden adete 3 gun kala 36.5e dusmustu ve gununde adet olmustum. Ama bu sefer adete kadar hep 36,8 36.9 civarinda gitti. Yuksekligin onemi yok zaten onemli olan devam eden dereceden adete yakin dusus olmamasi :)Kızlar ovulasyon testiyle günümü tutturdum çalışmalar tamam. Simdi bekleme evresindeyim bu süreçte ateş yükseliyormus diye okudum erken belirti olarak bu konuda bilgisi olan var mi kacta ölçülmeli kaç olmalı vs.
Hayirlisi cnm uzme kendini. Dedigin gibi bebegi kafana da takma. Bak oglum var zaten yaninda. Elbet zamani gelince ikinci de olur Allahin izniyle.kesin canim oglum kosuyordu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istedim tutum benim ayagim kaydi cok kotu dustum kanam oldu ve agrim cok kotu oldu doktora gittim hemen dusmus tu olsun canim oglum dusucekti cok kotu iyikide ben dusmusum oglum benim herseyim canim dan bir parca ona bisey olsaydi ozaman dayanamazdim iyikide bendustum insallah Rabbim hayirli nzaman sa ozaman verir ama bir sure bebek dusuncesini aklimdan uzaklastiriyorum rahat olmak istiyorum dusunmeyecegim zamani gelince olur
Aynen ateşi önemsemiyorum.belirtiler ağır basıyoHımmm. 37.1 ile geçen ay olduysan suan 36.8 ise hala riskli durumdasın. İnşallah düşmez artarak ilerler
4 gundur 36.8 e sabitledi atesimBen adetin 1.gununden itibaren olcmeye baslamistim cnm. Yumurtlama gununde en yukse atrsin oluo genelde. Yumurtlama bittikten sonra biraz.duser ama hep ayni devam etmeli adet tarihine kadar. Her sabah 7-8 arasi olcuodum ben. Ornegin bundan once adet olduumda da olcmutum atrsim 36.8 giderken birden adete 3 gun kala 36.5e dusmustu ve gununde adet olmustum. Ama bu sefer adete kadar hep 36,8 36.9 civarinda gitti. Yuksekligin onemi yok zaten onemli olan devam eden dereceden adete yakin dusus olmamasi :)
Insallah dusmez devam eder :) testi yaptin mi bu arada :)4 gundur 36.8 e sabitledi atesim
İnsallah dualarımız kabul olur. Müjdeli haberlerimizi veririz gözyaşları içinde
Moralim o kadar bozuldu ki bir daha test yapmiyacam.
İnce pembe bir çizgi var sanki inşallah yarına daha da belirginleşir
- Eki Görüntüle 1797793
- Elimdeki telefonun camera cok kotu net cikmiyo resim
Kızlar merhaba bugün klomenden sonra çatlama iğnemi vuruldum doktor muane etti sağda hiç yymurtan oluşmamış solda 3tane dedi acaba normalmi sağda yumurta oluşmaması 2taraflı oluşmazmı bide bu çatlama iğnesi adet gecikmesi falan yaparmı merak ediyorum gecikince umutlanmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?